Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hyperion
senior tag
Ha már ESR.
iPad Air tok kellhet valakinek? A hirdetés árát ne nézzétek, megegyezünk.
[link] -
válasz
jozsi252 #48450 üzenetére
Eddig nekem is minden rendelésem megjött tőlük időbe.
Egy termékük nem volt Európában raktáron, azt Kínából küldték, de az is itt volt 10-12 nap alatt.
Kíváncsi leszek mit reagálnak az email-re.
Ha nem jutsz velük düllőre lehet, hogy érdemes lehet felvenni a kapcsolatot a PayPal-al (ha azzal fizettél).
Ott jobb lehet a vásárlási védelem. -
jozsi252
veterán
válasz
trol75 #48449 üzenetére
Szia
Én 17.-én rendeltem a tokot, 21.-én reggel elhagyta Plzen-t, aznap este pedig be is érkezett Magyarországra. Ma pedig hozta is az Express One.
Pedig a fent linkelt mágneses tok nagyon bejött. Nem kell bepattintani, csak simán rárakom és kész. Erre ezt a szart küldték.. Kinyitva a pencil tartó miatt okádékul néz ki szerintem. Plusz beletenni is nagyon nehéz, nem is próbálkoztam vele hogy teljesen belerakjam, csak félig tudtam.
Pedig eddig minden ESR-es rendeléssel meg voltam elégedve, rendeltem már jó néhány kiegészítőt, fóliát, minden frankó volt. Kivéve ez a nyamvadt tok. -
jozsi252
veterán
Sziasztok
Már úgy vártam hogy megjöjjön a 11th gen iPademhez a tok az ESR-től, erre kibontáskor látom hogy nem azt a tokot küldték amit rendeltem.
Van valakinek tapasztalata hogy milyen az ESR-el az ügyintézés hogy mennyire gördülékenyen intézik a cserét? Írtam is nekik egyből mailt, plusz képet is csatoltam hogy nem jó tokot küldtek."iPad 11“ (A16, 2025)/10th Generation Rebound Magnetic Case - Black" Ezt rendeltem.
"iPad 11" (A16, 2025) Flip Magnetic Case with Pencil Holder - Black" Ezt küldték. -
Hyperion
senior tag
válasz
umfrider #48441 üzenetére
Macbook Air. Baseus meg egy másik, talán Adata hub katasztrófa volt. Mindkettő melegedett, majd 4-5 óra után eldobta a képet és míg vissza nem hűlt nem volt hajlandó működni.
Mivel rendezvények lebonyolítására is használtuk nagyon cinkes volt a dolog.
Vettünk gyárit, azóta hibátlan.
Nem mondom, hogy csak a gyári, de sajnos nem elég az a tapasztalat hogy bedugom működik 1-2 órán át hibátlanul.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
ChiliChili #48444 üzenetére
de fura, a 10 in 1 adatlapján van a legkevesebb port, szerintem elírás.
Nekem csak egy Kingston Nucleum van, de azon is van két Type-C abból egy PD port.
-
ChiliChili
tag
válasz
vendingo #48442 üzenetére
[link] Nekem is hasonló gondjaim vannak és ezt találtam magamnak, de még nem győzött meg és nem találtam róla értelmes reviewt.
Nem egyértelmű az oldal, mert a képeken két USB-C PORT van, de a táblázatban más van. Nekem arra kellene, hogy egy USB-C porton tudjam tölteni, egy másikon meg rá tudjak csatlakoztatni egy kártyaolvasót vagy SSD-t. Monitor (HDMI) csatlakozás nem kell, de olyat HUB-ot még nem találtam, amiben csak USB-C csatlakozók vannak. -
umfrider
senior tag
Sziasztok!
2021-es ipad Pro-m van. Szeretnék hozzá USB hub-ot venni. Van valakinek javaslata, melyik lehet valóban jó hozzá? Korábbi, gagyi minőségű display hub-bal sajnos rossz tapasztalatom van, így mindenképp normálisat szeretnék az USB-ből.
Köszönöm szépen
-
diegho
nagyúr
Sziasztok
18 éves lánynak keresek ipad-et általános felhasználásra, tanuláshoz. Az új 2025-ös modellt néztem.
A kérdés, hogy 128-as legyen, vagy 256-os?
Nem vagyok apple felhasználó, ezekhez is simán fel lehet csatolni egy külső SSD-t és azon tárolni mindent? -
Bubaaa
aktív tag
Tegnap összecsatlakoztattam az iPadot külső billentyűzettel. Az elsőt qwerty kiosztásut bluetoothon,a másodikat usb-n qwertz kiosztásut. Érdekes módon nem tudom egyiket sem beállítani hogy magyar kiosztás legyen. Opciók közt feldobta magyar -automatikus, magyar, és magyar qwerty. Kipróbáltam mindet,de akkor sincs magyar kiosztás.. Valakinek valami ötlet? Vagy engedjem el,ez ennyit tud?
-
-
tl-x
addikt
Az új iPadhez jó lenne vajon a Logitech Como Touch tokom ami most a 7esen van?[kép]
Úgy látom már a formája se olyan oldalt. -
Bubaaa
aktív tag
válasz
mr.tamasbiro #48428 üzenetére
Én úgy tudom hogy egyforma akksi van bennük..
-
mr.tamasbiro
őstag
Az air-ekben kisebb akksi van mint a simában ugye? Mert akkor csak a sima játszik.
-
Bubaaa
aktív tag
Na lecsekkoltam az A16-os iPadot.
-
tl-x
addikt
Lassan behal minden Apple cuccom, óra 71% teló 77% és iPad 7 is már elég szűkös tárhelyileg. Szóval elgondolkoztam egy új iPaden, az Air tetszik de árban a sima jobb lenne, főleg a fentiek miatt. A kérdésem, hogy az új iPadhez kapható USB-C pencil tényleg nem tudja a nyomás érzékelést? Van most 1. pencilem ami jó lenne hozzá. Tartsam meg azt? Procreatezni szoktam hobbiból.
-
atees
őstag
válasz
forumpista #48413 üzenetére
Persze, az nem baj
-
forumpista
aktív tag
Ertelek, de meg ez esetben is fontos lehet a specifikacio.
Mert ha en azt latnam hogy az ipad 11-ben pl csak 3 GB ram van, akkor egyszeruen nem vennem meg.De talan egyezzunk meg abban, hogy abbol meg sosem volt baj ha tul sok specifikaciot tettek kozze egy termek kapcsan. Ha valakit nem erdekel/nem tudja mit jelent, az kihagyhatja, akit meg erdekel az hasznalja.
-
atees
őstag
válasz
forumpista #48411 üzenetére
Elbeszélünk egymás mellett.
Megprobálom mégegyszer:
Aki az ipad 11et nézi és ott kiváncsi a ramra én azt nem értem.
Abban a méretben és árban nincs más opció!
Aki specifikáció alapján akar választani magának az elindul az air vagy a pro kategoria irányába, ott már releváns a kérdés, hogy melyikbe mennyi ram van.
Én pl inkább azért fizettem többet, mert tudom hogy az m4es prom 5év múlva is bőven hibátlan gép lesz.A mininél jogos a felvetés h 6 vagy 7, mert ott ár és méretben is egy kategóriában vagy
-
forumpista
aktív tag
Hogyne tudnal masik konfigot valasztani.
Ott az en peldam, van ipad mini 6 meg mini 7. Mindketto kaphato, mindketto hasonlo meretu, mindketto hasonlo aru.
Csak az egyiknel kapsz 4/64 GB ram/tarhelyet, a masiknal meg 8/128 GB-ot (alap kiszerelesben).Gondolom ha teged nem erdekel a specifikacio akkor megveszed a mini 6-ot mert az 20e forinttal olcsobb, igaz jovotallossag tekinteteben az mar 1-2 ev mulva keves lesz, a mini 7 meg 5 ev mulva is tablet lesz.
Ugyanigy vehetsz 10-11 colos apple tabletet is kulonbozo verzioban, legalabbis gyanitom hogy egy ipad pro nem ugyanazzal a specifikacioval erkezik mint a sima ipad. Pedig merete kb egyformak.
De ha semmit nem tudsz a specifikaciorol akkor egy lutri hogy mit veszel. -
atees
őstag
válasz
janos68 #48405 üzenetére
Szerintem a laptopot telefonnal és tablettel összehasonlíteni hülyeség. Laptopnál mérvadóak ezek a számok, de egy ipad 11nél nem értem, hogy miért érdekes. Nem tudsz választani belőle másik konfigot.
Sőt sztem a minit is hülyeség a normál méretű ipaddel összehasonlítani, nem egy kategóriák nálam!
Ha egy 11colos tabletet akarnék venni, akkor biztos nem vennék minit azért mert abba több a ram. -
rendar
csendes tag
Sziasztok! Kitartok a laptopot tabletre cserélek projektnél. Meg is jött a 11’ M3 Air. Már csak egy Type 2 - Hdmi átalakító kellene a monitorhoz. Ahogy keresgéltem, láttam hozzászólásokat hogy nem működik.
Akinek van ilyen kábele és jó is, megírná a típusát?
Előre is köszi! -
janos68
aktív tag
"Tudatos" vásárlóként érdekel mire,mennyi pénzt adok ki,és szeretném látni a fő komponensek adatait.Nem csak tabletnél,hanem,többek között,telefonnál,számítógnél és egyéb műszaki cikknél is.
Eddig még soha nem vettem úgy laptopot,hogy ne néztem volna meg milyen proci,videókártya,RAM és háttértál van benne azért az árért,amennyiért árulják.
Elhiszem,ha másokat ez nem érdekli,de engem valamiért igen. -
forumpista
aktív tag
válasz
bmakszim #48401 üzenetére
Azert a muszaki adatok szamitanak.
Pl. ha van ket kozel azonos apple tablet kozel azonos aron, csak az egyikben 4GB RAM van (mini 6) a masikban pedig 8 (mini 7) akkor te melyiket valasztod?
Persze ha csak 1-2 evre tervezel akkor mindegy, de ha hosszabb tavra, akkor nem.
Igy lett nekem mini 7 peldaul.De elotte meg mini 5 volt, es egyetlen egy oka volt amiert lecsereltem: folyamatosan ujratoltogetett ami mar kezdett rem kellemetlen lenni, aminek az oka hogy csak 3 GB RAM van benne (es meg boven tamogatott).
Ha lett volna belole 4 vagy 6 GB-os valtozat, akkor fel sem merult volna hogy most csereljem.Szoval de, fontosak az alapveto muszaki adatok, mert abbol lehet kovetkeztetni a termek jovotallosagara.
-
bmakszim
senior tag
válasz
Bubaaa #48399 üzenetére
Mit számít, hogy egy autó 1.2, vagy 1.6 literes? Önmagában nem mond semmit. Nem pusztán csak attól lesz nyomatékosabb, több lóereje, tartósabb, vagy alacsonyabb fogyasztású. Ezer más paraméter befolyásolja még, mint ahogy egy iPad teljesítményét, akkuidejét stb. is.
Biztosan kapni keleti tableteket 3x ennyi memóriával is harmad áron, aztán jobbak? Nem.
Az Apple előbb dobja majd a támogatását, minthogy kevés lenne a benne lévő RAM.
Meg miért csak a RAM mérete érdekel? Mi van a sávszélességével? Hány csatornás? Mekkora a késleltetése? Mekkora frekvencián üzemel? Ezek nem is fontosak? És még csak a memóriáról beszélünk, hogy egyéb más paraméterre ne is térjek ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- AliExpress tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- Revolut
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- Onyx Boox Palma (Gen 1) E-book olvasó - GARANCIA
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 12400F / RTX 3070 ROG 8GB / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Samsung-LG-Philips-Sony TV/MONITOR 40"-49" BAZÁR (Számlával és Garanciával) kb.: 150db
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest