Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
asb88
tag
Április 13-án indul a következő VSR bajnokság, amely a GT4 kategóriában kerül megrendezésre. 6 fordulón át küzdhet meg egymással a mezőny, a legjobbak pedig kvalifikálják magukat az ősszel visszatérő iRangsor bajnokságra is! A részletekkel hamarosan jövünk!
VSR FB oldala: [link]
VSR Discord szervere: [link]
-
-Rolika-
senior tag
Gt3 a leggyorsabb autóm. A pálya is megvan már, csak mindig belecsúszik pár x. Egy hét múlva Sebring, most arra gyakorlogatok, de utána majd kicsit ráfekszek erre is. 2 hét kevés lesz, hogy hozzam azt a szintet, mint az első 2 fordulóban sajnos. Valószínűleg nekem ez lesz a szezon leggyengébb fordulója.
-
bardi
senior tag
válasz
-Rolika-
üzenetére
Furán hangzó tipp, de a leggyorsabb autóval, ami megvan. Adott idő alatt több kört tudsz megtenni.
Netkar proban a gp2-es autóval mentem rajta egy csomót.
Illetve míg más pályákon tudsz kanyarokban gondolkodni, itt az nekem nem működik, hosszabb szektorokba van fejben felosztva. Így megjegyezni is egyszerűbb. -
bardi
senior tag
Tudom vannak itt páran, akik valamiért SR-t akarnak farmolni.
Nordschelife 4 órást most fejeztem be, nagyon szar eredménnyel, körönként több, mint 1x, de mégis +3.xx-et kaptam. Ha nem fejezi be az ember a verset, akkoris gondolom elég jó plusz, első kört kell túlélni, utána viszonylag egyszerű. -
biker
nagyúr
A hétvégi Indianapolisi fordulóval kezdetét veszi a közvetítés is az SNS bajnokságban, első teszt adás itt elérhető, a következőre kicsit fnomítanak a kollégák rajta

[link] -
Ez a DTM kollab elég jónak tűnik, nem tudom, hogy így mi lesz a festésekkel, vajon csak official festések lesznek?
-
asb88
tag
Elkezdtem egy 13. heti streamet az új TCR-rel: [link]
-
asb88
tag
Az előzőnek nagy sikere volt, így az S1 végéhez közeledve itt a következő hazai top 10-es videó:
-
Laby
őstag
válasz
bence1885
üzenetére
Nokedli első kerekes TCR autókhoz képest, sokkal fontosabb
, hogy az Imsa Vintage kocsik (Nissan GTP ZX-T, Audi 90 GTO) is kapnak egy remélhetőleg komoly fizikai frissítést. Ráadásul az Audi-t H váltóval vezetve még előnyös is lehet, azokkal szemben akik automata kuplungozva vezetik majd.
Remélem kap új lendületet a széria, mert akkor bevásárolok én is oda, nagyon hiányzik, hogy sehol nem lehet H váltóval pályaautózni. -
bence1885
aktív tag
Így igaz az elején a sok kultúrálatlan fogja nyomni aztán majd alább hagy a lelkesedés az újdonság varázsa. Aztán majd megint maradnak a hardcore TCRsek.
drsanya: Én mentem nagyon sokat Audival mert az tetszett a legjobban hónapokat éveket. Aztán valahogy gondoltam kipróbálom az Elantrát és jobban bejött. Hangok is jobban tetszetek bentről vezetve, ja meg a belsejéből is jobban kilátni. Amúgy valóban a TCR nagyon kiegyensúlyozott volt kb minden autóval lehetett ugyanúgy menni. Most majd az új Audit mindenképp megveszem.
Amúgy jönni fog még minden márkából a friss változat. Honda, Hyundai meh talán még majd a Cupra -
asb88
tag
A TCR nagyon kiegyensúlyozott volt eddig, bármelyik autóval jól lehetett menni. Mivel új gumimodell, fizika és BOP jön, ezért nem lehet előre megmondani.
Nem bánnám, ha még népszerűbb lenne a kategória, bár félek is, hogy előjön a GT3-ra, PCUP-ra jellemző morál, akkor pedig a public-on úgyis hanyagolni fogom (bár úgyis az a gyanúm, hogy a kezdeti fellendülés után 2 hónap után visszaesik a népszerűség a mostani közelébe). Ha szoros a mezőny akkor nagyokat lehet csatázni + a TCR-es mezőny a legkulturáltabbb amivel eddig találkoztam.
-
-
-Rolika-
senior tag
link
Matt Malone-al versenyeztem
-
-Rolika-
senior tag
válasz
bence1885
üzenetére
Igaz, hogy engem nem mozgatnak az első kerekes autók, de már több embertől hallottam, hogy nagyon várják. Nem gondolnám ,hogy akkora hájp lesz, mint a PCup, de szerintem következő szezonban elég népszerű sorozat lesz.
Viszont a héten olyan rohadt jó versenyeket mentem az Mx-5-el, mint mostanában semmivel. Brutál adrenalin van ezeken a 30 perces versenyeken. Nem mellesleg közel 300 iratinget sikerült összeszedni
-
bence1885
aktív tag
Mit szólnak itt a kedves fórumtársak az új TCR géphez, valamint majd a teljesen új fizikáról. Hosszú idő után most előfizettem újra csak ezért. Engem amúgy is a Túraautók jobban vonzanak mint bármi más. LMU marad GT3ra, többire iRacing.
-
JulesTS
addikt
-
Amantius
senior tag
Ez a futam egy tragédia volt. Persze nem szervezői szinten, köszönöm a lehetőséget.
A BMW-t képtelen voltam beállítani, egyáltalán nem akart kanyarodni, cserébe dobálta a seggét. Arra azért nem számítottam, hogy már a második(!) kanyart sem tudom bevenni és összetöröm az autót. Futómű rotty, végsebesség rotty. Küzdöttem, mint malac a jégen. Aztán egyszer el is dobtam, sírni tudtam volna. Kiálljak, ne álljak? Utólag lehet, hogy magjavított autóval jobban vissza tudtam volna zárkózni, de utólag minden könnyebb. 11. lett a vége (azt hiszem). -
JulesTS
addikt
.
-
JulesTS
addikt
válasz
-Rolika-
üzenetére
Nekem is jó lett volna, de az utolsó helyekért küzdve sikerült túltolnom. A kezdődő megforgást megfogtam, de lassultam annyit, hogy a mögöttem jövő nekemjött és utána még az azutáni is. 10 perc javítás, aztán már csak körözgetés félreállós elengedésekkel amivel még egy áthajtásost is összegyűjtöttem...
-
-Rolika-
senior tag
Jó kis futam volt. Az időmérő 2. hely kicsit meglepett
Aztán valahogy amikor kicsúszott előlem az első, utána pár körrel szétesett a tempóm teljesen. Jöttek sorban a spin 'n tow-os srácok és megettek. A 18. körben aztán Viski Robi belerakott a falba(korrekt volt, mert beismerte) és onnantól wheeldamageel kellett végig mennem a futam felét. Végül kis szerencsének köszönhetően 4. helyen értem célba. Kiss Benedekel csatáztunk az utolsó pár körben és az utolsó kanyarban el is ment mellettem, de a célvonal előtt kifogyott a benyája. -
biker
nagyúr
Egész jó futam volt tegnap, bár a hátsó traktusban küzdöttem, nem volt unalmas. Az utolsó körökben kezdtem elfogyni, elengedtem a 16-17. hely csatát, de aztán jöttek a lekörözések, amit okosabban oldottam meg, és az utolsó kanyarban egy rosszul kivitelezett elengedése után visszavettem a 16. helyet.
-
-Rolika-
senior tag
Van esetleg valaki aki párhuzamosan használ 3 monitort és VR-t?
Mivel volt egy proci fejlesztés, ezért gondoltam ránéznék újra a VR-ra.
Ha viszont szétvágná a monitor beállításokat, akkor elengedem teljesen. -
Laby
őstag
válasz
drsanya
üzenetére
Igazából nem is tudtam ott hirtelen, hogy te vagy.
Nem mentem ezer éve GT3-mal, utóbbi időben csak Nascar-t próbálgattam. Nem akartalak feltartani, aztán gondoltam hosszú kanyarból majd úgy jövök ki, hogy szabad legyen a pálya, csak a tükröt néztem nem az autó viselkedését nem gondoltam, hogy ott elmegy a segge, mire odanéztem meg már repültem…csak pont eléd.
-
-Rolika-
senior tag
Lenne egy érdekes dolog, amit nem tudok hova tenni.
Pár hete megvettem a BMW Gt3-at és felmentem tesztelni Nordra és azt vettem észre, hogy vissza vette a kormányszöget kb 420 fokra. Újra indítottam az iRacinget, meg talán a gépet is és megjavult. Aztán most felmentem Ringmeister praccra és ugyanaz. Újrakalibráltam és jó lett, kb 5 percig. Aztán megint lekorlátozta. Vezetésben nem veszek észre különbséget, mert úgysem kell többet tekerni a kormányon, de zavaró. Csak a BMW nél csinálja. Utána felmentem Astonnal és az meg teljesen jó volt. Plusznak még annyi, hogy Bathurstön is mentem pár karikát a BMWvel és ott meg nem jött elő ez a probléma.
Valami tapasztalt már ilyet? Simagic a bázis, de nem gondolnám, hogy ez hardveres hiba lenne. -
Sajnálom, hogy nem tudok veletek menni, mert a tesztfutamot kifejezetten élveztem. Ha van még egy kör, Marcellt megelőzöm és megnyerem. Az 53 fokos pálya kivégezte a gumikat, kihívás volt óvni őket.
Sajnos nem adja a hétfő az időbeosztásomban a gyerekeim miatt.
Amikor nem szándékosan a practice-on meg kiütöttél, azt hittem először, hogy haragszol rám
. Aztán írtad, hogy nem oda figyeltél. -
Laby
őstag
Őszintén szólva én azt sem tudtam, hogy van fast repair…

Amúgy bűn rossz volt a futam, jó eséllyel vallatni tudnának vele ha ezt még egyszer le kéne nyomnom, egy örökkévalóság volt.

0 szélárnyék hatás, 0 taktikai lehetőség (1 óra box nélkül), tempó nagyon azonos sokunknak, pálya halál unalom, GT3 kocsik se a vezetési élményről szólnak ugye…Szóval 1 órán keresztül azt láttam, hogy én is és mindenki előttem-mögöttem megy a másik seggében, de senkinek sincs esélye még támadni sem, csak megyünk körbe-körbe.
-
biker
nagyúr
meglepődtem, hogy itt is szezonnyitó interlagos lett.

Jó a létszám, lassan nálunk is feltelik értelmezhető szintre. majd meló közben megnézem a futamotDe ilyenkor mindig meglepődök: "Fast repair: Végtelen" és "Realisztikus időjárás. Eső lehet."
Az hogy van, hogy amikor nálunk 1 (one, uno, eins, egy) FR be van harangozva, akkor "nem jövök mert ovodás az FR" meg "ettől lesz crashfest mert lehet nyomni" máshol meg lehet végtelen?
Ugyanígy "Realisztikus időjárás. Eső lehet." amikor nálunk ilyen volt, az összes qva any--mat megkaptam.
ennyire más tóban horgászunk pilótákra?Ott mi volt a fogadtatatása ezeknek?
-
Laby
őstag
-
-
biker
nagyúr
Ma is tanultam valamit.
Eddig abban a hitben voltam, hogy a "spotty rain" az a "spots of rain" megfelelője, helyenként csepeghet.
Ehhez képest iracingben, a light-heavy rain az ami konstans, akkor jön amikor mondod, és addig olyan intenzitással esik amíg be van állítva.A spotty rain az itt a "foltokban változó intenzitással esik", ekkor radaron a sárga-zöld foltokban változó intenzitással esik, mint felhőátvonuláskor, nem lehet pontos időt és ERŐSSÉGET előre kalkulálni, gyakorlatilag a csepergő esőtől a frissítő záporig a nem esiktől az esiken belül bármi lehet, foltokban váltakozva
Vagyis ha kis esőt szeretne az ember ,akkor a legkisebb idősávra, 15 percre light rain kell az átrohan a pálya felett és vége.
A spotty az meg mint tegnap, május miatt egy tavaszi záport hozott átvonulóban a pálya felett. a pálya felén semmi, másik felén esett, hol kicsit, hol nagyon. -
biker
nagyúr
válasz
Amantius
üzenetére
JulesTS: dupla-tripla leszúrt rittberger: [link]
Amantius: köszi hogy jöttél, a bmw tényleg hülye jószág, az eső meg... hagyjuk, utolsó fél körre kértem csepergő esőt. Megint nem sikerült értelmeznie a rendszernek. mikor meg szakadó esőt kértem egyszer és esőgumin álltam, akkkor 10percig csepergett miután szétégettem 20perc szárazon az esőgumikat.
Én is bealudtam egy kanyarban, meghülyült a simhub, annyira elment szilárd, csak téged mutatott előttem, mondom hol van szilárd, és addig néztem ak ijelzőt, hogy nem fékeztem a kanyarban, és összetörtem, vontatás meg a kockásig tartott.
-
JulesTS
addikt
válasz
Amantius
üzenetére

Én meg kicsit futóművet állítottam, aztán amikor Szabi tönkre vágta az autóját én is követtem. Towing, gyorsjavítás, Szabi szintén. Utána Szabi megint elszállt. Gondoltam egyedül körözgetek, de sikerült újra futóművet állítanom. Be akartam kóricálni a boxba, de az utolsó kanyarkombinációban elpattantam a rázókövön és duplatriplarittbergereztem. 39perc javítás, versenyből meg kevesebb idő maradt... -
Amantius
senior tag
Sajnálom, hogy kevesen voltunk, én köszönöm a lehetőséget.
A fronthajtás nálam nem játszik, az M2-vel viszont nem lettünk barátok. Kanyarodni nem akar, cserébe ha elindul a hátulja, akkor csak fortunán múlik a folytatás. Kuplung nincs, gázra sem reagál, fékre sem, nem tudom mi a megoldás.
Az első meglepetés a rajtrácsra érve ért, amikor benyögte a spotter, hogy eső lesz.
Esemény nem volt így konkrétan elaludtam egy kanyarban, így a második meglepi az volt, hogy elfelejtettem fékezni.
Az esőben felébredtem, szinte vezethetetlen volt a kocsi. Elégedetlenségre nincs okom, hiszen kategória győzelmet szereztem. Ugyan egyedül indultam, de ezen ne szőrözzünk. -
biker
nagyúr
Ma este utolsó Funrace verseny érkezik a jövő héten rajtoló GT3 bajnokság előtt, 50perc Nordschleife, TCR és M2 autókkal, várunk mindenkit szeretettel
A gyakorló 17 órától indul, mert hosszú a pálya
-
Tibis77
csendes tag
Sziasztok. Hetvegi Bathurst12-re keresek csapattársat vagy kiadó helyet. Ha volna valahol hely írjatok légyszi.
Köszönöm.
-
asb88
tag
És itt egy highlight az én futamomról:
-
asb88
tag
Múlt héten megvolt a Daytona 500, én tegnap tudtam le. Ugyan más splitben voltak, de a csapaton belül próbáltuk közben szórakoztatni egymást Ballai Gergővel és Lukács Andrissal.
Gergő behúzta a győzelmet, itt a streamje:
Ez a klip pedig különösen király, hogy én a futam után nézem másnak az eredményeit, ő pedig behúzza
[link] Andris a 19., én a 9. helyen értem célba. Nem rossz a top 10, bár a végén sajna kiforgattam egy kollégát, emiatt van bennem egy kis rossz érzés, de superspeedway-hez képest egész jó volt.
-
asb88
tag
-
asb88
tag
válasz
pRoject22
üzenetére
Kiss Norbi és "valami Dávid" azóta csapattársak és totál jól elvannak, Norbi pedig többször is segített pár dologban a háttérben, ennyire elege van neki
Amikor számos kompetitív versenyzőt összeeresztenek, akkor előbb-utóbb lesz valami nézeteltérés, sőt szvsz ha minden szép és minden happy akkor nem is adott ki magából 100 %-ot a mezőny.Én konkrétan tavaly vettem át az egyik főszerepet a VSR szervezésében, azóta lement 4 bajnokság különösebb balhé nélkül. A legutóbbi két Nascaron a 17 futam alatt konkrétan 3 óvás volt összesen és Vegas-ban sárga nélkül mentünk végig (nem a szerver beállítása miatt...
). Ezen kívül szerveztünk 3 sörözést, remek alkalom volt egy összeröffenésre az OGEX és a PlayIT, szóval néhányan a képernyő elől kimászva is tartjuk egymással a kapcsolatot. Elég szépen sikerült kiszűrni a toxikus elemeket és ugyan apróbb összezördülések mindig lesznek, de skillben és érettségben is nagyon sokat fejlődött a mezőny (oválban mindenképp).Egy szóval nem írtam, hogy mindenki itt induljon és csak ez a jó, de itt ph-n konkrétan a kommentek 3/4-e csak elégedetlenkedik, hogy milyen szemét mindenki IMSA-n és PCUP-on, hát mutattam egy lehetőséget, hogy van más is
Az pedig szvsz totál irreleváns, hogy egy community magyar vagy külföldi, hiszen mindegyikből van jó és rossz. -
Azt hiszem Kiss Norbi-nak estek neki páran discordon, valami Dávid lökte őt ki több alkalommal is, aztán Norbi kicsit kikelve magából magyarázta el DC-n az embereknek ,hogy itt álljon meg a menet neki elég volt ebből, szóval jahh, nekem is van sok negatív élményem.
Pl legutóbb mindezek ellenére bepróbálkoztam egy magyar GT3 ligával, a bajnokság kezdete előtt kb 3 héttel leakartam cserélni a kocsit mert amivel beregisztráltam nem nagyon volt jó, tehát nem az első futam után hanem 3 héttel a bajnokság előtt, a szervezők rábólintottak, hogy oké, pár magyar " gyökér" meglátott a másik kocsival a gyak szerveren, majd ezután szaladtak a szervezőkhöz, hogy mi az ,hogy ez lecseréli a kocsit stb majd közölték velem ,hogy bocsi de nem akarnak embert veszíteni emiatt így inkább mégsem cserélhetem le a kocsit, na itt fogadtam meg, hogy magyarokkal soha többet semmit, nagyon gáz volt...
Ja és természetesen nem indultam el a GT3 bajnokságban.
-
Nekem személy szerint két bajom van a magyar ligákkal, az egyik, hogy hétközben késő este vannak a versenyek, aki pl munka miatt korán kel annak nem jó illetve még a legnagyobb ligákban is láttam még a közelmúltban is, hogy megy a lökdösődés a futamokon, ugyanúgy vérre megy utána meg discordon vagy a fórumokon megy a vitatkozás, én ezért nem foglalkozok ligákkal, nekem teljesen jók az official futamok, ha van kedvem megyek 3-4-et is, főleg ha pl az egyik gyorsan véget ér akkor nem kell várnom 1-2 hetet a következőre.
-
-Rolika-
senior tag
Én meg pont az ellenkezője vagyok. Elsőre mindig az open és csak utána a fixed. Mondjuk gt3-ból a fixedet már nem erőltetem a verseny rövidsége miatt. Imsa fixed 35 perc már okés. Ezzel a PCupal is az a bajom, hogy rövid és valószínűleg ezért van annyi kamikaze.
A setuphoz teljesen hülye vagyok én is. Most Hymot használok vagy Go-t. -
bardi
senior tag
válasz
-Rolika-
üzenetére
Én nem ligázok, pont azért iR-ezek, mert így nem kötött időben tudok csak versenyezni, mindig ugyan azok az emberek ellen.
A gyakorlás változó, vannak olyan pályák, ahol 20-30 perc, de volt, hogy simán köröztem egyedül összesen másfél órát, majd mentem egy 25 perces versenyt a héten.
Amíg nagyjából stabil köröket tudok menni, addig szoktam gyakorolni. Ennyiből jó 1 autóval menni több szezonon keresztül, mert legalább az autót nem kell megszokni.
Általában fix setupos bajnokságban indulok, így nekem a setup gyártás része nem vesz el időt. -
biker
nagyúr
válasz
-Rolika-
üzenetére
SNS-ben GT3 indul csak jelen állás szerint
amúgy készülés: nekem ilyenekre nincs időm, az évek meg a rutin, ez behoz a 10.hely környékére, ennyi időm van munka mellett, és a derekam ennyit enged. ha tudnék napi 1-2 órát gyakorolni, akkor official versenyeket tolnék napi szinten gyakorlásnak, és nem itt tartanék.
-
-Rolika-
senior tag
2 műszakban melózom, szóval de van az a helyzet, hogy az embernek nem megoldható a hétköznapi ligázás sajnos
ezért is jó a Simunation liga. Vasárnap mindig szabad vagyok. A gt4-es bajnokságot nagyon szerettem. Ott az volt a "baj" hogy még nagyon az elején jártam az iRacinges "pályafutásomnak" de így is ha jól emlékszem 10. lettem a végén, szóval elégedett voltam vele. Sajnos a kövi multiclass már nem sikerült jól. Egyedül nem ment a gyakorlás és elég hamar kihullottam. A mostani bajnokságnak már úgy indulok neki, hogy úgy érzem az első óta elég sokat fejlődtem és a pályák 80%-a is olyan, ahol úgy érzem a tempóm is egész jó. Van már egy egész jó kis csapatunk, ahol majdnem mindenki 3k körül van és tudunk együtt gyakorolgatni. Szóval most a cél a top 5. Mindenkihez szól a kérdés, hogy Ti egy liga futamra hány órát szoktatok gyakorolni általában.
-
asb88
tag
válasz
-Rolika-
üzenetére
Mondjuk akiből 10k versenyző lesz azt általában nem érinti az itt oldalakon keresztül olvasható rant.
Ez mondjuk nekem fura, hogy napi 3-4 versenyre van idő, de heti 1 ligás futamra nincs
Sok olyan bajnokság van, ahol követik a naptárat és nagyjából annyi a változás, hogy az adott napon akkor nem public-on indul az ember, hanem a ligában. Azért nagyon más feelingje van annak, hogy egy hiba esetén nem az következik, hogy majd 1 órával később újra próbálkozom, hanem akkor az a hét kuka. Nagyon más kávéház a kettő és senki ne csodálkozzon ha pont emiatt extrém dolgokkal próbálkoznak ellene. Gyakorolni ugyanúgy lehet közösen is, de én pl. egy sima public hétre is korrektül felkészülök (anélkül szintén nem lesz 10k), szóval ebben sincs változás. -
-Rolika-
senior tag
Nem mindenkinek opció ez a ligásdi.
Most ami indul Simunation liga, azon indulunk csapattársal, de csak azért mert hétvégente vannak a futamok. Nekem a hétköznapiak nem játszanak. Ráadásul nem is nagyon szeretem az egyedül gyakorolgatást.
Van, hogy egy versenyt megyek egy nap, de ha valami olyan pálya/autó kombó van amit szeretek, akkor van, hogy 3-4et.
Szóval szerintem van akinek való a ligázás és van akinek nem. Meg ugye ligákkal nem is lesz az emberből 10k-s versenyző
-
asb88
tag
Attól, hogy egy széria nem A-ban van még lehet élvezetes és ugyanolyan színvonalat képviselhet. Pl. TCR-ben általánosságban elég jó a community csak kár, hogy kevesen vannak (bár valószínűleg pont ezért is értelmesebb a társaság).
Én egyébként azt javaslom, hogy public-on csak a race participation díjához szükséges futamokat érdemes letolni és élvezetesebb elindulni mindenféle bajnokságban.
-
adrian360
őstag
-
bardi
senior tag
Az hagyján, még csóró is, mert nem vette meg az aktuális GTP-t, mert ugye csak a leggyorsabb autóval éri meg versenyezni

Törött csukló miatt most kevesebbet megyek, sokszor csak a heti 1 verseny, 1-1 szériában (gt3 america, pcup fixed), de nem emlékszem olyanra, hogy mondjuk egy versenyt újra kellett volna futnom, mert nem tudtam befejezni mások miatt... -
válasz
drsanya
üzenetére
Hú de sok ilyet kapok, én is írtam már korábban ,hogy sokan művelik ezt ügyesen, aztán reportolod és az idióta sztyúvárdok meg azt fogják mondani ,hogy ez biza verseny baleset, nem szándékos, mivel szerintük szándékosan csak 300 al lehet kiütni a másikat, kanyar közben nem is lehet ilyet csinálni.
Egy pont ilyen esetet fellebbeztem pár hete, vissza írtak ,hogy továbbra is versenybaleset, amikor a T1-ben GTP-vel egy 8000 iRatinges embert előztél meg tisztán majd kanyar kijáraton pont így meg pöcköli a hátsódat ami miatt a falba szállsz, nyílván némi bosszúból amiért megakasztottad a gyors körét, majd biztos a 8000 iRatinges csávó nem tud elfordulni vagy levenni a gázról a lábat mi?

-
válasz
pRoject22
üzenetére
Jaja, elmebetegek. Múlt héten mentem egyet Imolában, jól is sikerült, csatába voltam egy 1900-as sráccal. Kb 5 kör után egymás mellett fordultunk az első sikánban, kicsit előrébb voltam, hagytam helyet, erre pont annyira pöckölt meg, hogy 0x, de én ezután forogtam mint a büdösbogár, ő meg ment tovább. Visszanéztem a replayt is utána, hibátlan volt a kivitelezése, látszott rajta, hogy nem az első ilyen mutatványa volt.
-
-Rolika-
senior tag
Bejött az amiért tartottam a Porsche Cup szériától
Mindig van valaki aki bedobja és nem tud megállni, aztán kilök.
Pedig időmérőn 4 tizedre voltam Moritz Löhnertől
-
-Rolika-
senior tag
-
bardi
senior tag
válasz
-Rolika-
üzenetére
Az előzőhöz képest borzasztó pattogós a futóműve, viszont az ABS miatt sokkal könnyebb stabil köröket menni vele. A versenyekben a fixedben megyek csak, eddig nem nagyon volt negatív élményem, mint amiket itt írtok, 2200-2500 SOF között.
Imola most egy gőzmozdony szimulátor mondjuk, hacsak nem hibázik az előtted lévő egy nagyot, nehéz előzési pozícióba kerülni. Road Atlantán meg az Essesben ment a bump draft, az egy jó hét volt. -
-Rolika-
senior tag
Csapat nyomásra a hétvégén megvettem a Porsche Cipőt és elég jó kis gépezet.
Jövő héten kiderül, hogy mit is tudok vele kezdeni éles körülmények között.
-
asb88
tag
Belinkelem ide is:
Készítettem egy videót, hogy szerintem milyen cuccokkal érdemes belevágni a pc-s szimulátorozásba/iracingezésbe, illetve, hogy én milyen márkákat javaslok. Sokaknak valószínűleg nem lesz benne újdonság, de hátha lesz akinek segít. Enjoy!
-
Mennyi büdös köcsög van már a szolgáltatásban, lassan elagyalok rajta, hogy ráhagyom, megyek egy top3 időmérőt, a második bealszik rajtnál, elmegyek mellette aztán ,hogy ne legyen a pozíció azenyém simán kivezet a pályáról, szó szerint kitolt a T1-ben, aztán elmegyek a GT3 mellett, se előtte se mögötte senki és a kanyarban amikor gyorsítottam volna ki rámhúzza a kormányt, kiforgat majd a komplett mezőny belém rongyol, úgy felbaszott, hogy fogtam magam és telibe csaptam 200-al, a büdös anyját ennek sok covid óta megjelent 1-2 éves fiókos szardarabnak, ezek azt hiszik ilyen F1 public lobby-ban vannak AI ellen, kurvára unalmas már ilyen faszok ellen versenyezni...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 10 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK! Akciós ár!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 860w Platinum!
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pedig 3 hét múlva liga futam lesz ott. Nem tudom, hogy fogom addig megtanulni

, hogy az Imsa Vintage kocsik (Nissan GTP ZX-T, Audi 90 GTO) is kapnak egy remélhetőleg komoly fizikai frissítést. Ráadásul az Audi-t H váltóval vezetve még előnyös is lehet, azokkal szemben akik automata kuplungozva vezetik majd.

Mindig van valaki aki bedobja és nem tud megállni, aztán kilök.