Hirdetés
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- A jövőre utal a CoD: Black Ops 7 egy új beállítása?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen SSD-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
koby11h
őstag
Én is indokoltam, jeleztem, hogy memória és háttértár sosem volt még elég. A döntés az övék volt.
Most mi van, 16 GB / 256 GB, most ok, de 5 évig tervezik használni! És szerintem megint senki meg nem nézte, hogy 2x8, 1x16, egy vagy két foglalt, vagy forrasztott... van külön felelős rá, az ő sara. -
-
koby11h
őstag
-
válasz
koby11h
üzenetére
Feltéve, ha a gazdaságis nem passzolja vissza a felelősséget azzal, hogy a rendszergazda a hibás, mert nem adta le nekik az előző beszerzéskor a minimális rendszerkövetelményeket.

Nekem már volt ilyen a W7-W10 váltáskor, ha jól emlékszem, olyan laptopokat szerzett be a gazdaságis, amiben alaplapra forrasztott, cserélhetetlen memória volt, bővítőslot híjján pedig még bővíthetetlen is.
Én leadtam az igényt, hogy bővíthető legyen. Nem vették figyelembe. Valami sajátmárkás, noname euronics fost vettek, "mer' az vót az ócsó". A 64 bites W10-re történő átálláskor gyakorlatilag mehetett a kukába mind. Na, akkor pingpongoztunk egy kicsit a felelősséggel egy céges megbeszélésen, halkan ordítva. Hogy én nem mondtam. De mondtam, ha vársz egy kicsit, előkeresem a hónapokkal ezelőtt pont neked küldött ímélt. Tessék, itt is van. Ránéz, de úgy nézte, mint aki akkor olvassa először. Jó, akkor küldtem rendszerkövetelményt, de nem írtam le, hogy miért kell ez, nem írtam indokolást... -
koby11h
őstag
válasz
SirRasor
üzenetére
Nálunk ami nincs AD-ben, azt ESU-ba simán be tudtam rakni MS fiókkal.
A saját otthoni gépem most reggel rakta fel a KB5068781-et (Windows 10 22H2 2025-11 frissítés) anélkül, hogy ESU-ba jelentkeztem volna - ezt mondjuk nem is értem...
A többi AD-s, így csere és Windows 11.
-
SirRasor
addikt
Win10 EoL-re kinek milyen épeszű ötlete van?
Nyilvánvaló a Win11 upgrade, pár gépet ki kellene dobnom, de igazából nem gond.
A gond az, hogy a Win11 lomhább általános használat közben, mint a Win10, ezért nagyon nem szeretnék váltani.1. Letojom és win11.
2. Win10 marad normális vírusirtó (Avast!) mellett és az elég...valameddig
3. ?Mivel domainbe léptetett gépekről van szó, ezért ESU nem játszik, amit igazából nem is értek.
-
bolvar
senior tag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Sziasztok!
Kis tanácsot kérnék lehet-e szebben fájl kezelést megoldani, nis2 készülgetek fel, fos file szervert raknék újra, átlátható jogokkal, szerepkörökkel törlési jogok nélkül a főmappákon.
Jól ki is találtam adok egy nagyon sokat mondó browse jogot a mappára csak, alá pedig írási jogot a subfolder és file-ra. De ha így állítom be visszaköpi hogy nem tudok file létrehozni. A meglévőket tudom szerkeszteni törölni, de újat nem enged létrehozni. Ha beállítom a folder-subfolder-file-ra az írási jogot és az advanced alatt tiltom a törlést akkor jó. Túlgondolom az egészet vagy csak nem látok valamit
Köszi az iránymutatást
-
Visormail
addikt
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Csoportházirendben le tudod tiltatni.
-
-
Gombinyó
őstag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Nem feltétlen a kérdésedre válasz, de Server 2025-höz már elérhető a Hotpatch, amivel restart nélkül lehet updatelni. Azure Arc csatlakozás szükséges hozzá. ~1.5 dollár havonta.
-
Windows server 2025 - rányomtam egy update-t és írta hogy újra kellene indítani. Oké akkor ránézek majd és lesz alkalom amikor újraindítom. Erre ő magától restartolt éjszaka ami nem is lenne baj de az asztali windowssal ellentétben nem indította el a megnyitott dolgokat.
Mindegy, ezt megelőzendő hol tudom kikapcsolni hogy ne induljon újra magától? -
Tamy
őstag
válasz
Longeye
üzenetére
Igen, közben rájöttem, hogy amit írtál, azt még valóban nem néztem, van egy hasonló beállítás a System/User Profiles alatt is, valahol azt javasolták megoldásnak, de az nem segített. Kipróbáltam az általad javasoltat is, az úgy tűnik valóban működik, most többször teszteltem, gond nélkül felcsatolja. Köszönöm
Nálam se volt eddig wifis gép, vezetéken meg nem volt ilyen gond, simán felcsatolta mindig mindegyiken. -
Tamy
őstag
válasz
Longeye
üzenetére
Igen, azt is próbáltam, megnöveltem 2 percre, de szemmel láthatóan nem vár semeddig, egyből kiírja, hogy nem elérhető a tartomány. Ha megvárom, amíg csatlakozik a a wifire, akkor utána már beenged, és a hálózati mappa is fel lesz csatolva. Olyan, mintha ez csak az adapter működőképességét nézné, nem a tényleges csatlakozás megtörténtét.
-
Tamy
őstag
Mint írtam, ezeket megcsináltam, így a hálózati meghajtót sikeresen felcsatolja, ha már belépett, csak így meg megáll a bejelentkező ablaknál, hogy a tartomány nem elérhető. Persze, hogy nem, mert még nem kapcsolódott rá a wifire. Ha ez megtörténik, kézzel már be lehet lépni, és minden ok, de miért nem várja meg, míg kapcsolódik?
-
Megpróbálnám kikapcsolni a stored profile használatát. secpol.msc.
Prevent cached logons: Set the Group Policy object or local policy Interactive logon: Number of previous logons to cache to 0
Helyi házirend - Biztonsági beállítások - "Interaktív bejelentkezés: Tartományvezérlő nélküli bejelentkezés helyileg tárolt információval" - 0 bejelentkezésre állítva. -
Tamy
őstag
Sziasztok!
Tartományi környezetben (WS2019) logon scripttel csatolok fel hálózati meghajtókat, ami tökéletesen működött mindaddig, míg most adódott egy gép, ami wifin keresztül kapcsolódik. Ha kézzel próbálom felcsatolni, akkor sem fogadja el a hitelesítő adatokat, de egy kilépés, visszalépés után gond nélkül felcsatolja. Úgy látom, a probléma az, hogy előbb lép be a Windows (cache-ből), mintsem felcsatlakozna a wifire, így a logon scriptbe rakott késleltetés is hatástalan. Próbából letiltottam a cache belépést, úgy a felcsatolás jó, viszont akkor meg a felhasználó nem tud automatikusan bejelentkezni, annak ellenére sem, hogy felemeltem 2 percre a bejelentkezési időkorlátot. Úgy látom, ez hatástalan, mintha csak a hálózati csatoló működőképességét nézné, nem a tényleges csatlakozást, mivel egyből kidobja, hogy nem elérhető a hálózat. Hogy lehetne ezt úgy megoldani, hogy a felhasználónak továbbra se kelljen jelszó, a bejelentkezés automatikus legyen?
-
I02S3F
addikt
Sziasztok!
Kis apróságot osztanék meg magamról. A tavalyi évig egészen a Linux érdekelt marhára, azonban munkában nem találkoztam vele. Vagy legalábbis minimálisan.
Most azonban Windows környezetben dolgozom (Helpdesk-es vagyok) és van egy nagyon tehetséges kollegám (egyébként nálam fiatalabb[én 36 vagyok] és már van 10 év tapasztalata) és az USMT-t mutatta meg nekem. Nekem csak használnom szükséges, de a lényeg: Elkezdett érdekelni a MS szisztéma!
-
jerry311
nagyúr
válasz
elmouse
üzenetére
Amúgy UK, de nekem k. mindegy ki ad számlát.

Az HMRC nem olyan mint a NAV.
Itt ráír egy számot a taxis a névjegykártyájára, azt lefényképezem és a fényképpel elszámolom a költséget. Később senki sem fog megkérni, hogy mutassam be az áfás számlámat (vagy nyugtámat) fizikai valóságában. -
jerry311
nagyúr
THX!

-
jerry311
nagyúr
Aloha,
Hirtelen szukseg lett itt 9 db Windows 11 IOT licenszre.
Full hivatalos, szamla, stb.Tud ebben segiteni itt valaki?
Thx!
-
Flowtation
őstag
válasz
Visormail
üzenetére
Igen, pontosan ez a verzió van nekem is fent, illetve a business 365 solution-ból. De a kolléga gépén - fent linkeltem a PS lekérdezést - azs msteams néven neki régebbi verzió van, míg a microsoftteams névvel egy majdnem ugyanolyan verzió mint nekem. Viszont neki a win11 programok és szolgáltatások-ban jelzi a teamst, 78 mega, de nem lehet eltávolítani, ergo nincs telepítve.
De a startmenüben ott a teams personal. Szóval ha mást nem ezt meg kéne szüntetnem, illetve az UEM szerint 13 féle personal verzió van, ezeket mind le kéne szednem.
Komolyan agyf@aszt kapok. -
kraftxld
Topikgazda
válasz
bolvar
üzenetére
Először én wireshark-al nézném a hálózati forgalmat, hogy ott megborul-e valami. Az nagyságrendekkel kevesebb cuccot rögzít, és ez a hiba leginkább a network részre mutat.
Vagy az ilyen fosokat be kell terelni egy virtualizált RDS szerverre ahol helyben van az adatbázis, és így kizársz minden egyéb gondot. -
bolvar
senior tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Az hagyján hogy azon ülnek, általában dedikált gépen van nekik a szoftver, szóval nálunk vm-re is mutogattak, plusz ez most a frissített változat a 3.0-val, de megnyugtat máshol is szar a dolgozók elmondása szerint csak ott máshogy
Rápróbálok mert már bosszantó, egy dedikált switch-et raktam be 4 gépenek hogy nézzem lehet-e bármi ami érinti, közvetlen a core van, az az 1 vlan van rajta ami nekik kell semmi más, de így is random jön el. Volt hogy 1 napig random jártam a gépekhez, és sose fagyott ki, szóval még reprodukálni se sikerült
-
kraftxld
Topikgazda
-
Visormail
addikt
válasz
Flowtation
üzenetére
A teams sajnos mindig egy katyvasz, amit a "régi" meg az "új" teams-el műveltek, az valami kabaré volt. Nálam csak az MSTeams_25255.703.3978.7153_x64__8wekyb3d8bbwe van telepítve, sehol sem írja, hogy personal vagy üzleti, nincs névjegye, de elvileg ez az amit az O365 tett fel.
-
bolvar
senior tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Ez a process explorer új nekem, de működő szoftverre is jó lehet ami random kifagy?
Piacvezető magyar hotel software basz egy cannot write data to the connection hibát amikor kedve van, hálózaton semmit se látok, ők tanácstalanok, egy jó firebird kapcsolódnak a kliensek. -
Flowtation
őstag
válasz
kraftxld
üzenetére
ez megvan, de ahol van fent egy teams o365 telepítőből, illetve egy a windows újratelepítés után (ez utóbbi jelenik meg teams personal néven a start menüben) ott mindkettő szerepel a packagefamilynem-ben is:
Külön ellenőrizve a verziót derül ki, hogy a 25241 (MSTeams) az "lehet" a personal, míg a másik a 25255 (MicrosoftTeams) az üzleti.
De az UEM szerint viszont az msteams a personal.
Szóval totál katyvasz, ráadásul az UEM szerint 13 féle verzió van a személyesből... -
kraftxld
Topikgazda
válasz
Flowtation
üzenetére
Én a Get-AppxPackage úton indulnék el, itt kiszűrni ahol a Teams benne van a packagefamilyname-ben, majd ezt mehet szépen a Remove-AppxPackage parancsba pipeline-al.
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
A céges gépeken most kellene majd teríteni a teams céges verzióját, viszont sok gépen meg fent van a personal version (start menüben megjelenik az ikonja, de rákattintva csak bejelentkezni lehet, szerintem nincs telepítve, mert pl. appdata mappában nem találok semmit elérési útvonalat). Hogyan tudom ezt eltávolítani tömegesen? PS script van, viszont a verziók-elnevezések miatt ez nem jó. ManageEngine-t használunk UEM-ként, az azt írja, hogy microsoft store szerinti telepítések a personal verziók. Annyit sikerült még kiderítenem, hogy ezek "user" szintű telepítések, azaz talán ezzel lehetne valamit kezdeni. Vagy ez pl. csak egy start menü beljelentkezés, és akkor települne ha a user belép a személyes fiókjába? Ha igen, hogyan tudom eltünteni?
Remélem érthetően írtam le a problémát.
Köszi a válaszokat! -
DopeBob
addikt
Talán nem annyira off-topic, hogy lehet most cégként elektronikai hulladéktól egyszerűen megszabadulni (notebook/nyomtató/monitor/toner)? Akik korábban intézték nekünk cégek, azok közül senki sem foglalkozik már ezzel. Van esetleg valakinek bevált partnere erre?
-
Graphics
Jómunkásember
Üdv Mindenkinek!
Remélem jó helyen járok.Új munkahelyem kapcsán a Server világba csöppentem.
Adott egy Win2019 szerver, és nem tudom, van-e opció backup szabály kialakítására , vagy külső program segítségével lenne jó ezt megoldani. SyncBackup Free-t használom és ismerem is, mert egy külső hálózati tárolóra is szeretnék a meglévő fájlstruktúráról mentést készíteni.Még "tanulom" a témát, mert nagyon nem vagyok aktív felhasználó napi szinten. Szóval lehet sok hülyeséget kérdezek
Előre is elnézést. -
Krix
őstag
Nemrég csináltam egy Server 2016 -> Server 2025 in-place upgradet. Volt SMTP service telepítve, de ez már nem elérhető az új szerveren. Hátha valaki belefut. Volt pár ős program ami használta.
-
sanzi89
addikt
Windows Server 2016 -> Server 2022 in-place upgrade-et csináltam tegnap egy VM-en, amin kb. csak a Windows Deployment Services szolgáltatás futott. Frissítéssel nem volt gond, de utána nem indult el a WDS service. A probléma megoldását itt találtam: WDS Server Not Working After in Place upgrade from Windows 2012 to Windows 2019
Gyakorlatilag két paracsra van szükség:
wdsutil /uninitialize-serverwdsutil /initialize-server /reminst:{RemoteInstallFolder} (example: WDSUTIL /Initialize-Server /RemInst:D:\RemoteInstall)Ja, és megint okozott 5 perc zavart az erőben, hogy evaluation .iso-t töltöttem le és nem retail verziót, így szürke volt a Keep Files, Settings, and Apps lehetőség és csak vakartam a fejem. Ezt pár évente eljátszom.
-
mrots
tag
válasz
bolvar
üzenetére
"Az otrs néztem de ott az az érzésem elég mostoha sorsa van, frissítés tavaly dec volt hozzá, jó lenne valami olyan amit pofozgatnak néha. Ezeket amúgy ti használjátok aktívan, van tapasztalat vele? "
A tapasztalat jo vele es minket nem zavar, ha nem kell hetente frissiteni. A ritkabb frissites nalunk azt is jelenti, hogy kevesbe rossz minosegu a kod. -
F.E.K..
senior tag
válasz
bolvar
üzenetére
RT-t használtunk réges-régen, de most Topdesk van. (na aaaz nem ingyenes viszont... kifejezetten nem az)
RT-nél ha nem kell support, olcsó:
"
RT doesn't cost anything to use, no matter how much you use it; it is freely available under the terms of Version 2 of the GNU General Public License.
"(a github-os linket ellenőrizd)
-
kraftxld
Topikgazda
válasz
bugizozi
üzenetére
Én ezeket a régi fosokat process explorerrel szoktam debuggolni, az kikdobja, hogy mit szeretne elérni, és miért nem megy. Csinálsz egy capture-t a 2012 R2-n a process nevére szűrve, a 2025-ön is, aztán összehasonlítod, hogy miért döglik meg.
A Win2000-en futó Oracle elég meredek így lassan 2026-ban
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Telepítettem egy Windows Server 2025-t terminál szervernek, hogy leváltsuk a korábbi 2012 R2-t. Minden jó, kivéve egy ~25 éves programot, ami csak admin módban képes rendben futni, sima dupla kattintással nem megy. (egy Windows 2000-es serveren futó Oracle adatbázishoz kellene csatlakoznia, de azt nem teszi meg user módban)
Van erre valami praktika / megkerülő megoldás?

Hozzak létre egy local admin felhasználót, és futtassa a user annak a nevében? (audit valószínű ennek nem örülne)
Vmi 3rd party runastool? runasrob, runaspc amit hirtelen kiköpött a google
Egyéb ötlet?Köszönöm a segítséget!

-
bolvar
senior tag
válasz
F.E.K..
üzenetére
Köszi, ez nem jött szembe, de ha itt is bármit akarok rögtön 5000$ az on prem plan
Az otrs néztem de ott az az érzésem elég mostoha sorsa van, frissítés tavaly dec volt hozzá, jó lenne valami olyan amit pofozgatnak néha. Ezeket amúgy ti használjátok aktívan, van tapasztalat vele?
osticket jött még szembe de az is picit fapados. -
hyrex
tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki az alábbi hibával? OpenSSH-t bekapcsoltam Windows 10, 11 és Server 2019 rendszereken, mindenhol ugyanazt a verziót használom (OpenSSH_for_Windows_9.5p1, LibreSSL 3.8.2), frissítések fenn vannak.A következő problémába ütköztem:
Server 2019-ről szeretnék SSH-val kapcsolódni egy Windows 11 géphez. A csatlakozás azonban nem jön létre (teszteltem ssh -vvv kapcsolóval).
Ugyanezzel a szerverrel Windows 10-re gond nélkül tudok csatlakozni.
A kipróbált variációk:
Szerver 2019 -> Windows 10: működik.
Szerver 2019 -> Windows 11: nem működik.
Windows 11 -> Windows 10: működik.
Windows 11 -> Windows 11: működik.Előre is köszönöm a segítséget!
-
bolvar
senior tag
Üdv
Új cég új kihívások
Kellene valami ticketing rendszer ami természetesen ingyenes és on prem és nem egy kalap fos
Redmine van most de ezzel nem tudok megbarátkozni, itt is minden értelmes funkció fizetős plugin-al érhető el, vagy túl sokra vágyom és már nincs ilyen?
-
Gargouille
őstag
Amellett, hogy együtt érzek veled és megértem a helyzetet akkor sajnos két út marad leginkább:
1. Keresel valami third-party tool-t hozzá, de ezek fizetősek szoktak lenni. (Esetleg a munkáltatód befizethet egy ilyenre, máskor is hasznos lehet.)
2. Beveszel pár nyugtatót és favágó módszerrel egy Outlookban felveszed a fiókokat és PST export szűrővel dátumra egyenként. -
SP4C3
veterán
válasz
Gargouille
üzenetére
Általánydíjat fizet, havonta, teljesen mindegy hány órát töltök el vele

Általában 42 helyről csörög a telefon, amint megáll a levelezés/weboldal a tárhely megtelítődöttsége miatt (jelenleg 95%)!
-
Gargouille
őstag
Az ilyen ügyfélnél én leírom egyértelműen levélben, hogy mi lesz, ha nem bővít tárhelyet és azt is, hogy ez mennyibe kerül (mindenképp olcsóbb, mint az óradíjam, ha én archiválgatok nekik), aztán hátradőlök és rendelek egy kávét. Mikor elfogy a tárhely és megáll a levelezés akkor kinyílik a pénztárca vagy hirtelen kiderül, hogy mégis van egy csomó felesleges törölhető adat.
-
SP4C3
veterán
válasz
kraftxld
üzenetére
Nem értem mi a problémád, de érdekel, világosíts fel kérlek!

Bocsássatok meg, tényleg munka közben fogalmaztam és elég pongyolán, de ahogy elnézem a többségnek sikerült megértenie és nagyon hálás vagyok a válaszokért, köszönöm mindenkinek!
Pont arhíváltatni szeretnék, meg töröltetni, de ezek olyan ügyfelek, mint az egyszeri apácák, hogy b***unk is, de ne menjen be. Magyarán mindent akarnak, de sokat fizetni nem
Következő kérdés:
Ti hogyan és mivel arhíváltok (nyilván itt is jó lenne egy valamilyen szabadszoftver)?
Thunderbird-be lusta vagyok bevinni ennyi mailfiókot, meg is zakkanna tőle, de vele meg tudnám oldani, hogy 730 napig hagyja a szerveren a leveleket a többit meg töltse le helyi NAS-okra, ez megoldaná a bejövő leveleket POP3-mal, viszont az elküldöttek (amiből szintén van több is mint elég
) IMAP-pal meg filterekkel kellene leszednem. -
bolvar
senior tag
Ott ahol az imap a szent nem lesz főhő
300 userre ha jó árat is kapsz a licencre legalább 6-7 misi/év. Most gondolom nem fizetnek ennyit, ezt kell mérlegelni mennyi az ár difi.
Archiválni kell amúgy, outlook tud évenkénti bontásba, ezt az o365 se oldja meg ott ugyan 50gb a limit(trükközve 150 lehet felfolni de javítsatok ki ha tévedek). Btw nekem 8 év alatt 35gb jött össze de abban benne voltak a monitoringból jövő szemetek is
-
Ha nem G Workspace vagy M365, akkor en a Fastmail-t javaslom. Sok-sok-sok eve van ott a privat levelezesem (is), irgalmatlanul jo a support, ha barmi van. (MS/Google supportja halal, ha nem vagy nagyon nagy kliens.) Konkretan az volt a gondom, hogy odamigraltam rengeteg emailt, es (az en, illetve a levelezom hibajabol) az uzenetek ID-je nem olyan sorrendben volt, mint a headerben a datum, es szabvany szerint ez megkever egy csomo IMAP-klienst.
Irtam nekik, rajottek, hogy mi a gond, es irtak nekem egy kis szkriptet, amivel ujrarendeztek a szerveren a leveleimet.
Kozel 30 eve mukodnek, talan a legjobb 'fuggetlen' email szolgaltato. -
mrots
tag
Nem teljesen ertem a kerdest, mert a megfogalmazast vagy MI csinalta, vagy kozben valami tok massal foglalkoztal. En lustasagbol kerultem hasonlo helyzetbe, tudnek boviteni, tudnek migralni de lusta vagyok hozza. Egyszeruen felmountoltam egy masik szerveren levo kiajanlott merevlemezt es az igy kapott tarhelyre mozgattam az osszes levelezest. Azaz mint a magyar nepmeseben: bovitettem is meg nem is.
Majd egyszer, ha nem leszek lusta akkor a meglevo, kinott szervert rendesen atmigralom egy nagyobb kapacitasura, de mivel mar evek ota igy mukodik, annyira nem sietek. Hashtag jovanazugy.
-
SP4C3
veterán
Sziasztok,
Ki milyen megoldás alkalmaz arra, ha van 1 adott cég (300+ email accounts) közel 1TB levelezés (IMAP szigorúan, mert mobilokról is dolgoznak, szinkronban kell lennie a laptopokkal / desktopokkal)
2023-01-01 óta vannak nálunk (mi csak hosting reseller vagyunk nekik)...
Magyarán 3 év alatt összegyűlt 1TB emailezés, amit sem migrálni nem lenne egyszerű sem bővítésre nincs lehetőség, de a szerver meg 86%-ban tele.
A kérdés összefoglalva: Milyen megoldást találnátok ki rá, hogy megmaradjanak a levelek, el is lehessen őket érni, de a szerver se legyen tele? Gondolkodtunk arhíváláson, de arra is kíváncsi lennék, hogy TI ezt hogyan oldanátok meg?Üdv,
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Házimozi haladó szinten
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Path of Exile (ARPG)
- A jövőre utal a CoD: Black Ops 7 egy új beállítása?
- További aktív témák...
- Corsair mp 600 core XT 4 TB
- Xbox Series S 512GB SSD, 1 kontrollerel és VENOM töltődokkal
- Asztali PC , i7 12700KF , RTX 5070 , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 2TB HDD
- Lenovo ThinkPad L570, 15,6" FHD kijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 4G/LTE, W11, Számla, 1 é
- HP EliteBook 840 G3, 14" FHD kijelző, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nálam is voltak hasonló problémák, azért kapcsoltam be, de itt nincs wi-fi-s gép. Bár szerintem azzal is működnie kellene.

De a startmenüben ott a teams personal. Szóval ha mást nem ezt meg kéne szüntetnem, illetve az UEM szerint 13 féle personal verzió van, ezeket mind le kéne szednem.
Külön ellenőrizve a verziót derül ki, hogy a 25241 (MSTeams) az "lehet" a personal, míg a másik a 25255 (MicrosoftTeams) az üzleti.