Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rage47
veterán
Ti használjátok a Stage managert (Porondmester
) külső monitor nélkül?
-
-
tl-x
addikt
Azért ez elég jó áron van főleg, hogy simes, csak hát aza 64 gb
-
SharpSA
veterán
válasz
CharlieDrop #48737 üzenetére
Nem mindegy milyen csomagod van. Én az XXL, azaz most már XL csomaggal egy simes iPad A16 128GB-os verziót 244.640 helyett 148.590-ért hoztam el kamatmentes részletre.
-
g4b3n
tag
Sziasztok!
Onlyoffice appban a diktálás funkció nem működik, amint bármit diktálnánk törli az egész szöveget, mintha a Delete billentyűre feküdnénk.
Saját appban pl. Jegyzetekben jól működik, mit kellene tenni? -
-
penge111
addikt
válasz
30z.Samu #48719 üzenetére
Én is most nyargaltam vissza, Air 2 volt az utolsó masinám. Lányom nógatott, hogy jövőre érettségire nagyon hasznos lesz. Így kapott 2 hete egy ipad 10-et, utángyártott cerkával. Megvettem neki a godnote alkalmazást (anno még pöcsöltem un. Pontgyűjtő alkalmazással, reklám, játekok pár perces kipróbálása után járt pont, azt meg 10-20-50 dolláros app store kártyára így maradt egy ősrégi accontumon 100+ dollár
), hát ezzel az appal nagyon elégedett a lányom, meg én is. Profi kis cucc, de kicsit hiányzik a kicsit prémiumabb hatást kelltő üveg kijelző... Egyébként milyen tanulást segítő appokat tudtok még ajánlani, ami bevált?
-
-
tl-x
addikt
válasz
CharlieDrop #48737 üzenetére
Én most ott vettem náluk a 16 pro-t 31e kedvezményt kaptam és kamatmentes részletre hozhattam el.
-
-
-
-
tl-x
addikt
Nem jelentkeztem be a fiókomba, de nagyobb előfizuval simán annyi vagy még olcsóbb. -
-
-
-
-
30z.Samu
félisten
Megosztom itt az első benyomásom az iPad-rők utólagos engedelmetekkel.
10. generációsat vettem, próbára hogy egyáltalán bejön-e még ez az iPad-es történet, mint anno. A válasz igen, nem is kicsit. Olyannyira, hogy elkezdtem rajta videót vágni.
Egyénként is érdekelt a téma és mostanság kezdtem el tanulni, de kíváncsiságból megnéztem hogy a jelenlegi szintemmel mennyire alkalmas ez a gép videóvágásra. Kiderült, hogy nagyon is, a LumaFusion egy iPad-re kihegyezett kis program, mellyel elég sok mindent meg lehet csinálni és miután az alapokat kiismertem nagyon is szeretem használni. Nem röcög, nem lassul be, elindítom és megy. Az is nagyon tetszik, hogy ha lezárolom a gépet és félrecsapom valahova másnapig szinte semmit nem merül. Ez nagyon tetszett anno a Mininél is jó 10 éve, de örülök, hogy ez az optimalizáltság továbbra is tetten érhető. Alapvetően nem videóvágásra vettem, hanem tartalomfogyasztásra, de örülök hogy a hobbimat is űzhetem rajta. Legalábbis ahol most tartok, azt a szintet simán hozza ez a kis masina. Szóval jó minden!
-
Oryctolagus
tag
Igen, tudom, egyetertek veletek. En most is peldaul egy iphone 12-t hasznalok, es teljesen oke nekem.
Korabban egy iphone 8-at cserletem egy uj Samsung A seriara, te egy ev utan elojott egy olyan jelenseg hogy nem tudom felvenni a hivast. Ez kb 3 eve volt.
Gondoltam dokumentacio olvasashoz csak nem lehet rossz ez sem
Xiaomi Redmi Pad SE 8GB+256GB
Te tudom hogy ha mar ott esz a fene a kanapen es raunok akkor meg csak megnyitnek valami mas appot is.
Nem akarok belekezdeni a orok vitaba, csak megemlitettem ezeket. -
Alex91
félisten
válasz
Oryctolagus #48715 üzenetére
Igaz, evekkel ezelott, de volt ilyen olcso tabletekhez szerencsem (Acer, lenovo), hat, ellensegemnek se!
-
gretzky77
veterán
válasz
Oryctolagus #48715 üzenetére
A kettőt azért ne hasonlítsd össze, a 65ezres új droid sem lehet azért egy acélos darab, és iPad 9 alá én sem mennék már!
-
Oryctolagus
tag
Koszonom a hozzaszolasokat!
Nagyjabol en is erre a kovetkeztetesre jutottam.
Azert lottem 65-re mert ilyen elemi dolgokra ennyiert van ujonnan elfogadhato tablet, Android oldalon.
Nem feltetlenul szeretnek Androidot. -
-
válasz
Oryctolagus #48709 üzenetére
egy nagyon kicsi plusz nem fér bele? használtan 80 körül már lehet kapni iPad 9-et, az alá nem nagyon mennék
-
Alex91
félisten
válasz
Oryctolagus #48709 üzenetére
32 GB-osat ne vegyel… Olyat se, ami mar nem kap uj OS-t… 65k valoszinuleg keves lesz…
-
Oryctolagus
tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni használtan egy iPad-ot.
Melyik lenne a legjobb maximum 65eFt-ért?
Leginkább pdf olvasásra, ad-hoc web-böngészés és filmezés. -
-
-
válasz
ittakary #48700 üzenetére
[link] Itt a legalján megtalálod az iPad pro-t.
Ha azt nézed átlagosan 500 nap telik el egy-egy generáció között, most tartunk 350-nél, tehát szerintem tökéletesen beleillene fél év múlva (kb 180 nap) egy új.
De mint mondtam ezt nem lehet készpénznek venni, ahogy azt sem hogy tavasszal jönnek évek óta és szerintem butaság kijelenteni hogy idén biztosan nem lesz új iPad Pro. -
válasz
GoodSpeed #48701 üzenetére
ChatGPT:
Az iPad 2010-es bemutatása óta az Apple bevételeinek jelentős részét tette ki, de azóta az arány csökkent, mivel az iPhone és a szolgáltatások szegmensek dominanciája megerősödött.
📊 Az iPad bevételének aránya az Apple teljes bevételén belül
Az iPad 2013 második negyedévében érte el csúcspontját, amikor az Apple összes bevételének körülbelül 25%-át tette ki. Azóta az arány fokozatosan csökkent, és 2024-re az iPad bevételei az Apple teljes bevételének körülbelül 6,83%-át tették ki .
📈 Az iPad bevételei az évek során
Az alábbiakban látható az iPad éves bevételének alakulása az elmúlt években: -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Apple asztali gépek
- Android szakmai topik
- Ukrajnai háború
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest