Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Eltűnt a fél internet!
- Philips LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladislav
tag
Köszönöm szépen az Ali-val kapcsolatos észrevételeket!
Igen, én is azt feltételezem, hogy az első vásárlóknak adnak még plusz kedvezményt. Nekem a 6.900 Ft-os kupon kód működne, így [link] 53.703 Ft lenne a 43 mm-es változat. Feleségemnek szánnám, mivel női kézre szerintem a 46 mm-es verzió túl nagy.
Elviekben november 20-ig használható fel a kuponkód.
Saját részre is gondolkozok a beszerzésen - a nagyobbik méretben - mivel valóban nagyon jó áron van, de lehet megvárom a Black Friday-t, hátha 50 k körül is el lehetne vinni egyet.
-
kezo0
addikt
De hát pont a kontextus a lényeg, annak ismeretében kéne fordítani.
(Egy régebbi Asus routerem menüjében a 2,4 GHz-es és 5 GHz-es sávok neve úgy volt magyarra fordítva, hogy "zenekar”. Igen, 2,4 GHz-es zenekar és 5 GHz-es zenekar volt a menüben. Mert hát ugye a sáv angolul band…) -
fcbarca
őstag
Egyáltalán nem is fog kapni magyar nyelvet az óra?
-
Nashville
tag
Erre [#839] van valakinek megoldása, vagy nektek jól működik a hívás hangjának kezelése? Nem Bluetooth hangszóróként akarja kezelni a telefon az óra hangszóróját beszélgetés közben?
-
VanAzAPénz
aktív tag
válasz
Vladislav
üzenetére
Szia!
Ez engem is zavar főleg, hogy nem minden terméknél van így, de...
Ez több mindentől függ.
Ilyenkor nem csak a Coin-t, hanem a Store egyéni kuponját illetve, ha van egy maximálisan adható kedvezmény, akkor ezt is beleszámolja.
Ez kb olyan, mint ahogy Hardverapro-n is kezdik étvenni ezt a p@ccsöm szokást, ha több kiegészítőt is hírdetnek, a legolcsóbb árát rakják ki és leírársból nem derűl ki azonnal.
De pl, egyszer azt vettem észre, ha nem a regisztált nevemmel lépek be az ali-ra, hanem csak "nézelődök", akkor tényleg az az ár van a kifizetésnél.
Valszeg new user akció , illetve vám/áfa is közre játszik.
Szóval, az a biztos amit kifzetéskor kér összeget, amennyiben Huf-ban kéri.
Mert volt hogy kiírta mennyi lesz Huf-ban, majd amikor rényomtam a Checkout-ra már Euro volt és bizony drágább is volt valamennyivel. -
Vladislav
tag
Bocs, y-al írtam, az alit, ez lehetett a megtévesztő.
-
Vladislav
tag
Sziasztok!
Ally működésével mennyire vagytok képben?
Az ally app, coins, discont finder alatt kedvezménnyel 51,730 Ft-ért dobja fel a 43 mm-es verziót (kedvezmény nélküli ár: 59,105 Ft), de a kosárba helyezés során 54,694 Ft-ra változik az összeg.
Üdv
Vlad
-
hatala
tag
Sziasztok.
Ez az Alis, OPPO Watch X AMOLED 32GB [link] valóban létező Oppo óra, vagy valami hamisítvány lehet kitalált névvel, esetleg kínai belpiacos óra?
Csak mert ennyiért nem tűnik rossznak, ha van ilyen órája az Oppo-nak.Köszi!
-
Vladislav
tag
Sziasztok!
Köszönöm szépen a hozzászólásokat, észrevételeket!
-
Vladislav
tag
Sziasztok!
Én is vásárlást tervezek, sőt kettőt is, a kisebbiket a feleségemnek a nagyobbikat saját részre, de felmerült bennem 1-2 kérdés.
Turistatérképeket kezel vagy ,,csak" a Google térképet? Offline módban, wifi nélkül is működik? Fentebb már írta egy tagtárs, hogy nem feltétlenül a telefonján és a kézi gps-en nézné a túranyomvonalakat, hanem az órájára rápillantva, kényelmesebben tudna haladni, ezzel én is így vagyok. (Tudom - vegyek Garmint, annyit viszont nem túrázok
)Az órán automatikus válaszüzeneteket (pl sms-t, emailt) lehet küldeni? Az emaileket, hogy kezeli, pl a postafiókomba be tudok lépni, ott tudom olvasni az új vagy a régi leveleket?
Elnézést, ha nagyon egyszerűek a kérdéseim, de eddig csak aktivitásmérőket használtam, így nem sok tapasztalatom van, visszaolvasva a fórumban, nem találtam választ a kérdéseimre.
Amennyiben a feltett kérdéseimre nemleges választ kapok, akkor sem zárkózok el a megvásárlás alól, mivel a fenti hiányosságok ellenére is, most nagyon kedvező áron van fenn az aly-n, 5x.000 Ft.
Üdv:
Vlad
-
fcbarca
őstag
Sziasztok. Jól olvasgatom, az oneplus watch 3 a legjobb most ár értékbe? Jó lenne az esim, de úgy látom az más kategória árban.
-
válasz
szami777
üzenetére
Honor van. De tervezek visszatérni Samsungra majd az új szériával. Nekem is Watch 6 Classic volt az előző, utána próbáltam pár márkát, Huawei, Xiaomi, stb., de az Amazfit vált be, ez van a legközelebb funkcionalitásban a Samsunghoz.
OP Watch 3 tetszik küllemre, de OP teló nem érdekes jelenleg számomra, így akkor egyelőre marad az Amazfit, mert minden androidos készülékkel tökéletesen működik együtt.
-
szami777
addikt
Milyen telód van?
Nálam Samsung S24 volt + Samsung Watch 6 Classic, ezt cseréltem le kb 2 hónapja OP Watch 3-ra.
A telefon és óra közötti teljes összhanga sajnos nincsen meg, Samsung gyári appjainak dolgai nem jönnek át ahogy a saját órájukon. (ébresztő nem jelez, samsung reminder nem jelez stb).
Üzemidőben ezerszer jobb, (szerintem megjelenésben is) a z OP Watch 3, továbbá a rendszer nálam fluidabb mint a Samsung órán. Nem bántam meg a váltást.Ez nem sok mindenkinek hátrány, Samu órákra nagyon jó no gap utángyártott szíjak vannak, sajnos OP watch 3-hoz az Alis sziilikonon kívül sehol nincsen hozzá való szíj. és sajna a gyártó sem nagyon ad opciót. (nekem az egyenes standard 22mm-es tokozás nem tetszik, ez van)
-
Nashville
tag
Én is éppen ilyen gondokkal küzdök. Az órát imádom a CFS133 watch face-el brutáljól működik, tényleg minden benne van amit szerettem volna, de a hívás kezelése nagyon el van rontva valahol. Nekem Honor 200 pro telóm van és ugyanilyen jelenséget tapasztalok, mint Te. Amúgy van amikor a telefon hangszórójából jön a beszélgetés hangja, viszont nagyrészt az óra hangszórója aktiválódik és mindig manuálisan kell kiválasztani, ha a telefonon akarok beszélni újabban már minden bejövő hívás esetén.
Az lenne az ideális és egyetlen elfogadható út, hogy a telefonbeszélgetés hangja azon a hangszórón szólaljon meg, amelyiken felvettük a hívást.
Emiatt az anomália miatt kénytelen voltam a híváshangot a Bluetooth beállításoknál kikapcsolni, mert egyébként használhatatlan.Valakinek van rá megoldása?
-
Az Alin most ajándék áron vihető a OnePlus Watch 3 és a 2R.
Valaki váltott Amazfitről vagy Samsungról?
Mennyire fapados a OnePlus appja, illetve vannak olyan funkciók, melyek csak OP telóval érhetőek el? -
Lovi24
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Az óra random módon reagál hívásfelvételkor, hiába a telón veszem fel, mégis az óra veszi át a hívást, és fordítva, ha a telón akarom felvenni, úgy jópárszor a telefonon hallom a másik félt, csak akkor az órán szerettem volna beszélni. Előtte az 1-es Onepuls órám volt, ami azt csinálta amit kellett, csak az utolsó telefonos alkalmazás frissítése/cseréje (O-Health-re átállás) után a teló folyamatosan eldobálta a régi órát. A telefon egy Moto Edge 40.
Mit ronthatok el a beállításoknál? -
fuzics
tag
Mai fizetések az órával:
1 fizetés telefonkapcsolat bekapcsolva
2. fizetés telefonkapcsolat bekapcsolva
Pár ezer fizetések voltak.
3. fizetés telefonkapcsolat bekapcsolva, előzetesen nem kért kódot, mikor meglátta hogy 54 000 Ft-ot kéne fizetni, kérte a kódot, majd simán megtörtént a fizetés.
4. fizetés telefonkapcsolat bekapcsolva, fizetés nem volt, csak beindítottam a Wallet-et az órán, ekkor nem kérte a kódot. Nyilván a 3. fizetésnél megadott kód még ' érvényes " volt.
Remélhetőleg kezd kirajzolódni az algoritmus. -
fuzics
tag
Mai fizetések az órával:
1 fizetés telefonkapcsolat bekapcsolva
2. fizetés telefonkapcsolat kikapcsolva
3. fizetés telefonkapcsolat kikapcsolva
4. fizetés telefonkapcsolat kikapcsolva, fizetés nem volt, csak beindítottam a Wallet-et az órán, ekkor kérte a kódot.
Mindegyik fizetés pár ezer Ft volt.
Ez így rendbelevőnek látszik. -
Saját tapasztalatom a fizetéssel hogy nagyon ritkán ker kódot és többször kihúzott a bajból mikor nem volt nálam telefon vagy pénztárca pl fürdőben. Nagyon jól működik.
-
noto
senior tag
Sziasztok!
Hogy tudom kikapcsolni az óràt???
Nem talàlok ilyen opciót .... -
fuzics
tag
válasz
VanAzAPénz
üzenetére
Google azt írja, hogy az órának 24 órán belül 1szer neten kell lennie, egyébként akárhányszor lehet vele fizetni. Az logikus lenne, hogy 3 fizetesenkent kódot kérjen. Viszont az a teóriám, hogy az óra Wear Wallet és a telefon Wallet kapcsolatban kell legyen már nem tűnik logikusnak. Hiszen ha az órában lenne LTE, egyáltalán nem kéne a telefon a fizetéshez. Lehet, hogy a Wear Wallet frissítés segített. Kíváncsi vagyok mi lesz kikapcsolt telefonnal.
-
fuzics
tag
válasz
VanAzAPénz
üzenetére
Egyrészt igazad van, másrészt valószínűleg 3x tudsz fizetni a telefon nélkül is. Próbáld meg kikapcsolt telefonnal.
-
fuzics
tag
válasz
VanAzAPénz
üzenetére
Szia,
lehet hogy megoldódott?
Ma teszteltem:
első három fizetés simán ment ( pár ezer Ft mindegyik)
Negyedik fizetés előtt kérte a kódot, ahogy a Wear Os Walletet indítottam. Kód után rendben ment
Ötödik hatodik fizetés rendben ment.
Hetedik fizetés előtt megint kérte a kódot, utána simán ment (22 000 Ft).
Ez (ha a továbbiakban is így lesz), azt mutatja, hogy 3 fizetés után kér kódot (és valószínűleg akkor tölti le az újabb 3 tokent, ahogy Yanaboy mondta.
Mi változott?.
1. Legfrissebb Wear Os Wallet.
2. Betettem az S24 Samsungon az oHealth appot egy zárolt mappába.
3. Eddig a telefonon a Wallet akku optimalizált állapotban volt , most az akku optimalizálásból kikapcsoltam. Szerintem ez volt a döntő. Valószínűleg kódkérés/token letöltésnél az óra nem tudott kapcsolódni a telefon Wallethez, bár az óra és a telefon kapcsolat megvolt. Yanaboy posztja után kezdtem gondolkodni, mi hiányzik a szinkronizáláshoz.
Továbbra is kérlek benneteket, osszátok meg a tapasztalatokat. -
VanAzAPénz
aktív tag
Szia!
S23 volt az utolsó Samum, most Honor-m van.
Pont most nézem, hogy most pl sárga, pedif itt vagyok a telüótól nem messze, de pár percig nem voltam a közelében. Ilyenkor van, hogy el kell indítanom az Ohealt-t.
Na ha valaminél, akkor a Honor-nál tutira mindent is engedélyezni kell, mert amúgy alvóba teszi az app-ot.
Szóval nem tudom, mennyi köze van az appnak ehhez biztosra.
S23-ban pont azt szerettem, hogy mindenféle akksi optimalizáló nélkül is megkaptam minden értesítést és nem is volt így annyival rosszabb az akksi.
Nekem Global verziós az óra, Aliról vettem.
Nálam pl még mindíg augusztusi a biztonsági frissítés dátuma. -
fuzics
tag
válasz
VanAzAPénz
üzenetére
Szia, köszönöm.
Valószínűleg (amit Yanaboy is mondott) valami szinkronizálási probléma.
De ha az órán felülről lehúzom a képernyőt, ott a zöld telefon alul.
Samsung S24-et hasznalok. A Bluetooth beállításnál csak a hívások csatlakozását lehet beállítani. Minden értesítés oda vissza megy.
Az oHealth akku optimalizálás ki van kapcsolva.
Az oHealth ben lévő tippek közül az oHealth zárolással nem tudom mit kéne csinálni, ugyanez az oHealth hozzáadása a harmadik felek biztonsági alkalmazásaihoz.
Valami tipp? -
VanAzAPénz
aktív tag
Jelen!
Semmi sincs "mókolva" és naponta van hogy reggel 3-5 alkalommal is használom 1 órán belül és nincs gond a fizetéssel ( OTP).
Tegnap 6x is használtam egymás után.
Max annyi volt múltkor, hogy nem volt rajtam este, reggel mikor eindultam első boltnál jutott eszembe hogy PIN kell, majd valamiért elutasította a fizetést és ismételt PIN után már ment. Ahogy észrevettem nem elég a PIN, hanem a telefonhoz is kapcsolódnia kell ( zöld telefon ikon). -
fuzics
tag
Szia, szept 5-en írtam
ha negyedszer szeretnék fizetni az órával egy napon belül ugyanazt a kártyát használva. (MBH bank) azt kapom, " Figyelje a telefonon megjelenő utasításokat". A telefonon nem jelenik meg semmi. Nincs kártya vagy kártyalimit probléma, ha ilyenkor előkapom a telefonomat, ugyanazzal a kártyával simán tudok fizetni. Azt is gondoltam, hogy valami külön telepített szoftver bekavar, ezért adtam egy factory resetet az órának. De az eredmény ugyanaz. Feltúrtam a netet , nem találtam semmit. Gondolom ez valami biztonsági ügy lehet, esetleg banki ügy?
A dolog természeténél fogva nehéz tesztelni, legalább 4szer kell fizetni naponta ( vagy 2 azonosítás között? Ezt még nem teszteltem)
Idézet vége.
Azóta más bank kártyájaval is próbáltam, ugyanaz.
Bocsánat, de "örülök", hogy valakinél ugyanez előfordul.
Kérem írjon valaki, aki simán 4-szer egymás után fizet az órával.
Az akku optimalizálás ki van kapcsolva.
Kb. 2 napja frissült a Wallet Wear Os, hátha. Valószínűleg holnap fogok többször fizetni. -
Janaboy
veterán
Ez csak tipp, de általában az óra offlineban 3-5 vásárlási tokent tárol magában.
Utána internet kell neki, hogy letöltse a frisseket, ez elvileg bluetoothon a telefonon meg kellene történjen.
Esetleg azt tudom elképzelni hogy az Ohealth appodon nincs kikapcsolva az akku optimalizálás.
De ahogy írtam, csak tippelek.. -
balco
aktív tag
Valahogy nem értem, hogyan működik a Wallet.
Reggel felveszem az órám, pin kódot beütöm.
Legtöbbször simán tudok vásárolni vele, nincs semmi gond.
Viszont elég sokszor előfordul, hogy megnyitom a Walletet, feljön a kártya, "Hold to reader". Odatartom, a terminál meg olyasmit mond hogy "follow instructions on phone". Az óra kéri a PINt, beadom. Sokszor ilyenkor sem jó a fizetés, hanem majd csak a 3. érintésre.
Túl lazán van a csuklómon? Azt hiszi, hogy levettem közben?
De akkor miért nem kéri be egyből a PINt? -
kezo0
addikt
Csak tájékoztatásul.
Eltelt egy hét, és nekem változatlanul nem jelent még meg a Google Play-en az O’Health app frissítése.
Nem lehet, hogy függ a telefon típusától, hogy egyáltalán megjön-e rá ez az update, és ha igen, mikor…?
Az áruházban az értékelések között valaki már okt. 10-én megköszönte a magyarítást – ez ugye több mint két hete volt.
Kiváncsiságból ránéztem a store-ra egy almás eszközről:
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Venue 2 Fekete
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- új aktiválatlan Apple Watch Series 11 GPS 42mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple 2 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest