Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
!Overdose!
őstag
Ha nem haragszol, akkor én is reagálnék rá, mert én is nézegettem Primera-kat, illetve van is a családban, sőt
autóvásárlás előtt a top2-ben szerepelt a facelift előtti Primera P11, a facelift angol Civic ellenében.Bár kívülről a Primera is nagyon tetszett, de belül kifejezetten puritánnak éreztem és egyszerűen egy szép kárpit sem volt rendelhető hozzá. Annyira nem éreztem jól magam benne, hogy nagyjából el is dőlt a dolog. A Civic mind anyaghasználatban, mind színekben és mintákban is kellemesebb belülről.
A Nissan 1,6-osát lomhábbnak éreztem a Honda 1,5-ösénél és a VTEC-E Civic fogyasztását messze nem tudta hozni. Papíron a fék és a futómű is komolyabb a Hondában, de ezt rövid távon nem éreztem.
Próbáltam utánajárni pár dolognak, de rá kellett döbbennem, hogy a Nissan fórum gyakorlatilag halott a Honda fórumhoz képest. Néhány GT alkatrészen kívül semmit nem árultak Primera-hoz, ehhez képest angol Civic-et jelenleg is vagy 4-en bontanak a fórumozók. Így, ha szükséged van valamire, akkor jóval a bontós árak alatt hozzájuthatsz.
Egyébként a fentiek ellenére kategóriájában kifejezetten jó autónak tartom a Primera-t, de nálam egyértelműen a Civic győzőtt.
Ami még a Primera felé húzott az a 4 csillagos törésteszt (oldallégzsák) és a fed.comp. volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- PlayStation 4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Ukrajnai háború
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest