- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
őstag
A NAS médiaszerverét nem ismeri fel a tv? Ha másik tv-d is van, azzal megy?
PC-n nézd meg VLC playerrel, hogy az látja-e (lejátszólista menü / upnp) - ha az sem látja, akkor nem megy a DLNA szerver, ha látja akkor valószínűleg kompatibilitás gond. Amúgy pont erről írtam pár hozzászólással korábban: a frissítés adott esetben járhat funkcióvesztéssel.... -
ekkold
őstag
válasz
gyugyo79 #94074 üzenetére
Te most kötözködni jársz ide vagy segíteni?
Egyébként tessék, letöltöttem, lehet vizsgálgatni, összehasonlítani:
[RTL8152_spk7.imnks.spk]
7zip-el szépen ki lehet csomagolni az egészet, a benne levő package.tgz fájlt is. Ennél mélyebben nem fogok belemászni, mert a kérdező sem jelentkezett, nem tudjuk mire jutott, én meg nem használok ilyen hardvert. -
Sasi001
senior tag
A nas nem bírja a speciális karaktereket ebből adódnak gondok a Samsung tévéknél.
-
M3aN
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Synology DS218, amit egy új Samsung TV-ről szoktam nézni. Néha csinált olyat, hogy 1-2 percig nem jelent meg, olyankor wifi ki-be segített. Most órák óta nem látom, ezerszer kikapcsoltam a wifit és vissza, a tv-t és vissza de még a NAS-t is ki és vissza, mégsem látom...
Változott valami frissítés során?
Hogyan tudnék utána nézni vagy orvosolni? -
gyugyo79
addikt
válasz
ekkold #94073 üzenetére
Akkor csak feltételezel dolgokat meg félre olvasol dolgokat ?
Mert tobias40 biztos, hogy nem a kínai, módosítottra írta, hogy próbálta (annyit segítek, hogy csak úgy azt nem lehet kipróbálni mert kell hozzá más is) ...Ez nem baj csak utána ne írd le tényként mert esetleg félrevezetsz valakit.
De akkor most a letöltés megy? Meg tudod nézni miben más ?
Azt már értem, hogy szerinted az nem gond ha leszednek valahonnan egy csomagot és aztán azt módosítva újra kiteszik ugyan azon a néven ....
-
ekkold
őstag
válasz
gyugyo79 #94072 üzenetére
Nem írtam, hogy szerintem nincs vele probléma - azt írtam, hogy az imnks oldalal nincs különösebb probléma. A driverről fogalmam sincs, hiszen én nem töltöttem le.
tobias40 viszont leírta pár hozzászólással lejjebb, hogy kipróbálta, és működött... (és én elhiszem neki - miért is állítaná ha nem működött volna)
-
ekkold
őstag
válasz
gyugyo79 #94070 üzenetére
Gondolom nem tűnt fel ott a mondat végén a kérdőjel. A fő problémája az volt ugye - mint kiderült, hogy eleve nem működik neki ebben a konfigurációban. Ha működött volna, de a frissítés után már nem, akkor igen, azt tanácsoltam volna, hogy akkor ne frissítse, hanem használja azt, amivel működik. De mint kiderült (legalábbis valószínűleg) eleve nem ment. Amúgy nekem nincs ilyen hálózati kártyám, de más már leírta, hogy az eredeti driver jó, működnie kellene vele.
-
-
ekkold
őstag
válasz
gyugyo79 #94068 üzenetére
A korábbi hozzászólásodból, még ha nem is volt esetleg szándékos, de nagyjából ez jött le nekem. Azonkívül nem mondtam hogy ismerem a kínai nyelvet, nem tudom hogy ez honnan jött, de amúgy ha kell, akkor tudom használni valamelyik fordítót, mint ahogy ezt bárki más is megteheti.
A többire reagálva:
- Frissítés: tudom, hogy mindekibe azt próbálják belenevelni, hogy ha nem frissítesz akkor "elvisz az ördög" - de azért ez akkor sem teljesen így van. Persze ha valaki ezt megemlíti akkor rögtön "felmondják a leckét", hogy de feltörik, felhasználják, spamet küldenek rajtad keresztül stb... De ez akkor sem ennyire fekete vagy fehér...
Sok esetben a frissítéssel együtt kapod az új biztonsági rést is. Számtalan példa volt és van rá amikor egy firssítés funkciócsökkenéssel jár. Pl. andriodból kivették a beszégetés rögzítési lehetődéget gdpr-re hivatkozva - na pl. nekem még működik mert régi telefonom van amit nem frissítettem. De legyen synology-s példa is: vannak ugye akik szívesen használták a Video Station-t, nos ha frissítenek akkor kereshetnek helyette mást...
Sokféle biztonsági résnek utána olvastam, hogy a kockázatokat ismerjem. Nagyon gyakori, hogy ezek kihasználásához a felhasználók "további hanyagsága" is kell. Pl. feleslegesen kinyitott portok a net felé, tűzfal mellőzése vagy rossz beállítása, ész nélkül letöltött programok próbálgatása. Pl. egy időben kijött a Mikrotik routerekre olyan OS amiben egy biztonsági rést kihasználva routerek ezreit hekkelték meg. Akkor még nyilván erről nem tudtunk, nekem is a "lyukas rendszer" volt akkor telepítve. A saját routeremet mégsem hekkelték meg, nem véletlenül, ugyanis a hiba kihasználásához az is kellett (volna) hogy a menedzseléshez használt 8291-es TCP port elérhető legyen az internet felől. Csakhogy alap dolog (legalábbis nálam, és másnak is ezt tanítom), hogy menedzseléshez használt dolgokat csak LAN-on belül engedjünk, és ha távolról kell elérni akkor használjunk valamilyen korszerű VPN megoldást erre. Sokat írhatnék még erről, de a lényeg: nem kell mindent elhinni, hanem érdemes kicsit utána nézni a dolgoknak, és ésszel dönteni. (és nyilván ez van amikor a frissítést jelenti, de van amikor viszont nem)Az imnks-el kapcsolatban: onnan (és máshonnan is) le lehet tölteni a csomagokat, csak kicsit bonyolultabb, mint ott ahol csak kattintani kell a letöltéshez. Talán vol tis szó róla itt vagy a xpenlogy topikban, hogy hogyan kell.
Ha pedig egy új csomaggal kapcsolatban kétségeim vannak, vagy csak nem ismerem, (de még egy esetleges frissítés előtt is) kipróbálom egy virtuális gépen. Az ingyenes Virtualboxra feltettem egy DSM-et, amin bártan kipróbálható bármi, akár egy vírus is megnézhető lenne, hogy mit művel (vagy próbál művelni), mert akár mit is tesz van egy tűzfal, és egy virtuális hardver alatta - amiben nem tud kárt tenni, hiszen a HDD alatta valójában csak egy fájl. Ezt adott esetben windows vagy linux esetében is megteszem, ha szükségesnek érzem.Persze nyilván ezt sokan nem teszik meg, de azok mindenképpen nagyobb kockázatnak vannak kitéve, bármit is tesznek.
-
gyugyo79
addikt
válasz
ekkold #94067 üzenetére
Mondjuk ha idéznéd azt a részt ahol azt állítom, hogy az imnks.com az konkrétan egzotikus lenne bár a Kína nyelvet veled ellentétben sokan nem hiszem, hogy beszélnék itt Magyarországon.
Viszont azt is láttam, hogy a fent említett csomagot jobban megmókolták mint gondoltam (csak elsőre nem olvastam figyelmesen).
Azon túl, hogy a boldog tudatlanság mindig hasznos, jó ha mindenki tisztában van vele, hogy azok is hasonló magasröptű hozzászólásokat szoktak írni akiknek az eszközeit terheléses támadásokra szokták használni az mellet, hogy ők teljesen boldogan elvannak úgy, hogy nem tudnak róla és egész addig amíg a poresz nem akad nem is zavarja őket ....
Ja és ezzel sem azt írtam, hogy nálad is biztos, fent áll ez a helyzet. Vagy ez a fenti driver telepítő bármi kárt okozna biztosan. Viszont a lehetősége megvan rá.Mint ahogy lehet a legtutibb ilyen oldal is pld. synocommunity ahol a fenti Kínai oldallal szemben letölthetőek rendesen a csomagok a webes felületükről így bele lehet nézni telepítés előtt és megnézni mi fog történni. (Persze ha te írod, hogy nyugi jó az az oldal, hisz neked bevált az sokaknak elég arra, hogy ezt az apró különbséget átugorjuk és ugyan arra a szinte emeljük a kettőt ). No de még a synocommunity -vel is előfordulhat, hogy oda megy hozzájuk gonosz Józsi és felkínál egy olyan összeget az oldalért, amire nem mondanak nemet és onnantól ha Józsi lecseréli a csomagokat akkor elég ha 1% szívja be akinek felugrik a frissítés .
Azt is értem, hogy ez tuti nem te leszel, mert te az leszel aki odamegy ezekhez és megmondja, hogy milyen hülyék voltak ...Mindig vannak olyanok akik (azt hiszik) tudják mikor kell frissíteni és mikor nem meg vannak olyanok akik úgy vannak vele, hogy remélem mindig szerencsés leszek és nem sz@pom be, és a lehető legjobban utánaolvasok mindig ....
-
ekkold
őstag
válasz
gyugyo79 #94066 üzenetére
Mondjuk én alapból kizárólag csak akkor frissítek bármit, ha kifejezetten okom van rá. Ugyanakkor szerintem az spk7.imnks.com annyira nem "egzotikus hely", hogy vírusokat terjesszenek - szedtem már az elődjéről is (spk.imnks.com) nagyon hasznos, és máig jól működő programokat.
-
gyugyo79
addikt
válasz
kgymac #94065 üzenetére
Dehát az sem az alap rendszer része, tehát annak a telepítése+ használata is leírást igényelne, akkor akár már mehetne egy feladatütemezőből lefuttatható pár sor is ...
De 99% biztos vagyok benne, hogy nincs ott semmi ami nem oda való. Mint ahogy abban is, hogy az oldal csak a saját közönsége miatt csinált olyan verziókat amibe beleírták saját nyelvükön az okosságot, de a lényegi részt nem piszkálták. De ha meg az 1% lenne akkor sem azt a könyvtárt használnák az okosság tárolására, futtatására amibe a rendes dolgok vannak + azokat nyilván hagynák jól működni és mellette máshol futna a + ... Szóval ezek csak feleslegeges körök lennének -
gyugyo79
addikt
válasz
trol75 #94063 üzenetére
Újra lett indítva a NAS a csomagforrás eltávolítása után?
Az a baj, hogy úgy, hogy nem értesz hozzá nem elég ha annyit írok, hogy a var/packages/rtl8156/ ne legyen semmi (és linkelt könyvtárakban se)
+ ez nem megoldás a frissítésre. A frissítés nem a bb-qq-s csomag miatt van hanem mert beállítottál egy csomagforrást amin ugyan azon a néven volt újabb -nak jelzett telepítő ami igazából egy fájlban 1 db szám kb. (Ha nincs fent a csomag frissíteni sem akarja meg a frissítés nem is kötelező ezt talán thirdparty-nál nem is lehet, hogy azért a userra lehessen mutogatni ha megtörtént a baj ...)
+ ha én raknék okosságot nem a rtl8156 könyvtárba raknám ...Szóval ha nem értesz hozzá akkor a legjobb ha az első kérdésre nem volt a válasz és az megoldja.
-
válasz
gyugyo79 #94062 üzenetére
Köszönöm a válaszod és a segítségedet.
Kivettem a csomagforrásból a spk7.imnks.com-t.
Töröltem az alkalmazást.
Újraindítottam a Nas-t.
Újratelepítettem a bb-qq-s
Fel is települ hiba nélkül.
De itt már látszódik, hogy ír online verziót, ami nincs is.
Eltelik 5 perc és frissíteni akar, úgy, hogy nincs is benne a csomagforrásoknál az spk7.
Nem értek annyira a synology nas-hoz, de nem lehet esetleg az alkalmazás törlése után ssh-n törölni az egész telepítési könyvtárat. Vagy esetleg más megoldást tudtok javasolni a végleges törlésre? Köszönöm. -
gyugyo79
addikt
válasz
trol75 #94061 üzenetére
Reménykedj, hogy igen....
A Syno thirdparty csomagkezelése a 7.x+ után is gyászos. Míg a saját arhívjaikat (ide tertozóan a *.spk -k is) levédték a mókolástól aránylag jól addig a tp -k ugyan úgy működnek.
Kb egy TC-vel vagy 7zip stb. -el kicsomagolható, belerakható, átírható bármi a csomagban. Aztán ha egy csomagforrásba ugyan olyan néven magasabb verzióval felkerül "bármi" arra már frissítene is a csomagközpont ...
Ezek után gondolja végig mindenki a lehetőségeket és az egzotikus helyekről származó csomagforrások használatátMivel nincs időm/ kedvem beszerezni a spk7.imnks.com-ról a csomagot amire frissült nem tudok biztosat, mondani. Ha van kedved nézz bele mit csinál a telepítője ....
De számomra első lenne leszedni, és az bb-qq -sat használni. Ha követed az ott leírtakat és végig csinálsz mindent akkor működni fog. Ha használod a keresőt akkor itt a fórumba is voltak másik is akiknek akadozva jött össze az első elindulás amit ők kaptak tanácsok segíthetnek.
-
válasz
gyugyo79 #94060 üzenetére
Szia.
Én is onnan töltöttem le az eredeti fájl-t ahonnan te.
Igazad lehet a csomagforrásoknál bent van a https://spk7.imnks.com.
Megnézetem és ott tényleg van egy RTL8156/7网卡驱动 v2.18.1-3 fájl.
Kis is vettem a csomagforrások közül.
Most már csak az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom maradéktalanul letörölni ezt az driver csomagot.
Elég csak a csomagkezelési központból eltávolítani? -
gyugyo79
addikt
válasz
trol75 #94055 üzenetére
Nincs berakva valami csomagforrás ahonnan behúzta ezt a valamit?
Bár nekem még 7.1-en van a Synon (918+) de :
- Sem az ikonja nem ez a bb-qq/r8152 -nek (innen töltött).
-Nincsenek ilyen Kínai részek a csomag leírásban.
-Online verziót nem ír, hisz nincs is honnan.Elsőre az a baj, hogy ez nem jó esetleg nem is az aminek gondolod....
-
Magnat
veterán
válasz
trol75 #94055 üzenetére
Szia,
én intel procis 718+-ra tettem fel, amikor már futott a driver, csináltál megint restartot? Úgy emléxem, nekem is csak akkor vette észre, h van még egy nic ... mondjuk azóta már nem használom, mert 2 nap után randomban elkezdett leszakadni a kártya, usb-ből ki-be után megint jó lett, de így nem stabil ... meg ami érdekes, legtöbb esetben lassabb volt, mint a két db 1 gigás saját nic-ek összefogva smb multichannelben.
-
A segítségeteket szeretném kérni.
Vettem egy Club 3D CAC-1420usb-s halló kártyát a DS124 nasomhoz.
Ezen leírás szerint kezdtem telepíteni a hálókártyát.
Letöltöttem a nasomnak (DS124 r8152-rtd1619b-2.18.1-1_7.2.spk) megfelelő drivert a github.com-ról.
Az apk telepítése első alkalommal sikertelen lett, de ez jó is így.
Utána ssh-n kiadtam ezt a parancsot:
sudo install -m 4755 -o root -D /var/packages/r8152/target/r8152/spk_su /opt/sbin/spk_su
Fel is ment rendesen. Utána újrakezdtem a telepítés, sikerült is.
Frissíteni akarta újabb verzióra. Itt már jött egy felrúgó ablak ezzel az üzenettel:
need root: please install simplepermissionmanager package and active it
sudo sed -i 's/package/root/g' /var/packeges/r8152/conf/privilege
De lefrissítette magát 2.18.1-3 verzióra, ami azért is fura mert bb-qq / r8152 oldalán az utolsó verzió 2.18.1-2.
Az elsőnek telepített drivert https://github.com/bb-qq/r8152 oldalról töltöttem le. A nas újra lett indítva.
Az alkalmazás újraindítás után nem futott automatikusan, így rámentem a futtatásra. A hálókártya nem is látszik az eszközök között. Mit rontottam el. -
Guenwhywer
csendes tag
válasz
Sasi001 #94053 üzenetére
eddig használtat terveztem de pl 223-at nem láttam használtan. 124 meg újonnan beleférhet a keretbe. Bár inkább felülről súrolja illetve túllépi de ha nincs más akkor az lesz. Szívem szerint 30-40 között szánnék rá + vinyó de az van itt elfekvőben kezdésnek jó lenne. Ahogy látom az ár amire kezdésnek gondoltam az nem lesz elég. 124-re most 64 ezres árat láttam az árukeresőn igaz hogy keret fölött van de az akkor garanciális.
-
Sasi001
senior tag
válasz
Guenwhywer #94052 üzenetére
Használtat akarsz venni? Mennyi a keret? Inkább ds223.
-
válasz
Sasi001 #94049 üzenetére
A J is elég alap használatra, de ha csak egy indexelést bekapcsol az ember, és sok file-t másolsz rá, akkor el tud tűnni. Fotókkal ez kifejezetten hátrány.
Videókra, file-okra, letöltésre boldogan elvoltam anno a DS220j-vel én is, de már egy nagyobb adatmozgás a drive mappában meg tudta fogni. Szóval igen, kompromisszumokkal elég, de anno nem volt annyival költséghatékonyabb, hogy megérje a szenvedést.
Most van egy DS124-em letöltésre és mentésre, szóval sikerült összehasonlítanom az alsó szintet, míg a main NAS egy DS918+ -
ekkold
őstag
válasz
Sanyi.mTs #94046 üzenetére
[Kétfiókos NAS-ok összehasonlítása]
Proci
Realtek RTD1619B <-> Intel Celeron J4125
CPU benchmark score: <1000 vs. 2982 -
Magnat
veterán
válasz
csomi1977 #94032 üzenetére
Mert a Tasilscale máshogy működik, ott a vpn szerver nem a nason van hanem egy külső szerveren és a nas meg a kliens is oda autentikál. Tehát kb úgy működik mint ha QC-n éred el a nast, csak itt nem a Syno szervere lesz közbeékelve a kliensnek meg a nasnak hanem a Tailscale szervere.
-
huan
őstag
Sziasztok,
A családi fotókhoz szeretném használni a Synology Photos-t, de a fényképek nem a /home/Photos -alatt vannak, hanem teljesen máshol és nem is szeretném, ha a /home/Photos-ban lennének.
Használható így a Synology Photos?
Köszönöm! -
válasz
Guenwhywer #94035 üzenetére
Ha tényleg csak fotókhoz használod, akkor egy kétlemezes elég lehet. A Tükrözés nem védelem, max egy lemezhiba ellen.
Én elsöre azt mondanám, szerezz be egy ds220+-t, és indulj el egy 6-10TB-os lemezzel. Ezen legyen BTRFS, ami a snapshot + lomtárral megvéd a véletlen törlések ellen.
Másodiknak szerezz egy olcsó USB-s lemezt, amit csak akkor dugsz rá a NAS-ra, ha mentést csinálsz.A DS220+ intel CPU-s, tehát van benne böven tartalék. Lehet lejjebb adni, de sok fotó mellé semmiképp nem ajánlok J modellt, valamint 2020-nál régebbit az idötállóság miatt.
Ha kintröl is el akarod érni, akkor quickconnect az egyszerü megoldás, VPN a biztosabb, bár ott is figyelni kell a karbantartásra.Szinkronizálásra vagy a drive vagy a photos app játszik - ha telóról töltesz fel, PC-röl Web vagy Drive-app. A Drive file alapon 1:1 szinkronizál, a Photos a Synology Photos alá játszik
szerk.: Az idötállósághoz: Lehet persze régebbi modellt is venni, de ott az Update-ek ritkulnak.
A 2020-at elhamarkodtam, egy 2018-as modell még szintén játszhat, ahhoz még jön elvileg egy fö SW-Verzió, de ennek még most nézek utána... -
Guenwhywer
csendes tag
Sziasztok. Végigfutva az összefoglalót nem találtam meg a számomra egyik leg relevánsabb pontot. Persze fontos hogy saját hálózatból elérjem a nas-t (sajnos a hálózatok a legkevésbé értett része számomra a pc használatnak) viszont a másik nagyon fontos szempont a telefonról(android) nas-ra szinkronizálás lenne. Természetesen képekről van szó. Alighanem használt synology nas-ban gondolkzom akár régebbi is érdekel(sőt, mert csóró vagyok) ha két lemezes és rámehetek a biztonságra az csak előny ha nem akkor gondolom mindegyik támogatja már az usb- mentést külső vinyóra. Szóval mi az a minimum és egyáltalán mi az amire szükségem lesz ehhez? Vinyónak választok valami megbízhatót kb3-4Tb közötti lesz amire szüksgégem van(fényképező gép is van nem csak teló de az otthonról lenne feltöltve). Nem zárkózom el a hivatalos synology hozzáféréstől akár előfizetéstől sem amennyiben ez a jó megoldás. Jelenleg a google fotókat használom de az évi 17k/200gb viszonylag kevés főleg hogy így csak a telefonos képeimet érem el a fényképező gépes képeket nem. Arra végképp kevés az a tárhely. Ha van világtalanoknak szánt útmutató a témában azt is szívesen venném link formájában. Előre is köszi a segítséget.
-
akosxyz
senior tag
Sziasztok, hogy tudom tesztelni, hogy a tűzfalam jól működik-e? Pl külföldi próbálkozásokat letiltja? Vpn-el próbáltam, de helynek ott is Magyarországot írja, pedig Holland szerveren voltam.
-
-
-
Csixi
csendes tag
válasz
kgymac #94012 üzenetére
Nem tudom mi volt az eredeti kérdés, de nekem frissítés után is működik minden az Ncore-ról. RSS ugyanúgy betölt és letölt, mint régen. Egyedül a plex volt az, ami szólt, hogy frissítsek, de akkor még nem volt frissítése, így visszaraktam eggyel régebbit és azóta minden oké.
-
kgymac
őstag
Nem nevezném teljesen megoldásnak a torrentek leállítását majd ismételt elindítását. Kicsit Bill-es "megoldás".
@paolinho: ezt mindenkinek magának kell eldöntenie. Nekem csak a let's cert gyártás alatt van kinn a neten az ovpn-en kívül. Amíg megy a cert gyártás és az ovpn, nem frissítek.
-
kgymac
őstag
válasz
Andras6800 #94013 üzenetére
Kereső is kidobta volna. Két-három hete volt itt téma. Én még 7.1-en vagyok, így nálam működik.
-
kgymac
őstag
válasz
Andras6800 #94008 üzenetére
Frissítettél 7.2.2-re, abban újabb php van, s ezen nem futnak az ncore pluginok. Meg kell várni, amíg lesznek újabb ncore pluginok.
-
-
gambeca
tag
Sziasztok!
A nasom magyarországon van, el tudom érni inernet böngészőn keresztül a teljes tartalmát quickconnect-al.
A kérdésem pedig: Miven jelenleg külföldön vagyok, hogy tudnám elérni a nas-t úgy, hogy kihagyom a körből az internet böngészőmet?A dyn dns nem működik, bármit is csináltam, a quickconnenct az működik.
Nekem egy ftp kapcsolat kellene.Előre is köszönöm ha van bármiféle ötletetek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Elektronikai hulladékot vásárolok!
- Bambu Lab P1 Series Hardened Steel Upgrade Combo
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest