Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Mini-ITX
- Hamarabb hozza készülő csúcs-node-ját a TSMC
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A System76 AI munkaállomása nem akar a monitorunk VESA furataiba kapaszkodni
- OLED TV topic
-
94100 - 94001
102192 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 95901 95900 - 95801 95800 - 95701 95700 - 95601 95600 - 95501 95500 - 95401 95400 - 95301 95300 - 95201 95200 - 95101 95100 - 95001 95000 - 94901 94900 - 94801 94800 - 94701 94700 - 94601 94600 - 94501 94500 - 94401 94400 - 94301 94300 - 94201 94200 - 94101 94100 - 94001 94000 - 93901 93900 - 93801 93800 - 93701 93700 - 93601 93600 - 93501 93500 - 93401 93400 - 93301 93300 - 93201 93200 - 93101 93100 - 93001 93000 - 92901 92900 - 92801 92800 - 92701 92700 - 92601 92600 - 92501 92500 - 92401 92400 - 92301 92300 - 92201 92200 - 92101 92100 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-12-07 18:07 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
őstag
-
ekkold
őstag
-
Sasi001
őstag
-
M3aN
senior tag
A NAS médiaszerverét nem ismeri fel a tv? Ha másik tv-d is van, azzal megy?
PC-n nézd meg VLC playerrel, hogy az látja-e (lejátszólista menü / upnp) - ha az sem látja, akkor nem megy a DLNA szerver, ha látja akkor valószínűleg kompatibilitás gond. Amúgy pont erről írtam pár hozzászólással korábban: a frissítés adott esetben járhat funkcióvesztéssel....Nincs másik Tv.
VLC app-al nehezen de MAC-ről tudok streamelni, de nem úgy ismeri fel mint régen. -
ekkold
őstag
Plex, emby, jellyfin -ezeket szokták ajánlani. Az ingyenes verzió bizonyos mértékben korlátozottak, talán a jelly kivétel - de nem tudom.
-
M3aN
senior tag
-
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
-
M3aN
senior tag
-
ekkold
őstag
A NAS médiaszerverét nem ismeri fel a tv? Ha másik tv-d is van, azzal megy?
PC-n nézd meg VLC playerrel, hogy az látja-e (lejátszólista menü / upnp) - ha az sem látja, akkor nem megy a DLNA szerver, ha látja akkor valószínűleg kompatibilitás gond. Amúgy pont erről írtam pár hozzászólással korábban: a frissítés adott esetben járhat funkcióvesztéssel.... -
Sasi001
őstag
-
ekkold
őstag
Akkor csak feltételezel dolgokat meg félre olvasol dolgokat ?
Mert tobias40 biztos, hogy nem a kínai, módosítottra írta, hogy próbálta (annyit segítek, hogy csak úgy azt nem lehet kipróbálni mert kell hozzá más is) ...Ez nem baj csak utána ne írd le tényként mert esetleg félrevezetsz valakit.
De akkor most a letöltés megy? Meg tudod nézni miben más ?
Azt már értem, hogy szerinted az nem gond ha leszednek valahonnan egy csomagot és aztán azt módosítva újra kiteszik ugyan azon a néven ....
Te most kötözködni jársz ide vagy segíteni?
Egyébként tessék, letöltöttem, lehet vizsgálgatni, összehasonlítani:
[RTL8152_spk7.imnks.spk]
7zip-el szépen ki lehet csomagolni az egészet, a benne levő package.tgz fájlt is. Ennél mélyebben nem fogok belemászni, mert a kérdező sem jelentkezett, nem tudjuk mire jutott, én meg nem használok ilyen hardvert. -
M3aN
senior tag
Frissítés óta nem működik szerintem. És egyre valószínűbb, hogy ez az oka, ahogy most utána keresgettem.
Van 3rd party ingyenes ötletetek, app ami működik? -
Sasi001
őstag
-
Sasi001
őstag
-
M3aN
senior tag
-
Sasi001
őstag
-
M3aN
senior tag
-
Borisz76
nagyúr
-
Sasi001
őstag
A nas nem bírja a speciális karaktereket ebből adódnak gondok a Samsung tévéknél.
-
Sasi001
őstag
-
M3aN
senior tag
-
Sasi001
őstag
Próbáld meg, nevezd át a tévét és indítsd újra a nas-t. Szerintem jó lesz. Ugyanez volt nekem is most cseréltem le a tévét egy Samsung 77s95d QD oled re.
-
M3aN
senior tag
Nem, nem történt semmi változás.
Előfordulhat, hogy a DSM 7.2.2. frissítéssel törölt Video Station tette tönkre?
Nem appon keresztül néztem, hanem szimplán felismerte a TV, mint csatlakoztatott eszköz. -
Sasi001
őstag
Sziasztok!
Adott egy Synology DS218, amit egy új Samsung TV-ről szoktam nézni. Néha csinált olyat, hogy 1-2 percig nem jelent meg, olyankor wifi ki-be segített. Most órák óta nem látom, ezerszer kikapcsoltam a wifit és vissza, a tv-t és vissza de még a NAS-t is ki és vissza, mégsem látom...
Változott valami frissítés során?
Hogyan tudnék utána nézni vagy orvosolni?Ha a tv csere után történt a változás akkor nevezd át a tévét. Módjuk Samsung oled. Ha van benne speciális karakter akkor nem jó.
-
M3aN
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Synology DS218, amit egy új Samsung TV-ről szoktam nézni. Néha csinált olyat, hogy 1-2 percig nem jelent meg, olyankor wifi ki-be segített. Most órák óta nem látom, ezerszer kikapcsoltam a wifit és vissza, a tv-t és vissza de még a NAS-t is ki és vissza, mégsem látom...
Változott valami frissítés során?
Hogyan tudnék utána nézni vagy orvosolni? -
gyugyo79
addikt
Nem írtam, hogy szerintem nincs vele probléma - azt írtam, hogy az imnks oldalal nincs különösebb probléma. A driverről fogalmam sincs, hiszen én nem töltöttem le.
tobias40 viszont leírta pár hozzászólással lejjebb, hogy kipróbálta, és működött... (és én elhiszem neki - miért is állítaná ha nem működött volna
) Akkor csak feltételezel dolgokat meg félre olvasol dolgokat ?
Mert tobias40 biztos, hogy nem a kínai, módosítottra írta, hogy próbálta (annyit segítek, hogy csak úgy azt nem lehet kipróbálni mert kell hozzá más is) ...Ez nem baj csak utána ne írd le tényként mert esetleg félrevezetsz valakit.
De akkor most a letöltés megy? Meg tudod nézni miben más ?
Azt már értem, hogy szerinted az nem gond ha leszednek valahonnan egy csomagot és aztán azt módosítva újra kiteszik ugyan azon a néven ....
-
ekkold
őstag
Nem írtam, hogy szerintem nincs vele probléma - azt írtam, hogy az imnks oldalal nincs különösebb probléma. A driverről fogalmam sincs, hiszen én nem töltöttem le.
tobias40 viszont leírta pár hozzászólással lejjebb, hogy kipróbálta, és működött... (és én elhiszem neki - miért is állítaná ha nem működött volna
) -
gyugyo79
addikt
Gondolom nem tűnt fel ott a mondat végén a kérdőjel. A fő problémája az volt ugye - mint kiderült, hogy eleve nem működik neki ebben a konfigurációban. Ha működött volna, de a frissítés után már nem, akkor igen, azt tanácsoltam volna, hogy akkor ne frissítse, hanem használja azt, amivel működik. De mint kiderült (legalábbis valószínűleg) eleve nem ment. Amúgy nekem nincs ilyen hálózati kártyám, de más már leírta, hogy az eredeti driver jó, működnie kellene vele.
Ettől még mindig nem lettünk okosabbak. Nem tudta meg senki, hogy kell letölteni a kínai oldalról a csomagot ha kíváncsiak vagyunk rá. Nem tudtuk meg mit és miért írtak bele és hogy ezzel miért nincs szerinted semmi probléma.
-
ekkold
őstag
Gondolom nem tűnt fel ott a mondat végén a kérdőjel. A fő problémája az volt ugye - mint kiderült, hogy eleve nem működik neki ebben a konfigurációban. Ha működött volna, de a frissítés után már nem, akkor igen, azt tanácsoltam volna, hogy akkor ne frissítse, hanem használja azt, amivel működik. De mint kiderült (legalábbis valószínűleg) eleve nem ment. Amúgy nekem nincs ilyen hálózati kártyám, de más már leírta, hogy az eredeti driver jó, működnie kellene vele.
-
gyugyo79
addikt
A korábbi hozzászólásodból, még ha nem is volt esetleg szándékos, de nagyjából ez jött le nekem. Azonkívül nem mondtam hogy ismerem a kínai nyelvet, nem tudom hogy ez honnan jött, de amúgy ha kell, akkor tudom használni valamelyik fordítót, mint ahogy ezt bárki más is megteheti.
A többire reagálva:
- Frissítés: tudom, hogy mindekibe azt próbálják belenevelni, hogy ha nem frissítesz akkor "elvisz az ördög" - de azért ez akkor sem teljesen így van. Persze ha valaki ezt megemlíti akkor rögtön "felmondják a leckét", hogy de feltörik, felhasználják, spamet küldenek rajtad keresztül stb... De ez akkor sem ennyire fekete vagy fehér...
Sok esetben a frissítéssel együtt kapod az új biztonsági rést is. Számtalan példa volt és van rá amikor egy firssítés funkciócsökkenéssel jár. Pl. andriodból kivették a beszégetés rögzítési lehetődéget gdpr-re hivatkozva - na pl. nekem még működik mert régi telefonom van amit nem frissítettem. De legyen synology-s példa is: vannak ugye akik szívesen használták a Video Station-t, nos ha frissítenek akkor kereshetnek helyette mást...
Sokféle biztonsági résnek utána olvastam, hogy a kockázatokat ismerjem. Nagyon gyakori, hogy ezek kihasználásához a felhasználók "további hanyagsága" is kell. Pl. feleslegesen kinyitott portok a net felé, tűzfal mellőzése vagy rossz beállítása, ész nélkül letöltött programok próbálgatása. Pl. egy időben kijött a Mikrotik routerekre olyan OS amiben egy biztonsági rést kihasználva routerek ezreit hekkelték meg. Akkor még nyilván erről nem tudtunk, nekem is a "lyukas rendszer" volt akkor telepítve. A saját routeremet mégsem hekkelték meg, nem véletlenül, ugyanis a hiba kihasználásához az is kellett (volna) hogy a menedzseléshez használt 8291-es TCP port elérhető legyen az internet felől. Csakhogy alap dolog (legalábbis nálam, és másnak is ezt tanítom), hogy menedzseléshez használt dolgokat csak LAN-on belül engedjünk, és ha távolról kell elérni akkor használjunk valamilyen korszerű VPN megoldást erre. Sokat írhatnék még erről, de a lényeg: nem kell mindent elhinni, hanem érdemes kicsit utána nézni a dolgoknak, és ésszel dönteni. (és nyilván ez van amikor a frissítést jelenti, de van amikor viszont nem)Az imnks-el kapcsolatban: onnan (és máshonnan is) le lehet tölteni a csomagokat, csak kicsit bonyolultabb, mint ott ahol csak kattintani kell a letöltéshez. Talán vol tis szó róla itt vagy a xpenlogy topikban, hogy hogyan kell.
Ha pedig egy új csomaggal kapcsolatban kétségeim vannak, vagy csak nem ismerem, (de még egy esetleges frissítés előtt is) kipróbálom egy virtuális gépen. Az ingyenes Virtualboxra feltettem egy DSM-et, amin bártan kipróbálható bármi, akár egy vírus is megnézhető lenne, hogy mit művel (vagy próbál művelni), mert akár mit is tesz van egy tűzfal, és egy virtuális hardver alatta - amiben nem tud kárt tenni, hiszen a HDD alatta valójában csak egy fájl. Ezt adott esetben windows vagy linux esetében is megteszem, ha szükségesnek érzem.Persze nyilván ezt sokan nem teszik meg, de azok mindenképpen nagyobb kockázatnak vannak kitéve, bármit is tesznek.
Tudod, mit ha ennyire értesz hozzá. Írd le neki, hogy tudja letölteni és megnézni, hogy mit csinált a telepítő. Esetleg megteszed te és leírod.
Mert nyilván akkor is tudtad mi lehet a baj amikor a #94056 -t írtad, csak nem akartál érdemben segíteni ... -
ekkold
őstag
Mondjuk ha idéznéd azt a részt ahol azt állítom, hogy az imnks.com az konkrétan egzotikus lenne bár a Kína nyelvet veled ellentétben sokan nem hiszem, hogy beszélnék itt Magyarországon.
Viszont azt is láttam, hogy a fent említett csomagot jobban megmókolták mint gondoltam (csak elsőre nem olvastam figyelmesen).
Azon túl, hogy a boldog tudatlanság mindig hasznos, jó ha mindenki tisztában van vele, hogy azok is hasonló magasröptű hozzászólásokat szoktak írni akiknek az eszközeit terheléses támadásokra szokták használni az mellet, hogy ők teljesen boldogan elvannak úgy, hogy nem tudnak róla és egész addig amíg a poresz nem akad nem is zavarja őket ....
Ja és ezzel sem azt írtam, hogy nálad is biztos, fent áll ez a helyzet. Vagy ez a fenti driver telepítő bármi kárt okozna biztosan. Viszont a lehetősége megvan rá.Mint ahogy lehet a legtutibb ilyen oldal is pld. synocommunity ahol a fenti Kínai oldallal szemben letölthetőek rendesen a csomagok a webes felületükről így bele lehet nézni telepítés előtt és megnézni mi fog történni. (Persze ha te írod, hogy nyugi jó az az oldal, hisz neked bevált az sokaknak elég arra, hogy ezt az apró különbséget átugorjuk és ugyan arra a szinte emeljük a kettőt ). No de még a synocommunity -vel is előfordulhat, hogy oda megy hozzájuk gonosz Józsi és felkínál egy olyan összeget az oldalért, amire nem mondanak nemet és onnantól ha Józsi lecseréli a csomagokat akkor elég ha 1% szívja be akinek felugrik a frissítés .
Azt is értem, hogy ez tuti nem te leszel, mert te az leszel aki odamegy ezekhez és megmondja, hogy milyen hülyék voltak ...Mindig vannak olyanok akik (azt hiszik) tudják mikor kell frissíteni és mikor nem meg vannak olyanok akik úgy vannak vele, hogy remélem mindig szerencsés leszek és nem sz@pom be, és a lehető legjobban utánaolvasok mindig ....
A korábbi hozzászólásodból, még ha nem is volt esetleg szándékos, de nagyjából ez jött le nekem. Azonkívül nem mondtam hogy ismerem a kínai nyelvet, nem tudom hogy ez honnan jött, de amúgy ha kell, akkor tudom használni valamelyik fordítót, mint ahogy ezt bárki más is megteheti.
A többire reagálva:
- Frissítés: tudom, hogy mindekibe azt próbálják belenevelni, hogy ha nem frissítesz akkor "elvisz az ördög" - de azért ez akkor sem teljesen így van. Persze ha valaki ezt megemlíti akkor rögtön "felmondják a leckét", hogy de feltörik, felhasználják, spamet küldenek rajtad keresztül stb... De ez akkor sem ennyire fekete vagy fehér...
Sok esetben a frissítéssel együtt kapod az új biztonsági rést is. Számtalan példa volt és van rá amikor egy firssítés funkciócsökkenéssel jár. Pl. andriodból kivették a beszégetés rögzítési lehetődéget gdpr-re hivatkozva - na pl. nekem még működik mert régi telefonom van amit nem frissítettem. De legyen synology-s példa is: vannak ugye akik szívesen használták a Video Station-t, nos ha frissítenek akkor kereshetnek helyette mást...
Sokféle biztonsági résnek utána olvastam, hogy a kockázatokat ismerjem. Nagyon gyakori, hogy ezek kihasználásához a felhasználók "további hanyagsága" is kell. Pl. feleslegesen kinyitott portok a net felé, tűzfal mellőzése vagy rossz beállítása, ész nélkül letöltött programok próbálgatása. Pl. egy időben kijött a Mikrotik routerekre olyan OS amiben egy biztonsági rést kihasználva routerek ezreit hekkelték meg. Akkor még nyilván erről nem tudtunk, nekem is a "lyukas rendszer" volt akkor telepítve. A saját routeremet mégsem hekkelték meg, nem véletlenül, ugyanis a hiba kihasználásához az is kellett (volna) hogy a menedzseléshez használt 8291-es TCP port elérhető legyen az internet felől. Csakhogy alap dolog (legalábbis nálam, és másnak is ezt tanítom), hogy menedzseléshez használt dolgokat csak LAN-on belül engedjünk, és ha távolról kell elérni akkor használjunk valamilyen korszerű VPN megoldást erre. Sokat írhatnék még erről, de a lényeg: nem kell mindent elhinni, hanem érdemes kicsit utána nézni a dolgoknak, és ésszel dönteni. (és nyilván ez van amikor a frissítést jelenti, de van amikor viszont nem)Az imnks-el kapcsolatban: onnan (és máshonnan is) le lehet tölteni a csomagokat, csak kicsit bonyolultabb, mint ott ahol csak kattintani kell a letöltéshez. Talán vol tis szó róla itt vagy a xpenlogy topikban, hogy hogyan kell.
Ha pedig egy új csomaggal kapcsolatban kétségeim vannak, vagy csak nem ismerem, (de még egy esetleges frissítés előtt is) kipróbálom egy virtuális gépen. Az ingyenes Virtualboxra feltettem egy DSM-et, amin bártan kipróbálható bármi, akár egy vírus is megnézhető lenne, hogy mit művel (vagy próbál művelni), mert akár mit is tesz van egy tűzfal, és egy virtuális hardver alatta - amiben nem tud kárt tenni, hiszen a HDD alatta valójában csak egy fájl. Ezt adott esetben windows vagy linux esetében is megteszem, ha szükségesnek érzem.Persze nyilván ezt sokan nem teszik meg, de azok mindenképpen nagyobb kockázatnak vannak kitéve, bármit is tesznek.
-
gyugyo79
addikt
Mondjuk ha idéznéd azt a részt ahol azt állítom, hogy az imnks.com az konkrétan egzotikus lenne bár a Kína nyelvet veled ellentétben sokan nem hiszem, hogy beszélnék itt Magyarországon.
Viszont azt is láttam, hogy a fent említett csomagot jobban megmókolták mint gondoltam (csak elsőre nem olvastam figyelmesen).
Azon túl, hogy a boldog tudatlanság mindig hasznos, jó ha mindenki tisztában van vele, hogy azok is hasonló magasröptű hozzászólásokat szoktak írni akiknek az eszközeit terheléses támadásokra szokták használni az mellet, hogy ők teljesen boldogan elvannak úgy, hogy nem tudnak róla és egész addig amíg a poresz nem akad nem is zavarja őket ....
Ja és ezzel sem azt írtam, hogy nálad is biztos, fent áll ez a helyzet. Vagy ez a fenti driver telepítő bármi kárt okozna biztosan. Viszont a lehetősége megvan rá.Mint ahogy lehet a legtutibb ilyen oldal is pld. synocommunity ahol a fenti Kínai oldallal szemben letölthetőek rendesen a csomagok a webes felületükről így bele lehet nézni telepítés előtt és megnézni mi fog történni. (Persze ha te írod, hogy nyugi jó az az oldal, hisz neked bevált az sokaknak elég arra, hogy ezt az apró különbséget átugorjuk és ugyan arra a szinte emeljük a kettőt ). No de még a synocommunity -vel is előfordulhat, hogy oda megy hozzájuk gonosz Józsi és felkínál egy olyan összeget az oldalért, amire nem mondanak nemet és onnantól ha Józsi lecseréli a csomagokat akkor elég ha 1% szívja be akinek felugrik a frissítés .
Azt is értem, hogy ez tuti nem te leszel, mert te az leszel aki odamegy ezekhez és megmondja, hogy milyen hülyék voltak ...Mindig vannak olyanok akik (azt hiszik) tudják mikor kell frissíteni és mikor nem meg vannak olyanok akik úgy vannak vele, hogy remélem mindig szerencsés leszek és nem sz@pom be, és a lehető legjobban utánaolvasok mindig ....
-
ekkold
őstag
Dehát az sem az alap rendszer része, tehát annak a telepítése+ használata is leírást igényelne, akkor akár már mehetne egy feladatütemezőből lefuttatható pár sor is ...
De 99% biztos vagyok benne, hogy nincs ott semmi ami nem oda való. Mint ahogy abban is, hogy az oldal csak a saját közönsége miatt csinált olyan verziókat amibe beleírták saját nyelvükön az okosságot, de a lényegi részt nem piszkálták. De ha meg az 1% lenne akkor sem azt a könyvtárt használnák az okosság tárolására, futtatására amibe a rendes dolgok vannak + azokat nyilván hagynák jól működni és mellette máshol futna a + ... Szóval ezek csak feleslegeges körök lennének
Mondjuk én alapból kizárólag csak akkor frissítek bármit, ha kifejezetten okom van rá. Ugyanakkor szerintem az spk7.imnks.com annyira nem "egzotikus hely", hogy vírusokat terjesszenek - szedtem már az elődjéről is (spk.imnks.com) nagyon hasznos, és máig jól működő programokat.
-
gyugyo79
addikt
Dehát az sem az alap rendszer része, tehát annak a telepítése+ használata is leírást igényelne, akkor akár már mehetne egy feladatütemezőből lefuttatható pár sor is ...
De 99% biztos vagyok benne, hogy nincs ott semmi ami nem oda való. Mint ahogy abban is, hogy az oldal csak a saját közönsége miatt csinált olyan verziókat amibe beleírták saját nyelvükön az okosságot, de a lényegi részt nem piszkálták. De ha meg az 1% lenne akkor sem azt a könyvtárt használnák az okosság tárolására, futtatására amibe a rendes dolgok vannak + azokat nyilván hagynák jól működni és mellette máshol futna a + ... Szóval ezek csak feleslegeges körök lennének
-
kgymac
őstag
Újra lett indítva a NAS a csomagforrás eltávolítása után?
Az a baj, hogy úgy, hogy nem értesz hozzá nem elég ha annyit írok, hogy a var/packages/rtl8156/ ne legyen semmi (és linkelt könyvtárakban se)
+ ez nem megoldás a frissítésre. A frissítés nem a bb-qq-s csomag miatt van hanem mert beállítottál egy csomagforrást amin ugyan azon a néven volt újabb -nak jelzett telepítő ami igazából egy fájlban 1 db szám kb. (Ha nincs fent a csomag frissíteni sem akarja meg a frissítés nem is kötelező ezt talán thirdparty-nál nem is lehet, hogy azért a userra lehessen mutogatni ha megtörtént a baj ...)
+ ha én raknék okosságot nem a rtl8156 könyvtárba raknám ...Szóval ha nem értesz hozzá akkor a legjobb ha az első kérdésre nem volt a válasz és az megoldja.
sudo -iután mc-vel tudná törölni a könyvtár tartalmát.
Persze igencsak figyelnie kell arra, hogy mit is csinál. -
gyugyo79
addikt
Köszönöm a válaszod és a segítségedet.
Kivettem a csomagforrásból a spk7.imnks.com-t.
Töröltem az alkalmazást.
Újraindítottam a Nas-t.
Újratelepítettem a bb-qq-s
Fel is települ hiba nélkül.
De itt már látszódik, hogy ír online verziót, ami nincs is.
Eltelik 5 perc és frissíteni akar, úgy, hogy nincs is benne a csomagforrásoknál az spk7.
Nem értek annyira a synology nas-hoz, de nem lehet esetleg az alkalmazás törlése után ssh-n törölni az egész telepítési könyvtárat. Vagy esetleg más megoldást tudtok javasolni a végleges törlésre? Köszönöm.Újra lett indítva a NAS a csomagforrás eltávolítása után?
Az a baj, hogy úgy, hogy nem értesz hozzá nem elég ha annyit írok, hogy a var/packages/rtl8156/ ne legyen semmi (és linkelt könyvtárakban se)
+ ez nem megoldás a frissítésre. A frissítés nem a bb-qq-s csomag miatt van hanem mert beállítottál egy csomagforrást amin ugyan azon a néven volt újabb -nak jelzett telepítő ami igazából egy fájlban 1 db szám kb. (Ha nincs fent a csomag frissíteni sem akarja meg a frissítés nem is kötelező ezt talán thirdparty-nál nem is lehet, hogy azért a userra lehessen mutogatni ha megtörtént a baj ...)
+ ha én raknék okosságot nem a rtl8156 könyvtárba raknám ...Szóval ha nem értesz hozzá akkor a legjobb ha az első kérdésre nem volt a válasz és az megoldja.
-
trol75
tag
Reménykedj, hogy igen....
A Syno thirdparty csomagkezelése a 7.x+ után is gyászos. Míg a saját arhívjaikat (ide tertozóan a *.spk -k is) levédték a mókolástól aránylag jól addig a tp -k ugyan úgy működnek.
Kb egy TC-vel vagy 7zip stb. -el kicsomagolható, belerakható, átírható bármi a csomagban. Aztán ha egy csomagforrásba ugyan olyan néven magasabb verzióval felkerül "bármi" arra már frissítene is a csomagközpont ...
Ezek után gondolja végig mindenki a lehetőségeket és az egzotikus helyekről származó csomagforrások használatát
Mivel nincs időm/ kedvem beszerezni a spk7.imnks.com-ról a csomagot amire frissült nem tudok biztosat, mondani. Ha van kedved nézz bele mit csinál a telepítője ....
De számomra első lenne leszedni, és az bb-qq -sat használni. Ha követed az ott leírtakat és végig csinálsz mindent akkor működni fog. Ha használod a keresőt akkor itt a fórumba is voltak másik is akiknek akadozva jött össze az első elindulás amit ők kaptak tanácsok segíthetnek.
Köszönöm a válaszod és a segítségedet.
Kivettem a csomagforrásból a spk7.imnks.com-t.
Töröltem az alkalmazást.
Újraindítottam a Nas-t.
Újratelepítettem a bb-qq-s
Fel is települ hiba nélkül.
De itt már látszódik, hogy ír online verziót, ami nincs is.
Eltelik 5 perc és frissíteni akar, úgy, hogy nincs is benne a csomagforrásoknál az spk7.
Nem értek annyira a synology nas-hoz, de nem lehet esetleg az alkalmazás törlése után ssh-n törölni az egész telepítési könyvtárat. Vagy esetleg más megoldást tudtok javasolni a végleges törlésre? Köszönöm. -
gyugyo79
addikt
Szia.
Én is onnan töltöttem le az eredeti fájl-t ahonnan te.
Igazad lehet a csomagforrásoknál bent van a https://spk7.imnks.com.
Megnézetem és ott tényleg van egy RTL8156/7网卡驱动 v2.18.1-3 fájl.
Kis is vettem a csomagforrások közül.
Most már csak az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom maradéktalanul letörölni ezt az driver csomagot.
Elég csak a csomagkezelési központból eltávolítani?Reménykedj, hogy igen....
A Syno thirdparty csomagkezelése a 7.x+ után is gyászos. Míg a saját arhívjaikat (ide tertozóan a *.spk -k is) levédték a mókolástól aránylag jól addig a tp -k ugyan úgy működnek.
Kb egy TC-vel vagy 7zip stb. -el kicsomagolható, belerakható, átírható bármi a csomagban. Aztán ha egy csomagforrásba ugyan olyan néven magasabb verzióval felkerül "bármi" arra már frissítene is a csomagközpont ...
Ezek után gondolja végig mindenki a lehetőségeket és az egzotikus helyekről származó csomagforrások használatát
Mivel nincs időm/ kedvem beszerezni a spk7.imnks.com-ról a csomagot amire frissült nem tudok biztosat, mondani. Ha van kedved nézz bele mit csinál a telepítője ....
De számomra első lenne leszedni, és az bb-qq -sat használni. Ha követed az ott leírtakat és végig csinálsz mindent akkor működni fog. Ha használod a keresőt akkor itt a fórumba is voltak másik is akiknek akadozva jött össze az első elindulás amit ők kaptak tanácsok segíthetnek.
-
trol75
tag
Nincs berakva valami csomagforrás ahonnan behúzta ezt a valamit?
Bár nekem még 7.1-en van a Synon (918+) de :
- Sem az ikonja nem ez a bb-qq/r8152 -nek (innen töltött).
-Nincsenek ilyen Kínai részek a csomag leírásban.
-Online verziót nem ír, hisz nincs is honnan.Elsőre az a baj, hogy ez nem jó esetleg nem is az aminek gondolod....
Szia.
Én is onnan töltöttem le az eredeti fájl-t ahonnan te.
Igazad lehet a csomagforrásoknál bent van a https://spk7.imnks.com.
Megnézetem és ott tényleg van egy RTL8156/7网卡驱动 v2.18.1-3 fájl.
Kis is vettem a csomagforrások közül.
Most már csak az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom maradéktalanul letörölni ezt az driver csomagot.
Elég csak a csomagkezelési központból eltávolítani? -
gyugyo79
addikt
A segítségeteket szeretném kérni.
Vettem egy Club 3D CAC-1420usb-s halló kártyát a DS124 nasomhoz.
Ezen leírás szerint kezdtem telepíteni a hálókártyát.
Letöltöttem a nasomnak (DS124 r8152-rtd1619b-2.18.1-1_7.2.spk) megfelelő drivert a github.com-ról.
Az apk telepítése első alkalommal sikertelen lett, de ez jó is így.
Utána ssh-n kiadtam ezt a parancsot:
sudo install -m 4755 -o root -D /var/packages/r8152/target/r8152/spk_su /opt/sbin/spk_su
Fel is ment rendesen. Utána újrakezdtem a telepítés, sikerült is.
Frissíteni akarta újabb verzióra. Itt már jött egy felrúgó ablak ezzel az üzenettel:
need root: please install simplepermissionmanager package and active it
sudo sed -i 's/package/root/g' /var/packeges/r8152/conf/privilege
De lefrissítette magát 2.18.1-3 verzióra, ami azért is fura mert bb-qq / r8152 oldalán az utolsó verzió 2.18.1-2.
Az elsőnek telepített drivert https://github.com/bb-qq/r8152 oldalról töltöttem le. A nas újra lett indítva.
Az alkalmazás újraindítás után nem futott automatikusan, így rámentem a futtatásra. A hálókártya nem is látszik az eszközök között. Mit rontottam el.Nincs berakva valami csomagforrás ahonnan behúzta ezt a valamit?
Bár nekem még 7.1-en van a Synon (918+) de :
- Sem az ikonja nem ez a bb-qq/r8152 -nek (innen töltött).
-Nincsenek ilyen Kínai részek a csomag leírásban.
-Online verziót nem ír, hisz nincs is honnan.Elsőre az a baj, hogy ez nem jó esetleg nem is az aminek gondolod....
-
tobias40
veterán
-
Magnat
veterán
Letöltöttem a nasomnak (DS124 r8152-rtd1619b-2.18.1-1_7.2.spk) megfelelő drivert a github.com-ról.
sudo install -m 4755 -o root -D /var/packages/r8152/target/r8152/spk_su /opt/sbin/spk_su
Frissíteni akarta újabb verzióra. Itt már jött egy felrúgó ablak ezzel az üzenettel:
De lefrissítette magát 2.18.1-3 verzióra, ami azért is fura mert bb-qq / r8152 oldalán az utolsó verzió 2.18.1-2.
Az elsőnek telepített drivert https://github.com/bb-qq/r8152 oldalról töltöttem le. A nas újra lett indítva.
Az alkalmazás újraindítás után nem futott automatikusan, így rámentem a futtatásra. A hálókártya nem is látszik az eszközök között. Mit rontottam el.Szia,
én intel procis 718+-ra tettem fel, amikor már futott a driver, csináltál megint restartot? Úgy emléxem, nekem is csak akkor vette észre, h van még egy nic ... mondjuk azóta már nem használom, mert 2 nap után randomban elkezdett leszakadni a kártya, usb-ből ki-be után megint jó lett, de így nem stabil ... meg ami érdekes, legtöbb esetben lassabb volt, mint a két db 1 gigás saját nic-ek összefogva smb multichannelben.
-
trol75
tag
-
ekkold
őstag
Az alkalmazás újraindítás után nem futott automatikusan, így rámentem a futtatásra. A hálókártya nem is látszik az eszközök között. Mit rontottam el.Mit rontottam el.
Ha már volt egy működő driver telepítve, akkor miért kellett frissíteni? -
trol75
tag
Az alkalmazás újraindítás után nem futott automatikusan, így rámentem a futtatásra. A hálókártya nem is látszik az eszközök között. Mit rontottam el. -
Guenwhywer
tag
eddig használtat terveztem de pl 223-at nem láttam használtan. 124 meg újonnan beleférhet a keretbe. Bár inkább felülről súrolja illetve túllépi de ha nincs más akkor az lesz. Szívem szerint 30-40 között szánnék rá + vinyó de az van itt elfekvőben kezdésnek jó lenne. Ahogy látom az ár amire kezdésnek gondoltam az nem lesz elég. 124-re most 64 ezres árat láttam az árukeresőn igaz hogy keret fölött van de az akkor garanciális.
-
Sasi001
őstag
módosítom is ahogy látom az lassú lesz. akkor a 124 lehet a befutó?
Használtat akarsz venni? Mennyi a keret? Inkább ds223.
-
Guenwhywer
tag
A J is elég alap használatra, de ha csak egy indexelést bekapcsol az ember, és sok file-t másolsz rá, akkor el tud tűnni. Fotókkal ez kifejezetten hátrány.
Videókra, file-okra, letöltésre boldogan elvoltam anno a DS220j-vel én is, de már egy nagyobb adatmozgás a drive mappában meg tudta fogni. Szóval igen, kompromisszumokkal elég, de anno nem volt annyival költséghatékonyabb, hogy megérje a szenvedést.
Most van egy DS124-em letöltésre és mentésre, szóval sikerült összehasonlítanom az alsó szintet, míg a main NAS egy DS918+módosítom is ahogy látom az lassú lesz. akkor a 124 lehet a befutó?
-
Guenwhywer
tag
A J is elég alap használatra, de ha csak egy indexelést bekapcsol az ember, és sok file-t másolsz rá, akkor el tud tűnni. Fotókkal ez kifejezetten hátrány.
Videókra, file-okra, letöltésre boldogan elvoltam anno a DS220j-vel én is, de már egy nagyobb adatmozgás a drive mappában meg tudta fogni. Szóval igen, kompromisszumokkal elég, de anno nem volt annyival költséghatékonyabb, hogy megérje a szenvedést.
Most van egy DS124-em letöltésre és mentésre, szóval sikerült összehasonlítanom az alsó szintet, míg a main NAS egy DS918+ds213+ megfelelhet a célra?
-
PhoenixK
őstag
Most van egy DS124-em letöltésre és mentésre, szóval sikerült összehasonlítanom az alsó szintet, míg a main NAS egy DS918+ -
Sasi001
őstag
-
Sanyi.mTs
addikt
-
ekkold
őstag
-
Sanyi.mTs
addikt
-
kress
aktív tag
-
Sasi001
őstag
-
Magnat
veterán
-
Magnat
veterán
A J a leglassabb vagy a legkevesebb memóriával szerelet budget modell a hasonló számozású modellek között.
-
Magnat
veterán
Mert a Tasilscale máshogy működik, ott a vpn szerver nem a nason van hanem egy külső szerveren és a nas meg a kliens is oda autentikál. Tehát kb úgy működik mint ha QC-n éred el a nast, csak itt nem a Syno szervere lesz közbeékelve a kliensnek meg a nasnak hanem a Tailscale szervere.
-
RockCNC
őstag
Rakd át a képek mappába és jó lesz.
Vagy ha másik mappát akarod, akkor a megosztott mappának meg kell adni az engedélyt. -
huan
őstag
Sziasztok,
A családi fotókhoz szeretném használni a Synology Photos-t, de a fényképek nem a /home/Photos -alatt vannak, hanem teljesen máshol és nem is szeretném, ha a /home/Photos-ban lennének.
Használható így a Synology Photos?
Köszönöm! -
Sasi001
őstag
Ha tényleg csak fotókhoz használod, akkor egy kétlemezes elég lehet. A Tükrözés nem védelem, max egy lemezhiba ellen.
Én elsöre azt mondanám, szerezz be egy ds220+-t, és indulj el egy 6-10TB-os lemezzel. Ezen legyen BTRFS, ami a snapshot + lomtárral megvéd a véletlen törlések ellen.
Másodiknak szerezz egy olcsó USB-s lemezt, amit csak akkor dugsz rá a NAS-ra, ha mentést csinálsz.A DS220+ intel CPU-s, tehát van benne böven tartalék. Lehet lejjebb adni, de sok fotó mellé semmiképp nem ajánlok J modellt, valamint 2020-nál régebbit az idötállóság miatt.
Ha kintröl is el akarod érni, akkor quickconnect az egyszerü megoldás, VPN a biztosabb, bár ott is figyelni kell a karbantartásra.Szinkronizálásra vagy a drive vagy a photos app játszik - ha telóról töltesz fel, PC-röl Web vagy Drive-app. A Drive file alapon 1:1 szinkronizál, a Photos a Synology Photos alá játszik
szerk.: Az idötállósághoz: Lehet persze régebbi modellt is venni, de ott az Update-ek ritkulnak.
A 2020-at elhamarkodtam, egy 2018-as modell még szintén játszhat, ahhoz még jön elvileg egy fö SW-Verzió, de ennek még most nézek utána...Miért a J modell mit takar? Nekem 223 van fekete a 223J fehér. Semmi gond nincs vele, mióta beüzemeltem nem is láttam. Fotók filmek letöltése szinte alapjáraton pötyög.
-
PhoenixK
őstag
Sziasztok. Végigfutva az összefoglalót nem találtam meg a számomra egyik leg relevánsabb pontot. Persze fontos hogy saját hálózatból elérjem a nas-t (sajnos a hálózatok a legkevésbé értett része számomra a pc használatnak) viszont a másik nagyon fontos szempont a telefonról(android) nas-ra szinkronizálás lenne. Természetesen képekről van szó. Alighanem használt synology nas-ban gondolkzom akár régebbi is érdekel(sőt, mert csóró vagyok) ha két lemezes és rámehetek a biztonságra az csak előny ha nem akkor gondolom mindegyik támogatja már az usb- mentést külső vinyóra. Szóval mi az a minimum és egyáltalán mi az amire szükségem lesz ehhez? Vinyónak választok valami megbízhatót kb3-4Tb közötti lesz amire szüksgégem van(fényképező gép is van nem csak teló de az otthonról lenne feltöltve). Nem zárkózom el a hivatalos synology hozzáféréstől akár előfizetéstől sem amennyiben ez a jó megoldás. Jelenleg a google fotókat használom de az évi 17k/200gb viszonylag kevés főleg hogy így csak a telefonos képeimet érem el a fényképező gépes képeket nem. Arra végképp kevés az a tárhely. Ha van világtalanoknak szánt útmutató a témában azt is szívesen venném link formájában. Előre is köszi a segítséget.
Ha tényleg csak fotókhoz használod, akkor egy kétlemezes elég lehet. A Tükrözés nem védelem, max egy lemezhiba ellen.
Én elsöre azt mondanám, szerezz be egy ds220+-t, és indulj el egy 6-10TB-os lemezzel. Ezen legyen BTRFS, ami a snapshot + lomtárral megvéd a véletlen törlések ellen.
Másodiknak szerezz egy olcsó USB-s lemezt, amit csak akkor dugsz rá a NAS-ra, ha mentést csinálsz.A DS220+ intel CPU-s, tehát van benne böven tartalék. Lehet lejjebb adni, de sok fotó mellé semmiképp nem ajánlok J modellt, valamint 2020-nál régebbit az idötállóság miatt.
Ha kintröl is el akarod érni, akkor quickconnect az egyszerü megoldás, VPN a biztosabb, bár ott is figyelni kell a karbantartásra.Szinkronizálásra vagy a drive vagy a photos app játszik - ha telóról töltesz fel, PC-röl Web vagy Drive-app. A Drive file alapon 1:1 szinkronizál, a Photos a Synology Photos alá játszik
szerk.: Az idötállósághoz: Lehet persze régebbi modellt is venni, de ott az Update-ek ritkulnak.
A 2020-at elhamarkodtam, egy 2018-as modell még szintén játszhat, ahhoz még jön elvileg egy fö SW-Verzió, de ennek még most nézek utána... -
gambeca
tag
-
Guenwhywer
tag
Sziasztok. Végigfutva az összefoglalót nem találtam meg a számomra egyik leg relevánsabb pontot. Persze fontos hogy saját hálózatból elérjem a nas-t (sajnos a hálózatok a legkevésbé értett része számomra a pc használatnak) viszont a másik nagyon fontos szempont a telefonról(android) nas-ra szinkronizálás lenne. Természetesen képekről van szó. Alighanem használt synology nas-ban gondolkzom akár régebbi is érdekel(sőt, mert csóró vagyok) ha két lemezes és rámehetek a biztonságra az csak előny ha nem akkor gondolom mindegyik támogatja már az usb- mentést külső vinyóra. Szóval mi az a minimum és egyáltalán mi az amire szükségem lesz ehhez? Vinyónak választok valami megbízhatót kb3-4Tb közötti lesz amire szüksgégem van(fényképező gép is van nem csak teló de az otthonról lenne feltöltve). Nem zárkózom el a hivatalos synology hozzáféréstől akár előfizetéstől sem amennyiben ez a jó megoldás. Jelenleg a google fotókat használom de az évi 17k/200gb viszonylag kevés főleg hogy így csak a telefonos képeimet érem el a fényképező gépes képeket nem. Arra végképp kevés az a tárhely. Ha van világtalanoknak szánt útmutató a témában azt is szívesen venném link formájában. Előre is köszi a segítséget.
-
Sanya
nagyúr
-
akosxyz
senior tag
Sziasztok, hogy tudom tesztelni, hogy a tűzfalam jól működik-e? Pl külföldi próbálkozásokat letiltja? Vpn-el próbáltam, de helynek ott is Magyarországot írja, pedig Holland szerveren voltam.
-
csomi1977
aktív tag
-
Sasi001
őstag
-
Csixi
csendes tag
Kézzel letöltöttem a legfrissebb frissítést és nagyjából helyreállt minden. Ncore-on megjelent a frissen letöltött film és azt írja ki, hogy seedben van. A feltöltés ténylegesen nem megy még...
Elindult a feltöltés...
-
Sasi001
őstag
Remélhetőleg hamar megoldódik, ezért nem frisítettem, ráadásul amit a heic fájlokkal művelnek az sem tetszik.
-
Csixi
csendes tag
-
Csixi
csendes tag
-
Tamarel
senior tag
Ubuntun a portré és a 24 Mp képek nem mennek.
Windowson mind jó (copytrans 2.0-ás csomag). -
Magnat
veterán
De érted, h a portnyitással van gondja, anélkül meg a vpn sem megy ...
-
Csixi
csendes tag
Állíts be egy openVPN-t a NAS-on és simán látod a világ minden tájáról a meghajtót. Nekem is ez megy, windows alól Z meghajtóra beállítva és mint helyi meghajtóként látom. kb 30 megával tudok rá írni-olvasni, 1000/300-as Digi alatt van.
-
Sasi001
őstag
És a visszatöltés is megy?
-
Csixi
csendes tag
Nem tudom mi volt az eredeti kérdés, de nekem frissítés után is működik minden az Ncore-ról. RSS ugyanúgy betölt és letölt, mint régen. Egyedül a plex volt az, ami szólt, hogy frissítsek, de akkor még nem volt frissítése, így visszaraktam eggyel régebbit és azóta minden oké.
-
csomi1977
aktív tag
Sziasztok!
A nasom magyarországon van, el tudom érni inernet böngészőn keresztül a teljes tartalmát quickconnect-al.
A kérdésem pedig: Miven jelenleg külföldön vagyok, hogy tudnám elérni a nas-t úgy, hogy kihagyom a körből az internet böngészőmet?A dyn dns nem működik, bármit is csináltam, a quickconnenct az működik.
Nekem egy ftp kapcsolat kellene.Előre is köszönöm ha van bármiféle ötletetek...
Tailscale VPN?
-
kgymac
őstag
Nem nevezném teljesen megoldásnak a torrentek leállítását majd ismételt elindítását. Kicsit Bill-es "megoldás".
@paolinho: ezt mindenkinek magának kell eldöntenie. Nekem csak a let's cert gyártás alatt van kinn a neten az ovpn-en kívül. Amíg megy a cert gyártás és az ovpn, nem frissítek.
-
Magnat
veterán
Szia,
1000%, h be lehet állítani gyári fw-vel is pedig ... tutira nem vagy nat mögött? Diginél is megesik néha ...
-
paolinho
addikt
-
Sasi001
őstag
-
kress
aktív tag
-
kgymac
őstag
Köszi a választ. Ezt ki intézi? vagy honnan fogom tudni, ha megvan? Egyáltalán vélhetően meddig tart?
Kereső is kidobta volna. Két-három hete volt itt téma. Én még 7.1-en vagyok, így nálam működik.
-
Andras6800
senior tag
-
kgymac
őstag
A megválaszolt hozzászólás már nem elérhető.Frissítettél 7.2.2-re, abban újabb php van, s ezen nem futnak az ncore pluginok. Meg kell várni, amíg lesznek újabb ncore pluginok.
-
gambeca
tag
Kapni kap, de a routert nem tudom konfigurálni, egyszerűen nem tudtam rábírni...
Tplink Archer AC80 router, kifele meg egy ZTE F668 modem üzem módban, digi szolgáltató.
Erős a gyanúm, hogy a router nem megfelelő, openwrt meg hasonlók nem mennek rá... -
Sanyi.mTs
addikt
Sziasztok!
A nasom magyarországon van, el tudom érni inernet böngészőn keresztül a teljes tartalmát quickconnect-al.
A kérdésem pedig: Miven jelenleg külföldön vagyok, hogy tudnám elérni a nas-t úgy, hogy kihagyom a körből az internet böngészőmet?A dyn dns nem működik, bármit is csináltam, a quickconnenct az működik.
Publikus IP címet kap a nassal közös hálózat?
-
gambeca
tag
-
RockCNC
őstag
-
gambeca
tag
-
RockCNC
őstag
Sziasztok!
DS file telóra nem játszik?
-
gambeca
tag
Sziasztok!
-
RockCNC
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
94100 - 94001
102192 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 95901 95900 - 95801 95800 - 95701 95700 - 95601 95600 - 95501 95500 - 95401 95400 - 95301 95300 - 95201 95200 - 95101 95100 - 95001 95000 - 94901 94900 - 94801 94800 - 94701 94700 - 94601 94600 - 94501 94500 - 94401 94400 - 94301 94300 - 94201 94200 - 94101 94100 - 94001 94000 - 93901 93900 - 93801 93800 - 93701 93700 - 93601 93600 - 93501 93500 - 93401 93400 - 93301 93300 - 93201 93200 - 93101 93100 - 93001 93000 - 92901 92900 - 92801 92800 - 92701 92700 - 92601 92600 - 92501 92500 - 92401 92400 - 92301 92300 - 92201 92200 - 92101 92100 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Z Fold8 - útlevél-ellenőrzés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Google Pixel Watch 4 41 mm kiváló állapotban, összes tartozékával
- Dell Latitude 5520 /i5-1145G7/16GB/512GB SSD/15.6" FHD magyar bill.laptop
- Gamer PC! R7 7800X3D/RTX 4080/32GB DDR5 RAM/1TB Nvme Garancia!
- Asus Gamer Laptop G513 használt BK6PL77O eladó
- új, bontatlan, iPhone 17E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával

)

A fura az, hogy az előbb töltöttem le egy filmet és az lejött, már a plexben látom is, de az ncore-on nem jelent meg.
Patice