- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
master(én)
tag
válasz
Menthirist #5159 üzenetére
nehogy asus m2n lapot vegyél!!!!!!!!!!!!!
nekem is az van.. tuningnál nem bootol néha.. de am ha resetelek mert nem bootol atom stabil.. meg satas hdd-t nem mindig ismer fel.. pl elinditom a gépet.. nem ismeri fel..reset .. felismeri és megy.. megy vissza gariba.. aztán cserélek -
master(én)
tag
válasz
VaniliásRönk #3889 üzenetére
már csináltam.. megformáztam a vinyót friss xp rá de semmi
-
master(én)
tag
halee
7.11-es drivertől meghal az xp-m.. belassul és van h else indul.. most a cd-ről van feltéve a régebbi catalyst.. ezzel tökéletesen mükszik..azért nyirja ki az xp-t mert nem fér össze az nforce driver-el? mit tudnék vele csinálni? -
master(én)
tag
háj
teszteltem 1 kicsit3Dmark05 , alapon minden .: 8386 pont
húzva: proci 2400mhz-en ramok 800-on osztva ,3D kari alapon : 9228 pont
húzva: proci 2500mhz ramok osztva 834mhz ,3D kari alapon: 9334pont
azért látszik h alapon a proci kevés alá.. de végre láthattam h mekkora különbség van alapon és húzva..
sztem holnap emelek egy kis órajelet a vidkarin is..hátha gyorsulni fog -
master(én)
tag
halee
nah.. meglestem 05-ben hogy megy a szerkezet.. kari alapon, proci 240fsb.. ramok osztva 667-re így pont 800-on járnak, így most 05-ben 9228pont -
master(én)
tag
válasz
VaniliásRönk #3124 üzenetére
azt tudom h 06-ben cpu-t is méri.. 05 inkább a vidkarit.. de tudod mit leszedek 1 05-ös markot és megnézem.. am kb mennyi a reális az xt-től alapon? 7e pont ?
-
master(én)
tag
én úgy oldottam meg h találtam itthon olyan vastag tollbetétel ami a borda közé és a venti csavarhelyébe nehezen belecsúszik.. és felnyomtam rá.. leolvadni nem fog
és tartja.. már kb 5napja van úgy feltéve.. először csavarral próbálkoztam de az tényleg szedi a festéket..ezért inkább elvetettem..
-
master(én)
tag
eredetileg sappshire-t akartam venni de ez volt.. ugyanannyiért.. ez a venti meg 8,7dBa hangot ereszt ki magából..szval észre se venni..sychte s-flex ...
3200+ orleans nem kevés neki? most 2500mhz-en jár ramok osztva 667-re.. igy 834mhz..everestben 8000mb/s memória olvasás, írás 7680mb/s....
sztem nem elég neki, de nem baj akk karácsonykor beújítok 2magos processzort.. -
master(én)
tag
üdv mindenkinek
pár napja már boldog tulajdonosa vagyok egy gigabyte hd2600xt 256mb gddr3-as kártyának , megkell hagyjam nagyon jó, annyira még nem gémeltem vele de stalker-t fullon játszom(1024, max) igaz néha beszaggat kevés ram miatt (2x512mb 800mhz kingmax) de remélhetőleg pár héten belül meglex a 2gb ram , és nem lexnek ilyen gondok , az picit idegesítő h passziv heatpipe-os hűtés van rajta és ha nincs alá v elé téve 1 venti akkor elég meleg..jelenleg 12cm-es s-flex 800rpm-es venti van alatta és max hőmérséklet eddig 58fok volt.
1pár kérdés!
melyik catalyst driver az ideális ? most jelenleg 7.10 van fent ,
ja , és érdemes rajta húzni? game-ek közben érezni a +túlhajtást vagy hagyjam a francba és inkább biztonságnál maradjak?
-radeon forever-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest