- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- OLED TV topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
koshmar
üzenetére
Tesco listázza, látom, Echo is írta, meg találtál.
-
válasz
nagysandor79
üzenetére
A vákuum cucc jó ötlet. Papír dudát (olyan mint a wc papír guriga csak nagy és vastag) tervezek legközelebb vinni, bár eddig még nem jártam így, eddig még meg sem nagyon sérültek a dobozok.
-
koshmar
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
Új new gen Hell
-
-
koshmar
veterán
Ezt a Prickly Peart hol a picsámban keressem, hogy végre kipróbálhassam?
Dohányboltokban semmi, multiknál is.. vagy nagyon szar, és ne akarjam?
-
nagysandor79
aktív tag
válasz
razorbenke92
üzenetére
Én tavaly utaztam Angliába repcsivel, én kifelé vittem dobozos dolgokat, én úgy oldottam meg hogy vákuumos zsákba a ruhák közzé tekertem be. Szerencsére nekem nem sérült. Lehet csak szerencsém volt.
-
Alusky
senior tag
Coopban még mindig vadul ragasztgatják az energiaital matricákat az energiaital feliratos dobozokra is.
Szerintem a teljes roll matricát amit kaptak azt mind elragasztgatják.
-
james001
veterán
Meglettek nekem is végre,köszönet a kollégának innen is

Az Arizona csak egy plusz az Árkádban lévő Asia Store-ból

-
Alusky
senior tag
Lassan már elkél a hűtőbe tenni őket, mert nem jó ízük van, langyosak.
-
ECHO2235
aktív tag
Ultra Punk Punch
Hmmmm
Vegyes érzéseim vannak
Mixxd cukormentes változatban, eddig az újdonságok közül ez jött be a legjobban, kicsit csak azt sajnáltam, hogy a fő íz profil markáns volt, de nem cukorkás módon, ahogy vártam volna.
De abszolut iható -
ECHO2235
aktív tag
Francba.. lecsúszik a voodoo grape is..
Hát amúgy, eddig nem nyűgöztek le ezek az újak.
Csodás doboza van a voodoonak, de ízben..
Emlékeztett az eredeti hamiltonosra, de intenzívebb otelloszőlő.
Viszont.. hiányzik valami.. kicsit mintha, nem érezném, hogy ez monster. Intenzív íz, de nincs meg az a klasszikus monster löket, hogy ilyen monsteresen édes, cukorkásan.
Nekem ez picit hiányzik, de lehet sokaknak pont emiatt fog tetszeni amúgy.
Eliszogatom majd, ha lesz idehaza official, de kedvenc nem lenne. -
SlayR0113
tag
válasz
razorbenke92
üzenetére
Lewis Hamiltonos kb “újrahangolva”
-
-
SlayR0113
tag
Voodoo Grape….röviden: Nagyon szőlő. Próbálnám részletezni, de ezen sok mindent nem lehet igazából. Finom, lesz akinek túl édesnek fog érződni, de ez az az íz ami valakinek vagy nagyon bejön majd, vagy nagyon nem. Részemről az első 10be befér Monsterekből, de sűrű ivásra csömör.
-
-
kiscapa
csendes tag
válasz
razorbenke92
üzenetére
Írtam privátban!
-
Alusky
senior tag
Ízre rendben lenne, csak a Watt többi termékéhez kéne viszonyulnia és 220-ba kerülne ahogy azok. Vagy a taurin miatt 320-ba. 2-3x áron ez nekünk felejtő, de a fanatikusok biztosan vinni fogják egy darabig.
Az ára miatt voltak hatalmasak az elvárások.
Én amúgy nem éreztem semmit pluszban ráadásul a kettőt egyszerre ittam meg, szóval simán ki is lehetne venni a taurint belőle és adni 220-ért a többivel. -
-
Ventur@
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Én is arra jutottam, hogy ez a kókusz-áfonyás, egy átbszás lett. Illatra oké, de ízre egy nagy nulla. Annyira vizes az egész ízvilág. -50%-al olcsóbban jó lenne, viszont ez így ennyiért nagyon, de nagyon nem éri meg. Taurin ide vagy oda. Kókuszos RB köröket ver rá, pedig abban már nincs is taurin megint.
-
SlayR0113
tag
Noh...nem is bírtam tovább, megszisszentettem az epreset
Elsőre tünhetne kicsit erőltetettnek a dolog, és én se tudtam mire számítsak, de így összegészében nagyon rendben van ez a sima íz az eperrel kombózva...jól egyensúlyoz és kellően érezhető a plusz. Gyanítom ebből még majd kelleni fog utánpótlás....
-
ECHO2235
aktív tag
Nagy köszönet
-
válasz
ECHO2235
üzenetére
Igazad van.
Watt Coconut–Cranberry (selymes kókusz, frissítő áfonya)
RB low budget copy, magasabb áron.
Watt Ginger–Pear (lédús körte, markáns gyömbér)
Nem rossz, a régi alma-körte egy kis gyömbérrel, ami nem markáns, hanem csipetnyi, amennyit még szeretek.Szóval nagy hype, meg kollab, de egyszerűen nevetséges, hogy a nagy fejltesztések árán sikerült egy rosszul sikerült termékmásolás, meg a meglévő termékbe egy kis gyömbér hozzáadása.
Itt most valaki csúsztat, mert a menyecske 50 ízről vagy mennyiről beszélt, vagy Olivéréknek fingjuk nincs az energiaitalpiacról, vagy zero beleszólásuk volt a dologba.
-
SlayR0113
tag
válasz
razorbenke92
üzenetére
Valamiért pont annál döntöttem, hogy az eprest iszom elsőre majd, egyelőre mentek hűtőbe pihenni

-
-
SlayR0113
tag
válasz
razorbenke92
üzenetére
Nagy köszönet!
-
james001
veterán
Asszony hozott egy ilyen új Fantát,legalábbis én nem láttam még sehol,és igazából nem is olyan rossz
Eddig csak csalódtam az új itthoni Fantákban,a sima narancsos is már bűn rossz,de ez most meglepett. Almás cseresznyés ízű amúgy ha nem látszik. 
Volt a nyitófül alatt valami Xbox diablo kód,bedobom azt is ha valakinek kell esetleg
331K15EF61
-
ECHO2235
aktív tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Lepróbáltam múltkor én is ezeket az uj wattokat..
Hát
Jó nagy 0ák..
Az áfonya kókusz ócska rb copy, vizes alkoholos beütéssel, a körtés egész iható, de nem ennyiért -
A heti loot, a Monster 2600, a Toxic cucc pedig 1k/darab. -
james001
veterán
válasz
razorbenke92
üzenetére
Igen köszönöm írtam is vissza pm-et

-
SlayR0113
tag
válasz
razorbenke92
üzenetére
1 Voodoora 1 Strawberry simára igényt tartanék!

-
válasz
razorbenke92
üzenetére
Pontosítok!
james001 strawberry shotját és voodoo grapejét a fotón nem különítettem el.Így 1db Strawberry és 6db Voodoo elérhető.
-
Nagyon szoros volt a menetrendem, de végül 22.8+8.2kg cuccal indultam haza. Sajnos 2db Zero Strawberry shot szétdurrant a bőröndökben (igen, mind a kettőben 1-1, így szarrá áztak a cuccaim, szerencsére csak ruhák voltak)
Így aki később írt és kért abból, azoké elúszott.A jó hír, hogy relatíve sok doboz túlélte, bár nem lesznek kiállítási darabok azok sem...
Az első részbe csoportosítottak kérésre jöttek. A hátsó rendezés (2 CocaCola, 2 Strawberry shot, Ultra hawaian, 3 Electric blue, 7 Voodoo grape) viszonylag szabad készlet*.
Bekerülési áruk ~1100-1200Ft volt átlagosan, szállítási díjba 1db Nitrot (vagy az árát) talán nem vagyok pofátlan. Ha valaki szeretne belőle, jelezze itt (hogy látható legyen a fennmaradó darabszám) én meg írok PM-et az átvétellel kapcsolatban.
*alapvetően azért hoztam ennyit, mert én a böjt miatt egyikből sem ittam, és nem is fogok még húsvétig, így betankoltam. De ha elviszitek, és nem csábít, akkor lehet jobban járok 
-
Ventur@
senior tag
Nem estem hasra ettől az étcsoki-málna kávés Hell-től. Nekem ez se nem étcsokis, se nem málnás
. Valamennyiire a korty végén jön az étcsokira jellemző keserű íz, de a málna csak nyomokban van benne. Ennyiért nekem ez csalódás. -
ECHO2235
aktív tag
válasz
razorbenke92
üzenetére
Igy is nagyon hálás vagyok
-
Ventur@
senior tag
Nem tudom írta-e már valaki, de az új kávés Hell az étcsoki-málna ízű. Kva jól néz ki a doboza, szerintem. Fotóm nincs, de nekem nagyon tetszett.
(ha nem lennék kőkemény laktózérzékeny eskü kipróbálnám. De hát tilos nekem
.) -
-
válasz
razorbenke92
üzenetére
A Razz nem fog menni szerintem.
Ha jól látom, akkor jelenleg csak a Casey's árulja még, olyan pedig itt közel s távol sincs a google szerint. Nyáron lesz majd teljes terítés.
-
1995M
tag
válasz
Alusky
üzenetére
Na ez az, mit hívunk minek... Én ázsiai boltokban veszek Dániába szánt, dundika dobozos colát és fantát és összetevőknél csak "sukker" van írva. Nálunk fruktóz-glükózszirup. Múltkor olasz colát ittam, azon is zucchero szerepelt. (külföldi fanta több narancsot is látott, olasz 9%, dán 5% a mienk csak 3%)
Az arányokról amit írsz, akkor olyasmi sztori lesz a végén mint a margarin-vaj hogy ja igazából a vaj nem is rossz? Majd kiderül a gonosz cukor olcsóbb alternatívái csak máshogy rosszak?
Milyen cukor kérdés mellett a cukormentesnél nekem a zero cola nem mindig esik jól, gondolom az édesítők miatt, pedig már az népszerűbb. "The devil you know" alapon a cukros dán colát iszom. Egy kis sós mogyorót leöblíteni. YOLO
A kedvenc még mindig a hagyományos üveges-kupakos, mai gyerekek talán nem is ittak még üvegből. -
1995M
tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
A málnásnak mondottnak félét ittam múltkor. Sajnos eléggé kiérződött az alap rágógumi energiaital íz, nem jött be. Nem elég gyümölcsös.
-
ECHO2235
aktív tag
Egyéb
Ugy látszik a coca se erőlteti meg magát
Idei nagy Burn újdonság, hogy vissza jön a sima zéró, illetve jött a sprite chill, ami az amcsival ellentétben hagyján, hogy nem cherry, de még zéró is
Bénák..
-
ECHO2235
aktív tag
Azthiszem, hogy cotton candy és kaktusz talán.
-
muhahahahahhh
-
Alusky
senior tag
Summercoolokról volt már szó, lehet gyanítani mi lesz?
-
ECHO2235
aktív tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Allegro
Nem lesz hazai spring
Nyári lesz majd április május
Idehaza egyenlőre a máshol fixen állandóra bejött ice-nak sincs nyoma :/ -
X@b3e
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék.
Bár a Gletschernek orultem volna igazán, az 10/10... Legjobb RB ever nekem... -
Alusky
senior tag
válasz
koshmar
üzenetére
Utána kellett olvasnom, mert az rémlett, hogy nem a kristálycukor a legrosszabb dolog a világon, csak már nem emlékeztem a gyümölcscukor/szőlőcukor melyik-melyik.

Nagy különbség nincs köztük, tényleg kicsivel jobb.
Házi szörpök is pl. a kristálycukor miatt lesznek főleg alul olyan zavarosak. Ilyet a kukoricasziruppal már nem csinál, olcsóbb is, cserébe egészségtelenebb egy fél fokkal, de ez a gyártót aligha érdekli. Őt a profit érdekli, meg egy kémiailag stabil termék ami a kocsiban felejtve 40 fokban és utána hűtőbe téve sem zavarosodik be. -
Alusky
senior tag
Aldiban egyetlen helyen, az egyes kasszával szembe lévő sor sarkánál ahol a szörpök és almalevek vannak ott volt ez a kartonoszlop, a zöldből több kartonnal, a pirosból már csak fél kartonnyi. Vettem 2-2 dobozzal.
Nekem az tetszik, hogy nem az arcával reklámozza, mint mások.A zöld nem győzött meg, csinált már valaki korábban gyömbéres picit csípős energiaitalt, a körte is már ezerszer bejáratott íz.
A piros kókuszos az már érdekesebb, ez az íz is volt már többször, de ez nem annyira kommersz még, mint a körte.
Én amúgy kicsit csalódott vagyok az összetételre is, mert a taurinon kívül nem kaptunk semmit, pedig van még más hatóanyag is amik már érdemben nem szólnak bele a hatásba, de ennyiért azért bele lehetne rakni, Monster, Burn, RB, Guarana használ még karnitin, guaranmag, arginin, ginzeng, glükonorolakton, inozitol stb. összetevőket. Ha jól emlékszem a RB volt aki régen a taurint és az inozitolt együtt is használta. Még csak a B vitaminok szintje se lett megemelve a többi Watthoz képest (ami pl. a Monsternél az egekben van, igaz a zöldes pisán kívül mást nem okoz
).Szóval jó, de ennyiért többet várnék. És 390 Ft literenként a taurinadó, az dobozonként 100 Ft pluszban a Wattokhoz képest, mert a 32 vs 40 mg koffein már ugyanannyiba kerül adóban. Ezt vagy le kell vinni árban vagy azon az áron ütőset dobni, nem csak egy taurint. Nem mi vagyunk a célközönség itt sem, hanem a fanok ők pedig veszik annyiért.
Vajon a Hell fog-e kiadni "újításként" eladva taurinos energiaitalt.
-
Alusky
senior tag
válasz
Iramirez
üzenetére
A Coca itthon is cukorral van, ha a kukoricaszirupot annak hívjuk.
Csak klasszikus kristálycukorral ami cukorrépát jelent szerintem nem készül már semmilyen üdítő, mert kristályosodhat, opálosodhat mint a méz ami eléggé kellemetlen a gyártónak, ráadásul olcsóbb is kukoricával. Kukoricaszirup van benne és jobb esetben van mellette kristálycukor is valamennyi hogy annyira ne tolódjon el az arány glükóz irányba.
Kukoricának az a baja, hogy nem 1:1 glükóz/fruktóz arányú, mint a cukor, hanem általában glükóztúlsúlyos, így még jobban terheli a hasnyálmirigyet. Ital formájában amit meg ihatnak éhgyomorra is aztán végképp. Amikor a cukrot szidják a cukorbetegségek miatt akkor valójában a kristálycukor csak a harmadik helyen áll ebben az aránya miatt és az ebből adódó kevesebb inzulinigénye miatt, ezért is nem 100 a GI indexe a kristálycukornak. -
ECHO2235
aktív tag
válasz
razorbenke92
üzenetére
Yaaaaayyyyy
-
Iramirez
senior tag
válasz
razorbenke92
üzenetére
Hmm külföldi cola,remélem sok cukor kevés édesitő
-
válasz
razorbenke92
üzenetére
ezigen!
-
válasz
razorbenke92
üzenetére
Razz nem volt ahol megálltam ma, de még majd nézelődöm. Ezek eddig csak kérésre, és már 9kg-nál járok. Voodooból még egy 4pack biztos fog kelleni, a többi kapacitás szabad. -
james001
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
Hát az a szénsavas kávés biztos gusztustalan lehet,azok soha se jó ízűek

-
SlayR0113
tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Cukormentes undormányok
-

Megvan valakinek? Mert már itt hazai bolt polcain van.
-
SlayR0113
tag
Parasztvakitás Hell a neved
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ez az Anniversary-s Hell doboz új, vagy csak slowpoke vagyok és csak most találkoztam vele?

-
SlayR0113
tag
Nem rossz nem rossz...de ennyiért nem éri meg

-
Alusky
senior tag
A tegnapi napom eléggé középiskolás volt.
Reggel péksütik meg egy Viking berry, este péksütik és egy Viking berry. 1% fehérje, 4% zsír, 95% szénhidrát.
Azért na őszintén, középiskolában hányszor voltatok ugyanígy.
-
Pár darab hiányzott, kirakva 2x3 tálca volt.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
RB egy jól bejáratott márka,ott nem kell magyarázni semmit.Mert bármelyik ízt is veszed le a polcról,valószínűleg egy jó minőségű energiaitalt fogsz kapni.
-
Alusky
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
A Red Bull egy sokkal felkapottabb márka. A Squid game-est nem kapkodták.
-
-
koshmar
veterán
Azt írja az Aldi újság, hogy azúj Watt 03.16-tól a készlet erejéig, hát én csak szerdán tudok eljutni oda, remélem addig nem kapkodják el, kéne 2 doboz

-
Alusky
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Kínaiban találtam 549-ért Vikinget. Vettem 8-at.
Finom, mondjuk már valahol éreztem ezt az ízt, de az nem meglepő, mert kb. minden ízt végigjártak már az energiaitalok az elmúlt 10 évben. -
-
Alusky
senior tag
Megint megyek csomagautomatához, az Aldiba be kéne nézni a Wattok miatt, csak kérdés vajon kapható-e mindkettő? Mert az Aldinak ez egy hülye szokása, hogy a dupla ízekből csak egyet tartanak mindig. Mert ha nincs akkor nem megyek el odáig, mert a Tesconál van az automata.
Az is jó kérdés, hogy a Viking berry van-e már a Tescoban, mert akkor meg oda is feleslegesen megyek.
-
Red Bull The Spring Edition - Cherry Sakura jön a hazai piacra, vagy szerezzem be Allegro-ról?
-
kiprobaltam a feher cseresznyes redbull-t cukros es cukkermentes valtozatban is es azt kell mondjam a cukros az igaz ut ebbol. sokkal inkabb cseresznye-ize van es nyilvan nem rontja el az edesitoszer sem.
-
Alusky
senior tag
Alap ízű. Ahhoz képest, hogy előző nyáron 700-ért adták persze megéri.

Azt viszont már nem tudom, hogy miből mennyi van benne. Ha csak az ízt nézem akkor inkább Watt, Adrenalin.
Visszakerestem, volt benne taurin és 5 gramm cukros, nincs aszpartám. Ha abba is van taurin akkor vegyél belőle, ha nincs akkor már kiherélték idén nyárra azért lett 170 Ft.Más.
New gent üdítőnek inni túl drága, akkor veszek másfelesbe fillérekért üdítőket.
Az AI Hell meg amúgy finom volt, nem tudom mi a bajotok vele. -
ToBeY
nagyúr
170ft+doboz megér squid game watermelon energiás?
-
SlayR0113
tag
Az a baj amennyire hallom a Hell igazából sok minden ilyennek az alapötletét az AI-al hozza össz7e csak már nem veri nagy dobra mióta azaz AI-os megfejtlésük becsődölt

-
Pepsiisgood
újonc
válasz
Pepsiisgood
üzenetére
Ízéről annyit, hogy olyan mint egy szénsavas Topjoy Kaktusz-Alma, de így semmi különbség nincs a kettő között
-
Pepsiisgood
újonc
Pedig amúgy ritka jó ízt hoztak össze ezzel a Hellék, kár hogy vennem kell mellé egy Monster-t kísérőként
Én amúgy alapjáraton több New Gen-t fogyasztottam mióta behozták őket mert sokkal gyümölcsösebbek, mindig is az ízéért ittam energiaitalt de azért néha ha unom a kávét akkor helyettesítem tény, hát... nem ezzel fogom az biztos legyen bármennyire finom is, de ha felfogjuk egy üdítőként, akkor simán.

