Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Milyen házat vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én Venu 2-ről GT6-ra.
Nagyon pozitív eddig az élmény,, elején volt kis pontatlanság, de helyreállt, az imént leírtakat meg tudom erősíteni akkuügyben.
Térképet még nem használtam, mert azóta nem voltam olyan ismeretlen helyen.Dilemma, hogy mi maradjon meg...
(Van eg O+2R is) -
Ha én ennyire kedvencnévjegyfüggő lennék, a kedvenc névjegyeimet AA-val kezdeném, igy a normál névjegyek között betűrendben azok lennének az elsők. Aztán hogy utána mennyi névjegy van még, az már mellékes. De talán a sorszámmal kezdődő neveket is előre rakja a névjegyek között növekvő számsorrendben, de ezt nem próbáltam.
-
kp78
addikt
válasz
Mikemend
üzenetére
Megjött az email a support-tól.
"Technikus kollégáim visszajeleztek a részemre, akiktől azt a tájékoztatást kaptam, hogy a Névjegy szinkronizálás funkció volt az, ami frissítéssel támogatott lett az eszközön.
Annál a verziónál vált elérhetővé, ami jelenleg az Ön óráján is van.
A Watch GT 6 sorozat nem rendelkezik a Kedvenc névjegyek opcióval, az óra névjegy-szinkronizálást használ.
Amit javasoni tudunk Önnek, hogy az Egészség alkalmazás - Én - Súgó - Problems and suggestions menüpontokon keresztül írja le javaslatait.
Ez visszajelzés a fejlesztők számára, hogy felhasználóinknak milyen változtatásokra és újításokra lenne igénye.
Ha bármi további kérdése lenne, keressen minket bizalommal! "Ezek szerint bye-bye kedvenc névjegyek.
Csak tudnám, h a jó dolgokat minek kell elrontani.
GT2 Pro-ban még lehetett az letöltött számlapokat sorba rendezni utólag ahogy Te akartad. Ezt a GT5 Pro már nem tudta.
Nyilván ezzel lehet élni, de kényelmes volt.
Erre most idecsapták ezt.Vszinü sok felhasználó sírt a teljes tel.könyv elérésért, gondolták akkor ez a kedvecek minek. Hát qrvára kellene. Nekem legalábbis.
Én írok a fejlesztőknek, ha másnak is hiányzik, tegye meg ő is.
Hátha visszakapjuk
-
Tin
veterán
Lehet tracket rátölteni, de nem tudom, hogy az offline túratérképe mennyire részletes, merthogy tud offline is navigál. Ha az alap térkép nem is lenne elég részletes minden apró útnál, "csiganyál" navigációként attól még biztosan megy. Én bringás rátöltést próbáltam, Komoot-al tökéletesen szinkronizál oda-vissza, navigál is, bár azt a részét csak kipróbáltam.
8-10 órát?
3x annyit is. Múlt előtti vasárnap feltöltöttem 100%-ra, majd a következő héten majdnem mindennap mentem egy karikát, összesen 8 óra felett, HR öv + 2 bringás szenzor végig csatlakoztatva az órához BT-n, az volt a "computer", az órán minden szenzor 7/24-ben bekapcsolva, és egyfolytában viseltem, így raktam tegnapelőtt, 1 hét után töltőre 33%-al. Vagyis egy bő 10 napot kibírna ilyen használattal, és ezt már nyugodtan nevezhetjük aktívabb használatnak.
A GPS-e meg sokkal pontosabb, mint a Samsung órámé, azt viszont nem tudom, hogy gyalogtempónál (túra) mennyire pontos, ennek azért nézz utána. A Garmin nyilván céleszköz, viszont ennek sincs oka szégyenkezésre.(ja bocs, a GT 6 Pro-ról írtam, amit írtam)
-
Alvin76
tag
Váltott valaki Garminról? mik a tapasztalatok?
Nekem jelenleg Fenix 6 van, nézegetek utód iránt, de nem szeretnék 250-350e Ft-t költeni. előre tervezett GPX-t rá lehet tölteni? (túrázáskor fontos lenne)
Aktivitás közben mennyit bír? 8-10 órás track-eket még elbír? -
Mikemend
senior tag
Az előbb viszont én azt tapasztaltam, hogy a lépésszámláló néha beragad. Sétálok a lakásban, és nem változik semmit. Aztán hirtelen elindul, majd megint megáll. És nem értem, mitől, mert akár lóbálom a kezem séta közben, akár nem, az nem befolyásolta.
-
Tin
veterán
Egy dolgot megfixálhatnának a GT6 Pro-ban: a töltést. Eddig kétszer töltöttem, mivel sokáig bírja, 20-30% körülről. 50%-ig felmegy csont nélkül, olyan 6-7W közötti töltési sebességgel, utána viszont leakad.... Kb. 50-65% között tölt egy fél percet 6-7W-on, aztán eldobja a töltést, visszaesik 0W-ra, majd kis idő múlva újraindul. Ez ilyen nyögvenyelősen megy durván 65%ig, amikor is visszaveszi a töltési teljesítmény 5W-ra, és megszakítás nélkül feltölti a telefont 100%-ig (90% felett nyilván egyre jobban visszavesz).
Időben nem gond, 1 óra alatt feltölti így is 20-30%-ról, de ez a folyton leálló töltés tuti, hogy valami firmware hiba, és az óra rossz töltési sebességgel megy, vagy valami más a gond. Túlmelegedésre is gondoltam, de csak langyos a készülékház, és igazából amikor 65% felett tölt, akkor sem hidegebb, ott mégsem szakítja meg.
Remélem, hogy ezt javítják a következő firmware frissítéssel. Engem az sem zavar, ha visszaveszik a sebességet és végig csak 5W-al tölt. Ja, és 5 különböző töltőfejjel próbáltam a lassútól a gyorsig, meg powerbankkal is, szóval nem annak függvénye. Nem koszos a hátlap, illeszkedik rá a töltő, nem ez a gond, mert kizárólag akkor csinálja, amikor a leggyorsabban kellene töltenie.
-
Mikemend
senior tag
Igen, ilyenkor mindent bekértek. Mire a Petal Maps-ot is visszarakták, már szinte mindent tudtak rólam, de azt mondták, ha ezután sem találom meg, vegyem fel videóra, hogy nincs ott, és küldjek róla logot. Mondom magamban: mi?

Itt a GT 5-ös verziótörténet (lásd 8-dik pont), és ami alapján szinte azt fogja tudni az órájuk, mint a GT 6. -
kp78
addikt
válasz
Mikemend
üzenetére
Kivették?
Szerintem akkor inkább a magyar support téved, és vszínű elbúcsúzhatunk a kedvenc névjegyektől, ha a GT5-ből is kikerült.
Amúgy elkért a hölgy telefon és óra típust, firmware verziókat, SN számokat, épphogy a lábméretemet nem.
És majd email-ben fogok tájékoztatást kapni.
Szerintem akinek van pár perce rá, jelezze még a chaten feléjük, hátha mégis visszakapjuk.
-
Mikemend
senior tag
Akkor várjuk szeretettel. Amúgy a Redditen néztem a GT 5-ösök frissítését Harmony OS 6-ra, és abban pont írták is, hogy a kedvenc névjegyek helyébe a sima névjegyek lépnek, de akkor visszahozzák majd, úgy tűnik.
Bár mivel nekem is 153-as verzióm van, és abban nincs, úgyhogy vagy a support nézte be a verziószámot, vagy a feature listát. -
kp78
addikt
Chat-en beszéltem a Huawei ügyfélszolgálattal, szerintük a 6.0.0.153-as szoftverrel már kellene lennie kedvenc tel.számok menüpontnak.
Ugye másnak sincs továbbra sem?
-
Az alvási apnoénak (légzéskimaradás) vannak hasonló tünetei. Hosszú alvás ami elvileg kipihent állapotot kellene adjon, helyette olyan ébredés után mintha alig aludtál volna.
Feleségemnek ilyen nyavalyája van. Egy rosszabb éjszakán jónéhány alkalommal 10-20 másodpercig nem vesz levegőt. Aztán reggel olyan mint aki egész éjjel ébren volt. -
mrThomi
addikt
Köszi. Egyetértek veletek. Ekg-t mondjuk még jónak tartom, bármikor kialakulhat a mai stresszes világban egy fibrilláció. Az alvás a legnagyobb kamu szerintem. 2 hónapja vannak alvás problémáim, azonnal elalszok, 8-9 órát minden nap, de úgy kelek mintha másnapos lennék. A xiaomi band 10 karperec meg 98% alváshatékonyságot mutat miközbe úgy alszok mintha ébren lennék fejbe és mindennap valósághűeket álmodok. Egy alvás klinikán tudnák csak megmondani mi lehet ez.
-
Tin
veterán
A Samsung óra "vérnyomásmérője" egy ordas kamu. Ráadásul havonta kell rendes vérnyomásmérővel "kalibrálni", hogy tudja, hogy kb milyen adatot kamuzzon be. Butáskodásra jó, de amúgy pont annyit ér, mint a testzsír százalék mérésük: semmit. Ott is volt, hogy egyik napról a másikra "felkaptam" 8 kiló zsírt, ugyanennyit leadva izomból, majd harmadnapon vissza az egész.
Az alvásmonitorozás ugyanez, de az mondjuk a Huawein se valami pontos a netes videók alapján. Ezek az "okosórák" csak tippelni tudnak a szenzorok által közvetített adatokból, de az egyetlen, ami valós, az a valóban mért adat, tehát a pulzus, véroxigén, testfelszín-hőmérséklet. Minden más csak tippelés, ezért sem érdemes ezekre a funkciókra építeni.
Ami viszont király a GT6 Pro-ban (gondolom a többiben is, de olyanom nincs), hogy a pulzuspántot és a bringás szenzorokat az órához csatlakoztatva komplett kis bringás computerként képes működni, és a teljes utat lemonitorozza. A GPS-e pedig elég pontos, 1 hete használom, sokkal-sokkal pontosabb, mint a Samsung órám, és legalább olyan pontos, mint a bringás computerem. Ennél pontosabb maximum annak kell, aki milliméter-fétisiszta.
-
-
mrThomi
addikt
Apám kérdezi, tud az óra vérnyomást ? Én már nem emlékszem rá
-
mrThomi
addikt
Nincs vele semmi baj, én vagyok olyan régióba ahol nem aktívak ezek a szolgáltatások és hiába csinálok bármit nem adja be ezeket az egészség szolgáltatásokat. Gondoltam valahogy megoldom házilag, de mivel gyakran cserélem a telefonjaimat mindig újra kellene raknom. Valszeg vpn vagy másik ország cellainformációi alapján működne, de ez is csak feltételezés és nagy nyűg lenne, plusz költség stb meg hát azért na... Azért meg drága ez az óra hogy a sima 6 tudása legyen, így visszaküldtem már hétfőn.
-
Mikemend
senior tag
Vajon hogy bírják ezek az órák a képbeégést?
Mert az AOD-t bekapcsoltam, és egyes elemek, feliratok ugyanazok ott is, mint az élő számlapon. Azok nem fognak beégni? -
Jadro
veterán
Á köszi! Simához csak ilyen szürkés elérhető, de jó lesz. Legalább nem csak feketével tudom hordani. Meg is rendeltem.

@Mikemend: Nekem egyedi volt, mert reklamáltam, hogy amikor vettem az órát, éppen nem volt lehetőség pótszíjat is bepipálni a rendeléshez. Pedig a promóció futott. Szóval küldtek jóváírásként egyedi kódot, amivel csak a szíj volt elérhető.
-
p2pp
őstag
Régen anno a Curve Appot használtam a Huawei telómon.
Most nem az van, de az App azóta is megmaradt.
Majd kipróbálom, hátha sikerül az órával működésre bírni. -
Még az jutott eszembe, a Huawei egészség appot honnét töltötted le, apkból, a Huawei app galleryből, Samu vagy Apple storeból? Én mindig a Huawei oldaláról töltöm le a Huawei app galleryt és onnét a Huawei egészség appot és mindig minden órám tökéletesen működik, még a párom Fit 3 is.
-
mrThomi
addikt
Végül nem néztem már meg azt a wallet appot. Elkapott az agyf@sz és inkább visszaküldtem ma. Telószám és appban régió átállítás sem segített, vpn-t azért nehogy már keljen használnom egy orához vagy átugrani egy szomszédos országban ahol a hüvely hajlandó ezekez aktiválni, berágtam aztán visszaküldtem... Lehet hogy így siekerült volna, de akkor minden egyes beállításnál vpn+határon átmenni. Vicc...Na mindegy én most kiléptem, azért köszi mindenkinek a segítséget/tippeket
-
alwinka
csendes tag
Aki kapott kupont gt6/gt6 pro szíjra mert lemaradt a promós szíjról, vannak a huawei webshopban szíjak végre. A prohoz egyenlőre csak fekete, a kupon működik hozzá, 399,- Ft szállítási díj nélkül.
-
kp78
addikt
AppGallery-ből a telefonra nekem is felment, ha jól emlékszem.
Viszont a Huawei Health-ben lévő AppGallery-ben is ott kellene lennie, h az órára fel tudd tenni.
Bnőmnek ott is ott van, és telepítettem is az órájára (Fit 4), de őt ez az órával fizetek nem mozgatja.
Regisztráltál is a Quicko-n? -
anrab
addikt
nekem simán végig ment minden. Minden magyar. -
kp78
addikt
Sokat vagyok kint a szabadban, a Komoot-ról, meg az Alpenvereinaktiv-ról is szoktam keresni gyalog/hegyitúrákat, és eddig mindig a telefonon néztem menet közben, h azon az úton vagyunk-e, amin a túra feltöltője. Ez elég macerás volt.
De majd innentől...
Bringázáshoz eddig kevésbé használtam ezeket, mentem amerre gondoltam
-
Tin
veterán
Régen én is próbálkoztam mindenféle ilyen weboldallal, meg a bringás komputeremnek is van útvonaltervezője, de a Komoot-on egyszerűen annyira sok felhasználói út van feltöltve, és annyira jó a tervezője, hogy csak azt használom. Választok a mások által feltöltöttekből, és átszerkesztem azokat ízlés szerint. Ezt importálja be aztán a bringás computer, és most majd az óra is. A menet után pedig vissza is tölti az óra a Komoot-ra a tevékenységet, mert ezt kikapcsolni nem lehet, törölni viszont a Komoot-ból igen
(egészségi, pl. pulzus adatokat amúgy sem tölt fel).Sokszor megyek el "csak úgy" computer nélkül bringázni, eddig is egy órát használtam a trackeléshez (GW4), de a Huawei sokkal jobb, és mivel van benne térkép, így eltévedni sem lehet.
Ha szoktál kinti sportolni útvonal alapján, vedd meg szerintem a világtérképet. De most én biztos várnék pár hetet, black friday akcióra.
-
nokia123
aktív tag
Itt van
-
kp78
addikt
"Az óra tud navigálni is, ha éppenséggel kell, és rá van töltve az adott térkép."
Épp ezt próbálgattam tegnap, h honnan tudok 1-1 túra gpx fájlt letölteni, és órára küldeni.
Alpenvereinaktiv-ról le lehet tölteni a túrák gpx fájlját, és sikerült is "átvarázsolni" az órára.Komoot most 12e Ft / 30 € lenne a világtérkép, ami tekintve, h örökre kapod, nem olyan vészes. De várok egy kicsit, hátha belebotlok vmi akcióba.

-
Tin
veterán
Csak a világtérképet kell megvenni, egyszer, és szoktak lenni akciók, én talán 20€-t fizettem érte. De én már több száz utat terveztem vele, volt egy évig prémiumom is, de azt sokra nem használtam, viszont az útvonaltervezője nagyon jó, bringázáshoz legalábbis, és ahhoz nem kell prémium.
Az óra tud navigálni is, ha éppenséggel kell, és rá van töltve az adott térkép. A teló úgyis nálad van, és ha valahol eltévedsz, előveszed a telót, Komoot-on terveztetsz egy utat hazáig, a Huawei Health-ből direktben áttöltöd az órára, az meg hazanavigál.
Black fridayon vagy karácsonykor tuti lesz a térképre akció.
-
Tin
veterán
Annyit még hozzátennék a GPS pontosságához, hogy nem biztos, hogy amikor az ember a Huawei Health-ben nézi a rögzített eseményt, akkor lehet, hogy azt mondja, hogy a rögzített út nem a nyomvonalon halad, hanem mellé mer 5 méterrel, és a többi. Viszont azt nem szabad elfelejteni, hogy lehet, hogy nem a mérés pontatlan, hanem a térkép!
Példának okáért vidéki falu mellékutcájában rögzítettem gyaloglást, az úttest mellé mérte. Viszont nekem a Komoot-hoz van szinkronizálva a Health, szóval onnan tudok útvonalakat importálni navigációhoz, illetve a tevékenység végén fel is tölti oda a Health az adatokat (oda IS, meg amúgy máshová is, de azt meg a Health Sync-en keresztül). A lényeg: a Komoot térképe pontosabb, és a feltöltött adatok az ottani térkép szerint az úton mennek. A másik platform, ahova feltöltöm, Google Maps-et használ, ott is a térkép a hibás, de műhold nézetben pedig az úttesten haladok.
Szóval a pontosságot azért érdemes néha több helyen ellenőrizni. Az a pár esemény, amit rögzítettem, meglepően pontos volt, órához képest.
-
Tin
veterán
Sziasztok, az új firmware mikorra várható a GT sorozatra? Valahol mintha azt olvastam volna, hogy október 30-án várható.
Amúgy érdekes amit a GPS pontatlanságról írnak egyesek, mert a tesztek szerint meglepően jó a GPS-e, és az a pár út, amit néztem, ott tényleg pontos volt. Oké, nyilván órához, és nem egy precíziós készülékhez képest.
-
Jadro
veterán
-
S@c@
őstag
Aki vett ilyen órát a Huawei oldaláról, az nem adja el a HUAWEI EasyFit 3 Graphite Black szíját? Szívesen megvásárolnám, privátban írjon kérem.
-
mrThomi
addikt
Megnézem később hogy telepithető e. Az emailt direkt kicsereltem arra amivel a magyar családi yt premius is volt szóval azzal se lehet gond. A hely meghatározásra tudok gondolni, vagy még a mobilhálozat cellainformációi. Ezeket meg cseszhetem. Átmehetek másik országba luxi kicsi de azé na. Nem akarok ezzel szarakodni, inkább megy vissza
-
Mikemend
senior tag
Én anno egyszerű dolgot csináltam: amit az órán találtam appot, azt elindítottam, és engedtem neki mindent. Hogy ez miben befolyásolja a Health funkcióit, vagy épp miért nem jelenik meg, azt az üfiszolgálat mondhatja meg, max továbbítják a fejlesztőknek. Nekem szinte a vérképemet is elkérték, amikor reklamáltam a Petal Maps miatt, de végül célt értem.
-
mrThomi
addikt
-
mrThomi
addikt
Az franko, nekem csak ezek vannak. [kép]
Órán sincs sehol az ekg. Közbe néztem yt videókat, ott a csávó azt mondja át kell állítani a régiót a healthben, de nyilván azzal kezdtem. Átraktuk a számot is, csináltam gyári visszállítást is, health reinstall is volt, de semmi... Hát ezt szívás. Lehet hétfőn megy vissza.
-
Bella80_
tag
Edzés szempontjából a következőket tapasztaltam, nyilt vizi úszást rögzitettem az órával, már egy hete minden nap a következőt méri 2333m-1840m között méri az 1 órás úszásomat, viszont a huawei watcht gt 4 órám és a fit 3 órám pedig ugyanezt az időtartamot 3134m-3510m között mérte. Azért ezek óriási eltérések, szerintettek a régebbi óráim mértek túl vagy az új órám mér kevesett? Direkt azért vettem, mert gondoltam a gps mérés ebben sokkal pontosabb mint az előzőkben.
-
kp78
addikt
[kép]
Huawei Health-ben itt kell legyen.
Az órán meg lapozol lefelé és ott a listában ahol az összes egyéb (SpO2, bőrhőmérséklet, stb.)
Ennek sorrandje változtatható, nálam EKG a vége felé van.Lehet kell egy gyári visszaállítás is az órán, mert nem biztos, h így meg fog jelenni.
Ügyfélszolgálattal nem próbáltál beszélni erről? -
kp78
addikt
válasz
gyuri2008
üzenetére
Teljes névjegyzék van.
Természetesen lehet hívást is indítani.
Nekem a "kedvenc névjegyek" hiányzik (ahová felveszek 5-7 nevet), és annak az elérése pl. az óra alsó gombjára.
Most a teljes tel.könyv jön be az alsó gombra. A kapunyitó száma elé # -et kellett írni, h legelőre kerüljön a tel.könyvben. De végül is a leggyakrabban hívott számom meg van oldva.
-
gyuri2008
veterán
Már be lehet tölteni a névjegyzéket?
Tudok hívást indítani az óráról?
A megjelenés napján egyiket sem lehetett. -
mrThomi
addikt
Köszi, este kiderül. Majd jelzek. Ha ez nem jön be megy vissza sajnos ha bevállik a trick marad, mert szerintem ez a legszebb óra a piacon most. Majd azt kell megnéznem még, hogy ezt a biztonsági kódot a későbbiekben bejelentkezéskor emailbe kapjam, ne anyám telójára jöjjön mindig.
-
mrThomi
addikt
Ugyan az 153 végű. Én frissítettem még fel neki itt, kipróbáltam aztán hazaküldtem. Megpróbálok számot váltani, ha ez se segít visszaküldöm és bármennyire is fáj maradok samsung vonalon. Frissítésnek nincs köze hozzá szerintem. Sok éve van már ekg lehetőség. Ez licensz és régió függő ezel szerint
-
mrThomi
addikt
Este megpróbáljuk, mert látom a healt appon belül az én menüpontnál a szerkeztesi lehetősegeket és régió/telefonszámnál van megadva az enyém. Lehet hogy így meg lehet fogni a tökeit. Az nem baj hogy az övéhez már van egy huawei regg rendelve ? Max megpróbálom anyáméval vagy faternak mondom vegyen egy feltöltős simet ha ilyen még létezik otthon
-
mrThomi
addikt
Lehet a szám lesz a probléma ? Nekem nincs magyar számom csak luxis így az van mindenhol megadva, huawei és google fiókba. Gondolod próbáljam valahogy egy magyarral ?
Most jött amúgy tesztre egy samu watch ultra, ezen megy minden. Health monitor is, mükszik minden mókolás nélkül
-
kp78
addikt
Pedig vhogy érzékeli a kis genyó.
Bnőmnek magyar Huawei webshopból rendeltem Fit 4-et.
Ő Ausztriában él már 10 éve.
Play regisztrációja elvileg magyar, a Google fiókjában viszont osztrák szám van, ahogy a Huawei Health-ben a Huawei ID-nál is.
Neki érdekes módon felajánlotta a Quicko Wallet telepítést, ami az órával való fizetés lenne.
Próbáltam a GT6 Pro-ra én is telepíteni (ahogy neki is csináltam), de nekem nem engedte, mindenem magyar. Amúgy van osztrák számom, lehet teszek egy próbát, és beírom a Huawei ID-hez.
Neked milyen szám van elmentve a Google fiókodban?
-
mrThomi
addikt
Nah apámnak megjött ma a fekete 6 pro amit feladtam neki postán. Telón keresztül segitettem neki beállítani. Azt mondta neki feldobta a 3 hónapos ingyenes idöszakot is, illetve ott az ekg funkció is. Nekem ugyan ez itt luxiba nuku, se azt amit most küldtem neki, se az újjonan rendelt titán szíjas... Nincs ebbe az országba, el kell fogadnom. Csak ha tudnám mi alapján érzékeli hol vagyok az jó lenne. De szerintem át kell mennem németbe és megpróbálni ott. Ez van. Szopás. Most vagy szenvedek vele vagy visszaküldöm.
-
mrThomi
addikt
válasz
misimagaki
üzenetére
Köszi. Tehát akkor ez ilyen gondolom. Én valamiért reszponzívabbra emlékeztem
-
Prophyte
tag
Sziasztok
Nem volt még Huawei órám, de most nagyon gondolkodok rajta. Iphone-al használnám. Az már visszaolvasva és egyéb teszteken kiderül, hogy pár dolog korlátozott (pl. válaszadás). Viszont pl. Gmail vagy Outlook értesítéseket be lehet állítani? Vagy ha a feleségemmel közös google calendárunk van, akkor azt is be tudom azért rá lőni valahogy?
-
mrThomi
addikt
Meg tudnátok nekem valamit nézni ? A korona gyűrű nektek se reagál ha nagyon lassan pörgetitek ? Mondjuk ahol az appok vannak vagy a menü, ha nagyon lassan tekerem nem megy se le se föl csak picit bemozog. Ha gyorsabban akkor már reagál. Ez így normális ? Már nem tudom az előzőeknél ez hogy volt. Köszi
-
Jadro
veterán
"Egyébként meg csesszék meg, mert pár napja nem volt lehetőség a szíjat is kiválasztani, miközben így promotálták...."
Írtam nekik és most ért véget a folyamat.
- A jó hír, hogy kaptam egy egyedi kupont, ami kedvezményes szíjra szól (399 ft)
- a rossz hír pedig az, hogy az összes szíj elfogyott és a kupon 11.12-ig érvényes.Kíváncsi leszek, hogy feltöltik-e a készleteket. Sejtem, hogy alul voltak méretezve a készletek, pedig a vásárlásnál még mindig ott van a szíj kipipálhatóan.
Volt valaki, aki mostanában vett pótszíjas megoldással és meg is kapta a szíjat?
-
válasz
misimagaki
üzenetére
Mivel ez új kiadás a Gt 2 óta eltelt már pár év, jobb a gps, a szenzorok pontosabbak és a mérések jobbak.
-
misimagaki
aktív tag
Úgy terveztem eladom - nekem GT2 volt. Valami jelképes összegért, de már GT3 is 20e Ft-ért kapható. 10e Ft-ért terveztem eladni, aztán lányom elkérte.
Így maradt a családban. Hardveraprón egy db van fent alkatrésznek 5e Ft-ért.
Az enyém is teljesen tökéletesen működik. meglepő módon 10 napig elmegy, ha nincs edzés mérés. Mindez úgy, hogy 385 edzést indítottam 5 év alatt. Ezek a 15 percestől az 5-7 órásig tartottak. :-D
Szóval maximálisan elégedet vagyok a Huaweivel. Volt Xiaomi-m, felmerült a váltás pont a szankciós dolgok okozta problémák miatt, de elvetettem.
-
ttt1
őstag
válasz
misimagaki
üzenetére
Lassan elkezdem használni a GT 6 Pro-t, de a GT2 pro-val semmi bajom, ugyanúgy megy még 2 hetet. Ennek van még " értéke" ? Vagy adjam oda a családba valakinek?

-
Mec
aktív tag
Úgy tűnik, hogy magától beaktiválódott a vip előfizum, vagy véletlenül rányomtam. Érdekes, mert lemondani nem tudom, az apple-s “előfizetéseim” menüpontban nincs ilyen, ahol a leírás szerint lennie kellene.
-
A gugli és Kína viszonya régóta nem felhőtlen. 2010-ben a gugli bagy hanggal kivonult Kínából állítólagos centúra miatt (szabadság ugyebár.... csak, hogy az utóbbi pár évet nézzük usáéknál....). Aztán hamar vissza akart menni, de kínaiak nem engedik vissza azóta sem. Szóval a gugliban van egy ilyen törlesztési vágy szerintem, hogy ő rátesz egy lapáttal az amcsi szankciókra. Apple más helyzet. Ők nyíltan benyalnak Kínának, elvégre az a legnagyobb piacuk, nem szeretnének kívül rekedni, mert hamar sokadikak lennének a mobil eladási listán. Ezért nem piszkálják ssját appboltjukban a Huawei dolgait.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bittorrent topik
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple Watch 7 Red 45mm Cellular/1 hónap gar./Akku 81%/p4550
- Apple Watch 10 46mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4556
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy watch Ultra 2024 47mm Titán+zafir sim kártyás 2026.11.16 Media gari
- Apple Watch SE 2022 2Gen. 41mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4530
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- DeepCool FK120 Performance Fan 3 Kit
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
3x annyit is. Múlt előtti vasárnap feltöltöttem 100%-ra, majd a következő héten majdnem mindennap mentem egy karikát, összesen 8 óra felett, HR öv + 2 bringás szenzor végig csatlakoztatva az órához BT-n, az volt a "computer", az órán minden szenzor 7/24-ben bekapcsolva, és egyfolytában viseltem, így raktam tegnapelőtt, 1 hét után töltőre 33%-al. Vagyis egy bő 10 napot kibírna ilyen használattal, és ezt már nyugodtan nevezhetjük aktívabb használatnak.

nekem simán végig ment minden. Minden magyar.