Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuckfarts
csendes tag
"Gyári driver felrakása nem volt jó lépés, emiatt szükség lehet akár win reinstallra is."
Alapból csak beraktam a gépbe, a win már fél éves volt, felraktam hozzá a gyári drivert és elkezdte ezt a kockásodásos hülyeségét. Próbáltam lefrissíteni, erre elküldött az anyámba, hogy nincs is a gépben ati kártya. Emiatt telepítettem újra a windowst szerdán, csak akkor úgy tűnik, hogy az első alapvető hibám a gyári cucc feltelepítése volt...nem szeretném újratelepíteni hetente a windowst egy nyomorult VGA miatt. Még akkor megpróbálom legyalulni a gyári drivert, aztán az 1.hsz. szerint telepíteni...franc se gonolta, hogy szar drivert adnak a cd-n.
"Melegedés nem lehet probléma, mert akkor stand-by-ba váltana a monitor, vagy lekapcsolna a gép. Memória hiba se valószínű, mert játékban nincs gondod. Más játék is gond nélkül megy?"
Eddig még csak a bioshockkal és a hl2ep2-vel próbálkoztam. A bioshock ugye gond nélkül megy, az ep2 pedig néha elindul, néha ahogy betöltött a menü kifagy...már akkor, ha indítás után egyből játszok vele, ha bioshock után, akkor semmi baja. Egyébként az ati overdrive szerint 40-42 fokos a kicsi (persze nem húztam fel), úgyhogy tényleg nem valószínű a melegedés, csak a régebbi 9550-emből indultam ki, mert az csinált hasonló dolgokat, ha melegedett.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest