-
PROHARDVER!
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FoLey-v
addikt
Tegnap szereztem egyik munkatársamtól
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
ECHO2235
aktív tag
külföldi csoportban is már írták, úgyhogy bátorkodom megosztani a kb 90-99%os lehetőségeket ha lehet ezt mondani.
szóval idén egyenlőre úgy néz ki hogy
lesz egy Rio Punch-unk
illetve később, kb nyár környékén pedig Lando Norris Monster lesz, amivel együtt a Hamiltonos megszűnik.
kezeljük azért fenntartásokkal az infót -
szakkör
csendes tag
Nem tudja valaki, hogy a magyarnak hirdetett, de a dobozon lévő EAN kód alapján német Lidl Kong Strong-ot hol gyártják?
-
X@b3e
addikt
válasz grizlisandor #62954 üzenetére
Tuti...
És még a dobozt is lebutitják, mert az eredeti tetje piros volt, itt azt már mindig meghagyják natur alunak már sokadik esetben... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
-
james001
veterán
válasz grizlisandor #62944 üzenetére
Most megittam én is,és igazából nekem nincs akkora gondom a Zéró monsztikkal,de ez tényleg fogkrém ízű sajnos... Azért majd beszerzem az amcsi verziót is,az tuti finomabb
https://psnprofiles.com/kazama001
-
koshmar
addikt
válasz basaharc502 #62945 üzenetére
Pedig anno hogy imádtuk a Bolerót, kiöntttük a port, és felnyaltuk, megszínezte a nyelvünket
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
grizlisandor
veterán
válasz basaharc502 #62945 üzenetére
Monster Energy Ultra Rosa Zero
Monster Energy Ultra White Zero
Monster Energy Zero SugarTrió iható szerintem, a többit inkább nem innám.
-
basaharc502
aktív tag
válasz grizlisandor #62944 üzenetére
Az utóbbi néhány évben kb. az összes ultra ilyen low budget bolero italpor ízű lötyi...
-
grizlisandor
veterán
Zero-Sugar Ultra Strawberry Dreams
Újabb csodás édesítőszer ízű zero energiaital, enyhe eperfogkrém ízzel. -
james001
veterán
válasz grizlisandor #62940 üzenetére
Nekem is kiment a fejemből amúgy,ma küldte párom hogy már van a Lidlibe
Még nem kóstoltam,majd holnap ha már jobban vagyok elpusztitomhttps://psnprofiles.com/kazama001
-
ToBeY
nagyúr
Én teljesen elfelejtkeztem róla,majd ha menetközben valahol látok veszek egyet.
-
Norbi.
őstag
Nekem annyira semmilyen volt, hogy nem csodálkozok, hogy senki nem irt róla
-
james001
veterán
Kissé betegesen vagyok,de azért egy új monsztiért elugrottam már a Lidl-be
https://psnprofiles.com/kazama001
-
válasz SlayR0113 #62936 üzenetére
Nem lenne ezzel gond, egyenlőség van meg minden. Egyszerűen illene a cukormentes mellé egy cukrosat is adni és meg van oldva mindenki gondja.
Ez így pont olyan, mint a kisebbségek felszopkodása aztán a többség leszarása az ő javukra, ahogy manapság is működik a világ kb. minden területen.
Mondjuk engem már annyira nem érdekel, annyira telített az energiaital piac, hogy akkor veszek 20 másik fajtát, ha nagyon akarok. Biztos, hogy a Monsterből sem vennék 1-2 doboznál többet, ha 10.5g cukros lenne decinként akkor se.Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
ECHO2235
aktív tag
válasz szekra #62935 üzenetére
sajnos több infom nincs hivatalos.
Ultra Fantasy Ruby Red ha lesz is, akkor jövőre, idén jön be eu-ba.
szerintem itthon ha bízhatunk még valamiben, akkor ha tippelnem kellene akkor Nitro Cosmic Peach esetleg Rio Punch, aztán lehet megint valami totál random EU újdonság lesz .
de nyilván a Reserve-ekre is megvan az esély -
SlayR0113
tag
Kár még mindig elhinni, hogy mennyire jobb a dolog, de az itthon cukormentes rettenetek nagy része sokszorosan nagyobb kárt tesz a szervezetben mint bármilyen “cukroslötty”…
-
ECHO2235
aktív tag
jövő heti Lidl akciós újság listázza az Ultra Strawberry Dreamst
-
ToBeY
nagyúr
válasz Alusky #62930 üzenetére
"Ugyanígy a fogyókúra is aki leteszi a cukros üdítőket sokszor nem kezd el fogyni, mert nem veszi észre, hogy az evéseknél mindig annyival többet bevisz."
Én ezt nem tapasztaltam Tudom,tudom a kivétel erősíti a szabályt
Én amint letettem a cukros szarokat kb a fél évig minden ismerősöm és rokonom megkérdezte,hogy nincs valami baj mert nagyon le vagyok fogyva.
.Én pedig nevetve mondtam hogy nincs,csupán odafigyelek a kajára.(aztán elkezdtem edzeni)[ Szerkesztve ]
-
válasz nagysandor79 #62928 üzenetére
Íz, rutin, megszokás. Ezek sokszor nagyobb függőségek, mint a cukor vagy a koffein. Én most a kék Powerade-et veszem kartonszám, pedig ebbe se koffein és cukor is csak 4g van.
Csak az a hülye brillantkék színező ne lenne benne, mert mondjuk napi háromnál kékes lesz a kula is tőle.
Elfogy ez a karton és nem veszek többet, mert sok pénz.Egyébként azért nem marad a pénztárcában több, mert észre se veszi az ember és elkölti másra. Ugyanígy a fogyókúra is aki leteszi a cukros üdítőket sokszor nem kezd el fogyni, mert nem veszi észre, hogy az evéseknél mindig annyival többet bevisz.
Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
ToBeY
nagyúr
válasz nagysandor79 #62928 üzenetére
Most kb én is így vagyok vele,hogy kb 3naponta iszom egyet ha megkívánom,vagy ha kijön valami új íz és kíváncsi vagyok rá.
-
-
ToBeY
nagyúr
válasz nagysandor79 #62926 üzenetére
Ha semmivel sem lett jobb,se anyagilag,se sehogy akkor miért szívatod magad?
Én is voltam hasonló helyzetben amikor kb fél évig nem ittam,de aztán rájöttem hogy ennyit talán megérdemlek,belefér a budgebe.
Mivel én se éreztem semmit amikor nem ittam. -
nagysandor79
aktív tag
kerek egy év edrink nélkül. csak vissza estem, megkóstoltam a kimaradt hell ízeket, egyedül ez az új trobisoda szerű ízlett , a többi valahogy nem jött át, a régi nagy kedvenc monster(mango loco) is lecsúszott . se előtte, se utána , se most hogy újra ittam semmi változást nem éreztem. szerintem az egy év alatt még a pénztárcám se lett vastagabb. egyelőre úgy vagyok, hogy nem fogok visszatérni a napi 1 doboz ivásra, ha esetleg megjelenik egy új íz azt megkóstolom de semmi több.
-
grizlisandor
veterán
Ne tudd meg itt mi van, ~20k fős falu(város) két boltban van két visszaváltó automata, azaz 4 db. Mindkét boltban a szélfogóban lettek kialakítva a visszaváltó helyek, az egyik boltban tettek csengőt, ha beköpte a gyertyát a gép, a másik boltban semmit, keress eladót.
Mikor látom, hogy előttem zsákból pakolja vagy zsákkal várja a sorát, már viszem is vissza a kocsiba a szatyornyi üvegemet.
-
Elemental
addikt
Én azért csak visszaviszem.
-
grizlisandor
veterán
válasz Alusky #62919 üzenetére
Mielőtt behozták ezt a visszaváltósdit, mi már évek óta az 1,5 km-re lévő Lidl-be hordtuk vissza az üvegeket, 1 forint/darabért és az a rendszer működött.
Mióta nem veszik át elvittem az alu dobozokat a vasasba a város másik végébe, egy közepes szemeteszsákkal, nem tudom 4 vagy 5 kiló volt, kaptam érte 320 forintot, hagyjuk már.
Most azt mondom működik a rendszer, de ez az egyesével etesd a gépet a halálom. Sparban előttem két cigány srác kifizette a visszaváltós üveges csekket, 5k+ lóvét markoltak fel.
Egy dolog zavar, hogy van ilyen Spar szmúti, leakciózták az is 50 forintos flakonba van, de a gép nem veszi vissza, a természetesen a Sparban nincs automata, a másik két boltban meg szétették a kezüket az eladók.
-
válasz grizlisandor #62918 üzenetére
Visszaváltós .aszakodást mindenki önkéntesen vállalja saját magára. Ki is dobhatja.
Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
-
koshmar
addikt
válasz grizlisandor #62915 üzenetére
Van pénz lóvéra!
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
grizlisandor
veterán
1-1 tálca NRGO Classic, Red Grape hazahozva.
-
Ez a sötétkék Powerade egész finom, annak ellenére, hogy csak 4g cukor. Azt hiszem ez az orig. Vettem pár darabot.
-
FoLey-v
addikt
válasz grizlisandor #62908 üzenetére
Tegnap ezt néztük.
A fél literes NRGO energiaital semrossz.• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
grizlisandor
veterán
válasz nagysandor79 #62910 üzenetére
Igazad van, bár én nem találtam meg a boltban.
Bolondok háza is volt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz grizlisandor #62908 üzenetére
A Budget almásat én szeretem, szóval párat veszek szerintem majd.
Live-Die-Respawn
-
grizlisandor
veterán
Spar odateszi magát!
-
ToBeY
nagyúr
válasz grizlisandor #62906 üzenetére
Sajnos annyi keret nincs most energiásra.Egy tálcát még beválalnék,ha lehetne vegyesen válogatni az ízeket.
-
ToBeY
nagyúr
válasz grizlisandor #62904 üzenetére
Nem akarnék 24db-ot ugyanabból az ízből...
Ha lehetne vegyesen vásárolni a 24-et,talán még meg is érné. -
grizlisandor
veterán
Kár, hogy a Lidl-t ismerve lesz 1-1 tálcával és kész.
Ha Focus+ vagy Multi+ lenne akciózva, akkor simán vennék tálcával. -
válasz grizlisandor #62902 üzenetére
Itt tegnap délben minden bezárt és péntek reggel fog csak nyitni.
-
grizlisandor
veterán
Veszek valami külföldi energyt, Sour Patch vagy Monster, hát egy deka nincs a faluban(megyeszékhely).
Red Bull The Ruby Edition (fűszeres körte) energyvel kellett beérnek, angol piacos, finom volt.
-
ToBeY
nagyúr
Én próbáltam pár Hell ízesített kávét,a legtöbb borzasztó volt a többinek meg semmi köze a kávéhoz csak valami ízesített turmix izé.
Talán a slim latte volt még a legihatóbb számomra.
Ami viszont tényleg f*Sz* volt,az a monster triple espresso.