Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
james001
veterán
Ez ízben is változott vajon vagy csak dizájn és névben? Itthon még nem láttam BS és társaiban,ezt a képet is random találtam.
-
Alusky
aktív tag
Tutti fruityből már van cseresznyés is. Sejtettem, hogy a black cherry Hell van beletöltve, viszont érezni rajta, hogy csak 7g a cukor, nem olyan édes. Meg se lepne, ha kiderülne, hogy az Epic sorozat leve van beletöltve koffein nélkül.
Naná, ugyanúgy 7.4g/100ml a cukor mindkettőben.
Ez tökre olyan, mint amikor a Youtuberek nyitnak maguknak több csatornát is és ugyanarról beszélnek benne amiről előtte egy csatornán. -
FoLey-v
addikt
-
koshmar
addikt
Most még csak a SPAR-ban kapni az új Monstert?
-
Alusky
aktív tag
válasz
grizlisandor #63078 üzenetére
Én elengedem az ilyet, ott a polcon az energiaital, üdítő, jegeskávé, elérhető árban van, finomak, megveszem. Aztán mindenki azon gurgulázik amin akar, ha ettől jobb az élete, én ezen a dedón már túlléptem. Ha mindig a termék mögötti sáros dolgokkal foglalkoznék semmit nem vehetnék meg a boltban, éhendögleni meg szar dolog. A politikának mindenhez köze van, emiatt nem fogom a saját szabadságomat még jobban korlátozni, kizárni termékeket, szolgáltatásokat.
Most is itt van előttem egy aurora kivi meg egy sparkler. -
nagysandor79
aktív tag
válasz
dellfanboy #63077 üzenetére
Nem csak a cukor bizniszben voltak benne.
-
dellfanboy
őstag
válasz
nagysandor79 #63075 üzenetére
wiki szerint 2008óta kapják a lovét a cég meg 2004ben alakult. szóval nem sokáig álltak saját lábon. bár ugye szokták mondani hogy a vállalkozások az első években csak veszteséget termelnek, szóval az is lehet ez a barabás család a csőd felé sodorta a céget, aztán jött az állami pénz...
jah és a legjobb, hogy ők is benne voltak a cukor bizniszbe..
aki meg felnőtt létére nem érti, hogy ez miért rossz (nagyon rossz), avval nincs mit tenni. narancsködösökkel felesleges vitázni.
ez is olyan mint az az ásványvizes muskó. azis megkapta az államtól a lehetőséget hogy kiszívja a vizet azt már palackozza is a nagy vállalkozó.. pfeej...
-
Alusky
aktív tag
válasz
nagysandor79 #63075 üzenetére
Pedig régen is kaptak már, azokból is volt cikk. Engem mondjuk nem érdekel, rengeteg magyar vállalkozás kap valamilyen formában az adónkból támogatást, most akkor sajnáljam mindenkitől meg ne vegyek semmit? Biztos vagyok benne, hogy más magyar üdítő és ásványvízgyártó is kap támogatást, csak az nincs felfújva. A Hellt divat utálni, mert gyorsan nőtt nagyra és az energiaital meg fujfuj szívroham, cukorbetegség, elhízás, függőség meg a szegény iskolások.
-
nagysandor79
aktív tag
válasz
dellfanboy #63069 üzenetére
nekem rémlik egy olyan cikk vagy hír, ahol azt nyilatkozták ,hogy ők nem fognak az államtól pénzt kérni, pályázni. csak saját erőből akarnak fejlődni.
-
Alusky
aktív tag
válasz
SlayR0113 #63063 üzenetére
Hát erre kíváncsi leszek, mert eddig amiket próbáltam nem energiaital tuttifrutti ízzel azok szarok voltak konkrétan. A Coca talán már meg tudja oldani az ízeket, de a cukormentesség aggasztó.
Várok még vele és akkor a Monsterrel együtt veszek ebből is. Nem járok gyakran Sparba, nem olcsó meg bent van a városban. Szerintem egy éve voltam utoljára.[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
Na megvolt nekem is a Rio Punch,hát annyira nem jött be... Tényleg olyasmi mintha más Punch ízeket össze öntöttek volna,plusz egy kis fogkrém
Sajnos nem lesz kedvenc,előbb fogok Pacific vagy Pipeline-t venni mint ezt
-
ToBeY
nagyúr
Új tavaszi red bull -pink grapefruitos lessz.(sugar free utálók nem lesznek boldogok
)
PS: not my pics[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
válasz
dellfanboy #63069 üzenetére
-
dellfanboy
őstag
én nem tudtam, hogy a hell kap állami pénzt [link]
ezek után2x is meggondolom, hogy vegyek-e hell által gyártott, itókát... -
sm4e86
csendes tag
Nem tudom, volt-e már korábban, én most találkoztam vele először. Békéscsabán a Plus Market-ben van 500 forintért.
Megkóstolni máskor fogom, mert a mai energiaital-adagomat már megittam (és tartom magam a fél liter / nap mennyiséghez), de mindenképp kíváncsi vagyok rá.[ Szerkesztve ]
-
SlayR0113
tag
Igaz nem energiaital, de úgy látszik a Spar rágyúr idén a nyitó exklúzivitásra.
[ Szerkesztve ]
-
SlayR0113
tag
Ritka esetek egyike, de szerintem jobb mint a kinti változat vagy legalábbis szerintem annak másabb csömörebb az ízvilága.
-
grizlisandor
veterán
Monster Rio Punch
Elsőre olyan semmilyen, valami vegyesgyümölcsöt érezni, de semmi domináns íz, amúgy gyerekfogkrém illata van.
Van még itthon 3 dobozzal, lesz lehetőségem jobban behatárolni az ízvilágot. -
Cranium
tag
Soproni interspar
-
pockos13
aktív tag
Hát ez az új Monster Ultra STR Dreams nem igazán győzött meg. Én a végén érzek egy kis halvány eperízt. Szerintem ezek a Zero cuccuk nagy része kuka.
-
koshmar
addikt
válasz
grizlisandor #63050 üzenetére
En is vettem már 300-ért így, az még éppen belefér..
-
grizlisandor
veterán
válasz
IntelKiller7 #63042 üzenetére
Kisboltban is ezt árulhatták, mert a szavidő egyezik, 250 Forintért - 300 Forintért, mikor milyen kedvük volt; de hátha lesz végkiárusítás és akkor elhozok egy tálcával.
-
koshmar
addikt
válasz
IntelKiller7 #63047 üzenetére
Ugye véletlenül nem debreceni vagy? Esküszöm vennék tőled egyet!
-
koshmar
addikt
válasz
IntelKiller7 #63045 üzenetére
Annyirèrt bomba!!
Hányat vettel? Másik tálca is látszik ott..
-
koshmar
addikt
-
IntelKiller7
veterán
Metro
nem visszavaltos.
-
válasz
grizlisandor #63018 üzenetére
Csaba center sparban már van
-
ToBeY
nagyúr
Most voltam a Spárba és nem volt új monsterből sajna
-
Elemental
addikt
Pózolj monsterrel.
Szeged Árkád Spar.
-
Alusky
aktív tag
válasz
Cranium #63035 üzenetére
Lesni fogom, mert szeretem a rágó ízt, a régi zöld Watt is olyan volt, folyékony Hubbabubba.
Tényleg az Aldiban vagy a Lidlben van az a csiga izé a kasszáknál abból is vennem kéne, nem néztem még meg micsoda, hogy az rágó vagy puhacukor. Bár a feltekert rágót a gyerekek 99%-a megette mind ugyanúgy.
-
Cranium
tag
Na megis jott Rio, 7g cukor van 100 ml-be. Valamiert tisztara ragogumi izt erzek ki
[ Szerkesztve ]
-
Alusky
aktív tag
Elvittem a mamát a fodrászhoz addig beugrottam a mellette lévő kisboltba.
Azt hittem egy energiahullám hátralök mikor megláttam az árakat, 650 a nagy Hell epic, pont a feléért szoktam venni normális helyeken. Inkább vettem egy Bad Applet kicsit többért, ha már mindenképp ennyit ki fogok fizetni akkor nem a Hellre. Meg még a +50 ugye.
A Győri piskótatallérok meg kekszek is simán 1200 Ft. A mi falunkban a kisbolt se olcsó, de ott az 500 Ft-os kekszet megveszed 600-ért, nem 1200-ért, mint ennél.És bazdki a bolt tele volt emberekkel, az összes reggeli melóba haladó munkás meg félalkesz ott volt és a felük lottózott is (van lottó is).
Ez számomra érthetetlen, hogy pont ez a réteg honnan teremti elő a pénzt arra, hogy ilyen boltokba járjon minden nap, mikor én leizzadtam tőle pedig most voltam ott először (meg utoljára) és csak egy Bad apple-t vettem meg két sajtos perecet és ezért fizettem 1900-at.
A CBA/Príma olcsóbb, pedig az a bolt se semmi.
A másik amit nem tudok felfogni, hogy autóval vannak az emberek, hogy nem tudnak útba ejteni egy feleennyibe kerülő Aldit, mert ekkora kiadásoknál az üzemanyag elhasználása is sokkal olcsóbb és jobban kijönnek vele.[ Szerkesztve ]
-
rsanyi20
tag
szerk.: Jaj most nézem, lassú voltam
[ Szerkesztve ]
-
koshmar
addikt
Hát ez k@rva jó!
-
ToBeY
nagyúr
Szerintem sima Hell kávé lehet,de frankó a design!
Nem saját kép, Görögország-ból van -
james001
veterán
Na az utolsó monszti is lecsúszott a csomagból,a Nitro Cosmic Peach. Kb 2 perc alatt beszlopáltam,olyan könnyen csúszott,nagyon finom volt sokkal jobb mint a zöld Nitro,remélem tényleg ez lesz a következő majd valamikor ami jön ide is,és nem "magyarosítják" túl majd és megmarad ez a fincsi íze
-
koshmar
addikt
válasz
grizlisandor #63009 üzenetére
Tok ciki, hogy a szomszéd városban bezárt a Spar tavaly augusztusban, és msot Aldi épül
-
grizlisandor
veterán
válasz
koshmar #63008 üzenetére
Szerintem 619, mint minden Monster.
Van neki már Spar adatlapja és jól tippeltem. -
ECHO2235
aktív tag
válasz
Taknyoshal #63005 üzenetére
Nagy nehezen sikerült tegnap nekem is beszerezni, bár vicces volt, hogy központibb helyen lévő sparokba mint a nyugati és árkád se volt, csak Újpesten egy eldugottabb sparba..
Namindegy.
Amúgy picit olyan mintha a pipeline és a pacific lenne össze öntve, kicsit lehetnének teltebbek az ízek, de amúgy kellemes édes cukorkás ize van.
És legalább ez cukros -
Taknyoshal
tag
Nem kis meglepetésemre ezt találtam a Spar-ban!
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
Környékbeli kínai feltankolt árúkészletet, a kínálatból 8 féle Monster-t még nem kóstoltam, erős a kísértés.
-
james001
veterán
válasz
james001 #62998 üzenetére
Na azóta lecsúszott az Ultra Ruby Red és a Rockstar is.
Rockstar semmi meglepetés,finom édes lötty,ez az egyik kedvenc ízem tőlük,ha jól emlékszem ebből volt itthon is régebben kék Xdurance csomagolásban,kár hogy azok már eltűntek
Ruby Red is ízlett,citromos utóízt éreztem rajta főleg,maga a fő ízt nem tudtam nagyon beazonosítani,de finom volt na az a lényeg
Holnap szerintem a japán Assault lesz a soros
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...