- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Itt vannak az ASUS legszerényebb NVIDIA Blackwell architektúrás VGA-i
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Silicon Power XS75: Játékosoknak, DRAM nélkül
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
carrot
tag
Igen, a jövőre nézve biztos nem hüjeség az 512MB, de engem nagyon aggaszt, hogy mindenki egy játékról beszél állandóan (Crysis), hogy az hogy megy ezen a kártyán. Ez a megalománia, különböző fokozatokon, nagyon nem egészséges. Meg hány olyan tényleg igényes játék jelenik meg egy évben amivel összesen játszik mindenki durván 1 hónapot, aztán megint előkapja és aminek bazi nagy a gép igénye, érdemes megvenni, fejleszteni rá. Nekem mindig az volt a tapasztalatom, hogy néha a "szarból" is lehet vaskarika, vagyis, 6600Gt, sőt a chipsettem is játszotta a COD4et, és azt mondtam rá: "Apám! Milyen szép!". Minek a videókártya, a gép, játszunk, csak játszunk, és arról filozofáljunk, hogy ez a VGA kaki, mert nem tudja ezt, meg ezen a resolutionon már gyenge stb. stb.
Fúf, ne haragúdjatok ezért! -
carrot
tag
Kellemes ünnepeket!
Azt akartam kérdezni, hogy vista alatt hogy muzsikál a kártya, játékok alatt kb. mekkora a teljesítmény csökkenés Xp-hez képest. Gondolkozom, hogy felteszem (tojott a nyuszi új procit), bár hidegen hagy ez az új fancy Op. Olvastam, hogy a vista driverei jobbak, igaz?
Köszi! -
carrot
tag
válasz
barnam_ #8403 üzenetére
Na, megcsináltam a Crysis BT-al is, a négy average FPS: 32, 38, 38, 38.
Beállítások, minden medium kívéve shader, shadow, DX9 1280x1024, AA=No AA, Vsync=Disabled, 32 bit test, FullScreen.
Szubjektiv dolog ez az FPS, de nekem nagyon jó igy, sőt..
üdv.
PS: a krízises bench is az uccsó beállítások szerint dolgozik. -
carrot
tag
Most juttottam oda, h kibróbáljam a sokat emlegettem krízist, de nem értem miről beszéltek annyian, hogy ilyen vga kell meg olyan, már megint miről maradtam le. 1280*1024 próbáltam minden közepesen, kívéve az árnyék volt alacsonyon, természetesen AA kikapcs. Később fog belassulni? FPSt nem mértem most nincs mivel, friss a rendszer..megint...
Szépestét! -
carrot
tag
válasz
Gucunja #7975 üzenetére
Egyikkel sem jársz rosszul, de ma már írtam valahol a MSI OC kb 10-esetleg 15%-kal jobb mint az ATI. Nekem Sapphire 2600xt-m van, halk, jó megy minden játék, igényeimnek megfelel. Szerintem megbízhatóbb ATI-t venni
(esetleg néha a driverek idegesítenek majd, de nem biztos). MSI OC-ről két emberkétől hallottam, h behaltak a memói, de ezt zárójelben képzeld el az OFF mellett.
-
carrot
tag
izé, bocs, elfelejtettem, 8.1 vegyem le mielőtt felrakom a 8.2-t?
Köszépen! -
carrot
tag
Sziasztok,
az mér van, h amióta megvan a 2600xt, egy-két font pirosan, v pirosasan jelenik meg, pl a welcome a XP índításakor, meg miegymás. Annyira nem zavar, de van valakinek tippje?
8.1es driver fenn van.Köszi szépen a választ!
-
carrot
tag
válasz
VaniliásRönk #6577 üzenetére
Értettem, köszönöm szépen. Már azt hittem beállítok egy fix magasabb számot, oszt kezit csókolom
Letöltöttem a Rivá-t, ATI tool-t meg a Clock Tool-t, és akkor majd ATI-val kezdem...
Gondolom nem lesz nagy változás a játékokban, igazából csak fúr a kíváncsiság, hogy példáúl az embereket rémésztgető Krízis jobban teljesít-e, a többi játék miatt sztem nem is kéne nekem...Mindenestre kössz, h beavattatok!
Szép napot! -
carrot
tag
Tudom, tudom, sokat akarok
Mégis, igy első nekifuásra mennyire állítsam a GMU/MEM párost? Annyi féle version-t
hallottam, valami szolid számot kérek szépen ne turbo/mega/giga számot...
Köszönöm,Carrot
-
carrot
tag
Hát, most nézzetek hülyének vagy, aminek akartok, de én megkérdem:
tuningolni csak szoftveresen kell, a jól ismert progikkal (riva and co.), vagy, mi is ez a vmod, elolvastam,
a fenti belinkelt cikket, azt is el kell végezni hozzá? Mostanában kattantam rá a Pc-s témára, igy kérem a tisztelt társaságot, h ne röhögjön ki..Köszönöm a választ!
-
carrot
tag
Sziasztok,
most vettem meg a sapphire 2600xt-met (which is nice
), nem értek ezekhez a driver dolgokhoz, sok mindent olvastam itt róluk, most akkor melyiket tegyem fel: teganp letöltöttem a 8.1est Xpre, az akkor jó lesz, v tegyem azt amit a card-dal kaptam?
Ja, és ha tunningolni akarom, akkor a gyári hűtővel meddig, lehet illetve, ha azzal nem nagyon akkor milyet hozzá, merre-meddig?Köszönöm a fáradozásotokat,
üdv
-
carrot
tag
Sziasztok!
Ha nem veszek külön hűtőt, akkor meddig húzható egy Sapphire XT, stabilan?
És hűtővel? Sokat dob a játékokon, v hagyjam a fenébe?
Biztos valaki már kérdezte, de mindjárt elmegyek...Köszönöm szépen!
-
carrot
tag
Tulajdonképpen mi a külömbség a sima 2600xt és a FULL között?
megelhet már írtátok, bocs, de megkérdem...vagyis nem kérdeztem SEMMIT!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Bittorrent topik
- BestBuy topik
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest