Hirdetés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pánik a memóriapiacon
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
marcell.bagi
üzenetére
Valószínüleg holnap (szombaton) érkezik majd a v0.8.0, amiben integrálva lesz a StremHU | Catalog-al.
Remélem elnyeri majd tetszésed! 
-
válasz
marcell.bagi
üzenetére
Nálam ugyan ezt csinálta, naponta újra kellet indítanom.
Ennek nyomán született meg a StremHU | Source. Nekem még egyszer sem kellet azért újraindítani, mert kifagyott volna, de másoktól sem kaptam ilyen visszajelzést még. -
marcell.bagi
csendes tag
Jobban működik mint detarkende, stremio-ncore-addon megoldása?
Valamiért kegyetlen memory leak volt az ő megoldásával, és pár nap után elérhetetlenné vált az egész szerver, egészen addig amíg újra nem húztam az adatbázist. Nem értem mi volt nálam a probléma. Sajnos azóta nem is jött ki új verzió.
Amikor működött imádtam, szóval örülök, hogy más projekt is indult ncore-os stremio addonnal. -
consono
nagyúr
De jó, hogy ezt megláttam, ki fogom próbálni!
-
-
Szia!
Ezt úgy képzeld el, mintha lenne egy saját Netflix-ed. Böngészed a kínálatot és ha megtetszik valami akkor rányomsz és már indul is a lejátszás. Minden egyebet a háttérben a StremHU | Source elvégez és miközben töltődik a tartalom már küldi is a TV-re a stream-et (vagy ahol nézni szeretnéd).
Most került béta állapotba a https://catalog.stremhu.app fejlesztésem, ami pedig a legnagyobb magyar tracker oldal letöltési adatai alapján készít katalógusokat, hogy milyen tartalmak népszerűek, felkapottak.
Tehát a lényegi különbség, hogy nem kell semmire sem várni csak leülsz a TV elé, kiválasztod a médiát és már megy, nincs letöltögetés várása meg szinkronizálgatás.

-
Suskala
csendes tag
Szia, nem teljesen tiszta ez nekem. Miben különbözik ez mint egy Torrent + Jellyseer + Jellyfin + *arr stack? Ez a megoldás egyből lejátsza az adott médiát, nem kell megvárni míg teljesen letölti és importálja?
Válaszodat előre köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Lenovo Legion Y540 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7 9750H - 16GB - 256GB SSD+1TB HDD - Win11 - GTX 1660 Ti
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Remélem elnyeri majd tetszésed!
Ennek nyomán született meg a StremHU | Source. Nekem még egyszer sem kellet azért újraindítani, mert kifagyott volna, de másoktól sem kaptam ilyen visszajelzést még.