- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Analóg fényképezés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kusza80
tag
A belépés sikerült!
Kérlek szépen a fizetést írjátok le nekem, hogy működik és mit kell beállítani. Köszönöm -
kusza80
tag
Szaisztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Van egy gt 6 pro-m és egy kis gondom a huawei healt appal.
Kijelentkeztem és most pedig azt írja, hogy túl sokszor próbáltam belépni és nem enged próbáljam meg később.
Járt már valaki így?
Illetve ha sikerül belépnem akkor, hogy tudom előhozni a fizetési opciót, hogy kell használni? Mit kell beállítani?Köszönöm a válaszokat!
-
DonDragonka
őstag
válasz
Szállító76
üzenetére
Kb 4 nap.
-
rgeorge
addikt
válasz
Szállító76
üzenetére
Köszönöm.
-
rgeorge
addikt
válasz
Szállító76
üzenetére
A Huawei oldalon a rendelést lehet kp fizetni utánvéttel vagy csak online bankkártyával?
-
Szállító76
tag
Na akkor én is csatlakozom...
Be is rendeltem egy GT 6-ot a huawei oldalról 85 - ért, ajándék szíjjal és ajándék FreeBuds SE 2-vel
DHL hozza.
Esetleg valaki rendelt már a Huawei oldalról?
Mennyi idő volt a szállítás? -
misimagaki
aktív tag
már nem aktuális
-
PeteePeti
őstag
Ha elindítom a Curvet az órán mindkét pin opció alatt kéri a pint minden alkalommal! Nincs arra opció, hogy csak akkor kérje amikor először indítom el újraindítás után, vagy órafelvétel után???
-
kp78
veterán
Mégis lesz/van órás fizetés?
[link]
Curve Pay nálam is megjelent az órán az AppGallery-ben.
Én nem vagyok annyira ráindulva, pedig van is a telefonomon Curve app (Huawei telefon) ha mindenem otthon maradna, tudjak a telefonnal is fizetni, de kb. havonta egyszer használom, szinte próbaként, h működike-e.
De akinek fontos, annak lehet próbálni.
-
Bali27
addikt
válasz
Mersant_le
üzenetére
Amikor a lépésszámláló be volt kapcsolva kb 1 hete, a wc-n ülve is folyamatosan "gyalogoltam".(Kb 3000 lépés )Valami nincs rendben ezzel a részével nálam sem.
-
Mikemend
senior tag
válasz
Mersant_le
üzenetére
Akkor itt lehet a kutya elásva, bár a lakásban voltam, és a telefon is a legtöbbször az asztalon volt. De oké, akkor legyen a telefon.
-
Mikemend
senior tag
Azért az izgalmas, hogy ma a gépnél ültem, az óra nem volt rajtam, aztán mikor felveszem, van rajta 157 lépés...
-
Zuiiii
csendes tag
Köszönöm a választ.
Kár, hogy nincs.
-
Zuiiii
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék intelligens ébresztést beállítani az órán, de nem találom a lehetőséget. A watch GT-n volt, most nem találom a beállítási lehetőséget.
Köszönöm a segítséget! -
Bali27
addikt
Jött most frissítés. A 188-as
-
rgeorge
addikt
A Huawei Ügyfélszolgálat megerősítette, hogy "a két eszköz külső körívén látható számok, az óra fizikai részét képezik, nem a számlapokkal cserélhetők szoftveresen.".
Tehát a barna és ezüst változatok óratokjainak fizikai megjelenése ebben, de csak ebben eltér egymástól. -
Kossuth
tag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
És valóban. Ezer hála, ezt eddig nem vettem észre, mindenhol máshol kerestem. Köszönöm!
-
Kossuth
tag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Én nem találok ilyen lehetőséget az órán. Csak a rajta lévő zenét engedi kezelni. Amikor a telefonon szól valami, azt az óra nem is jelzi. Hol kellene ezt a lehetőséget keresnem rajta? Amit kért mindent engedélyeztem neki.
-
rgeorge
addikt
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Ami a számlap külső köre, a barnán barnás színekkel, a titánon kék és piros színekkel 24, 03, 06, 09 számokkal, az az óratok, vagy a "szoftveres" számlap része? Mert más eltérést én a képeken nem látok.
-
kanyi51
senior tag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Ezeken kívül van más is? még csak ezzel a kettővel találkoztam eddig akár magyar akár külföldi lapokon.
-
Kossuth
tag
Sziasztok. Csatlakozom én is egy GT 6 Pro-val.
Eddig tetszik, de azért van pár funkció ami hiányzik és az eddigi Samsung Watch tudta.
Ezek: - a telefon (Samsung S23Ultra) beállított ébresztőjével való szinkronizálás és vezérelhetőség az óráról
- egész óránként 1 hangjelzés
- spotify vezérelhetőség, persze lehet, hogy tudja ezeket, de én még nem jöttem rá, hogyan kell beállítani.Az óra csengőhangját lehet valahogyan változtatni, hogy a rámásolt egyik zene szóljon hívás érkezéskor?
-
rgeorge
addikt
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Köszönöm, az óratok színe érdekelne. A képeken nem látszik jól.
-
rgeorge
addikt
Üdvözlet!
A GT 6 pro barna és ezüst változatainak csak a szíja más? -
Bali27
addikt
Lépésszámlálót hogy lehet kikapcsolni? Ma reggel felajanlotta hogy bekapcsoljatom. Mondom megnézem..
A wc-n ülve is lenyomtam vagy 3000 lépést, és azóta a munkahelyemen szintén minimális járással kb lassan a Guinness rekordok könyvébe kerülök. -
Mersant_le
csendes tag
válasz
misimagaki
üzenetére
nekem eddig is tokeletesen mukodott es frissites utan is... semmi valtozast nem latok.
-
Mikemend
senior tag
Jött egy ilyen frissítés a Health apphoz
-
kanyi51
senior tag
válasz
Szállító76
üzenetére
Hollandia Média Markt.
karácsony óta van meg.
Igen, nekem 10 nap mindennel együtt -
Szállító76
tag
Sziasztok.
Ki hol vette az órát?
A simára nem a Pro-ra gondolom. Mik a tapasztalatok esetleg hibák.
Pár hónap használat után az aksi bírja legalább az 1 hetes intenzív használatot? -
PeteePeti
őstag
És ha az óráról indítjátok a frissítés keresését nem pedig a telefonról akkor sem talál?
-
Bali27
addikt
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Igen, az a legfrissebb
-
Mikemend
senior tag
válasz
misimagaki
üzenetére
Úgy emlékszem, ezt ki lehet kapcsolni valahol, de a telefon újraindítása után akkor is előjön.
-
misimagaki
aktív tag
Sziasztok!
Nálatok is dobálja az applijkációt a Védje az óráját a lekapcsolódástól üzeneteket?
Szerintem beállítottam mindent, amit kér, szóval nem értem mi a hasfájása... -
Mikemend
senior tag
Gondoltam, szólok, hogy jött valami 188-as (biztonsági?) patch az órára, 32 MB összesen.
-
padlijean
csendes tag
válasz
DonDragonka
üzenetére
wow...
köszi !!
-
DonDragonka
őstag
Közben azt is kitapasztaltam, hogy mikor kerül háttérbe egy app.
Például ha az iránytűt megnyitod és a felső gombbal lépsz a főképernyőre akkor az app fut tovább a háttérben, de ha balról jobbra söpröd el az alkalmazást akkor nem csak visszalép az alkalmazás listára de be is zárja azt amit használtál, nem kerül háttérbe.
Sejted ügye, hogy én állandóan a jobb felső gombbal léptem ki minden app-ból?
-
Dorian
félisten
válasz
DonDragonka
üzenetére
Köszi a tippet!
-
Mersant_le
csendes tag
válasz
DonDragonka
üzenetére
koszi, ez hasznos info volt! lehet meg jol jon valamikor
-
DonDragonka
őstag
Egy funkció amit most olvastam valahol, pedig az összes Pro verziót használtam már az első kiadás óta, szóval azt gondoltam új dolgot már nem tanulok és lehet itt mindenki tud róla, és csak nekem újdonság
Szóval az utóbbi időben drasztikusan romlott az aksi üzemidő. A kezdeti napi 3-4% aksi használat felment napi 9-10%-ra amin az sem segített, hogy szinte minden egészség funkciót kikapcsoltam...
Elkezdtem kutatni a neten, hogy ez miért van, és akkor találtam egy cikket ami azt javasolja, hogy lődd ki a háttérben futó alkalmazásokat... Hogy mi? Van ilyen? Fut a háttérben bármi? És ha már fut, ki is lehet lőni?
Felső gomb 2x gyorsan megnyom... És tádá... TaskManager, alul kicsi kuka bezárja ha akarod mindet, nekem kb 15 alkalmazás futott a háttérben, majdnem minden amit a kezdetektől használtam akár csak egyszer is. Hamar kukáztam mindent... Kb egy hete szépen visszatért a 3-4%-os napi aksi merülési tendencia....
Néztem az 5 Pro-n, ott is működik, a többinél még nem próbáltam,csak ezért nem kapcsolom be a régebbi óráim.
Mindig tanul az ember valami újat
-
Dorian
félisten
válasz
dave_gahan
üzenetére
Még sosem volt olyan, hogy mélyalvásból ébresztett volna, hiszen reggel felé már nemigen vagyunk abban. Nagyon ritkán fordul elő az is, hogy rem-ben vagyok amikor ébreszt, olyankor ébredés után álmosabb vagyok, de ez 1 óránál nem tart tovább, helyreáll ha maga a pihenés amúgy rendben volt.
-
dave_gahan
aktív tag
Azt olvastam, hogy a Huawei Health app egyik funkciója a Huawei Smart Alarm (Devices > Alarm > Smart alarm menü). De a tesztekben sem nagyon említik...
Általánosságban hallottam egészségmegőrzés témakörben, hogy az új trúváj most ez az okos ébresztés feature, mert nagyon nem mindegy, h milyen alvástartományban ébredünk, és, hogy még nem alap, de néhány modellben már elérhető. -
Dorian
félisten
válasz
dave_gahan
üzenetére
van ilyen benne?
-
dave_gahan
aktív tag
Használja vki a smart alarm funkciót? A HRV méréshez hasonlóan ez sem evidens funkció minden okosórában, éppen ez lenne az egyik ok, hogy Huawei Watch GT6-ot vegyek. Tehát tényleg működik, hogy a beállított időtartományon belül könnyű és nem mély alvásbó ébreszt?
-
gyuri2008
veterán
Köszönöm a válaszokat.
-
osonte
őstag
válasz
gyuri2008
üzenetére
Az EKG-ben tudok nyilatkozni. Korábban voltak új Apple Watch-ok (S8, S10) is amihez tudom hasonlítani, illetve több fajta drágább orvosi minősítésú EKG készülékem volt, akár rendes tappancsos vagy 6 elvezetéses. Viszonylag átlagos szinten tudom is értelmezni az EKG-t, így ennek fényében tudok róla véleményt írni. Először is itt EU-ban erősebb orvosi minősítése van, mint Apple Watch-oknak (azok FDA minősítést kaptak, ami gyengébb mint a Huawei CE tanusítványa pitvarfibrilláció-érzékeléssel), bármennyire is szeretik jobban az Apple órákat az orvosok. A Huawei (nekem Pro verzió van, arról tudok nyilatkozni) elég szép minőségű és jó zajszűrést használó EKG-t készít nyugalmi állapotban (mint egy orvosi minősítésű EKG, bár azt a plecsnit nem kapta meg, gondolom ezért nem is akartak fizetni). Amikor nagyon izzadt a kéz, az be tud zavarni, de ez igaz az Apple Watch-okra is, sőt még az orvosi tappancs is a mellkasra ragasztva izzadtan tud nem túl szépen mérni. Egyetlen dolog van, ami nem annyira tetszik, hogy "csak" 50 és 110-es pulzus között tud pitvarfibrillációt kimutatni, egyéb tartományban is csinál EKG, de nem értékeli ki. Mondjuk az átlag embernek ebben a tartományban van a nyugalmi pulzusszáma (nekem mindkét irányba ki tud térni). Monitoron nézve, szépen látszódik amikor vezetési zavar van az EKG-n, vagyis a szívem elektromos rendszerében, azt lehet látni az óra mérésében. Szóval úgy hogy sok mindent végigpróbálétam, merem ajánlani, nálam a Pro verzió bevált. A sima GT6 is volt, de az korábban, ott nem volt ennyire pontos az EKG, de azon korábbi szoftver volt és lehet az is tud olyan szép EKG-t csinálni, de arról nem merek nyilatkozni, mert most nincs olyanom. Remélem tudtam segíteni.
Dorian: Igazad van, ezt már el is felejtettem, a pulzusszám mérésének a pontosságára gondoltam, amiben a simát és a Pro-t hasonlítottam egymáshoz. Köszi a kijavítást.
-
kp78
veterán
válasz
gyuri2008
üzenetére
Nincs kedvenc névjegyek, szerintem nem is lesz.
Leveleztem a support-tal ez ügyben mikor megvettem az órát, de mintha nem is akarnák megérteni, h a 800 telefonszám elérése hulla felesleges, és inkább az a 8-10 szám kellene, amit Te kedvencnek állítasz be.
Akinek ideje engedi esetleg írjon nekik, hátha egyszer mégis megértik, és újra beteszik.
-
gyuri2008
veterán
Az ekg mennyire megbízható?
A névjegyzéket betölti már az óra,lehet már hívást indítani az óráról? -
Bali27
addikt
Sziasztok! Tegnap óta nem tudom az alkalmazásban megnezni a Pulzusszam alapu szivritmuszavar elemzést. Folyamatosan csak a Huawei azonosító belépés teker... A tobbi résszel nincs gond, de nekem az lenne a legfontosabb. Ujrainditottam mindent.. órát, telot, cache törlés, de semmi.
Ui...most végre bejött. De tegnap óta nem volt elérhető.
Ja az óra még mindig nem talalt uj frissítést 7.0.0.173 van. -
dr.laci1
tag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Köszönöm.A régi Huawei healt regisztrációmnál nem volt.Csináltam új accountot,S már egyből volt.
-
dr.laci1
tag
Vettem egy gt6 pro- T. A healt+ hogy működik? Van még a 3 hónap ingyenes? Ha van hogy kell aktiválni?
Köszönöm -
Bali27
addikt
válasz
grandegamer
üzenetére
Szia, igen az van fent amit írtál.
-
Bali27
addikt
Sziasztok! Február elején írtatok az új frissitesrol. Nekem most majd egy hónappal utána még mindig nem a 6.0.0188 van hanem a 173.
Mitől lehet hogy nem talál frissítést? -
osonte
őstag
Nekem a legfontosabb az EKG és a zafírüveg. Kb 130 ezer Ft volt amihez járt egy 16 ezer Ft-os plusz szíj és egy kb 30 ezres Huawei füles (az pont kellett is), szóval ha ezeket levonom, annyit megért 3év garival. Persze ha nincs akció, akkor nyilván érdemes átgondolni, hogy kellenek -e az extrák.
-
osonte
őstag
válasz
PeteePeti
üzenetére
Nekem amúgy volt korábban sima GT6 és most a GT6 Pro, bár azért nem teljesen korrekt összehasonlítani, mert azóta a sima GT6 szoftvere is biztos frissült. Nekem jobban bejött a GT6 Pro, jobban megszerettem, de ez szubjektív vélemény. Mintha kicsit pontosabbak lennének a szenzorok, de ugye a GT6 is frissülhetett. A zafír üveg nagyon jó, már falon is húztam végig (csak röviden, nem métereket
) és nincs védelem, de karcmentes. Az EKG elvileg CE orvosi tanúsítvánnyal rendelkezik, az Apple Watch-ok meg FDA engedélyt kaptak. Itt EU-ban a CE erősebb minősítésnek számít, bár az orvosok jobban gerjednek az Apple órákra... Amúgy nagyon szép zajmentes EKG-t tud. Elvileg EKG nélkül is tudja jelezni ha érzékel pitvarfibrillációt (nem tudom azt a sima tudja -e), de EKG-val még pontosabb. Érfalmerevséget mér (azt sem tudom, hogy a sima tudja -e). Illetve a Pro-ba várható egy frissítés, ami nem fogja kiírnia a vércukor értékét, viszont figyelmeztet ha magasnak érzékeli, hogy meg lehessen mérni pontosan egy vércukormérővel (szerintem arra jó, ha valaki nem tudja magáról, hogy cukros, akkor figyelmeztet, de nem helyettesít egy vércukormérőt). A sportba nem tudom pontosan mivel tud többet, de kb az összes golfpálya rajta van, lehet benne búvárkodni és kerékpározásnál is van valami plusz funkció, ezek közül semmit nem használok, azért így kb írom. Biztos lehetne mást is írni, de ennyi jutott eszembe. Huawei oldalát érdemes figyelni, mert szokott lenni akció és ott 3év gari van mindkét órára. -
PeteePeti
őstag
Áruld már el, hogy miért kérsz számon??? Tulajdonképpen mi közöd van hozzá, hogy miért kérdezek? Ki az atya úr isten vagy te itt, hogy megszabd, hogy mit lehet kérdezni? Szerintem szerep tévesztésben vagy, nem kicsit! Ne haragudj, de nem fogod előírni, hogy mit kérdezhetek, vagy sem! Részemről lezárva! 🤡
-
zzola
titán
válasz
PeteePeti
üzenetére
Értem.
Mire gondoltál? Majd valaki végignézi helyetted a specifikációkat, a videókat és részletesen leírja? Ott van előtted az internet, 20 perc alatt 2 összehasonlító videót megnézhettél volna, ahelyett hogy itt személyeskedsz.
Egyébként meg épp az órák teszt rovatában vagy...
-
PeteePeti
őstag
Üdv! Érdeklődni szeretnék, hogy pontosan mi a különbség a 46 mm-es Watch GT6 Pro és a sima 46 mm-es Watch GT6 között? Köszi előre is a választ!
-
-
Bumer725
csendes tag
Sziasztok hangrögzítőt lehet rá rakni? Mert amit ajánl alkalmazások közt az csak telefont irányítja és azzal veszi fel hangot.. én meg azt szeretném ha maga óra lenne egy diktafon telefon nélkül . Ha jól tudom xiaomi watch 5 ön úgy van
-
Zuiiii
csendes tag
Sajnos a GT6 sorozathoz sincs nagy választék gyári szíjból. Egy feketét rendelek hozzá.
Az olcsó kínai utángyártottaktól kicsit tartok. Párom Fitt 4pro orájához rendelt kettő utángyártottat, abból az egyik magától leesik, nem tart semmit.
Nem szeretém emiatt elhagyni az órám. -
misimagaki
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Igen, érdemes megkímélni a gyárit.
Nagy szívfájdalmam, hogy az Amazfit szíjakat senki nem forgalmazza itthon.
Covid után vettem két darabot, mindkettő meg van, erőssen megkova, de még mindig rugalmasak és nem bántják a bőrt. De már nem árulja senki.
Kintről sem találtam értelmezhető orrást. -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
misimagaki
üzenetére
Ráadásul lehet ugyan olyan szíjat rendelni mint a gyári, bár a minősége kb fél évet bír, de mégsem a gyári megy tönkre..
-
misimagaki
aktív tag
Szia!
Nem úsznék a szövetbetétes szíjjal. Szerintem gyorsan el fog koszolódni - gyorsabban, mint egyébként is, és undorítóan fog mutatni.
Nekem zöld van, kb. 4 hónapos. Most tél van, mindig ing alatt van, mégis látszik rajta már a használat. A víz ezen csak rontana.A gyors csatlakozós szíj miatt kb. fél perc a szíjcsere. Érdemes rászánni. Kínából 1000 Ft -tól indul egy szíj - de ezt gondolom tudod. Érdemes beruházni, ha az ember sportra is használja az órát.
-
zzola
titán
Erről valaki hallott?
Megy a visszaszámláló, 1 nap ~6 óra.
Ez lesz: HUAWEI WATCH GT Runner 2
-
Zuiiii
csendes tag
Sziasztok!
Megjött az Huawei Watch GT 6 pro órám. Barna szíjjal, kívül szövet díszítéssel.
Érdeklődöm, hogy valaki már úszott ilyennel?
A szövet bírja a vizet, vagy ne eröltessem???A régi első szériás GT (még mindig megy) szilikon szíjas, azzal nem volt ilyen gond, 0-24 ben rajram volt.
-
Volband
tag
Sziasztok. Bizonyára hülye kérdés, de gt 5 pro vagy gt 6? Nagyjából ugyanaz az ár.
-
Bela1970
újonc
Sziasztok!
Most érkezett meg az Huawei GT 6 pro órám és szeretnék hozzá jó minőségű fóliát vásárolni. Mit javasoltok? Ha esetlg tudtok linket is küldeni, azt nagyon megköszönöm!
Köszönöm!
-
misimagaki
aktív tag
válasz
caveman1
üzenetére
Szia!
Nekem volt Amazfit termékem. Igaz egy Bip. Arról váltottam GT2-re.
4 év után a GT6-ra.
Jártam a GT2-vel hegyekben, nem tapasztaltam nem tetsző jelenségeket. A GT6 pár hónapos, azzal csak itthon voltam hegyekben, szerintem rendben volt a követés. Inkább bringáztam vele, de még azt sem sokat....
Szeretem a Xiaomi cuccait, de a Huawei jobban tetszik óra oldalon.Szerintem más világ nagyon a Huawei, mint az Amazfit és számíthatsz előrelépésre az a GTR4-hez képest.
-
Mboy
csendes tag
Sziasztok! GT 6 Pro szilikon szíjas órához vett valaki Sikai titán szíjat? Gyári shopban nincs. Találtam 15 ezerért, de nem tudom mennyire lehet jó.
-
Bumer725
csendes tag
Sziasztok vettem egy gt6 pro már ott elakadtam hogy Huawei healt regisztrációnál smst küld kóddal de nem kapom meg mitől lehet?
-
caveman1
tag
Sziasztok!
Gondolkodom az óra megvásárlásán, egy Amazfit GTR4-et váltanék. Az órát sokszor használom hegyi túrákon (főként 1000-2000 m közötti hegyeken) és a GPS -es túra adatok rögzítésében, precízebb magasság kijelzésben szeretnék előrelépést. (Nem várok extra adatokat,meg térképes navigációt,csak a pontosság növekedését szeretném.)A GTR4-em elég változóan teljesít a hegyek között. Van esetleg valakinek ilyen irányú tapasztalata, alkalmas lehet az óra ilyen körülmények közötti használatra? Lehet hinni a marketingnek, előre lépés lenne a mostani órámhoz képest?
Megnéztem rengeteg teszt videót a youtube-on, de azok többnyire biciklizés és futás közbeni tesztek.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Epix Sapphire White Titanium (Gen2) - Bontatlan
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan milánói szíjjal!
- Apple Watch Series S11 BT 46 mm, JET BLACK ALU , ÚJSZERŰ, üzletből, garancia 2028.03.18ig, Csere ON
- Samsung galaxy watch 7 44mm (ezüst) + 1.5 év garancia
- Samsung galaxy watch ultra 2025 lte garis
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- 27% - MSI Mag Coreliquid A13 360 ARGB
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egészen rá kellett rakjam lapjával az órát a terminálra, hogy rendesen érzékelje, de másodjára elfogadta az érintést.