- Projektor topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Fujifilm X
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen TV-t vegyek?
- Kiegészítette RTX PRO generációt az NVIDIA
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuckfarts
csendes tag
"Gyári driver felrakása nem volt jó lépés, emiatt szükség lehet akár win reinstallra is."
Alapból csak beraktam a gépbe, a win már fél éves volt, felraktam hozzá a gyári drivert és elkezdte ezt a kockásodásos hülyeségét. Próbáltam lefrissíteni, erre elküldött az anyámba, hogy nincs is a gépben ati kártya. Emiatt telepítettem újra a windowst szerdán, csak akkor úgy tűnik, hogy az első alapvető hibám a gyári cucc feltelepítése volt...nem szeretném újratelepíteni hetente a windowst egy nyomorult VGA miatt. Még akkor megpróbálom legyalulni a gyári drivert, aztán az 1.hsz. szerint telepíteni...franc se gonolta, hogy szar drivert adnak a cd-n.
"Melegedés nem lehet probléma, mert akkor stand-by-ba váltana a monitor, vagy lekapcsolna a gép. Memória hiba se valószínű, mert játékban nincs gondod. Más játék is gond nélkül megy?"
Eddig még csak a bioshockkal és a hl2ep2-vel próbálkoztam. A bioshock ugye gond nélkül megy, az ep2 pedig néha elindul, néha ahogy betöltött a menü kifagy...már akkor, ha indítás után egyből játszok vele, ha bioshock után, akkor semmi baja. Egyébként az ati overdrive szerint 40-42 fokos a kicsi (persze nem húztam fel), úgyhogy tényleg nem valószínű a melegedés, csak a régebbi 9550-emből indultam ki, mert az csinált hasonló dolgokat, ha melegedett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB Gari 3év BESZÁMITOK
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- Asus TUF Gaming OC Rtx 4090 24GB gar 2027
- Asus RTX 3050 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!
- Manli GeForce RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit LHR videokártya (használt)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest