Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Bolevácz #2416 üzenetére
Engem konkrétan nem érdekel, hogy magyar vagy sem. Bizonyos korosztály felett mondjuk megértem, de az például sokkal jobban zavar, hogy a csövesbánat google assistant a google okosotthon rendszereken nem tud magyarul, ezért a hangvezérlés meg van b_szva azzal, hogy angolul próbálod meg futtában kiadni az utasításokat kisebb-nagyobb sikerrel, holott ennek pont az lenne a lényege, hogy intuitív legyen.
-
kano
nagyúr
A 2R most drágább.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
veterán
Úgy látom, elég jól lehúzták a Watch 2 árát, ennyiért érdekes lehet, ha valaki nem izgul a következő generációra:
https://www.oneplus.com/hu/buy-oneplus-watch-2?sku=5491100053
És van kék is.
[ Szerkesztve ]
-
mrThomi
addikt
Azt nem értem csak, hogy folyamat változott a választható ajándékok elérhetősége. Sokáig a zöld óra nem volt elérhető csak a fekete, azzal február 3 szállítás, most délután hirtelen lett kb 20 percig a zöldből is elérhető január 21 szállítással. Aztán volt, hogy sokáig nem volt a speaker se elérhető majd fél napig azzal is lehetett rendelni aztán megint elfogyott. Össze vissza ugrált a választható dolgok eléthetősége.
Ez miért van ? Hirtelen lesz megint ami korábban elfogyott, ilyen gyors az utánpótlás, vagy egy másik raktárból jön ilyenkor ? Nem értem ezt sokszor
-
mrThomi
addikt
Nem bírtam a nyomást, jövök én is egy fehér 13-mal
-
kano
nagyúr
válasz Bolevácz #2400 üzenetére
Piszkálja a fantáziámat az óra. Megnézek még néhány videót róla...
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
mrThomi
addikt
Ez csak az én véleményem. Nekem dizájnban visszalépés a 13R. A 13-at még megértem, jobb anyagok, a kék bőr valóban jól néz ki, kijelző minden irányban picit lekerekített. De ott sem tetszik ez a kicsit balra hányva egy kamera kör. 11/12 olyan szép azzal az átmenettel a széléig. A vivo és oppo is szebben megoldotta szerintem a 200 pro ill x8 prot, ha legalabb kör akkor szép nagy, de ez most igy sikerült.
350k az valóban brutál sok. Annyiért már gondolom van 12 is -
kano
nagyúr
válasz mrThomi #2398 üzenetére
196k körül vettem a 12R-t, és ezt még vissza is tudnám küldeni. Ezzel nem lenne gond. Az órát nem akarnám eladni, mert kipróbálnám szívesen (WearOS-re kíváncsi lennék) bár az ekkora kerek lavórt nem túlzottan kedvelem. Ezért választottam Venu SQ-t, mert az kicsi és szögletes. De a 13R kinézete (illetve mindkettő) tényleg gáz. IPhone koppintás. Inkább ezek van bajom. 350-et biztos nem ér nekem.
-
kano
nagyúr
válasz mrThomi #2395 üzenetére
+lehet arról hallani, hogy esetleg simet fog kapni.
13R
A tudás ami a lényeg. És a +e-sim illetve a flat kijelző jó lenne. De azért közel 2x annyit biztosan nem ér, mint a 12R. Vagy akkor már lehet, hogy inkább egy sima 12.
De tök ugyan úgy néz ki, mint a 13 nem? Mondjuk ez az iPhone-os kinézet (13 és 13R) kompletten nem jön be.[ Szerkesztve ]
-
mrThomi
addikt
Szerintem a 13R nem lett szép. Én nem szeretem ezt a nagyon flat dizájnt. Vannak telók amiknek jól áll pl redmagic széria. A 13-at is nálam csak az apró ívek mentik meg. Az R most nekem kicsit valami olcsó Realme-re hasonlít, a 12R szép kecses ívelt, a hátsó kamerasziget is szebben van kiemelve mint a mostani, de ez ízlés kérdése. Én nem cserélnék, akkor sem ha árban ugyan annyi lenne. De ha neked kell kellenek ezek az apro updatek akkor csere.
A mostani órák közül mindkettő jó. Sokat a 3 nem hiszem hogy változni fog dizájnban, ha lesz új óra snapi chip lehet megkapja, meg ugye jön az ekg, ill a OS 5 amire gondolom ezek is frissülni fognak majd. -
kano
nagyúr
Azért az Alza is megér egy misét. Reggel még 330k volt a 13R most pedig már 350k.
Marad a 12R.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz zizidor #2389 üzenetére
Ez ugye az Oneplus Watch 2?
Köszi!
Kérdés, hogy érdemes-e várni a 3-ra? Nem mutatták most be 7-én azt is? Semmit sem találni róla.[ Szerkesztve ]
-
zizidor
őstag
Az én Watch 2-m kb. 5 napot bír úgy, hogy a legtöbb dolog be van kapcsolva rajta (lépés, pulzus, stressz, edzések követése, gps, wifi, értesítések, telefonhívás jelzése, spotify vezérlés, időjárás, kijelző bekapcs felemelésre, de AOD nélkül). Éjszaka nincs rajtam. Általában 4 naponta töltöm, amikor 20% körül van.
Egy érdekes észrevétel az OP12-ről: Pár napja kellett egy fájl, ami egy külső SSD-n van. Más lehetőség hiányában a mobilhoz csatlakoztattam, és minden probléma nélkül tudta kezelni, pedig nem annyira sima ügy. (USB-re csatlakozó SCSI/NVMe bridge, ahhoz csatlakozik még az SSD).
Aztán kíváncsiságból több dolgot is kipróbáltam. Lehet használni és irányítani a mobilt pl. egérrel, de még vezetékes Xbox kontrollerrel is.
„Open mind for a different view, and nothing else matters”
-
kano
nagyúr
válasz mrThomi #2387 üzenetére
Köszi!
Most egy Venu SQ-m van es többnyire igazából csak fizetésre használom. Ez így is kb ennyit tud.
Lehet, hogy rendelek egy 13R-t és ahhoz is adnak most egy 2R órát. De éppen most vettem a 12R-emet is (Amazon, kicsivel 200k alatt). Ami miatt jobb lenne a 13R az a sík kijelző+e-sim. Kérdés, hogy ez megér -e + 70-80k-t?„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
mrThomi
addikt
Nekem a Watch 2 van, de végülis ugyan az. Energiespar módban (ilyenkor le van butitva) 7-10 nap, de úgy hogy napi kb max 5-8 órát van rajtam, minden kikapcsolva, fényerő levéve, kijelző bekapcs csak tapira, értesítésekhez és az időnézésre használom. Estenként mindig kikapcsolom. Ha ebbe a módba többet használom akkor is az 5 nap mindig lazán megvan. Smart módban is próbáltam 3 nap az én használati szokásaimmal.
-
kano
nagyúr
válasz Bolevácz #2380 üzenetére
Ahogy látom azért van már 80k körül B-telnél.
Meddig bírja ennek az akkuja? Milyen színű? Fekete?
Köszi!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz Bolevácz #2375 üzenetére
Ilyenkor erre hogy van jótállás? Ugyan úgy 2 év?
Köszi!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
user26
senior tag
Üdv!
Kis segítségre lenne szükségem, vagyis véleményre. Nem találtam kimondott témát róla, vagy nem jó helyen kerestem Elnézést kérek miatta.
Szeretnék Oneplus watch 2r órát rendelni, az oneplus.com -ról, különösképpen ez a verzió/modell érdekelne: nordic blue edition. Miért olyan "nehéz" be szerezni ezt ? Van valami különös oka ? Az óra tetszik nekem. Esetleg máshol lehet érdemessebb meg venni?Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
veterán
-
kano
nagyúr
Egy hydrogel sokkal vastagabb ennél, remélem jobban is véd sokkal.
-
kano
nagyúr
De fólia van rajta és nem üveg, nem? Legalábbis nekem fóliának tűnik.
Használ valaki hydrogel fóliát?
-
osonte
őstag
Nincs azzal gond, szerintem más is van így vele. Szerencsére van választék és ha a trendek változnak is, akkor is mindig lesz pár ívelt kijelzős mobil.
#2363 tomp: Akkor a többi csak hab a tortán.
#2365 ghiottone: Nekem meg a Honor Magic 7 Pro a rejtett vágyam, de félek elég drágán fog indulni, bár biztos lesz valami kedvezmény az elején.
[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
Ez jó irány a kijelzőt tekintve, de pl. a kameralencséket elnézve nem látom azt a nagy fejlődést. Jó az erősebb ip, új proci + szoftveres újdonságok ok, de 12-ről csak a fanatikusok és tomp vált kb.
Én még várok, amíg olcsóbb lesz + az Oppo Find X8 felé húzok BF amazon leárazásban, vagy karácsonyi ajándékként. Anno a Find X5-öst nagyon megkedveltem, az utóbbi években az volt az egyik teló, ami - igaz 2xer, de - összeségében, több, mint 1 évet lehúzott nálam."ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
veterán
Pont az ünnepek előtt ejtettem el a telefonom, pedig soha nem szoktam. Nyilván kijelzővel esett rá a szék talpára. Felvettem, és azt hittem, megüt a guta, mert be volt törve a kijelző. Látszólag! Ugyanis, jobban megnézve, a gyári fólia repedt el, a kijelző sértetlen volt alatta. Soha nem láttam még ilyet, úgy pattant el, mintha üveg lett volna. Hihetetlen!
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
Én pedig ezt az egyetlen dolgot utálom a 12R-emben. Hogy lehet ezt normálisan védeni egy leeséskor? Nekem olyan tokom van aminek a széle is alacsonyabb a lekerekített kijelzőnek megfelelően. Hidrogél fólia?
De azért nagyon örülök, hogy megvettem Amazonról nagyon jó árban. 13 biztosan nem érne nekem ennyit amennyit kérnek érte most.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
T. I.
senior tag
Lehet, hogy kisebbségben vagyok, de nekem épp ívelt kijelző kellett. Ez is a 12 mellett szólt. Nem cserélném laposra most már 6év ívelt kijelző használat után. Bár már masszívan kikopóban van ez az irány. Az összes többi upgradet hallva sem fog el a must-have érzés. Talán op9-ről éri meg váltani, főleg, ha csíkos lesz a kijelző.
-
osonte
őstag
A kijelző panel is modernebb, a 12-nél BOE X1 volt, a 13-ban BOE X2 került (3 féle szemkímélő móddal és végre nem ívelt az oldala, hanem csak enyhén mind a 4 irányba), a korábbi optikai ujjlenyomat-olvasó cserélve ultraszonikusra, a rezgőmotor is valami elég durva haptikát tud a korábbihoz képest, hangszóró is hangosabb a tesztek alapján.
-
Gomez1984
aktív tag
Nekem külsőre jobban bejön a 12, meg amúgy sem lenne nagy előrelépés ha cserélném 13 ra, szóval marad még egy jó darabig. Az meg csak hab a tortan hogy töltőfej már nem jár az újhoz.
7800X3D , 4070TI , 32GB DDr5 , MSI B650 Tomahawk, Bitfenix Whisper 750 Gold, DELL S2721DGFA
-
veterán
Látva az árakat, most örülök igazán, hogy decemberben az Asszonyt is rábeszéltem egy 12R-re.
-
PeteePeti
őstag
válasz PeteePeti #2353 üzenetére
Amúgy már Gshopperen is elérhető a 13!
16/512 899 USD OxygenOS-el!
Az mai árfolyamon 361 ezer HUF![ Szerkesztve ]
OnePlus 13 5G 16/512 Black | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
PeteePeti
őstag
válasz surgery #2352 üzenetére
Gyári fóliát van rajta vajon? Remélem legalább az megmaradt, ha már a töltő (köszönjük EU) meg a tok kimerült a csomagból!
OnePlus 13 5G 16/512 Black | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
tomp
félisten
Na a 13-as berendelve.
Rövid pályafutása volt nálam a 12-nek ami amúgy egy szuper teló. -
M_David
tag
válasz PeteePeti #2341 üzenetére
Persze, ki lehet következtetni, csak gondoltam hátha meg tudom nézni napi bontásban, vagy tetszőleges idősávban. Amúgy a Google Fotók zabálta az adatot, csak azt nem tudom miért.... Semmit nem variáltam a beállításain, nem nézegettem mobilnetről régebbi, felhőben lévő tartalmát stb. Na mind1 letiltottam a mobil adat használatát, aztán hátha egy app frissítés ráncba szedi
OnePlus 12 / Watch 2 / Pad 2
-
PeteePeti
őstag
válasz M_David #2340 üzenetére
Szia, hát azért ebből lehet következtetni, hogy nagyjából mi zabált rengeteget, nem?
Első helyen az 5,85 GB az mi? Youtube gondolom!OnePlus 13 5G 16/512 Black | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
M_David
tag
Sziasztok! Hogyan tudom megnézni, hogy egy app mennyi adatforgalmat / letöltést generál, napi szinten? Ha jól látom, csak a havi nézet elérhető. Van más lehetőség is, ahol utána lehet nézni? Köszönöm! Azt szeretném csak kideríteni, hogy mi ette meg hirtelen a mobil adatforgalom keretemet...
[ Szerkesztve ]
OnePlus 12 / Watch 2 / Pad 2
-
zizidor
őstag
Azt be lehet állítani valahol, hogy a Telefonkezelő ne rinyáljon minden nap a fejlesztői beállítások miatt? Nem akarom az összes értesítését letiltani, de nagyon arrafelé halad.
„Open mind for a different view, and nothing else matters”
-
PeteePeti
őstag
Írjátok már oda légyszíves, hogy melyik készülékről van szó, ha valami probléma van! Így célzottan lehetne a kérdést intézni a többieknek! Ez a topik nem egy telefonról szól, hanem kettőről! 12 és 12R!
-
veterán
Amióta 15-re frissítettem, folyamatosan probléma van a Telegram értesítésekkel. Mindent is beállítottam kábé. Másnál is ilyen?
-
user26
senior tag
Sziasztok!
Tudom, hogy alap dolog, de nem jöttem rá. Hol kell beállítani, hogy a billentyűzet alatt a vonal, ami középen van eltűnjön ? Billenytűzet-beállítások meüben a helyzet szabványos, de nem történik semmi. :/
Valamit még be kell hozzá állítani, vagy ki kapcsolni, elfelejtettem
Op12Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
Gomez1984
aktív tag
Nálam minden faszájos sima 12őn.
[ Szerkesztve ]
7800X3D , 4070TI , 32GB DDr5 , MSI B650 Tomahawk, Bitfenix Whisper 750 Gold, DELL S2721DGFA
-
PeteePeti
őstag
Azt mindig elfelejtitek oda írni, hogy sima 12, vagy a 12R amiről szó van!
Ha a sima 12-re gondolsz, akkor azon nálam működik rendesen ez a funkció most is! Szépen életben tartja a kijelzőt amíg nézem!OnePlus 13 5G 16/512 Black | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
noto
senior tag
Nagyon megàllt a fórum...
Ezek szerint mindenkinek minden hibàtlan...
Nekem is jól hasít a 15.
Jött is a a következő frissítés vagy 2hete ottàn ahogy szokott.
Egy hiba viszont jelentkezett nàlam a kijelző kikapcsol hiàba aktív az hogy ha figyelem ne kapcsoljon ki.
Ha letelik a képernyő idő ami bevan àllitva és nem csinàlok valamit akkor kikapcsol.
Eddig ha olvastam rajta sokàig is figyelt ugye a jamere és nem lőtte ki a képernyőt .
Màsnàl is előjött ez a hiba??? -
Tibor7878
tag
Sziasztok! Éjjel az 1%/óra fogyasztás az elfogadható? (15.0.0.460) 14-en nem figyeltem erre kellően, hogy hogy alakult. Ott kevesebb ment el talán azt mondanám.
Utolsó töltésem úgy alakult, hogy 30 óra készenlét alatt 5óra kijelzőidő volt (20%-on) Aggaszt, hogy ez is mintha jobb lett volna 14 alatt, de lehet csak az a baj, hogy elkezdtem figyelni nem bízva a 15-ben -
veterán
Tegnap megkaptam Oxygen Updater-ben a .406 frissítést, de nem biztos, hogy ez lesz a kedvencem, az éjszakai értesítéseket szépen "elfelejtette", nem volt elég csak feloldani a telefont és akkor hirtelen bedob mindent, hanem végig kellett nézni az appokat, hogy volt-e valami illetve visszajött egy szintén éjszakáról reggelre hülyesége, a privát dns-re panaszkodás, mármint hogy szerinte azon keresztül nincs internet, kapcsoljam ki.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
hdavid1
tag
Gondolom ez az, ez ki van kapcsolva.
-
PeteePeti
őstag
[ Szerkesztve ]
-
hdavid1
tag
A .305-ös frissítéssel sajnos engem is utolért a rossz üzemidő, és nem akar javulni így 1 hét után sem.
-
kano
nagyúr
Mármint, nem lett jobb.
-
kano
nagyúr
Sziasztok!
Megérkezett az új 12R-em, de nem vagyok megelégedve a kamerával. Mi 10T Pro-m egy Gcam-el jobban teljesít. Az OP12R annyira tömörít... Van rá jó GCam? Próbáltam 3-4db-ot, de sajnos nem szoktak jobb. Ez ennyit tud?
Köszönöm!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
-
PeteePeti
őstag
válasz berek21 #2303 üzenetére
Enyém is onnan van, igaz nekem egy hónap alatt ért ide! OTA jön rendesen! Updater is egyből jelez! GLO/ROW CPH2581
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kuponkunyeráló
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Linux Mint
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Torrent meghívó kunyeráló
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...