Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Dell notebook topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
james001
veterán
válasz
Elemental #63284 üzenetére
Így könnyű
Amúgy meg az egy dolog hogy a minimálbérből meg lehet fizetni az új áras monsztit de az a baj hogy szerintem ennyiért nem éri meg már. Hiába ez az egyetlen itthoni energiaital amit iszok már mert a többi borzalom,amennyi cuccot már kispórolnak belőle,amennyire másabb az íze is mint az USA verzióknak,szerintem ezért a 600-650 körüli ár már nem éri meg. És akkor ugye a 600-650re még rájön az 50ftos betétdíj is,úgyhogy inkább már 700ft egy db sok helyen... Inkább akkor rádobok még kb 400ftot és már tudok venni külföldit (igaz az inkább csak UK verzió de az is jobb) ami jobban felpörget és jobb az íze is
De mondjuk tök mindegy mert így is megveszem azért a 700ért is amilyen monszti függő vagyok -
Alusky
senior tag
válasz
Elemental #63284 üzenetére
Boltosként persze, én is megmutathatom, hogy a legolcsóbb helyen 24500 Ft-os kutyagyógyszert hogyan kapom meg 18000-ért tenyésztőként.
Bár azt nem akarom tudni, hogy a gyártó mennyiért állítja elő valójában, ha ekkora árréseket el tudnak engedni. Gondolom 2000 Ft, mert kb. ilyen a kisállat gyógyszeripar amúgy. Bolhacsepp hatóanyag literesben 20k pénz, 6 milis cseppentőben 4500 (750.000).
Azért ennyibe nem kerül a többi költségük, főleg nem olyan cégeknek aki 50-100 éve létezik. Nem véletlenül az ilyen cégek ott figyelgetnek a leggazdagabbak között. A Hell elbújhat, mert kispályás ezekhez képest. És akkor még van ezek felett is.
-
Alusky
senior tag
65000 volt a minimálbér 2013-ban, most meg 195000. 350 volt akkor a Monster, most 600. 185 dobozzal vettél akkor a minimálbérből, ma meg 325-öt a minimálbérből. 1.75x többet kapsz ma.
Ráadásul a medián az többet nőtt kicsivel, mint a minimálbér, úgyhogy valósabb a 2x többet tudunk ma venni. -
FoLey-v
addikt
válasz
Elemental #63274 üzenetére
Az Assaultból egyszer ittam,jól esett. Kár hogy nem ittam abból többször.
Másik kedvencem volt a jobb oldali kaktusz kiwi. Nekem ez is ízlet.
A sima 2013-14-es időben emlékszem a nagyot 150 forintért lehetett venni a monori körforgalom kisboltnál. A másfél literes vipera 200 forint volt. -
Alusky
senior tag
válasz
Elemental #63274 üzenetére
Az a Burn juiced de rossz volt, mintha a gyümölcs keserű héját etted volna.
Ez volt a klasszikus felállás, sima, locarb, meg a ripper (az se volt valami jó). Utána meg az Assault, Rehab. Nagyon sokáig ez tette ki a magyar felhozatalt. Aztán rájöttek a gyártók, hogy a magyar az nem csak alkesz, hanem energiaitalista is, az utolsó ezresét is erre költi.
-
Elemental
addikt
2013-as kép
-
james001
veterán
British Store-ba jön majd egy csomó újdonság április vége felé:
-
Alusky
senior tag
Viszem a kutyát oltásra, van a doki mellett egy kisbolt, nagyon visz a megint visszaalakult függőségem
, hogy vegyek valamit inni délutánra, de a választék meg az árak eltántorítanak.
Mondjuk a héten egyik nap nem ittam, mert elfogyott és lusta voltam kocsiba ülni. De már alig várom, hogy a finom, édes lötty a számban legyen és utána érezzem azt a kellemes ellazulást. Ja, ez függőség és aki volt már benne az pár nap után vissza tud esni akkor is ha egy éve nem ivott már, ez van. Már 20x lefutottam ezt a kört. Még jó, hogy annyira nem káros, mint a cigi.
-
ToBeY
nagyúr
Pennyben akció a Monster,most én is beruháztam egy Rio punch-ra
-
Alusky
senior tag
A lila Kobra egész iható. Ha jól emlékszem az orig az nem valami jó, de ez már iható szintet megüt. 180 pénz.
-
Alusky
senior tag
A zöld meg a lila színből ítélve a mégsem a sparkler vonalba mennek ezek a traubis mellé, hanem sima summercool, mert azok a dobozok is ilyenek.
Mindegy, csak legyen valami amitől kórházba lehet kerülni.
Jó sok új íz, mindet inni akarom.
Ma vettem lila Kobrát, áfonyás. A 4.7 cukor nem sok jót sejtet, de legalább szukralózzal van édesítve és inozitol meg glükoro... szóval az a kimondhatatlan izé ami a Burnbe is volt sokáig, az is van benne ami meglep ezek nincsenek kispórolva. Persze 15mg, majd ráérek este meginni.
-
SlayR0113
tag
Hühh
-
SlayR0113
tag
Noh ide is elérkeztünk megint…
-
Alusky
senior tag
Megint feltankoltak a Coopok az Adrenalin előző nyári focis koffeinmentes üdítőjéből, marha sok lehet még raktáron ezekből. Nekem meg ráadásul ízlik is, mert édes (az Adrenalin orig tutti édes) és mivel nincs benne koffein iható bármikor, sajnos 200 Ft sok érte így is. Ja és nem visszaváltós ezek annyira régiek, de még van egy év szavidejük, ez egy másik nagy vonzalom. Vettem is megint egy tálcával.
-
ECHO2235
aktív tag
válasz
razorbenke92 #63255 üzenetére
Ahhhhh de piszkosul jól néz ki ez az uj designos kávés monsta..
-
-
ECHO2235
aktív tag
Hát gyerekek..
Ez egy enyhén szénsavas narancsos energiaital, semmi extra, semmi burn signature vagy valami. Ez akár egy olcsóbb energaital is lehetne, de csak burn dobozba van rakva.
De.. legalább cukros -
válasz
grizlisandor #63249 üzenetére
Kijön a matek, mert emelt koffeintartalmú a Guano. Míg a Monster 32*5=160mg koffein/doboz, addig a Guarana 40*3.75=150mg/másfél doboz.
-
Alusky
senior tag
válasz
grizlisandor #63247 üzenetére
Legyen másfél doboz és ki a fene tesz el másnapra egy megnyitott dobozzal.
Pont tegnap ittam egy kaktuszosat vagy milyen, meg egy sárkánygyümölcsöset.
Ma már hiányolta a szervezetem. -
grizlisandor
veterán
Ilyen lesz/van. -
válasz
ECHO2235 #63243 üzenetére
Nitrot iszom kb. 99%-ban azon túl, hogy kipróbálok egy-egy ízt ha van rá módom. Hosszú ideje próbálom már felismerni, hogy mitől függ, de sokszor egyszerűen nem olyan íze van, mint amit megszokok. Lehet, hogy a hőmérséklet, lehet, hogy szimplán az, hogy mennyire szomjaztam rá, de néha szinte nem esik jól, máskor pedig dobozos megváltás íze van.
-
ECHO2235
aktív tag
Srácok.. lehet már volt róla szó, csak lemaradtam, de csak én érzek változást ezeken? Mármint, nem doboz tekintetében most :D pontosabban a Monarch-rol le került a Peach Nectarin felirat, most sokkal barackos pezsgőtablettásabb, hamiltonos monster cukorral..A Nitro pedig
Bár izlik, de, vizesebb lett?Valaki megerősít esetleg cáfol?
-
Alusky
senior tag
válasz
koshmar #63239 üzenetére
Nem járok Molra amióta odaépült a kávézójuk, kajáldájuk évekkel ezelőtt, mert állandóan fullon van. Az ember egy gyors tankolásra menne aztán annyi időt elb.sz mintha villanyautót töltene, mert várni kell a sorra meg mert a nagyokosok úgy kérik ki a kávét a kocsit a kútnál hagyják.
Azóta Shellezem, az mindig üres.Bár kútból kiindulva biztosan nem olcsó ez a Jim. Amúgy van ott dobozos jegeskávé is, mekkora eséllyel töltheti nekik a Hell.
-
grizlisandor
veterán
MOL e-mail-be küldte.
-
ECHO2235
aktív tag
-
ECHO2235
aktív tag
válasz
AsakuraDave #63234 üzenetére
1. Ez nem ultra szimplán cukormentes
2. Nem UK only, az hogy máshol hülyeségeket írnak az egy dolog.
Eu only, csak európai piacra, lesz itthon is -
pockos13
aktív tag
Megkóstoltam ezt a Monster Ultra White cuccot. Ahhoz képest hogy ultra egész iható, mondjuk nem lesz a kedvencem de egynek elmegy.
-
ECHO2235
aktív tag
Első valódi kép -
grizlisandor
veterán
Az év végén darabra is ideadták a 12 darabos vásárlási áron, lehet mixelek egy tálcával classic, szőlő meg dinnye. -
Alusky
senior tag
válasz
ECHO2235 #63224 üzenetére
Jól tippeltük, hogy az sparkler vonal nem lesz teljesen elengedve, ez tekinthető annak folytatásaként.
Ezekből biztos venni fogok, a két zeroval találkoztam azokból nem vettem, nem láttam értelmét. Remélem húsvétig megérkeznek a boltokba, hogy a 4 napos hétvégén vedelhessek mindent is. Kétszer. -
ECHO2235
aktív tag
Newdondágok -
Alusky
senior tag
válasz
Elemental #63222 üzenetére
Nekem ma egy Apenta+ antistress. Nem azért, mert feszült vagyok (de
), hanem mert a teljes felhozatalból csak kettő van cukorral az antistress és az immuno és ezek egyben szénsavasak is szerencsére és egész finomak is. A többi az nagyon meh ízű, klasszikus régi ízvilágú édesítőszeres ráadásul szénsavmentesek is amitől még jobban érezni. Ennél az energiaitalok már feljebb fejlődtek jóval.
-
Alusky
senior tag
Jó ez a rio Monster. Nem ez a legjobb, de nem is a legrosszabb Monsta, simán megvenném máskor is.
-
Cranium
tag
Hell Chai Latte-t ittam, valami eszméletlen borzalom volt, te jó ég, büntetett
-
Alusky
senior tag
válasz
grizlisandor #63211 üzenetére
Egy téllel ezelőtti, emlékszem rá én is, hogy full tuttifrutti volt.
-
ToBeY
nagyúr
Én a yuzu-mangós Kongot szeretem.Azt nem tudom milyen ízű,de jó savanyú és nyáron nagy melegben nagyon jól esett.
-
koshmar
addikt
válasz
grizlisandor #63211 üzenetére
Bármilyen Kongot vettem eddig, már előre tudtam, hogy köze nem lesz az íznek ahhoz, amit ráírtak.. de néha 200-at megér!
-
grizlisandor
veterán
Kong szőlő-fahéj-karamell hát ez tuttifrutti egy kis szőlővel.
-
Alusky
senior tag
Megnéztem Aldi, Lidl, Tesco, de semmi. Egyedül a Lidlben volt újnak lime Coca és ez rendes 11g cukros is.
Finom. Nem emlékszem már a citromos Coca milyen volt, de nagy különbség nem lehet köztük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Darts kamerarendszer Target Omni
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - kijelzős távirányítóval +2db battery plus akkuval +tartozékokkal
- DJI Mavic 2 Pro drón - 1" Hasselblad kamerával - 2 akkumulátorral
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / DJI Mini 3 drón Fly More Kit Plus - 2x47 perc
- Egyedi igényre alakítható (felfújható) ülőpárna, ülőmunkához, vagy játékhoz egyaránt!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung S21FE 128GB / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest