- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Philips LCD és LED TV-k
- Pánik a memóriapiacon
- Apple MacBook
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
efegyke
tag
Azért van 1,5 giga RAM a gépemben mert az alaplapomon 3 memóriafoglalat van.Dualt nem tud amikor vettem a lapot akkor ddr1es memóriákkal a dual channel max 5% többlettel járt még csak uh. nem azt választottam.Amúgy meg Vistám volt majdnem 1 évig(bétákat is beleértve)és visszatértem XPre videókártya okok miatt(amikor megvettem az előző 7300GTmet annak az Xps driverje nem hajtotta ki a kártyát csak kb 30%os teljesítménnyel a Vistással meg minden ok volt.2 hónapja meg úgy gondoltam kipróbálom mit feljődtek az XPs nvidia driverek minden jó volt uh. maradt az XP.2600XTvel meg még nem néztem a Vistát de majd talán...)Amúgy azért 2x512 Ram sztem nem gyorsabb duálban sem mint 3*512 nem duálban vagy tévednék kedves többiek?
-
efegyke
tag
Gyorsít a plusz ram én a Most Wantednál éreztem meg lejobban mert nem akadt be a játék mikor átmentem egyik városrészből a másikba.A Pro Street nálam is nagyon gáz.végig 100%on van a proci játék közben éa kb 10fpsel megy.pedig egy 2700Mhz sempron nem igaz hogy nem elég neki.Majd kipróbálom Vista alatt is a játékot lehet hogy ott jó lesz.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
"kétlem, hogy +1gb ram gyorsítana" -pedig 1 g ram tényleg nem elég semmire. Ottvan pl. a stalker, az 2g / 3g ram között is mutat gyorsulást, 1g-vel meg zánalom szinten kerregteti a vinyót.
A procid szintén gyenge, sajna mezei p4 nem elég már semmire, az lenne az isten, ha be tudnál szerezni egy új lapot, bele egy kétmagos procit...
Ellington: HEHEHEHE

-
wwenigma
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen routert?
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- World of Tanks - MMO
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- PR-Telecom
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest