Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovaratis
senior tag
Jött egy februári biztonsági. Ilyen sem nagyon van!
-
Tutu7030
veterán
válasz
koboldozat #4155 üzenetére
Ha "menet" közben visszakapcsolom, nem szakad meg. Kilépek majd vissza, működik. Megint kilépve és indítva már nem működik. Szóval stabilan csak akkor működik, ha a wi-fi+ ki van kapcsolva.
-
stefi68
addikt
válasz
bokarcsi71 #4148 üzenetére
Én úgy emlékszem régen nem az volt, de változnak az idők....
Én megkérdezném a Honor FB oldalán, Honor FB Fan Clubban, Honor Magyarországnál, kik a magyarországi hivatalos viszonteladók.
Esetleg, ha megtudod kik a hivatalos viszonteladók, közzé tehetnéd itt.[ Szerkesztve ]
-
bokarcsi71
aktív tag
Sziasztok.
Az Aqua webáruház az hivatalos Honor viszonteladó? A garancia miatt kérdezem. -
Klycsu1991
tag
Sziasztok.
A korlátozott töltés funkció megjelenéséről van bárkinek információja? Hasznos lenne nekem ha elérhető lenne. Pl egy 80%-os érték .
Pl honor magic 7 lite esetén elérhető 5%-os lépcsőkkel. Ráadásul magic os 8.0 szoftver verzió esetén. -
njnl
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok tippet adni Qi töltőről? Ez a frenetikus kamerasziget eléggé lekorlátozza a töltőpadok felfekvését :/ -
Imike55
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek mennyiért lehetne reálisan eladni egy karcmentes , tip-top zöld 2023. 10.havi Honor magic5 pro-t , +egy Huawei P30 pro-t? (8/256gb, Aurora blue)
Köszönöm a segítséget! -
Kovaratis
senior tag
Jó reggelt! A 15-ös frissítéssel kábé egyidőben elmaradtak a hívásrögzítések, nem is találom hol tudnám visszakapcsolni. Akinek C431 van gyári rögzítővel megnézné?
-
-
zoleeno1
veterán
Most látom, hogy az új verzióval végre megjött az is (nekem nagyon hiányzott), hogy az alkalmazások között, hosszan nyomva az ikonra megjelenik az alkalmazásinformáció
Végre nem kell a beállításokból végig szenvedni.
-
andreas49
senior tag
Sziasztok,
Hol találom azt a lehetőséget, hogy mielőtt lehúzom a pendrivot, leválasszam a készülékről? -
-
spileraaa
senior tag
Van aki vált Honor magic7 pro -ra?
Aki igen miért? Aki nem az miért marad?Nálunk február 5 lesz elérhető de már lehet rendelni az ára 495000 forint és jár hozzá 82000 forintos utalvány.
-
rdt89
addikt
Holnaptól leszek gazdája egy Magic5 Pro-nak, Huawei Mate 40 Pro-t fog váltani, remélem hozni fogja azt a szintet, sőt bízok benne, hogy túl is fog mutatni rajta. Így mától eme topikot sokkal aktívabban figyelemmel kísérem!
-
Kovaratis
senior tag
Nálunk nem lesz ai nagyítás?
-
Tutu7030
veterán
-
koboldozat
senior tag
-
Tutu7030
veterán
válasz
Klycsu1991 #4117 üzenetére
Az jó.. lg oleddel nem megy. Remélem hamar jön rá javítás (egyszer már volt ilyen, de viszonylag hamar kiadott egy újabb frissítést a honor).
-
Tutu7030
veterán
válasz
Klycsu1991 #4102 üzenetére
A vezeték nélküli kivetítés működik?
-
Klycsu1991
tag
Persze hogy a végleges verzió. Próba verzió opció szimplán azt jelenti hogy ha gondolod az elsők közt telepítheted a hivatalos már nem bétás romot . De ha valaki máshogy tudja nyugodtan ossza meg.
Hangerő menü tetszik. A betett " ai " megoldásokkal még barátkozok, fedezem felfelé.
-
jaszy76
aktív tag
•A gyorsan elérhető hangerő-vezérlőpult segítségével külön-külön szabályozható a média, a bejövő hívások, az értesítések, a riasztások és az alkalmazások hangereje. Ezt a funkciót így érheti el: Beállítások > Hang és rezgés > További beállítások> Alkalmazás hangerő-szabályozása.
-
válasz
Nekem még semmi. 431-es és most kártya sincs benne.
-
Peace
nagyúr
válasz
Feltettem. Van bármi ütős újítás amúgy? A hangerő menü tetszik! Hogy egyből hozzáférek a média hanghoz, nem kell két plusz kattintás.
-
djsweetboy
csendes tag
válasz
Nekem is megjött. De frissítés óta a Viber videohívás alatt lezár a kijelző. Még nem jöttem rá, hogy miért.
-
Peace
nagyúr
válasz
De ez végleges, nem? Mert sima frissítés kereséskor nem dobta fel, csak ha külön a próbaverzióra böktem.....
-
Klycsu1991
tag
MagicOS 9.0
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legjobb fotós mobil címére pályázik Honor – megnézzük, összejött-e a varázslat.
- Politika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Tőzsde és gazdaság
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Egérpad topik
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hardcore café
- További aktív témák...