Új hozzászólás Aktív témák
-
vizipok8
csendes tag
Próbáltam 7.10-est, 7.11 est is, ugyanazt produkálja.Lehet hogy megpróbálom a gyári (ezeréves) drivert is. Mit lehet tudni. Gariztatni senki sem tud? Nem ingyen kérném.
-
vizipok8
csendes tag
-
vizipok8
csendes tag
4901-re valaki?
-
vizipok8
csendes tag
Sziasztok!
A következő problémám van. Van egy MSI 2600xt-m ami játékokban fagy. 2D-ben semmi baja
de AOE asian dynastiesben max 1 órát bír fagyás nélkül, Oblivionban max 5 percet. A környezet: Delta 350W táp, ASUS Ati chipsetes alaplap AM2, 1gb ddr2, A64 3800x2, win xp sp2, catalyst 7.12, no ccc. A win új install, semmi sincs húzva. A kártya passzív, de ráraktam az elejére egy 12 centis ventit ami hűti a memóriákat is, tehát nem a melegedéstől fagy. Ami érdekes hogy az integrált VGA-val teljesen stabil a rendszer, tehát biztos hogy a kártyával nem stimmel valami. A boltba visszavittem a cuccost, két hét után visszaadták azzal hogy náluk nem jelentkezett a probléma. Nálam még jobban fagy mint azelőtt. Sajnos másnál nem tudom kipróbálni (nincs olyan ismerősöm akinek van PCI-E-s gépe). Ha valakinek van valami tippje, kérem segítsen, mert nehezen kapartam össze a pénzt a kártyára. Ha esetleg valaki tud gariztatni írjon. -
vizipok8
csendes tag
Sziasztok!
Én ma rendeltem egy asust (2600xt gddr4), kb. egy hét múlva jön meg. Több kérdésem is lenne. A topicban elhangzott hogy jövö játékai inkább az AMD kártyáinak kedveznek. Igaz ez
az RTS/RPG játékokra is? Én 1024-ben szűrők nélkül szeretném használni DX 9-ben. Így elviszi szerintetek a starcraft 2-őt, sacred 2-őt. Valami hír a HD3xxx széria középkatról specifikációk, megjelenés? Kb. meddig lesznek párhuzamosan DX9/10-ben használhatók a játékok, ergo mikor leszek kénytelen (hasta la) vistát felrakni? -
vizipok8
csendes tag
Tudja valaki hogy mikor jön a 2600XT utódja, és milyen áron? Olvastam hogy novemberben jön a HD 3xxx széria, csak azt nem tudom hogy csak a felsőkat., vagy középre is jön valami? VGA vásárlás elött állok és nem tudom érdemes-e várni.
-
vizipok8
csendes tag
Ezzel még egy kicsit tovább nő a teljesítmény. [link] Tudja valaki mikor jön a 2600XT utódja, és kb. mennyiért? Azt hallottam hogy novemberben csak a felsőkat. jön.(2950 v. 38xx néven)
-
vizipok8
csendes tag
Szerintetek ez jó ár? Vagy tudtok olcsóbbat?[link]
-
vizipok8
csendes tag
# 1788-ra valaki? A lényeg hogy olcsó legyen. Minden megoldás érdekel. (Nagykeres ismerős stb.)
-
vizipok8
csendes tag
Kérlek segítsetek! Jövő héten szeretnék venni egy HD 2600XT GDDR4-est. Hol tudok a legolcsóbban ilyet venni? Lehetőleg ASUS v. MSI legyen ,de más márka is jöhet. Sapphire nem érdekel. Hűtése nem számít, azt úgyis átbarkácsolom. És ne kérdezzétek miért nem jó a Sapphire, meg a GDDR3. Válaszokat előre is köszi!
(Kicsit OFF de AMD fanokat érdekelheti.)[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest