Hirdetés
- Funkcionalitásra kihegyezett, USB4-es SSD ház a TerraMaster fémjelzésével
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
válasz
tobias40 #96267 üzenetére
ChatGpt elmondja lépésről lépésre ... azért ajánlom h inkább őt kérdezd (Mondjuk így: Synology nason szeretnék dockerben vpn (wireguard) gatewayt csinálni úgy, hogy a lanon más kliensek tudják átjáróként használni, hogy kezdjek bele?), mert egyrészt én nem Synologyn és nem Dockerben csináltam, másrészt meg csak Debianra van vagy 3féle tűzfal, mindegyiken máshogy kell beállítani és én is belekeveredtem (meg sztem az Ai is) a dologba egy kicsit, szóval tuti kérdezni kell menet közben is ... illetve tényleg teljesen jó szándékkal mondom, h ha az AI segítségével nem tudod megcsinálni akkor jobb lenne ha megkérnél vkit h csinálja meg neked, mert akkor egy step by step guide sem biztos, h segíteni fog, főleg ha ezek a dolgok teljesen kínaiak neked ... Szívesen segít sztem bárki aki tud, de sanszosan egy végtelen kérdezz-felelek lenne a vége.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Filmvilág
- Gitáros topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Padavan firmware
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel