- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Obsbot blog: AI funkciókat ígérő, mégis megfizethető webkamerák
- Megfizethető miditoronnyal gyarapodott a Phanteks Eclipse termékcsaládja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hővezető paszták
- Canon MILC: EOS R és M topik
-
PROHARDVER!
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SlayR0113
tag
Frissen bontott kartonok voltak a boltban, vagy én ittam rég…és vagy tényleg változtattak rajta és finomabb
-
kiscapa
csendes tag
Megkóstoltam én is a Mad scientist cuccait. íz tekintetében teljesen jók, mindegyiket csak hűtve ajánom inni.
Yuzu - finom citrusos íz, érezhető a maté, a másik kettőben nem annyira, monduk nekem ez mindegy.
Narancs-gyömbér - brutál gyömbéres, de azért még nem az az ihatatlan kategória, ez ízlett a legkevésbé.
Ananász - tényleg ananászos, kellemesen savanykásHiába maté, az a mennyiség, ami ezekben van, rám nem volt különösképp semmi hatással.
-
james001
veterán
Jóban vagyok az itteni kis abc egyik eladójával,kérdeztem tőle tud-e valamit az új Lando monsztiról,mert amúgy egész hamar be szokták szerezni az új ízeket,de sajnos nem tudott semmit róla... Azt is el kellett magyaráznom ki az a Lando Norris,pedig nem is nézem az F1et
-
Alusky
senior tag
válasz
grizlisandor #63783 üzenetére
Ez arra jel, hogy többet kell inni, hogy több szellemi felfrissülést adjon.
-
grizlisandor
veterán
Basszus elfelejtettem elhasználni az Allegro-s kupont és megrendelni az energiaital szállítmányt.
Vagy ez egy jel, hogy ideje leszokni róla?
-
james001
veterán
válasz
ECHO2235 #63779 üzenetére
Ne is mondd,szerintem tuti betárazok majd Rossiból mielőtt megszűnik
Mondjuk azért remélem a zéró is jó lesz,de tuti nem lesz olyan jó mint az origi
Gronk-ból nekem az ezüst volt meg,volt még kék is talán. Mondjuk az ízére nem emlékszem már.Egyébként innen a fórumból is adtam el dobozokat anno
Nem tudom mi lett a kollégával,már rég nem írt ide...
-
ECHO2235
aktív tag
válasz
james001 #63778 üzenetére
Dragon Tea-kra vigyázz, meg a Rossira, ezek emlékek lesznek.
Jaaaah
Arra én is emlékszem, ghostot épphogy tudtam foglalni, Phantomot pedig egy külföldi gyűjtötől vettem annak idején egy meetingen, akkor vettem tekin 2500.ért
Ajándék volt
Gronk vissza gondolva egész kis kellemes unalmas volt -
james001
veterán
válasz
ECHO2235 #63777 üzenetére
Ja ez nem saját kép sajnos,csak felhozta az insta és egyből elkapott a nosztalgia
Megvolt mindegyik attól még amúgy,kivéve a Phantom,az tényleg nagyon ritka volt itthon,emlékszem Tej Pékáruban akartam venni anno és elvitték az összeset kb 1 óra alatt,aztán nem is jött több
Sok ritka doboztól megváltam régen,pl a Gronk-tól is,asszem az is ér jó szép pénzeket manapság.Pár darab doboz azért még megmaradt,plusz újak is kerültek bele,de már nem akarok minden egyes dobozt begyűjteni pont ezért mert vannak már amik brutális ritkák
-
ECHO2235
aktív tag
válasz
james001 #63776 üzenetére
Aztaszentségit.. ebből 1-2t leszámitva, több ezrekbe mennek darabonként ezek, vagy tizezrekbe
De szépek, gratulálok!
Phantom és a Ghost nagyon komoly volt, jó kevés ideig volt piacon kint is.
Unleaded szerintem jó ötlet volt, rosszkor, akkor még nem volt ennek divatja, hogy koffeintmentes energiaital vagy minek nevezzem.
Első generációs assault is..
Dub edition... fuuu abból a kisebbek is milyen királyak voltak, Ballers Blend meg a Mad Dog
Régi szép idők..*javitás, mindegyik több ezreket ér
-
james001
veterán
Vannak itt azért nosztalgikus dobozok
Emlékszem a Heavy Metal mekkora nagy volt anno,asszem 800ml volt talán? Nyilván itthon nem volt kapható csak USA-ban,én is külön szereztem be üresen amikor még gyűjtögettem őket.
Szerk.: Heavy Metal 946ml volt pontosan
-
grizlisandor
veterán
Mad Scientist - Yuzu Mate Tea
Ezt is innám rendszeresen 32 mg-os verzióba, kellemes mate alapíz, majd jön egy kellemes citrusos utóíz.
-
koshmar
veterán
Amúgy a new gen eper banán különbözik ízben az epictől?
Felvilágosítást kérek -
Alusky
senior tag
válasz
grizlisandor #63769 üzenetére
De amúgy nem is írja, hogy energiaital, hanem mate tea és soft drink, szóval így már érthető, hogy miért ne keressünk benne energiaitalt.
-
grizlisandor
veterán
Mad Scientist - Ginger Orange Mate Tea
Ez pont olyan volt, mint amire számítottam a gyömbér elnyom mindent, pohárba kiöntve nem túl bizalomgerjesztő sötét lötyi.
Gyorsan le kellett öblíteni valami klasszikus energiaitallal.
-
ToBeY
nagyúr
Már láttam magyar embert tiktokon akinek sikerült szereznie a Noris-os Monsterből,viszont Augusztusig 4db van készleten azt mondja
-
-
koshmar
veterán
Ez az apricot-strawberry RB igen jól sikerült.
-
Alusky
senior tag
válasz
babe98 #63763 üzenetére
Akkor felejtő, mert a tonikot nem iszom meg. Jó tudni.
A Queen tuttiból vettem, ez ugye üdítő, koffein és vitaminok nélkül. Energiaital ízű üdítő. És ez ritka kivételek egyike ami finom, rendes 11g cukor, az Adrenalinra emlékeztet az íze, az édes tutti. Nem a Hell féle savanykás tutti.
Frankó, ebből még venni fogok, nekem úgy rémlett a Queen egy alja márka volt régen.
10 energiaital ízű termékből 9 fogyaszthatatlanul rossz, ez az 1-be tartozik. -
Alusky
senior tag
válasz
grizlisandor #63761 üzenetére
Annyit megér, a Hell is 300. A gyártó adja 600-ért a saját webshopjában, azt gondoltam, hogy a multik nem vesznek annyit egy kraftostól, hogy jelentősen lezuhanjon az ára.
Feltevődik akkor a kérdés szokásosan ahogy máskor is, hogy akkor mennyiért sikerül ezt nekik legyártani haszonnal, ha a multi ennyiért tudja adni nem gigantikus mennyiségben felvásárolva....
Talán 50Ft-ba is belekerül.
Valamelyik Youtuber panaszkodott régebben aki a Tutti valami márkát csinálja és az volt a vége, hogy mennyire nulla amit keresnek rajta. Jajj szívem, ezzel a 15 éves nézőket be lehet etetni, nem azt aki ebben dolgozik vagy csak simán gondolkodik, ha nem lenne érdemi haszna rajta akkor nem csinálná, pont egy Youtuber akiknek csillió haszon kell az ingyenéléshez, majd ő fog nullásba terméket adni.
Direkt nem is vettem soha az ő italaikból. -
pockos13
aktív tag
válasz
grizlisandor #63758 üzenetére
Köszi.
-
Alusky
senior tag
válasz
grizlisandor #63758 üzenetére
Valahogy nem lepett meg, hogy 600-ba kerülnek, kisüzemi kraft sörfőzők terméke nem is Hell árban lesz.
Ha találkozom vele akkor veszek mindből kóstolni, de semmi több. Túl sok ilyen terméket vettem már 2-3x áron és túl sokszor volt az íze átlagos ahhoz, hogy ugráljak értük.
-
pockos13
aktív tag
válasz
grizlisandor #63755 üzenetére
Szia. Egy képet dobjál már fel róluk.
-
Alusky
senior tag
válasz
grizlisandor #63755 üzenetére
Már csinálnak energiaitalt is? Nekem ez új. Ha találkozom vele veszek.
-
grizlisandor
veterán
Kíváncsi leszek milyen ez a Mad Scientist energiaital, 15 mg koffeines, akciós volt a Spar-ban, nagyon menő a csomagolása, így hazajöttek velem.
3 ízben volt:
Mad Scientist - Ginger Orange Mate Tea [0,25L]
Mad Scientist - Yuzu Mate Tea [0,25L]
Mad Scientist - Pineapple Suite Mate Tea [0,25L] -
Alusky
senior tag
Gondolom a Coca, Pepsi soda szerű izéit akarják vele utánozni.
Fura, hogy ott a távoli kontinensen szódának hívnak ilyen dolgokat, főleg nekünk akiknek a szóda az szóda és nem a szénsavas ásványvíz.Én sehol nem találtam semmit, csak a New geneket. Nem szakadnak meg a boltok vele, hogy hozzák az új termékeket mert annyi edrink van már mindenhol, hogy leszakadnak a polcok.
-
ToBeY
nagyúr
Most kóstoltam meg az Adreanlin Strwaeberry ice cream energiaitalát
Nem rossz,érdekes koncepció de egyelőre nem tudom hová tenni a szénsavas eperfagyi ízt -
Alusky
senior tag
válasz
FoLey-v #63751 üzenetére
Vesz kettő kicsit az meg már legális. Ha meg nem engedik egyszerre kettő vásárlását akkor megveszi másik boltban. Ahhoz a TB kártyához hasonló felhő kéne, mint a gyógyszereknél, hogy ne tudd kikérni ugyanazt két külön patikában, felmutatja a boltban a gyerek a személyit és a rendszer kidobja, hogy 10 perce vett egyet a sarkon túl is. Ez meg már kicsit túlzás egy hülye energiaital miatt.
A gyógyszertáras amúgy durván működik, még a papír alapú amit az állatorvos ír is be van kézzel írva a rendszerbe és mikor átmegyek a másik patikába nem adják ki, mert látja, hogy XY néven, XY chipszámú kutyának megvettem fél órával korábban már a gyógyszert, csak 30 nap múlva adhatja ki.
Rohadtul örül neki az ember mikor fel akarsz tárazni, mert nincs kedved 30 naponta gyógyszertárba meg állatorvoshoz menni. Ilyenkor szokta a doki ráírni, hogy napi 10 tabletta kell neki, ezért 15 doboz a havi adagja és akkor kénytelenek kiadni 15 dobozzal ami amúgy meg 4 hónapra elég stb. Van mikor kiröhögi a gyógyszertáros is, hogy ezt inkább nem írja rá a dobozra, de ugye tudom az adagolást, mondom persze, hogy tudom.Ez az egész 18 alatti edrink törvény ahogy van pont olyan ökörség, mint a chipsadó is, csak abból legalább van lopható adó, ebből meg nincs. Mármint értelme van, a kivitelezés szar. Meg mert a Hellt simogatni kell.
Ezért nem is érdekelte a narancsot eddig, mert semmi értelme. Csak a két kdnp-s állandóan nyivákolt érte és a narancs meg végül megunta és megszavazta nekik, mert amúgy pont leszarták narancsék az egészet, csak ez a kettő hisztizett érte már évekkel korábban is és csak nem engedték el. -
Alusky
senior tag
válasz
koshmar #63746 üzenetére
Így van, 2.5x32 meg 5x13.5
80 vs 67.5
A liter kóla meg 110 és simán bever egy ilyet akárki, egy fiatal meg főleg. Fiatalon sokkal édesszájúbb az ember és meleg is van.
Persze ezekből hiányzik az inozitol, guarana stb. is, de ezek már csak belemagyarázások az energiaital 99% lényegét a koffein adja meg persze a cukor az energiát hozzá, minden más csak marketing bullshit, mint a kutyatápban a 0.0002% szárított alma. Jól néz ki a zsákon, közben a nagy zsák tartalmaz egy csipetnyit. -
SlayR0113
tag
Jól hangzott, hogy végre kissé frissül a Ppepsi kínálata, közte a két új Mirinda, ami nem kimondott zeroként érkezett...sajnos az epres lychees cucc kb az ihatatlan édesítőszer ízes forma...ez már csak azért kapcsolódik ide, mert energiaitalnál is kb ez a helyzet, hogy ha epres nagyon sokszor kb a kiöntendő kategória lesz...Viszont a mangósat most még a Pennyben kapható 2,25ösben is bevállaltam, mert ha nem is tökéletes de olyasmi amilyennek lennie kell.
-
SlayR0113
tag
BestStuffban 440Huf, elég sok fajta van..,ízre is még mindig rendben…ezeket kéne inkább árulni itthon is normál forgalmazásban.
-
Alusky
senior tag
Én most vettem megint két new gent, egy almás meg egy black cherry.
Hihetetlen akció a Coopban, 300 helyett 280 a new gen. Mert amúgy egy árban vannak 300 a rendes Hellekkel. Borzasztó.Az Adrenalin, Watt is csak 240 vagy 260 már nem emlékszem.
Nem is értem ki találja ki ezeket az árakat, a Coop nem maszekbolt ahol a hibbant boltos annyit ír ki amennyit akar, hanem központilag áraznak.
-
FoLey-v
addikt
Cegléd lidl-ben kapható
-
-
ECHO2235
aktív tag
https://www.monsterenergy.com/hu-hu/energy-drinks/monster-energy/lando-norris-zero-sugar/
Nah megjelent a magyar oldalon
-
ECHO2235
aktív tag
válasz
grizlisandor #63732 üzenetére
Külföldi egyenlőre
Magyar ha hinni lehet a pletykáknak akkor ...
Augusztus
Podpultovky-n sikerült lecsapnom pár darabra éppenhogy
1 óra alatt elfogyott náluk -
ECHO2235
aktív tag
Végre sikerült hozzájutnom
Cukormentes létére fergeteges
Dinnye yuzu, de valamiért valami kifejezett gumicukorra emlékeztet. -
SlayR0113
tag
Külön megköstoltam kevéssel, de jobb a NG Eper Banán....és akármennyire is sokan írták a Zöld almásból meg kimondottan jobb az NG...
-
Alusky
senior tag
válasz
kiscapa #63724 üzenetére
Ugyanaz, az Epic szériát váltja. A koffein kicsi kevesebb, 14.5mg helyett csak 13 mindegyiknél, a koffein kesernyés anyag úgyhogy akár ki is érezhető.
Van amelyikben a cukrot is lejjebb vitték 7.2-7.5-ről 6-ra.Én most vettem egy zöldalmás Epicet amíg még van, aztán bent felejtettem a hűtőben, már kásás lett, kiönteni se tudtam le kellett vágnom a doboz tetejét körbe. De még így is érezni az édesítőszert rajta.
És valami fehér por lett az alján, mint a pezsgőtabik után ami van. Gondolom a fagyás kiválasztotta az oldott állapotból, lehet pont a koffeint, de lehet B vitamin is vagy a citromsav. -
SlayR0113
tag
Sparos találat…mondjuk úgy nagyon hidegen csúszik.
-
ECHO2235
aktív tag
válasz
Bkv Videos #63720 üzenetére
Coca is csak annyit reagált vissza, hogy hamarosan.
Aztán láttam már augusztust is.
Hogy majd a magyar nagydíj után
Én már elengedtem, rendeltem podpultovkyról -
Alusky
senior tag
[link]
Régen én is csináltam ilyet, de csak 2-3 fajtát kevertem.
Mondjuk ennek semmi értelme, hogy teljesen különböző ízeket is kevert, csak egy hülye videó. Valami stratégiát kellett volna belevinnie. -
Bkv Videos
csendes tag
Ugyanazalatt a Reddit poszt alatt láttam most ezt a hszt: "Szeptemberben jön Magyarországra és eleinte Tesco exkluzív lesz." Helyes lehet vajon ez az infó?
-
Bkv Videos
csendes tag
válasz
Bkv Videos #63711 üzenetére
Az van, hogy szombat este én bejártam az általam ismert kilencedik kerületi lelőhelyeimet, ahol el tudtam képzelni, hogy köztük lehet a lelőhely. Az eredmény 0.
-
FoLey-v
addikt
válasz
Alusky #63708 üzenetére
A zöldalmásban egyetértek veled. Tényleg rosszabb lett. Amikor elsőnek kóstoltam akkor olyan savanykásabbnak éreztem. Nem azt mondom hogy nem iható csak inkább nyárra találták ezt fel. A cukortartalmát én nem éreztem változást. A koffeintartalmat lejjebb vitték azt aláírom.
A többi még mondom okés elmegy. A banánra leszek még kíváncsi. -
grizlisandor
veterán
Végre sikerült találni Tayberry -sárkánygyümölcs ízű Adrenalint a Coopban, de a másik két új íz nem volt, én nem értem ezt a termékterítési tematikát.
Finom, de semmi különlegest nem érzek rajta.
-
SlayR0113
tag
Sima tutti téma, mégis lassan fehér holló… normális cukrozás, és koffein mennyiség. Még két másik változatban is volt. (Üveges és RedBull féle “hordós)
-
ECHO2235
aktív tag
válasz
Bkv Videos #63711 üzenetére
Eltudod küldeni a poszt linkjét kérlek?
-
Bkv Videos
csendes tag
Most olvastam Redditen, hogy valahol a 9. kerületben már sikerült valakinek hozzájutni a Norrisos Monstihoz. Mondjuk az egy kérdés, hogy a magyar változatról van-e szó, mert a kilencben van egy-két bolt, ahol lehet kapni import Monstert.
-
james001
veterán
Influenszerek,partnerek stb ilyen limitált sisakban kapnak az új monsztiból
Igaz csak kartonból van összerakva,de jól néz ki azért
-
Alusky
senior tag
válasz
FoLey-v #63706 üzenetére
Én most vettem a zöldalmásból, az rosszabb lett, mint az Epic. És lehet, hogy a zöldalmás az egyetlen aminek lejjebb vitték a cukortartalmát, a többinek nem? Nekem úgy tűnik csak az lett butítva még jobban.
Nem lett tőle savanyúbb, nem lett tőle zöldalmásabb ez a probléma, viszont itt már érezni az édesítőszert, hogy nem 7.5g van benne hanem csak 6. Az Epic verzió jobb volt.
A többi gondolom ugyanaz, mivel papíron sem változtak.
És vicc, hogy ez is 300 Ft, mint a rendes Hellek. Igaz Coop ár. -
SlayR0113
tag
Nyugodt szívvel különcködhetnének kivételesen és valami normálisat hozhatnának egy újabb cukormentes rettenet helyett Monsterileg...
-
FoLey-v
addikt
Sparban 7,4g cukortartalom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - garancia 2026.08-ig
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- DJI Air 2s drón szett hibátlan állapotban
- Garmin inReach Mini 2 újszerű állapotban eladó.
- BONTATLAN Philips Essential ThermoProtect BHS376/00 Hajvasaló
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest