Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LG LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
11.13-11.19 között Spar appban 149/db az Adrenalin.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
dellfanboy
üzenetére
Sima fém szívószál már vagy 5éve használom energiaitalokhoz mert nem vagyok hajlandó a dobozt nyalogat,megmosni meg lusta vagyok.
Azt mondod az energiaital és fém szívószál nem jó kombó?
De amúgy semelyik más energiaitalnál nem habzik a szívószál csak az Adrenalinnál - talán savasabb mint a többi... -
ToBeY
nagyúr
Vajon milyen anyagot tehetnek az Adrenalin energiaitalokba,hogy amint beleteszem a fém szívószálat, elkezd habzani és szívószálon keresztül kifut egy csomó belőle?
Ez nagyon érdekes,semelyik más energiásnál nem tapasztaltam ilyet! -
ECHO2235
aktív tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Tescoba kint a cimke, egyenlőre ennyit tudok.
-
-
Cranium
tag
En most csinalok magamnak hazi Monster kalendariumot, majd valakivel osszekevertetem, aztan mindennap 1 durran. 19 kulonbozo magyart szedtem ossze, es rendeltem melle 5 db importot
-
ECHO2235
aktív tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Felesleges csak azért megvenni amúgy, amúgy is jön külön is a Festive Edition (gránátalmás)
-
ECHO2235
aktív tag
Már nem is tudom hány hete annyi, nemtudom mi van velük.
Tescoba is most asszem 399
Norris kivétel.Pontosítok, amugy valószínűleg az van, hogy ugye most van ez az új szabályozás, hogy ugymond mint a hellnél, nagyban / láthatóan rajta kell lennie, hogy ha valami ENERGIAITAL.
csak ez ugye lassan élesedik, és ugy tudom itt nincs türelmi időszak, tehát szabályozástól kezdve, már nem lehet polcon az amin nincs feltüntetve.
Gondolom megy a raktár kisöprés.
Mert ha nem fogy el, akkor rajtuk rohad lényegében. -
válasz
grizlisandor
üzenetére
Átvettem, úgy voltam vele, hogy 2 db 12 db-os tálcán lesz, 1 db 24 db-os tálcán van.
Nehogy a meglévő 12 db-os tálcára rá tudjam rakni, lehet rendezkedni.
-
X@b3e
addikt
Én azért behuztam. 39,99€-t megért nekem

-
ToBeY
nagyúr
Most vettem a sárban 400ft Monster-t szerintem megérte.A Bad Apple kivételével elég sok fajta ennyibe került.Sajnos Rehab nem volt....
-
-
ToBeY
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ennél az Allegro-nál van utánvétes vásárlásra lehetőség?
-
ToBeY
nagyúr
Rengeteg boltban szokott lenni,hogy a Burn Hell árában van, ilyenkor én is inkább a Burn veszem.Legutobb talán a CBA volt ilyen,csak általában nem olyan nagy a választék,alig pár íz szokott lenni.
-
koshmar
veterán
válasz
dellfanboy
üzenetére
Kár hogy az itteni Aldiban nem, lett amúgy innám

-
koshmar
veterán
válasz
dellfanboy
üzenetére
Akciósan olcsóbb a Burn, kötve hiszem hogy állandóan 289, mert még az olcsó maszek kisboltban is 300

-
Alusky
senior tag
13 mg van bennük úgyhogy még a felét se adja ki.

Vicces, hogy a Hell tudja előre már hónapokkal az energiaitalra való törvényeket amik elvileg még ki sincsenek találva.
A 18 év alatti tiltás feltételeit is tudták, a kötelezően feltüntetendő energiaital feliratot is tudták...
Aztán ezt issza az összes fiatal meg az összes cigitől krákogó melósember, már akkora mém egy doboz Hell, mint a kőműves gránát. Megnézel egy BRFK felvételt ahol lecsúszott narkósokat tartóztatnak le a mocsokban fetrengve mindenhol Helles dobozok meg Ice Coffee van, árokba eldobálva, buszmegállóban eldobálva stb. Nem Burn, nem Watt, nem Adrenalin. Szóval bojkottálhatjuk mi meg egy nagyobb méretű Facebook csoport is, de aligha fogja megérezni a gyártó, mert a 0.0000001%-ot se tesszük ki.

-
ToBeY
nagyúr
Ez a new gen hell guava ízre tök jó,de feleannyi koffein miatt felejtős (nem vettem kaptam
) -
Alusky
senior tag
Guaranánál 0.02% van ráírva koffeinnek, viszont van benne más kivonat is gondoltam az helyettesíti a kieső koffeint. Majd utána oda van írva a 32mg/100ml. Csakhogy a 250.000 mg-os termék 0.02%-a az 50mg, ami 20mg/100ml. Ezért is lehet könnyen fejből számolni, mert a 0.02% az 20mg koffein decinként, egyből átváltható a százalék koffein mg-ra.
Kétlem, hogy 20-as terméket érdemes csinálni itthon, mert 15 felett jön az adó, így akkor már 32 is lehet, valószínű ez is 32, csak összekeverhették a növényi kivonat százalékát a koffein százalékával.Mennyi baromságot észreveszel, ha megiszol két dobozzal.
Igaz kecske?
-
Alusky
senior tag
A maszekboltosnál láttam a hűtőben a két Hellt, hát mondom jó akkor megveszem. A járóbot
cukorkás az kb sima almás, minimális eltéréssel, felejthető.
Az almáspités az jó lenne, végre valami különlegesebb, de nekem olyan büdös inkább. Ezt kávéba kellett volna nyomniuk, nem energiaitalba.
Jó hát ezeket nem lesz nehéz nem megvenni újra, mert nem jók.
-

Csak sima dobozos RedBull-t adnak, hogy leszek így Tetris világbajnok?!
-
Allegros rendeléssel kapcsolatban én is itt hagynék egy pozitív visszajelzést szerintem egészen megéri (Kivéve a kis dobozos coca cola zerot mert az nem volt jó. Bár lehet hogy csak kifogtam valami rosszat éppen)
Most jött meg pár darab Monster:
[kép]
Kedden délután rendeltem ma megjött. 377-re jött ki egy darab. (4000-es kuponnal) -
ToBeY
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
Amúgy kíváncsi lennék,hogy a külföldi verziókban milyen ízek vannak!
Mert van ez uk-ben, németeknél és ausztriában is. -
válasz
grizlisandor
üzenetére
Kisebbekben ne is keressétek, egy helyen mondták, hogy berendelik.
A nagyobbakban rendeltek, rendesek voltak, kért telefonszámot és szól, ha megérkezett a rendelés.
-
A 4 db gránátalmás az érdekes, a többi magyar piacos.
15k-t, pont a határon van, amennyit még talán megér.
Van benne 4 db gránátalmás, meg 20 db stock, 20*550 átlagárral számolva az 11k, 1k/darab az újdonság.
Kivéve, ha nem dobják simán a piacra, mert akkor be kell árazni a dobozt is.
-
ToBeY
nagyúr
Ez CBA-as elméletileg (nem saját kép)
-
válasz
razorbenke92
üzenetére
Az ELECTRIC BLUE kicsit olyan ízű, mint azok a kék színű delfines tejszínes gumicukrok.
Nem geil, de abszolút az édesszájú közönséget célozza. -
ToBeY
nagyúr
Úgy emlékeztem,hogy 46€ Red Buli adventi kalendar,de most visszakerestem és 46font ami olyan 20k [link]
-
válasz
ECHO2235
üzenetére
Ez szerintem magyar piacos lesz, mert 8 ízt látok, külföldiekben 16 íz van.
Bestcandy 35k vagy Megabest 30k. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
Ja várjunk csak... Az más cucctól lesz!
szekra