-
-
TheAce
csendes tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ennyiért be kell tankolni vele, 20-at már vettem, holnap még egy 10 darabbal megtoldom, aztán megvan 1 havi adag.
Lassan alapáron egy 250 ml-s hell kerül 380-ba, ami ráadásul még egy lapon sem említhető a monsterrel.
Igaz, hogy a napi cukorbevitelemnek jobb lenne napi egy 250 ml-s, de hát ha ez az olcsó jelenleg, akkor nincs mit tenni...
-
-
TheAce
csendes tag
A pennyben szerdáig 379 a Mango Loco és a sima Monster, penny kártyával, a kuponok közt van az appban.
Nem is emlékszem, hogy mikor vettem utoljára ilyen olcsón.
-
SlayR0113
tag
válasz
basaharc502
üzenetére
Már ha a Trash szintet lehet ebben is jónak tartani, ami másban is csak egy muszáj rossz inkább, és nem az érdemleges...mert sajna semmi más,....
-
basaharc502
aktív tag
válasz
Alusky
üzenetére
De egyébként - függetlenül az anyagi háttértől - jól is csinálnják...azt nem lehet mondani, hogy ne hoznának ki újdonságokat és van tényleg pár olyan íz, ami üde színfolt a piacon. A 18 alattaik kezében csak a new gen helleket látni, miért? mert más gyártó le se sz@rja, hogy kihozzon egy koffeincsökkentett "eitalt", nemhogy egy csomó féle ízt, kétféle kiszerelésben.
+ nekik nem mi vagyunk a célközösnég, akik tudják és meg is nézik mit isznak, hanem azok, akik fogják, pattintják, húzóra letolják, doboz 50 ft ide vagy oda megy a kukába vagy mellé és durran is a cigi + ezt a nap folyamán még 2-3-4 alaklommal eljátszák, csak nem a piros, hanem a lila, majd a fehér színű dobozt veszi meg a dohányboltban. -
Alusky
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Már nincs itt Rusy.
-
Mayky3
csendes tag
Az új gyömbéres-körtés Watt egész jó lett. A gyömbér annyira nem érződik, de a körte egész gyűmölcs szerű. (Nekem még mindíg a gyömbéres Monsti az igazi gyömbéres íz.)
Bár az ára kissé húzós, de ha lesz akció-s párat betárazok belőle. -
-
Alusky
senior tag
válasz
koshmar
üzenetére
Sose bírtam, nem tudom mit esznek rajta annyira, bár inkább a fiatalok vannak oda érte, nem az én korosztályom. Én ha csúszkálgatni akarok előveszem valamelyik régi autónkat vagy veszek egy ilyen szutykot a cigányoktól és lehajtom. Nem pedig nézem interneten keresztül.

Draskovicséknál meg a dunyha is húszezresekkel van kitömve nem csak a párna, mégis őt szeretem nézni, mert nem érzem vissza, hogy ezzel lenézne. Hamar kidurran az agyam a kivagyiság érzéstől, ezért rühellem a legtöbb autós tartalomgyártót. Ráadásul a mi egykori adónk a nagy része, legalábbis a szüleinké.
Mégsem sajnálom tőle. Rengeteget számít az ember viselkedése, apró dolgok is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Suzuki topik
- Yettel topik
- VLC Media Player
- Elemlámpa, zseblámpa
- Spórolós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Használt Zealot S79 hordozható bluetooth hangfal fekete / 12 hó jótállás
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- Bluetooth hangszóró FM rádióval
- AKCIÓ! Asus B150M i5 7400 8GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

A heti loot, a Monster 2600, a Toxic cucc pedig 1k/darab.
*alapvetően azért hoztam ennyit, mert én a böjt miatt egyikből sem ittam, és nem is fogok még húsvétig, így betankoltam. De ha elviszitek, és nem csábít, akkor lehet jobban járok
. Valamennyiire a korty végén jön az étcsokira jellemző keserű íz, de a málna csak nyomokban van benne. Ennyiért nekem ez csalódás.
Razz nem volt ahol megálltam ma, de még majd nézelődöm. Ezek eddig csak kérésre, és már 9kg-nál járok. Voodooból még egy 4pack biztos fog kelleni, a többi kapacitás szabad.

szekra