- Mini-ITX
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacos001
senior tag
Hi all
Létezhet,hogy valami fergeteges hiba csúszott a gépezetbe?...........
Mióta feltettem w7 sp1-et ( ez volt 2 napja ) , nem inditottam el a gamet,most meg egyszerűen hibára hivatkozik..........nem indul el,újratelepités sem segitett.Jelen pillanatban úgy néz ki,dobhatom ki a kukába..........
Fantasztikus,hogy mindig van vmi gebasz.......
Valamilyen okot esetleg tudnátok infózni,vagy ez megint csak az én egyedi esetem............?! -
lacos001
senior tag
Hio
Vki feltöltené nekem a játékban található "language_eng.lng" fájlt,mert gondoltam meglesem,mit is dobott össze a pcguru1 által linkelt srác,de.......
Angolul jobb,és sajna lecseréltem az eredetivel,újratenni meg nincsen kedvem/időm.jó lesz az amúgy,ha már magyarul is lesz menu,stb,csak igy össze-vissza ,itt-ott magyar v. angol,az azért zavar,a szememet főleg
ha kész lesz fasza leszkösz
-
lacos001
senior tag
válasz
"Infinity" #3776 üzenetére
de vissza kell másolni,hiszen az a mentésed
A mentés mappát ( savegames ) elteszed máshová a gépeden,játékot letörlöd,majd újra felteszed.Elinditod,ekkor jönnek az elején a baromságok,aztán kilépsz,ekkor már van savegames mappád,de nincsen benne szinte semmi.Ird felül azzal,amit eltettél a gépeden máshová,elinditod,beállitod amit akarsz,és folytatod a játékot.
-
lacos001
senior tag
válasz
"Infinity" #3774 üzenetére
FormulaOne\savegames mappát kicsaptam asztalra,játék letöröl,majd újra feltesz,játék elindit,kiléptem,savegames mappa lecserél,újra elindit,és sálálá,működik,csak ujra állitottam a nevemet,ennyi.Folytatom ott,ahol abbahagytam.
-
lacos001
senior tag
Újratettem ezt a *****,peccsel nem az igazi,nekem jobb lesz igy alap*zaron a játék
-
lacos001
senior tag
Most dobta nekem frissitésként a W7 EZT !
Ha vki már feltette meséljen róla kicsit legyen olyan rendes!
thx
-
lacos001
senior tag
Valencia azért bukósisak nézetbe eléggé vakitós
Most toltam rajta kb 10 practice kört,de könnyezem,megvakultam azthiszem
Élvezetesebb rajta tolni a speedet,mint monacoban......legalábbis nekem,ott nem könnyeztem ennyire -
lacos001
senior tag
Erre volt a nagyhirverés.....de igaz ami igaz,el lehet vele bohóckodni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy kifogástalan állapotú MacBook Pro (Retina, 13 hüvelykes, 2015 eleje)
- Kicsi, de erős Gamer PC /Ryzen 5 7500F/32GB DDR5/1TB NVMe/RTX 5070 12GB/FSP 80+Gold/Karcmentes/Gar
- Apple AirPods 3 dobozos megkímélt jótállással!
- Eladó Új Gamer PC - i5-14400F / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB NVMe
- Abus Viantor sisak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AM 5 lapok
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest