Új hozzászólás Aktív témák
-
Dead_slow
tag
válasz
Dead_slow #5007 üzenetére
Megnéztem, bepakoltam a gef2-őm és amíg a Catalyst volt fent a Geforce mellet nem indult egy játék sem, de amint felraktam a forceware-t rögtön elindultak, sőt a 3dmark06 ami elvileg el sem indul gef2-vel, amíg a Catalystot használtam az Gef2vel elindult ugyanazzal a hibaüzivel mint a HD2600XT-nél, ezért én a Catalyst-ra gyanakszom.
Nincs vmi olyan progi amivel oprendszerből tudom húzni a procit, kipróbálnám azt is, hátha...
Boldog Karácsonyt!! -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Dead_slow #5005 üzenetére
3dmark probléma megoldása az 1. hsz-ben.
Procinak nem kell egy pici plusz fesz? Nincs a kéznél egy valami szutyok PCI-s vidkari, valami s3trio? Mert azt berakva kiderűlnének a dolgok. Egyébként meg utánna kellene kérdezni, mert valami gáz volt abitoknál a sima NF-7 S lapoknál, ami miatt jött ki később az NF-7 S2...
xtmod: ott beállítás problma lesz. Pl. voltam már úgy, hogy nem értettem miért megy 30-40 FPS-t a CoD2 azonos beállítások melett, mint előző nap 100-140 körül, erre rájöttem, hogy a CCC-ben 8xAA és 16xAnizo volt bekapcsolva...
Csak hogy mondjak egy másik példát, HL2 Episode one-t 1280*720 melett nem lehet úgy beállítani, hogy a kari ne vinné 30 FPS fölött. (értem itt pl. 4xAA-t)
AGP aparture size mire van állítva, és fastwrite enableden van? -
tildy
nagyúr
válasz
Dead_slow #2845 üzenetére
Ha olcson jutsz (25E ft) xt-hez azert lehet erdemesebb inkabb azt venni. Mert a gpu nagyobb orajelen megy.
Bioshockot nem próbáltam, UT3 meg... Szerintem kevés a RAMom hozzá, pénteken veszek 2 gigát, majd inkább akkor mondom milyen.
Erre keszulj fel te is. Mert oke, hogy a játékok elmennek alatt grafikailag, de nagyon ramigényesek... -
barnam_
nagyúr
válasz
Dead_slow #2832 üzenetére
Logout-on van egy írásom, nézd meg
csak arra figyelj, hogy a GF végig AA+AF nélkül ment, ezért majd megismétlem a teszteket az Ati-val.
2600Pro-t ne vegyél, mert agp-ben csak DDR2-es van.
Milyen procid van?VaniliásRönk: Elkövettem egy kis hibát, de a tesztben leírtam pontosan, hogy miért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- GIGABYTE RTX 3060TI 8GB VISION OC
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest