Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen joysticket vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elemental
addikt
De megkívántam most valami puncsos monstert. De holnapig várnom kell, ma már volt egy monarch és egy rio puncs.
Puncsos ízek a legjobbak. Kár, hogy nincs olyan mint a hellek között a strong, csak a monster esetén a strong +20% cukrot jelentene -
Alusky
senior tag
válasz
ECHO2235 #63173 üzenetére
Persze, a cukros érzet meg a cukortartalom nem feltétlen áll egymással arányosan, egyrészt az ízesítés is rányomhat meg az édesítőszer is. Simán lehet minimális cukorral is ihatatlan édest csinálni, meg rengeteg cukorral is amin alig érezni. A punch eleve egy édes lötty, erre fogják építeni a Monsternél is.
Most épp egy bad apple-t iszom, azért ez ezerszer finomabb, mint a Hell epic zöldalmása.
-
koshmar
addikt
Végre az én kezeim közé is került egy Rio Monster.. na erre is kár volt várni, az első kortynál kiütött az édesítőszer, alig vártam, hogy megigyam mindet, soha többet!
-
AsakuraDave
őstag
válasz
razorbenke92 #63165 üzenetére
Kicsurrant a nyálam
Kár hogy már évek óta nem bírok meginni egy cukros monstert sem annyira ráálltam az Ultra verziókra. Pedig még a fekete alap monsterrel kezdtem ezt a káros szenvedélyt, az meg telibe van verve cukorral
-
ToBeY
nagyúr
válasz
razorbenke92 #63165 üzenetére
Ne 7eleven -t vedd alapul,inkább walmart vagy valami nagyobb láncot.A kisbót mindenhol drágább
-
-
kiscapa
csendes tag
válasz
AsakuraDave #63162 üzenetére
Usa Candy a Kálvinon, Best Stuff a Múzeum körúton, ha van kedved sétálni meg időd. Nem mindig vannak ezek, de benézni lehet érdemes, nem tudom mennyire egyezik a bolti meg a webshopos készlet. Ugyanez áll a British store-ra, kb. ott van most ezekből a legnagyobb kínálat.
Allegró-n meg mindenféle monster van, az is megérhet egy próbát. Mielőtt kérdezed, az a Vatera tulajdona. -
james001
veterán
válasz
AsakuraDave #63162 üzenetére
Itt pl, bár most nem mindegyik van amit kiraktál képen. Plusz van még a beststuff oldala is,vagy esetleg a keleti pályaudvarnál a Tej- pékáru boltja.
-
sm4e86
csendes tag
-
Alusky
senior tag
Kaptam 5 darab 60 literes kukás zsákban fél literes ásványvizes meg Apenta 750-es flakonokat egy ismerőstől, hogy neki nincs kedve visszavinni ha akarom ott van nála hátul a tető alatt. Elmentem megnézni, szép tiszta, nem megbüdösödött, nem gyűrött úgyhogy el is hoztam. Hát kukázni nem fogok meg mocskosakat sem elhozni, a sajátjaimat is kidobálom a francba, de az ilyen ingyenpénz amit bekészítenek nekem zsákba és tiszta is az jöhet. Fogadni merek az asszony gyűjtögette, neki meg nincs kedve cinkezni vele a gép előtt fél órát mire bedobálgatja.
Ez kb. 7500 Ft, ebből mind energiaitalt fogok venni. Egy tálca válogatás ki is jön belőle.
-
Vertigo
aktív tag
Nah tegnap a bikas parki cba-ban levadasztam a barackos redbullt, nem rossz, nem rossz, az eper a sargabarack karara dominansabb, mint en szeretnem, illetve behutve higabb (langyosan kevesbbe zavaro), szoval egy sargabarackosabb, intenzivebb izu irany jotekonyan hatna ra...
...amugy az uj hellek, a mandarinos, meg a masik fincsik! -
Alusky
senior tag
Én ittam néhány Hell jegeskávét whiskyvel meg rummal megbolondítva. Egész jók voltak.
Bár tegnap már csak két kék Bombát ittam. Mindig megfogadom, hogy az 50 Ft-ok miatt nem veszek ilyeneket, de aztán csak kisebb ideig sikerül betartani. Végül csak megnyugtatom magam mindig, hogy az az évi 20k, a Ft mai értékén szart se ér, nyugodtan kidobhatom. -
Mayky3
csendes tag
Én a "fehér barackos"-at kóstoltam, de az is iható. Végra nem tutti+valami íz, hanem egy az egyben valami gyümölcsre emlékeztető íz. A berry-s majd a jövő héten kerül elfogyasztásra.
-
koshmar
addikt
Nem hittem volna, hogy valaha én írom ezt, de ez az új zero (berry) Hell igencsak jó lett..semmi műanyag utóíz.. ha ez lenne cukrosban, boroshordóban hordanam haza.
-
ToBeY
nagyúr
Vettem egy ilen Black energiaitalt a helyi kisbótba,de nem finom viszont olcsó volt.
[link] -
Alusky
senior tag
válasz
grizlisandor #63131 üzenetére
Mondjuk a Simonffy videók meg olyan lassúak, mintha Xanax-szal inná a kávéit. Biztos valami hipszter dolog, hogy aki valami különlegesebbet csinál az egyben fura is.
Biztos jó dolog, lehet majd kipróbálom egyszer. Bár nem tudom mennyi koffein ez amit így kiad egy ekkora tök mate, hiszen állítja mennyire állatul felpörgeti akkor nem lehet kevés. Kávézást is meguntam fél év után aztán ott áll a 200ezres gép a polcon két éve, még jó, hogy használtan vettem 60 körül.Vízipipázással ugyanígy voltam, pár alkalommal ment meg marha jó volt az ízesített nikotinmentes dohánnyal, aztán az is ment a polcra. Nem vagyok elég milleniumi ezekhez.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Alusky #63130 üzenetére
Tejás topikba az ők videóit is be szoktam tenni, mikor valami érdekeset látok.
-
Alusky
senior tag
[link]
Simonffyhoz hasonló stílus csak matéval. Nem csodálkozom rajta, hogy minden harmadik videó alatt megkérdezik ez milyen tea, meg mit szív mellé, mert tényleg olyan a feje. -
Elemental
addikt
Másnál is meghülyült a repont app? Azt írja, nulla palackot vittem eddig vissza.
-
Alusky
senior tag
Végignéztem a polcon, láttam a Bomba vattacukrosát hát mondom az új még sose láttam, veszek egyet. Nem dobtam magam hanyatt, az eleje sima energiaital ízű, a másik felében érezni a vattacukrot, de semmi kiemelkedő.
Aztán látom, hogy ez nem most nyári, hanem három nyárral ezelőtti.Ezek szerint megéri forgalomban tartani, mert veszik.
-
james001
veterán
Ma reggel lecsúszott a Monster Café Latte.
Kissé vízízű,annyira nem volt nagy durranás,persze az Irish Créme után minden Java rosszabb,azt nehéz überelni -
babe98
csendes tag
Vótmá?
Tecsó, 129+50
az íze pont olyan, mint amit ennyiért várnál.
-
kiscapa
csendes tag
Volt szerencsém a 2 új zero hellhez, a barackos még egész iható az édesítős íz ellenére,a berrys viszont undorítóan rossz. Őszintén nem értem, minek erőltetik a zerokat, elveszi az energiaital értelmét, pont hogy az ellenkező hatást éri el és az édesítős íz förtelem. Még mielőtt bárki a diétázókkal jön, pls ne, csak aláver a diétának a zero.
-
grizlisandor
veterán
-
james001
veterán
válasz
grizlisandor #63115 üzenetére
Nyilván,de egyébként Arizona csinál energiást is,sőt elvileg sört is
szomjasfutar.hu oldalon asszem vannak belőlük.
Más,lecsúszott ma az Ultra Vice Guava.
A sok rossz Ultra után végre egy finom ízSajnos az édesítő azért itt is eléggé jelen van nyilván,de maga ez a guavás íz pont jól el van találva,nem is intenzív nem is kevés
-
james001
veterán
Arizonából a mangos az tényleg nem olyan jó,de itthon lehet kapni a zöld teásat is pl Auchanban mindig veszek,az baromi finom. Nem az a rohadt édes tea mint a legtöbb palackos,épp jó nagyon könnyen csúszik
-
ECHO2235
aktív tag
válasz
basaharc502 #63093 üzenetére
Nekem ekte olyan volt mint a régebbi absolute zero monster
És nekem ráadásul be is jön -
pockos13
aktív tag
válasz
grizlisandor #63109 üzenetére
Ezt megtudom erősíteni sajnos.
-
grizlisandor
veterán
válasz
dellfanboy #63107 üzenetére
Többször ittam már, meg a topikban is volt emlegetve.
Nem egy nagy eresztés sajnos. -
Alusky
senior tag
válasz
dellfanboy #63107 üzenetére
Amerikai és a EU-ban az Arizona Europe csinálja Hollandiában.
Inkább a teáikat említik régebbről több helyen. Magát az energiaitalt csak fél éve, ezt a mangósat meg a dinnyéset.
Ez is matricás még, magyar felirat nincs rajta gyárilag. Ezek szerint viszont alapból 15mg-osak nem miattunk tették azzá.
700-ért vettem én.Most az Aldiban van 5 féle Topjoy, vettem mindből. Az egyik tutti frutti ízű, hát nem pont az a cukormentes mind közül? Ráadásul rá sem írják, csak hátul kis betűkkel.
Az ízén vettem észre, tipikus savanyú, édesítős tutti, mint a 99 Ft-os energiaitalok régen. Pedig a Topjoy-ok finomak szoktak lenni, de úgy látszik aki nem gyárt energiaitalt annak nem megy a tuttifurtti íz összehozása rendesen.
-
Alusky
senior tag
Vettem egy Arizona mucho mangot a CBA-ban. Sose láttam még, drágább a Monsternél ami elég lol. Full Monster dizájn az egész. 15mg koffein, 10g cukor. Holnap majd kiderül, ma már nem iszom meg.
-
Vertigo
aktív tag
Ezt valaki probalta mar?
-
ToBeY
nagyúr
Most kóstoltam meg az epres-banános prime-ot,szerintem nagyon finom.
-
james001
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Netfone
- SSD kibeszélő
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest