Hirdetés
- Készen áll a tömeggyártásra az SK Hynix LPDDR6-os memóriája
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
WhiteAngel89
üzenetére
nehogy vegyél valami ilyen haszontalan terméket 50ezerért
ennyiből eladod a WIFI tabletedet és ha rádobod akkor veszel egy CELLULAR-t
-
WhiteAngel89
aktív tag
ipad promat szeretném navigációhoz használni , de csak wi-fi only modellem van, néztem már bluetooth gps vevőket , legtöbb helyen a garmin glot adta be a kereső, a kérdésem hogy azt érdemes be szerezni, vagy van olcsóbb alternatíva ?
-
DanielLong
senior tag
Köszi mindenkinek a MacBook Neo kiigazításokat. Megmondom így ennyiért az 512GB jó vételnek tűnik.
-
400k körül lenne egy ilyen:
APPLE IPAD PRO (2024) M4 11.0 INCH WIFI 256GB
Új, elviekben 3 év garival. Akkor erre érdemesebb lenne rárepülni mint egy új 256-os 11" M4 Airre? Az "csak" 330k. -
mSchumi87
senior tag
Nem lesz Ipad mini amoled kijelzovel?
-
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Stage manager már van 2022 óta, ipados 16-ban mutatták be ha jól tudom. Hogy most jobb-e vagy rosszabb azt nem tudom, most van ugye az alap fullscreen, a stage manager és egy új még inkább ablakos.

-
válasz
DanielLong
üzenetére
a hivatalos oldalon nézd a tulajdonságait
-
nincsnév007
addikt
a pages alkalmazásban ha több képet helyezek be akkor nyomtatásnál miért csak egy képet akar mindig kinyomtatni? bent van kb 5 kép de csak 1 oldalnyi képet akar kinyomtatni és nem jövök rá hogy miért.
-
Alex91
félisten
válasz
DanielLong
üzenetére
10Gbit, es 4k/60Hz megy... Az 512GB SSD-s ujjlenyomatos...
-
DanielLong
senior tag
válasz
ittakary
üzenetére
Ok, köszi a javítást!
Megnéztem, ez az új Neo egy darab USB-C 3.2-vel rendelkezik, az is csak 5Gbit, tehát egy 4K 60Hz jelet sem tud kiküldeni. Maxi FHD 100Hz. Ha jól látom se fingerprint se face id nincs. Hardveresen oké erősebb, mint egy M1 Air, me kijelző picit fényerősebb és 10 bites, de ennyi. Inkább vennék egy refurbslished air-t. -
válasz
DanielLong
üzenetére
"a face id-hoz mindig kell fény"
SOHA nem kellett hozzá fény!! infravörös letapogatással működik, vaksötétben is tökéletesen felold
az androidos arcfelismerés működik előlapi kamerával, annak tényleg kellenek a jó fényviszonyok
-
válasz
Tsebacsi
üzenetére
értem, hogy mire gondolsz de ha tippelnem kellene, ez amiatt van, mert te se vagy mai csirke, szerintem 35-40 éves körül lehetsz minimum

szerintem idő mire teljesen felfogjuk, hogy az, hogy "alapvetően egy mobiltelefon processzor" nem jelent semmit, mert a mobilCPU-k már évek óta erősebbek, mint pl 2-3 évvel azelőtti Intel i7 vagy AMD Ryzen
inkább meg kellene fordítani a véleményedet, és azt kellene kérdezni: hogy lehetséges, hogy mobilokba pakoltuk ezeket az erőgép CPU-kat, és nem laptopokba, ahol végre ki is használhatnánk ezt a brutál erőt

-
DanielLong
senior tag
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Le vagyok maradva, nem is hallottam erről. Ami engem érdekelne, az a kompatibilitás, mert ha az megvan ugyanúgy, mint az M1-nél, akkor rendben vagyunk.
Pro és Air kapcsán én is csatlakozom ahhoz, hogy jobb képernyő, jobb hangszóró azért előny. Nekem mondjuk az ujjlenyomat hiányzik, a face id-hoz mindig kell fény meg szembe kell fordulni vele meg az asszony nem tudja feloldani rögtön... Szerintem nagy ziccer, hogy már semmibe sem tesznek. Pl 4 ujjlenyomat közül egy az asszonyé és nincs gond.
-
válasz
ittakary
üzenetére
Most is alig használom a saját lapost, kb elő se veszem, mert nyűg a windows, ha x hónapig nincs bekapcsolva. Van PC, az egy gombnyomás és napi szinten be is van kapcsolva. DE! Nem a nappaliban van, és nem tudom magammal vinni a repülőre sem, vagy nyaraláskor. A lapost igen, de továbbra sincs meg vele a bekapcsolom és megy "fluid" érzés. A tabot a nappaliban is használnánk, a jelenlegi Alldocube iplay 70 mini pro aranyos, de azért az iphone sebességét nem éri el, a kijelző is khmm, toll nincs, kukáznám. Próbaképp vettem, és látszik, hogy jó, néha igényelnénk a mobilnál nagyobb kijelzőt. Anno nekem volt Lenovo Yoga laptopom, imádtam a tapis kijelzőjét, Asszony is, a mostani laptop nem ilyen, alig is van elővéve.
A billentyűzet arra kellene, ha teszem azt nyaraláskor akarnánk valamit csinálni, mégiscsak kényelmesebb mint a kijelzőt tapogatni. A toll ugyanaz, szórakozás szinten érdekel.
Plusz egy kábellel ki tudom tenni a képét tv-re bárhol, amin van HDMI (és engedik), stb.
Akár vevő lennék egy m2-es Pro modellre is, de nekem előny lenne a 3 év gari, és egy használt termékkel azt nem kapom meg. -
válasz
ittakary
üzenetére
Ez saját vélemény, ne tekints megmondóembernek, nem akarok az lenni, csak van egy véleményem. A benne lévő CPU mégiscsak alapvetően egy mobiltelefon processzor, az M sorozat pedig nem az, és egy laptopról beszélünk. Oké, hogy van 3-4 év difi a két termék elkészülte között, valahol várható is, hogy ezalatt felkapaszkodunk oda, ahol anno a "csúcs" volt. Szvsz időtállóbb lenne egy M-es, chip vagy én árulnék olyan verziót is mellette. De itt jól látszik, hogy a költséghatékonyság volt az elsődleges szempont, amit tökéletesen hoz is a termék.
-
válasz
Tsebacsi
üzenetére
"bár én lehet M1 vagy M2 chippel adtam volna ki"
ezt csak ilyen belső megérzésed sugallta, vagy van esetleg indokod?

mert általános felhasználásra, 1 magos (single core) teljesítménye az M4 szintje körül van (márpedig egy általános böngészés, office programok, stb azok inkább ezt használják)
multicoreban is M1 szint körül mozog legalábbHa laptopot akarsz kiváltani akkor egy másik laptop (Neo) nem lesz megoldás
de én tényleg meggondolnám (ha már ennyi pénzt költesz) az iPad Pro-t, mert a FaceID szerintem MUST HAVE, sokkal jobb érzés, hogy kinyitod, nyomsz egy SPACE-t és már be is enged a rendszer
semmint ujjat törölgetni, és POWER gombot keresgélni...és a 120 Hz szerintem ma már alapnak kellene lennie, főleg ekkora képernyő felületen
-
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Smart Keyboard Folio használtan + Magic Trackpad kombó volt nekem évekig - olcsóbb a kettő együtt mint a Magic Keyboard egymaga
Semmilyen másik keyboard nincs magyar nyelven, csak az Apple

"Laptopot váltanék ki vele"
Ajjaj, bajt érzek a levegőben
biztos vagy benne hogy ki fogja tudni váltani?mire használnád?
Ne felejtsd el, hogy a tablet mindig is "csak" egy tablet fog maradni, szerintem még mindig nagyon sok limitáló tényezője van egy rendes teljesértékű laptophoz képest
egér, és ablakkezelés kifejezetten szarabb lett a 26-ban
-
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Ne érezd, hogy Pro modell neked ágyú lenne verébre!
Nálam pl egy M1 11” Pro-t (2021) üzemel a mindennapokban és én is átlagfelhasználásra használom és pl sokmindenből nem adnék már lejjebb, ha legközelebb tab-ot kéne venni.
Ilyen a 120Hz, a FaceID, a hangszórók.
Ezek nem “ágyú a verébre tulajdonságok”, hanem nagyon szerethető és gyorsan megszokható kényelmi dolgok.
Ezeket ugye az Air modellek nem szokták garantálni, legalábbis mindet egyszerre biztosan nem.A fentebbi gép itt aprón kb olyan 200ezer Ft ársávon mozog.
-
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Igen ez végigjátszódott bennem is. Viszont pc van, szóval a tab tényleg csak tartalomfogyasztásra kell illetve utazás alatt bármire. Meg fogom nézni a méretbeli difiket de szerintem elég lesz a 11-es.
-
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Ezért kell 13-as macbook és 11-es ipad, és mellé egy ipad mini és egy ipad pro 13, meg mellé egy macbook pro 16
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Macbook Air M1 13" es Ipad Air M3 11" tulajkent osztom meg veled a tapasztalatom: tobbszor elgondolkodtam azon, hogy hiba volt 11" iPadet vennem 13" helyett, mivel az M3 chip egy iPadban tobb mint overkill es az iPadOS is teljesen kepes lenne kivaltani mindent amire jelenleg a laptopot hasznalom, vehettem volna egy Magic Keyboardot es eladhattam volna a Macbookot, DE mindig ugyanoda lyukadok ki, a 11" NEKEM kicsi laptopnak, a 13" viszont nagy tabletnek. Gondold at ezt is.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
WhiteAngel89
üzenetére
Ha matt kepernyot szeretnel es a pencil hasznalat is opcio nalad akkor a Mothca Matte Screen Protector igen jo valasztas.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Mai napig a legjobb, imadnek egy modern hardvert abban a testben. Sajna nalam is csak mediacerternek jo mar
-
válasz
DanielLong
üzenetére
Örülnék a 3 év garinak, hosszú távra tervezek, van iphone, airpod pro, applte TV itthon, ezért sem mentem droid tablet felé. A pro tab meg nekem kicsit ágyúval verébre lenne, már talán az Air is majdnem ez, de ezt még elviselem. Csak győzködöm magam hogy ez így jó lesz nekem, igazából csak az ára zavar, nem látok benne semmi kompromisszumot.
-
Helló!
11" Air M4 vásárlása van tervben, csak azon akadok meg mindig, hogy ha a 256GB-os verzió mellé nézek egy magic keyboardot és a pencil pro-t, akkor máris 500k fölött vagyunk
Tudom, ez van ezt kell szeretni, de van esetleg használható alternatívája a magic keyboardnak? Ugyanúgy előny lenne a tok formája, mármint hogy "lebegő" hatás keltsen, és persze a magyar kiosztás is. Az Epico-t néztem, de egyelőre az Air M4-ről nincs infó.
Laptopot váltanék ki vele, utazáskor is használnánk, csak mindig oda lyukadok ki, hogy ennyiért már Macbook Air is kapható...
-
Djuree
félisten
sziasztok,
a normál 10,9-es ipadból várható most márciusban új megjelenés?
láttam most az air már megjött. -
R a y
senior tag
iPad Pro M1, iPadOS 26.3.1: úgy érzem kezd jó lenni a 26. Eddig mindig langyos/meleg volt a kijelző használat közben, most ez úgy tűnik hogy teljesen megszűnt. Szerintem az üzemidő is visszatért….
-
atirag
őstag
válasz
ittakary
üzenetére
Igen 9éves és elképesztően gyors. Egy 5.generációs ipad-em van és azon nézek netflixet ha megyek valahova. És az ehhez képest szőrnyű. Egy iphone 12 ma már lassú és nehézkes és akadozik és ha ahhoz hasonlítom ami kb 6 éves akkor ég és föld.
50k tokkal billentyűzettel. -
Viktojka
tag
Sziasztok!
Amióta frissítettem 26-ra (air M2), nem tudok az iPad-ről sima normális hanghívást indítani iPhone-on keresztül. Csak FaceTime, Viber, Skype opciók vannak.
Valaki találkozott ilyen problémával? -
atirag
őstag
Vettem egy ipad pro 2nd gen verziót. 12.9 méretben mert filmet nézni jó lesz rajta. Milyen sebességre lehet számítani manapság ennél?
Köszönöm. -
gergo5991
őstag
sziasztok, van egy 2017es ipad prom.
ios 17 van rajta és nincs már rá újabb frissités. 1 hete még ment a netflix, mostmár kiirja, hogy régi a készülék legalább ios 18 kell hogy nézhessem. Próbáltam safarin keresztül de csak az appban engedi. Most komolyan kukázni kell emiatt az ipadet?
2017es létére van olyan jó mint a iphone 16 prom volt bőven (amire én használtam ez a hardware tökéletesen elég volt).
van megoldás? -
kátú
őstag
Sziasztok!
Akinek esetleg van otthon 11” és 13” ős iPad is, tudna képernyőképes küldeni, hogy mennyivel van több hely egy 13” os modellen azonos alkalmazás (mondjuk Safari) használata közben? -
válasz
WhiteAngel89
üzenetére
Én Paperlike-t használok, nagyon szeretem

-
tl-x
addikt
válasz
WhiteAngel89
üzenetére
Én ESR-t használok most a 13-as AIR-en. Volt hozzá felhelyezző keret is. De a Spigenek is jók. Ezt nézd meg esetleg: [link]
-
vendingo
veterán
válasz
WhiteAngel89
üzenetére
Aliról szoktam rendelni több félét. Üvegfólia tableten nekem nem jött be.
-
WhiteAngel89
aktív tag
udv
2025 11" ipad pro ra milyen fóliát ajánlotok? -
Régebben iPhone topikban volt ilyesmi problémám nekem is, most onnan idézek az egyik ilyen irományomból, hátha nálad is aktuális lehet:
”Általában akkor több GB a mentés, ha be van kapcsolva a Fotótár- (ha nem használja az iCloud Fotók szolgáltatást) és a Fájlok mentése (ez utóbbi bugos, mert szerepelhet a lista alján 0KB méretet mutatva), mert ha offline módon tárolva van több GB-nyi adat, akkor azokat is beleveszi a mentésbe.”
-
Kbali
nagyúr
Mi lehet az az app, ami mentene iCloud biztonsági mentésbe tizen GB adatot, de ha megnézem a mentésre kijelölt appokat, nincs közte olyan, ami ennyi adatot mutatna
Egy iPad 9, 26.3-mal. -
Zsírkrétamen
senior tag
Van itt olyan, aki m1-es ipadről váltott m4-esre, és final cuttal vág videót?
Még mindig nagyon imádom az ipad-em, a legjobb döntés, amit hoztam mikor megvettem. Viszont az utóbbi időben egyre többet bufferel a final cut, néha be is fagy. Szoktam használni a képre rájegyzetelést, ami sokszor tök jól megy, néha viszont bebugol, és ez elég idegesítő, mert van amikor csak renderelés után derül ki. Gondolkodtam, hogy be kéne újítani már egy m4-re vagy m5-re, mert laptopnál elég nagy az előrelépés az m1-m4 között, de vajon ipad-en is akkora az ugrás, ha videóvágás a felhasználási terület? -
-
válasz
lkristóf
üzenetére
Nem így működött korábban, azt a pillanatot kb el se tudtad volna kapni képernyőfelvétellel. Régen ez úgy működött, hogy abban a pillanatban ahogy rátetted és felfelé húztad, beírta az ékezetet. Most valamennyi ideig ott kell hagyni az ujjad, és ez vagy működik vagy nem, és sokkal de sokkal lassabb, mint előtte volt. Kb mint most ha az r-en suhintasz lefelé és azonnal beírja a számot.
-
válasz
lugosi
üzenetére
Értem mire gondolsz, mert ha csak nyomva tartom akkor többet hoz ki.
Nyomva tartva: [kép] felfele húzva: [kép]
De akkor nem tudom, hogy nekem miért van meg a funkció, nemrég választottam azt, hogy csak magyar kiosztás legyen, de most vissza váltva, hogy angol bill is legyen úgy is jelen van a funkció.
-
válasz
lkristóf
üzenetére
2021-es pro. Nem arra gondolok, hogy lenyomva tartom és megjelenik az ékezet. Régen, pár frissítéssel korábban, egész hosszú időre visszamenőleg ez úgy működött, hogy gépeltél és nem lenyomva tartottad a magánhangzót, hanem csak megérintetted, felfelé suhintottál (á esetén pl) és akkor automatikusan beírta az ékezetes betűt, sőt ő-ű esetében ez úgy is működött, hogy pl. az o betűn egyik sarokba suhintás ö, másik sarokba suhintás ő lett. Így az ékezetek bevitele sokkal gyorsabb volt, és egy sokkal hatékonyabb, gördülékeny gépelés volt ipad-en. Még az ipad 2-n tanultam ezt, az volt az első ipadem. Aztán talán a 18-cal, vagy max 1 főverzióval előtte vették ki.
-
kezo0
addikt
Mondjuk ez még mindig elég szarul néz ki a képernyő tetején…
-
kátú
őstag
Csak én érzem úgy, hogy az új 26.3 al jelentősen javult az iPad billentyűzete?
-
válasz
kirkri
üzenetére
hivatalosan igen, azonban az Apple engedményt tett, a hivatalos viszonteladó partnereinél vásárolt eszközök bármelyik hivatalos szervizpartnerhez vihetőek a garancia időtartama alatt
-
kirkri
addikt
Valakinek van Amazonról iPad készüléke, illetve ezzel kapcsolatos garanciális tapasztalata? A második éves garancia érdekelne. Tudom, hogy alapból 1 év van az Apple termékekre és Magyarországon a sávos garancia miatt több, de kinéztem a német Amazonon egy iPad 11-et és a garanciánál szintén két évet ír. Igazából az első év az egyértelmű, a második év lenne a kérdéses, hogy meghibásodás esetén ekkor is vihető itthon a hivatalos szervizbe, vagy esetleg vissza kell küldeni az Amazonnak és ők intézik.
-
válasz
kuntics
üzenetére
ez valószínűleg GPU hiba, azaz alaplap csere kellene
mivel az egész eszköz ér kb 30-40ezret, ezért nem érdemes javíttatni
használd, ameddig tudod és ameddig az újraindítás megjavítja, utána pedig nézz újabbat
ha olcsón meg akarod úszni, sima iPad 9/10 már 80-90 körül kapható például ez
-
kuntics
aktív tag
Sziasztok
ipadem kezd kimúlni (link alatt videó), 2019-es 10.5 pro modell. Ezek mellé még néha a widgetek is teljesen feketeként jelennek meg, olyankor a safari is csak feketeséget hoz fel. A hibás megjelenést pár app bezárasával orvosolható, videón látható discozás viszont már igenyli a force restartot. Akku már 70% alatt van 3utools szerint, az okozhat ilyet? 30-40k egy csere, fölöslegesen nem cseréltetném, ha az se oldja meg ezt a problémát. Decemberben csinálta 2x, most a napokban viszont egyre többször előjön.
-
Csak engem szokott az szivatni, hogy alul a dock-ról megnyitnám a legutóbb megnyitott alkalmazást de telefonon vagy macbookon nyitva van a böngésző, és azt hozza be, mert a legutóbbi alkalmazásokból az utolsó az átvált a handoff vagy hogy hívják azt a feature-t.
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
ez is egy idiótaság, hogy csak iPhone-ra engedélyezték

-
nincsnév007
addikt
nektek az ipad ki írja hogy mennyi idő múlva lesz feltöltve?
-
Dyrtyho
őstag
válasz
DanielLong
üzenetére
Ipad 7-ről lenne szó
-
Dyrtyho
őstag
Sziasztok ! Mivel eddig csak Iphone telefonjaim (11, 14 és most 16), és az Applewatch óráim voltak (SE 2022, Watch9) , és szeretnék nyitni az Apple ökoszisztéma irányába, igy az lenne a kérdésem, hogy érdemes még Ipadet venni, igy 7 évvel a megjelenése után ? Vagy már inkább egy újabbat javasoltok ? Amire főként használnám az képszerkesztés, cikkírása wordpress felületre, videóvágás, és film meg sorozatnézés. Előre is köszönöm a tanácsaitokat, segitségeteket
-
nincsnév007
addikt
válasz
CharlieDrop
üzenetére
november eleje óta van meg az ipad és ilyenkor szoktam amikor van valami, de amúgy nem nagyon, telefonomat is csak vagy havi frissítésnél, vagy ha nincs kedvem frissíteni, akkor 2-3 havonta szoktam

-
CharlieDrop
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Jaaah, értem.
Azt hittem sűrűbben, nem is emlékszem az Air2 mikor lett újraindítva, talán fél éve lemerült, nem figyeltem, akkor
(meg néha szoftvert frissít, de egyre ritkábban) -
nincsnév007
addikt
válasz
nincsnév007
üzenetére
sikerült, fordítva kellett
-
Kbali
nagyúr
válasz
nincsnév007
üzenetére
Bocs, itt a leírása.
-
Kbali
nagyúr
válasz
nincsnév007
üzenetére
De ha kikapcsolod és vissza, azzal nem indítod újra, beragadva maradhat a folyamat, ami szívja. Szóval az 50322-ben javasolt kényszerített újraindítás legyen a megoldás.
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Egyszerű: power + volume up hosszan, csúszka elhúz kész. Havonta egyszer talán belefér.

-
Alex91
félisten
válasz
nincsnév007
üzenetére
Ha az iPadje nem rendelkezik Főgombbal, tegye a következőket:
Az iPad bekapcsolása: Nyomja meg és tartsa lenyomva a felső gombot, amíg meg nem jelenik az Apple-logó.
Az iPad kikapcsolása: Tartsa megnyomva egyszerre a felső gombot és valamelyik hangerőgombot, majd húzza el a csúszkát. -
DanielLong
senior tag
Ha már kikapcsolás, engem megőrjít, hogy az M1 Pro-t 18-as iOS verzióval csak úgy tudom kikapcsolni, hogy kétszer rá kell böknöm a kikapcs ikonra, másodszorra hosszan nyomva tartva. Ebben mi volt az elgondolás?
Van egy rendes power gomb a készüléken aminek így kb semmi haszna. Emlékeim szerint a Mini 5-ön eggyel régebbi iOS verzióval nincs ilyen gond.Amúgy a méretről beszélve, nálam a Mini a legjobb méret pl autóban navigálni és olvasni, elég sokat olvastam róla ágyban fekve, kicsi és könnyű. A Pro 11-t ugyan imádom, de tény, hogy ágyban nagyrészt csak hason vagy oldalt fekve tudom kényelmesen használni, az inkább munkaeszköz nálam. Másik oldalról viszont a 120Hz után nagyon zavarja a szemem a 60Hz...
-
nincsnév007
addikt
esetleg megtudjátok majd nézni hogy nektek airplayel videa filmeket lejátszik a tévé? nálam yt, twitch airplayel kivetítve tévére tökkéletesen elindul de a videa az nem.
-
nincsnév007
addikt
válasz
CharlieDrop
üzenetére
havonta újra szoktam inditani mert néha azt érzem hogy indoktalanul merülne, pl tegnap 8 perc yt music 6% ezt soknak érzem. máskor meg ha egész nap megy jó ha merül 1-2%-ot
B.i.L: hát akkor meg kell szokjam
-
B.i.L
senior tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Azt nem fogod tudni csak ha lehúzod a kezelőd ott lesz a kikapcsgomb, amúgy csak lezárja a kijelzőt.

-
CharlieDrop
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Miért akarod kikapcsolni?
-
B.i.L
senior tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Erre gondolsz?

-
nincsnév007
addikt
Azt hogy tudom be állítani hogy az oldalsó gombbal kikapcsoljon az iPad és ne a síri jöjjön be?
-
Remus389
nagyúr
Nem láttam az iPad 5-ösödet, de olyan is lehet hogy szétszedi az ember és megigazítja az LCD csatlakozóját (leválasztja majd visszanyomja) és akkor újra jó képet ad.
Lehet leejtetted egyszer és csak kimozdult a helyéről és rossz a kontakt.
Ha pedig be van repedve az üveg, az is lehet alatta a kijelzőnek semmi baja és csak az előlapi üveget kell kicserélni, ami nem olyan drága.
Szóval mielőtt kidobád, szólj. Bár tudom ez sem a legújabb típus, de szórakozásra még jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- PlayStation 5
- Samsung kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- További aktív témák...
- TRUST Primo folio univerzális 10 -os tablet tok
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPad mini 3 (Wi-Fi) 16GB, Ezüst
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én is tervezem hogy elküldöm nekik a sajátomat.

szerintem valamit elrontottál
annyi változott a régi időhöz képest, hogy most pont a betűig kell húzni, különben a sima betűt írja le. Minimális gyakorlásra van hozzá szükség, de simán szokható izom memóriába.