- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delfi
tag
válasz
csomi1977 #97198 üzenetére
Nálam most van egy külső bölcső, de amit oda teszek, azt nem úgy kezeli a DSM, mint a belső köteteket, hanem csak egy usbshare1 és 2 néven jelenik meg. Nem tudtam rajta sok mindent állítani. Persze ettől még egy darab downloads kötet kialakítható, ebben igazad van.
@Tamarel: Igen, szerintem ezt is olvastam itt a fórumon, így nem látom igazán értelmét a drága Fury ssd-nek, mert nem tudom majd kihajtani.
-
Multibit
nagyúr
Nem arról van szó, hogy nem lehet. Az IT-ban sok kerülő megoldás létezik. Én inkább tennék SATA SSD-t egy HDD helyére (valami strapabíró típust).
Mitől "rendes" a HDD és mitől "rendetlen" az SSD?
Inkább az a gond, hogy a júzerek többsége csak tizen- huszon-terabájtokban tud gondolkodni. Aki gyűjtögető életmódot folytat, viselje el a rakat HDD hangját -
Delfi
tag
válasz
Multibit #97190 üzenetére
Én úgy értelmeztem Patice [bejegyzését], hogy meg lehet csinálni.
A négy slotban rendes diszkek lesznek, nem áldoznék erre egy slotot. -
Delfi
tag
válasz
burgatshow #97185 üzenetére
De megoldja a problémámat, hogy ne zörögjenek éjjel a diszkek?
Ha már két feltöltés fut egyszerre, akkor a diszkeknek a hangja zavaró alváshoz. -
draveczfoto
csendes tag
Sziasztok!
Nem vagyok benne biztos, hogy ezt ide kéne, de nincs jobb ötletem...
Synology DS224+ NAS beüzemeléséhez, konfiguráláshoz keresünk hozzáértőt.
Fotós munkák képei lenne az adatok túlnyomó része.
Túl vagyunk 1-2 próbálkozáson informatikussal (NAS ismeret nélküli), de még mindig nem tudjuk, hogy a NAS nem tudja amit szeretnénk, vagy csak nem volt jól beállítva.
Két dolog, ami fontos nekünk:
-Folyamatban lévő munkák képeinek távoli Windows PC-k (4-5 db) közötti szinkronizálása.
-Könnyű megosztás a képek átadásához letöltési link formájában (ez nem generál nagy adatforgalmat).
A NAS egyszer már be volt üzemelve, valószínűleg a legelejétől kellene kezdeni. A távoli elérésű megoldásra nyitottak vagyunk a beállításnál. Amúgy helyileg Tolna megye.
Ajánlat, infó jöhet privát üzenetben. -
Delfi
tag
válasz
csomi1977 #97183 üzenetére
Patice írt régebben egy megoldást rá, szóval az talán megoldható.
Mivel ezek az ssd-k már simán kibírnak 2 millió órás működést, és asztali gépben nálam is fut már vagy 2 éve egy gond nélkül(jó, ott napi 10 órát megy), szóval nem nyírja ki könnyen. De majd felvilágosítanak azok, akik kipróbálták már.
A mennyiség változó, napi 20-30 Gb biztosan átmegy rajta. -
csomi1977
aktív tag
-
Delfi
tag
válasz
AiRLAC #97177 üzenetére
Szia!
Azt hiszem most löktél a 423+ felé.
Épp vásárláson gondolkodom, és a 923+ felé hajlottam, mert úgy néztem, hogy csak neki van NVMe slotja(két napja valamiért így olvastam) és az én elképzelésem szerint azért tennék oda egy ssd-t, hogy az legyen a torrent kötetem. Jelenleg éjszakára le van tiltva, mert a HDD-k hangja nem hagy minket pihenni(nem tudom kirakni a szobából sajna).
Viszont amikor az előbb olvasgattam a régebbi bejegyzéseket, akkor az egyik fórum társ azt mondta, hogy ő simán cache-nek tette be és a diszkek azóta nemigazán morognak nála. Így kicsit most bizonytalan vagyok, melyik lenne a jobb megoldás. A letöltés sebessége nem igazán érdekel, hiszen lejön amikor lejön, utána meg 0-24 majdcsak visszatölti a kötelezőt.
A 10 gigás kártyát 70k-ért tuti nem venném meg, és igazából nem is látom, hogy miképpen lehetne kihasználni. A szolgáltatói modem szerintem szintén egy gigás, így már a router 2,5 gigás portját sem tudom kihajtani.
A memóriából nem csak 18-at tud? Hivatalosan 2+4 van deklarálva és a netes keresgélés is csak 1db 16gb-os modult írt(DDR4-2666 non-ECC unbuffered SO-DIMM 260pin 1.2V).
Ennek megvásárlásán én is gondolkozom, mert a kettőt kevésnek tartom, a 8 vs 16 esetén meg nincs akkora árkülönbség.Ami viszont számomra kérdéses, hogy milyen legyen az ssd?
Ez olcsóbb : 2TB Kingston SSD M.2 NVMe NV3 meghajtó (SNV3S/2000G) 46k HuF
Ez 58k 2TB Kingston SSD M.2 NVMe KC3000 meghajtó (SKC3000D/2048G)
Ez meg már 60k 2TB Kingston SSD M.2 Fury Renegade meghajtó (SFYRD/2000G)Az elsőnél nem látom, hogy mitől olcsóbb, talán az átviteli sebességtől, de valaki írta, hogy a NAS nem képes kihajtani az 5-6000MB6s sebességet sem, ráadásul az utolsóra(a SYFYRD) az iponnál írták, hogy 70 fokra felmelegedett. Ott a NAS aljában nem biztos, hogy ez jó hír.
Szóval melyiket érdemesebb megvenni és download kötet legyen vagy cache inkább?
-
válasz
burgatshow #97168 üzenetére
Nem igaz, DS423+-ban is ugyanúgy ott van a 2x NVMe slot. Memóriából is kezel 20GB-ot szerintem, nem mintha kellene annyi, ezek a procik virtualizációra nem igazán alkalmasak. Egyedül a 10G miniNIC slot szól a 923+ mellett, de annak meg olyan ára van hogy inkább mennék más modell felé vagy USB 2.5G hálózati kártya.
-
csomi1977
aktív tag
válasz
A 423-ba is van cache lemez Nvme
-
cigam
titán
válasz
Ez kb annyi, mintha vennél egy sportautót, mikor a KRESZ szerint még autópályán is max 130-al mehetsz.
Persze meg lehet magyarázni, hogy mikor jön jól ez vagy az, de jelenleg csak torrentre keres 4 fiókos eszközt. Igen, ki tudja mit hoz a jövő. Lehet 5 év múlva is csak torrendezik, de az is lehet, hogy op.rendszereket futtatna konténerben. Igaz csak 40k a difi, de abból 1 évre előfizethet egy streaming csatornára. Megtankolhatja az autót, bármi...
Plusz 5 év múlva ha kevésnek tűnik, akkor lecserélheti a jelenlegi NAS-t, és az akkori (vélhetően gyorsabb, olcsóbb)kínálatból választhat magának olyan tudású eszközt, amire szüksége van. -
Borisz76
nagyúr
válasz
Virag.h #97160 üzenetére
Torrentnek a minél magasabb 1 szálas CPU teljesítmény a lényeg.
Tehát lehet 2 vagy 4 magos is.....a CPU de az fog gyorsabban torrentezni , amelyiknek magasabb a sebessége ( MHz ).
Ez a gyári Download Stationra biztosan igaz.
Lehet, hogy más töltögető programok jobban kezelik a több magot.Viszont egy NAS-t általában 0-24 üzemeltetünk.
Tehát majdnem mindegy , hogy egy adott anyag 5 perc alatt vagy 10 perc alatt töltődik le.....
Mondjuk a letöltési sebesség nem csak ezen múlik...
Hányan seed-elik ?
Hány aktív kapcsolat van beállítva....stb.De az igaz, hogy a " J " modellek az amúgy sem erős harverekkel szerelt Synology termékpaletta alját képezik....azaz erősen belépő szint !
-
Virag.h
aktív tag
válasz
burgatshow #97158 üzenetére
Igen de azt olvastam h pl a torrent hasznalatra az intel a jobb... vagy csak a arm cpu val szemben?
-
-
Virag.h
aktív tag
Ds218j van jelenleg 2db Western Digital Purple Surveillance 2tb
shr ben uzemelnek.
mivel a parom torrentezik es a tarhelybovites is lassan illo lenne ha a ket db hdd helyett csak egy
wd red plus 12tb vagy
wd red pro 12tb esetleg egy
seagate ironwolf pro 12tb
lenne egy kis ideig amig valtunk 4 rekeszre az novelhetne a torrent sebesseget? -
tjsz
senior tag
Sziasztok!
10 db különböző Synology DS-ért vagyok felelős, ezek közül 4 db-nál már előjött a figyelmeztetés, hogy a "SAN Manager"-nek van frissebb verziója és sikerült is frissíteni (DS220+, DS224+ és DS220j típusokról van szó).
6 db viszont "csendben van" és mintha nem akarnának frissíteni (mindegyik DS220j)
Ez miért van? Ezt lehet valahogy erőltetni velük?
-
huan
őstag
Sziasztok,
Nekem is lenne tűzfalas kérdésem.
Dockerben van több konténert, de nem teljesen egyértelmű, hogy a tűzfalon alkalmazáslistájából kell kiválasztani a dockert engedélyezésre kívülről (mert ott is szerepel), vagy a konténer alhálózati maszkját kell felvenni, ahogyan Marius írja a RULE 6-nál.Van amelyik konténer network=host - ez egyértelmű, a tűzfalszabály beépített alkalmazáslistájából kikeresem, és engedélyezem/tiltom.
Van amelyik konténer network=bridge (pl.:gateway 172.19.0.1), ezt felveszem szabályként, amit engedélyezek/tiltok, de az összes bridge docker szerepel az alkalmazáslistában is, akkor mi értlme felvenni külön szabályként?Illetve a portok: Ha felveszek egy szabályban egy konténert az alhálózati maszkkal engedélyezésre pl., akkor annak összes portja engedélyezve lesz? (A legördülő alkalmazáslistában látni a konténerek portjait, külön-külön lehet engedni/tiltani amelyiket akarjuk...)
Tailscale: Szerepel a tiltó szabályban a 41641 portja és mégi működik tökéletesen... ?!?
Magyarul hogyan működnek ezek tulajdonképpen?
Remélem érthető, ami nekem nem. :)Köszönöm előre is!
-
felho001
tag
Sziasztok kicseréltem a NAS-ba a lemezeket de a 3 kötet fájlrendszere hibás nem javítja ki a tároláskezelő. Van valakinek ötlete hogyan tudnám áthelyezni az adatokat egy másik kötetre és az alkalmazásokat? Anno volt erre DSM 6.x alatt egy alkalmazás ami a csatolt képen is van, de az nem fut 7.x en. Nincs erre semmi alternatíva most? Vagy kijavítani a hibát valamilyen módon? Mind a 4 lemez új NAS DS415+ lemezek 8TB Ironwolf pro
-
ssgt1981
senior tag
A vpn-t, hogy kell úgy beállítani, hogy a csatlakoztatott eszközök teljes netes forgalma ezen keresztül menjen?
-
hódmaci
senior tag
Engedélyező szabály:
-Ha megfelel a feltételeknek beenged.
-Ha nem felel meg a feltételeknek tovább lép a következő szabályra.
Tiltó szabály:
- Ha megfelel a feltételeknek akkor tilt
- Ha nem felel meg a feltételeknek akkor tovább lép a következő szabályra.
Amennyiben jól értem. -
Patice
Topikgazda
Olyan szünetmentest kell választanod, amin van USB csatlakozó, ezzen keresztül tudod majd összekötni a NAS-sal, hogy kommunikálni tudjanak.
A szünetmentes tápegységek topikban segítenek az ajánlott típusokban.
Saját tapasztalat alapján tudom ajánlani a CyberPower VP700ELCD típusát, vagy a nagyobb tesókat, ha mást is rákötnél a szünetmentesre (pl. router, switch, modem, stb.).
-
IRO21
senior tag
válasz
hódmaci #97138 üzenetére
Igen, ugyanaz lesz a végeredmény, ha megcseréled a 2. és 3. sort.
Sőt, az engedélyező szabályaid bármilyen sorrendben lehetnek.
Ha vegyesen van engedélyező és tiltó szabályod, akkor viszont lényeges a sorrend, mert ha egy bizonyos forgalom illeszkedik valamelyik tiltó sorra, akkor utána már hiába engedélyeznéd.
A példádban pl. ha a negyedik sort feljebb hozod, az alatta lévők már nem fognak kiértékelődni! -
kress
aktív tag
válasz
hódmaci #97138 üzenetére
azért mindegy esetedben mert ezek engedélyező szabályok, nem tiltók
ha az lenne hogy tiltson mindent ami nem Magyarországról jön, akkor számítanaa magyarországos szabály nem azt mondja, hogy csak onnann jöhet máshonnan nem, azt mondja ha onnan jön akkor ok/engedem és kész, ha nem onnan jön akkor tovább megy a kövi szabályra, aztán az az utánira stb.
az utolsó szabály meg tilt mindent ami eljut odáig -
hódmaci
senior tag
-
IRO21
senior tag
válasz
hódmaci #97136 üzenetére
Fentről lefelé nézi, addig amíg illeszkedő szabályt nem talál. Ha egy szabály illeszkedik a kapcsolatra, akkor a hozzá tartozó műveletet végrehajtja és nem vizsgálja tovább.
A második sor csak a Magyarországról érkező forgalomra passzol, mivel ez németből jön, megy tovább és a harmadik fogja engedélyezni. -
hódmaci
senior tag
akkor miért számít a sorrend? Miért olvasom többfelé, hogy az is számít?
-Hiszen a 2. pont azt mondja ki, hogy bármi bármelyik porton de csak Magyarországról léphet be.
Vagyis Németországból belépve már itt hasalnák, nem?
A3. pontig el sem jutok.-Viszont ha nem számít a sorrend akkor értem, hiszen 3. szabály "kiskaput üt" a 2. szabályon.
Továbbra is azt feltételezve, hogy Németországból csatlakozok.
csomi1977
Lényegtelen, hogy biztonságos vagy nem. Csak a működését szeretném megérteni -
Delfi
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy szünetmentest a DS216+II NAS elé, amitől összesen annyit várnék el, hogy kommunikáljon a NAS-al és bírja ki azt a pár percet, amíg a NAS szabályosan leáll.
Tudnátok mondani típust?
Köszi. -
kress
aktív tag
válasz
hódmaci #97130 üzenetére
én nem értem 😃
egymás után nézi öket, amit engedélyeztél az bent van, nem nézi tovább, amire nem illeszkedett szabály azt a végén elutasítja az utolsó ami mindenre illeszkedik, onnan nincs tovább
azért mert valamit engedélyezel, az nem tilt minden mást, ezek csak engedélyeznek ha stimmelnek vagy nem csinálnak semmit
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Segítsetek már tűzfal megértésében. van több dolog is amit nem értek
Hogy is van ez?
1:-ha belső hálózatportról jön bármi akkor "bent" van ha ez nem igaz akkor tovább a következőre.
-ha bármely porton jön bármi Magyarországról akkor "bent" van ha ez nem igaz akkor tovább a következőre.
-ha titkosított term. jön akkor "bent" van ha ez nem igaz akkor tovább a következőre.
-tiltva mindenamik tiltásra kerültek azok "nem lépnek" tovább
Vagyis itt hiába adtam meg hogy titkosított term. porton bárhonnan(ország) jöhet bármi hiszen az előtte lévő szabály már tiltotta ha bármely más országból jönne.Vagy összességében nézi?
-ha belső hálózatportról jön bármi akkor "bent" van ha ez nem igaz akkor tovább a következőre.
-ha bármely porton jön bármi Magyarországról akkor "bent" van ha ez nem igaz akkor tovább a következőre.
-ha titkosított term. jön akkor "bent" van ha ez nem igaz akkor tovább a következőre.
-tiltva mindenamik tiltásra kerültek azok tovább lépnek addig míg valami szabály nem lesz rájuk igazak.
Vagyis itt a titkosított term. porton bárhonnan(ország) jöhet bármi hiszen az előtte lévő szabály nem engedte ezért tovább léptette, de a következő szabály meg beengedi.Remélem érthető a kérdésem.
Nem az érdekel,hogy mi honnan mely porton jöhet be? Hanem a logikája. -
Virag.h
aktív tag
Lattok eselyt ra h esetleg hardveraprora felkerul a kozeljovoben egy ds423+ aranyban jo ara? Vagy megszoktak varni a gari veget es utanna eladni oke?
-
Sanyi.mTs
addikt
Volt már valaki, aki egy fiókkkal 2db plex szervert üzemeltetett egyszerre 2 külön eszközön (nason)?
Itt hogyan lépett tovább? -
Sanyi.mTs
addikt
Én tegnap azt tapasztaltam, hogy az anyukámnál lévő backup nasra (ami péntekenként kapcsol be 2 óra hosszára) nem tudok belépni se ddns-sel, se qc-val. Elkezdtem a syno fiókom nézegetni és ott láttam a qc, ddns és (ez által a sima) IP címét, amikor is nem tudom, miért, de beírtam az ott látott IP-t és a dsm portját, majd bejött a dsm login ablak. Beléptem, ddns rendben, qc rendben, nem értettem mi lehetett a gondja. Majd ezután már sikerült a qc és ddns elérés is.
Nekem nem volt olyan jelzésem, mint neked.
-
felho001
tag
Sziasztok lecserélem a 415+ NAS-t egy 1525+-ra most épp az új lemezek rakom a régi NAS-ba még pont időben mert az egyik 6TB HDD épp megadta magát. ha kész az új had-el a raid 5 kiterjesztem mert ezek 8TB HDD-k és utána ha megjön az új akkor abba belerakom a megfelelő helyre az új HDD-et és elindítom a migrációt az így jó lesz ugye?
Ui: Ha esetleg valakit érdekel a régit eladom nekem már lassú volt de aki torrentre használná és Home dolgokra szerintem még tökéletes.
-
cigam
titán
Átfutottam az utóbbi pár óra hozzászólásait, de nem találtam ddns-re panaszkodó írást. Mást nem "dobott ki" a synology?
Most néztem rá, még mindég "nem sikerült" visszakapcsolódnia:
Viszont az internet felől még elérhetőek a megosztások.
Mi baja lehet? -
bnorci71
addikt
válasz
burgatshow #97113 üzenetére
nem akarom itt szemetelni a topikot saját topikjában is beszéltünk már erről.
Tény az Win PC-n volt azóta nem foglalkoztam vele, majd most a NAS-n rendet csinálokvagy váltok
enginev3.0
félisten
De a Star treket tényleg össze tudja keverni, saját tapasztalat
-
Sanyi.mTs
addikt
Folyamatban van DS218+-ról a költözés DS423+-ra és kellemes meglepetésként ért, hogy az USB-s UPS vezérlését meg lehet osztani (belső) hálózaton keresztül a két eszközzel.
Beállítás azon a NAS-on, amire az USB-s UPS fel van dugva:
Vezérlőpult/Hardver és tápellátás/UPS fül
- Szünetmentes ... engedélyezése: pipa
- Típusa: USB-s UPS
- Hálózati UPS kiszolgáló engedélyezése: pipa
-- Engedélyezett Synology NAS-eszközök alatt megadni a másik NAS (belső) IP címétBeállítás másik NAS-on:
Vezérlőpult/Hardver és tápellátás/UPS fül
- Szünetmentes ... engedélyezése
- Típusa: Synology UPS-szerver
- Hálózati UPS kiszolgáló IP: előző NAS (belső) IP címe
Így a másik NAS-on is látszik az Eszköz információk alatt az USB-s UPS minden adata. -
burgatshow
veterán
válasz
udna999 #97114 üzenetére
Ha az angol címekkel helyezed el a filmeket/sorozatokat, ill. a sorozatok kapcsán megvan helyesen az évad/epizód szám akkor nulla befektetéssel a Plex ügyesen megoldja.
A te példád nálam így néz ki (mert hogy én is apuka vagyok
):
Series / Duck Tales / Season 01 / S01E01.mkv
De ezt inkább már a Plex topikban.
-
udna999
tag
válasz
burgatshow #97113 üzenetére
Üdv,
mindent szabályosan elnevezek, egyesül a fájlokban lévő metaadatot nem szoktam szerkesztgetni. A nas-on csináltam egy "Series" mappát, abban van egy "Kacsamesék" mappa, majd abban a fájlok, "Kacsamesék 001, Kacsamesék 002, stb. Semmi más nincs a mappákban, csak maga a filmfájl, se nfo, se jpg vagy bármi. Ha több évados a sorozat, akkor először van egy főmappa, mondjuk AHS, azon belül AHS S01, AHS S02, majd azokon belül ahs s01x01.mkv, ahs s01x02.mkv, stb stb.
Van valami jó alkalmazás meta adat szerkesztésre, vagy csoportos törlésre? Ha nincs meta adat, gondolom a Plex egyedül a fájlnévből próbál meg boldogulni 🤔
-
burgatshow
veterán
válasz
bnorci71 #97112 üzenetére
Nincs benne semmi háklisság, egyszerűen ami sorozat azt sorozatként kell felvenni, ami film azt meg film típusú könyvtárként. Nem lehet ömlesztve, de ez le is van írva a megfelelő Plex doksiban.
Mivel a Plex nem vezérlése nem elsődlegesen a fájl steuktúra alapján működik hanem az azokhoz letöltött meta adatokon, ezért fontos a rend.
Ha valakinek ez nem felel meg és ragaszkodik a könyvtár struktúrához, akkot használjon file share-t vagy esetleg DLNA-t (igaz az csak helyi hálón megy).
Ugyanez igaz a keresésre. -
bnorci71
addikt
válasz
udna999 #97110 üzenetére
a Plex sajna ilyen
nagyon háklis a fájlelnevezésre, nekem képes másik évadot lejátszani mondjuk a Star Trekbőla második kérdés engem is érdekel annyival megfűszerezve, hogy random sorrendben. Én nem találtam rá megoldást.
Sanya
lehet rászánom magam a Jellyfinre a Plex nekem amúgy is egy átláthatatlan káosz.
Gondolom ha Plex helyett ezt ajánljátok tudja ugyan azt mint a Plex.
Nekem az elvárás Tv android tudja a mappa struktúrás keresést lejátszást mint a Kodi bár ezt otthon Kodi oldom meg. Távolról meg egy LG és egy Hisense tv tudja ezt majd nekem illetve a noti Windows-al utazáskor. -
udna999
tag
Üdv, az miért van, hogy egyes mappák tartalmát nem látom Plex-en (rányomtam a tartalom frissítésére, de csak az üres mappa látszik), illetve a Plex nem mutat minden tartalmat sorrendben.
Van hogy egy sorozatból (Csipet Csapat) hiányzik egy epizód, a 001, a lista 002-vel kezdődik, az egész végén ott van egy plusz idegen nevű valami. A másik a Kacsamesék, tök üres a mappa, viszont ott van egy film, valami ismeretlen elnevezéssel, amire ha rákeresek a fájlkezelőben, nem is talál ilyet.Köszi
Ja igen, itt is megkérdezem hátha, hogyan tudom egy mappában lévő összes tartalmat lejátszani egymás után automatikusan a Plex-en?
-
"Páratlan megbízhatóság és függőség" - ezt szerintem nem így akarták reklámozni.
-
ekkold
őstag
válasz
Tamarel #97104 üzenetére
Igazából ha egy VPN-t be lehet lőni akkor már kb. végtelen számú lehetőség van, mert onnantól olyan lesz mint egy lokális hálózat... Tényleg, tv-re nincs VPN kliens?
Vagy a TV mellé egy miniPC lejátszónak, és az megold mindent.
De feltételezem, hogy ez a lehetőség sem adott a kérdező esetében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Elektronikai hulladékot vásárolok!
- Bambu Lab P1 Series Hardened Steel Upgrade Combo
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest