Új hozzászólás Aktív témák
-
-
azért én jobb szeretem, amikor a cég ahol veszem ott van a városban... pláne, hogy nem rakom össze a gépet! mint említettem, egy félresikerült athlon (saját) szerelése óta nem rakok össze komplett gépeket, legalábbis az alaplap+proci+venti szakaszt...
majd egyszer talán, de nem most... jobb szeretem, ha egy szakember megcsinálja, nincs az, hogy ha valami baja van, akkor viszem vissza, erre persze az én hibám...
-
-
fagy53
nagyúr
Az az 1k könnyen leküzdhető, ha a Riva-ban a 700MHz helyett 800MHz-et állít be a GPU-nál, és máris XT-je van. Ez valóban így működik, de aztán jön a bökkenő.
A PRO-ba szerelt GPU-k nemhogy kisebb alapfeszen mennek mint az XT-s társaik, hanem még vmoddal is kevésbbé húzhatók.
Az én Sapphire PRO-m gyári hűtővel 920MHz-ig megy, de úgy tűnik már most, hogy a VF900Cu-val sem megy 950MHz fölé.
Vigasztalásul a memóriák ugyanazok mint a Sapphire XT memóriái, azaz Qimoda 1.4ns, ami nekem 2.05V-n 980-1000MHz-ig elmegy. -
VaniliásRönk
nagyúr
Az +1k inkább 2-3, a többlet mindössze +10%, a sima Pro és a GDDR3-as közti 20-30-hoz képest elég kevés, tuningban pedig ugyanannyit tud a kártya mint egy rendes XT.
Nem mellesleg a végtelenségig lehet fokozni a +pár ezer Ft-ért van jobb sort, mert ugye ha már XT, akkor van Full Valve BlackBox-szal szintén kb. ugyanennyi plusszért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Renault, Dacia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Notebook hibák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Projektor topic
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest