Új hozzászólás Aktív témák
-
tewe15
csendes tag
Köszönöm mindenkinek, aki hozzászólt az üzieimhez, sokat tanultam belőlük!!! Meddig érdemes, lehet húzni a kártyát? Főleg, ha nem Qimonda memchip van rajta, és passzív hűtéssel? Mag, memória freki? Ha valaki már húzta, írjon már légyszi adatokat, és azt hogy milyen progival húzta.
Köszi!
-
tewe15
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy PCI Express Sapphire HD2600XT 256MB GDDR3 ULTIMATE verziót, ami elvileg abban különbözik a többi "sima" verziótól, hogy 2200 Mhz fut a memóriája, míg a többinek csak 1400 MHz-en - vagyis én így tudom. Igaz ez? Mert én ezt olvastam a neten több oldalon, és a boltokban is így van feltüntetve. De nekem alapból még is csak 700-on megy a memória. Hogy lehet előhozni a 2200 Mhz-t?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- Napelem
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest