- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kis.zsolt
aktív tag
válasz
valaki7697 #97897 üzenetére
Ok, köszönöm az infót.
Ismét tanultam valami újat -
valaki7697
csendes újonc
-
valaki7697
csendes újonc
Hello!
Bocsánat, hogy még csak most volt időm kipróbálni, ami megoldást javasoltál a "Synology DSM v7.2.2 Asztal-ára parancsikont kitenni a Container Manager alkalmazáson belül telepített alkalmazáshoz"!
A helyzet az, te voltál az egyetlen, aki ezen kérdésemre megírta a tuti választ!!!
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!!! -
-
Csixi68
tag
Sziasztok, van két 918+ NAS-om amiből az egyik kihasználatlanság miatt lassan eladósorba kerül, mit érhet mostanság?
-
kerlac
őstag
Sziasztok!
Eddig simán ment, de most újra telepítés után sehogy nem tudok a totalcomnaderrel ftp kapcsolódni a NAS-omhoz. Beírom az IP címét, felhasználónév, jelszó, de nem akarja...
tud vki segíteni?
-
valaki7697
csendes újonc
-
Magnat
veterán
-
kis.zsolt
aktív tag
válasz
valaki7697 #97761 üzenetére
Szia!
Bocs, hogy csak most reagálok, de kicsit el vagyok havazva mostanság.Szóval köszi, jól esett, nagyon szívesen... de fordított esetben te is simán segítenél
Mikor időm engedi, mindent elolvasok, hogy tanuljak. Most 270 hozzászólás fogadott, olyan régen jártam itt.
De a lényegre térve:
A DSM 7.2.2-ben sajnos nincs natív lehetőség arra, hogy az asztalra sima URL-re mutató parancsikont hozz létre – csak DSM-alkalmazások ikonjait tudod kirakni.
Van trükkös megoldás állítólag, ennek utánanézek, és ha tényleg működik, akkor leírom itt is. -
Sanya
nagyúr
válasz
Intelligencs #97882 üzenetére
16 napot bírt? Szép
-
Na, kellett nekem új NAS... Az biztos, hogy ezentúl fogok itthon tartani egy bontatlan 8 terás merevlemezt is tartaléknak.
-
udna999
tag
Sziasztok,
egy medusa-val fertőzött nas-t vissza lehet hozni? Illetve ha az adatokat nem is, a hw-t lehet még használni?
Köszi -
ekkold
őstag
válasz
Virag.h #97875 üzenetére
Ez gyakorlatilag a HTML verzió, csak a webszerveren keresztül megnyitható böngészőből.
Simán bemásoltam a HDSentinelt is a web mappa alá és így indítom a feladatidőzítővel:
/volume1/web/hds/HDSentinel -html -r /volume1/web/hds/index.html
/volume1/web/hds/HDSentinel >/volume1/web/hds/hds_$(date +%Y%m%d_%H%M%S).txt
Az első sor HTML-t generál, ami elérhető a NAS IP címén, böngészőből: [link]
A második sor, dátummal kiegészített, sima txt fájlba ment: [link]
Mivel a dátumos verzióból később sok file összegyűlhet, ezért tegnap készítettem hozzá egy php-t, ami listázza az éppen elérhető fájlokat: [link]
Persze a "dátumos fájlok" is lehetnének akár html formátumban, meg lehetne statisztikákat csinálni, de nekem egyelőre ennyi bőven elég... -
Magnat
veterán
-
ekkold
őstag
-
-
Virag.h
aktív tag
válasz
Ablakos #97867 üzenetére
Ds423+ van es en ezt toltottem le. Mukodik
-
Ablakos
őstag
Melyik cli HDSentinel kell a 423+-ra?
sudo bash /var/services/homes/Rendszergazda/scripts/HDSentinel-armv8 -r /volume1/Backup/SynologyReport/HDSentinelReport.html -setaam all quiet -html
Nálam a HDSentinel-armv8: cannot execute binary file jön. Próbáltam az általános linux binárissal, de azzal sem jó. -
Sanya
nagyúr
válasz
Virag.h #97861 üzenetére
Kell egy Hd sentinel pro liszensz, a feltelepített programba a szgépeden betallózod a html-t a nasról.
Azt hiszem a file-nas eszköz figyelése, vagy valami ilyesmi. Én használok usb-s merevlemezeket is, azok adják az offline mentéseimet, azokat is monitorozza, emiatt a 10 perces futás. -
válasz
Virag.h #97861 üzenetére
Az elérés nem jó: /volume1 kell a Luki elé
Ezt írd be: /volume1/Luki/HDSentinel -r /volume1/Luki/hdsreport.html -htmlValamint szerintem a 10 percenként futtatás felesleges, napi kettö böven elég. Nálam például:
indítás ideje: 07:00
Ismétlés: 10 óránkéntEnnél sürübben sose nézem egyébként sem...
-
Sanya
nagyúr
válasz
Virag.h #97856 üzenetére
letöltöd a legfrisebb HD sentinelt a linkről.
felrakod valahová a NAS-ra.
beléps a task schedulerbe:
control panel --> task scheduder--> new
neve: HD SENTINEL
user: root
második tab:
run on following days: daily
start time: 00:00
continuous running on each day: pipa
repeat: every 10 minutes
last run: 23:50
harmadik tab:
maga a parancssor:
/hol/van/a/hdsentinel/program -r /hova/tegye/a/reportot -html (mármint hogy ebbe tegye majd ki)
pl:
/volume1/docker/sentinel/HDSentinel -r /volume1/docker/sentinel/hdsreport.html -html -
*H*
aktív tag
válasz
Virag.h #97857 üzenetére
Először is teljesen felesleges. A gyári ventilátor is teszi a dolgát, minden terhelésnél megfelelő a teljesítménye és ahogy írod nem is hangos. Valaki ,,tuningolja" vele a rendszert (meg másokét is), de ez legfeljebb módosítás, mert a teljesítményt nem befolyásolja. A garancia nyilván ugrik, persze visszaszerelhető a gyári venti szerviz előtt, csak az is lehet, hogy a cserétől ment tönkre NAS, akkor meg már mindegy.
Másodszor, a csere nem úgy működik, hogy nézek egy azonos méretű ventit aminek megfelelő a csatlakozója és akkor az jó is lesz. A NAS-ban van pl. 0,20A-0,33A (vagy akár nagyobb) áramfelvételű ventilátor. Ezt kicserélni 0,07A-0,14A-re nem jó ötlet. A vezérlő áramkörök aktívak akkor is, ha nincs csatlakoztatva ventilátor. Működés közben pedig a bejövő áramerősség azonos, viszont kisebb az áramfelvétel a ventilátor oldalán, ez túlzott hőtermelést eredményez. Volt NAS ami alig múlt fél éves és már elszíneződött és tönkrement az ellenállás benne. Szoktak plusz ellenállásokat használni, ha nem egyeznek az értékek, de akkor az már nem egy sima kiveszem-berakom csere.
Harmadszor pedig a gyári szoftvert az eredeti alkatrészekre hangolják. Pl. beállítasz egy közepes fordulatot, az nem biztos, hogy ugyanaz lesz az új ventinél. Sokaknál előfordult, hogy egy DSM frissítés után hibát jelzett vagy egyszerűen leállt a ventilátor. Úgyhogy mérlegelni kell, megéri-e. Ha mégis cserélne valaki és biztosra akar menni, akkor nézni kell a technikai paramétereket, lehetőleg minél közelebb legyen a gyárihoz, pl. az áramfelvétel különbség +/-0,01A. -
válasz
Intelligencs #97842 üzenetére
Én is csak jót olvastam róluk.
Ha kicsit hangosabb is, nem gond, mert olyan helyen van elhelyezve, ahol nem zavar senkit ha kicsit hangosabb.De köszi neked is az információt
-
Virag.h
aktív tag
A nas ban levo ket gyorsitotarat meg lehet valahogy nezni h hanyszor volt rajukirva adat?
Itt a Total Bytes Written gondolok... -
zsamiatt
őstag
válasz
Virag.h #97847 üzenetére
Ezt te elore szeretned meghatarozni? Na ne mar. A sajat hazad/lakasod biztos. Az hogy mashelyen van e aram teged hagyjon hidegen mert nincs ralatasod. Egy kicsit novelted a sajat rendelkezesre allo idodet. Amugy is fel ora-oranal hosszabb idore ugy sem fogsz upst megfizetni.
-
Virag.h
aktív tag
Ilyenkor van az h 100 bol te vagy az az 1....😂
Amugy van ertelme a szunetmrntes tapnak ugy h a modemet is rakotom? Mert en ugy gondolom ha aramszunet van es adok a modemnek aramot attol meg nem lesz netem mivel a kozpontban is lehet ettol aramszunet....🙄
-
aladarka
tag
válasz
Virag.h #97843 üzenetére
Ez időről időre (havonta 1-2x) felmerül itt a fórumon. Ritkán mennek tönkre, de ha igen, és nincs hosszabbított garancia, akkor pont fájdalmas lesz. Mindig lesz olyan tétel, széria, ami hajlamos elromlani.
Mindenki beárazza a kockázatot és eldönti, hogy adott esetben melyik fáj kevésbé. Biztosan van olyan akinek megéri az extra gari.
-
válasz
Boss81 #97837 üzenetére
Valóban jók az Ironwolf lemezek, nekem is van néhány a WD Red Plus-ok mellett. De arra készülj, hogy a seek zajuk sokkal hangosabb. Tehát ha mondjuk a nappaliban van a NAS, akkor zavaró lehet. Nézz db értékeket a hivatalos specifikációban, és vesd össze a mostani NAS-oddal.
Természetesen a WD Red-nek is vannak olyan szériái, amik baromi hangosak. Ezért érdemes a konkrét modell specifikációját elolvasni. Már persze ha érint téged egyáltalán a zaj, ha a spejzban tartod, akkor tök mindegy.
-
Köszönöm a véleményeket, és a segítséget, már meg is rendeltem őket
-
Borisz76
nagyúr
válasz
Boss81 #97837 üzenetére
Nekem ugyan nincs Iron Wolf lemezem de öcsém 5-6 éve nyúz belőlük 4 db , 4 Tb-s modellt egy DS918+ NAS-ban.
Eddig hiba nélkül mennek.
Az is igaz, hogy ez semmit nem jelent megy egy gyártó régi és új szériában gyártott lemezei között lehetnek eltérések.
Ezt csak az idő tudja eldönteni.
Én alapvetően bizakodó vagyok...ami azt jelenti, hogy ha vennem kellene , akkor én megvenném. -
bnorci71
addikt
Sziasztok!
Iphone-ra telepítettem a DS file-appot, de nem tud bejelentkezni
Mit kel még állítani varázsolni, hogy menjen a file elérés?
A NAS elérhető belső külső hálózatból neten keresztül mindenhogy csak ép az app nem tudja elérni :5001 portal van valami kínja
-
válasz
Borisz76 #97836 üzenetére
Köszi, eddig más márkát használtam, de úgy döntöttem szépen lassan lecserélem idővel mindet ezekre, csak jót hallottam róluk.
Amit linkeltem, akkor szerinted is megfelelő, legalább is azt írj hogy CMR, valamint a típusszám, ST6000VN006 alapján is azt találtam a táblázatban.
-
Borisz76
nagyúr
-
Sziasztok!
IronWolf merevlemezekből a CMR a megfelelő igaz? Elhasalt 2 lemezem, és most akarok rendelni 2 újat. Elvileg itt most nincs rossz árban.
-
fatal`
titán
Igen, amíg egy darab aktív egyszerre.
Pl. már rengeteg TV nem támogat DTS-t alapból, így ha DTS hang van, akkor transzkódolni kell az egészet a képpel együtt, különben néma (bár ez valószínűleg inkább plex bug, hogy nem kezdi a hangot külön transzkódolni). Na, ha nincs GPU akkor ez problémás lesz.
A másik eset, ha valaki mobilon néz valamit esetleg valamennyire korlátos mobilnettel, akkor a direct play rengeteg adatforgalmat tud generálni, így érdemes transcodeolni gyengébb minőségre/alacsonyabb bitrátára.
De több user esetén amúgy is érdemes a Plexet akkor inkább egy Mini pc-n futtatni, amiben erősebb a vas.
A 923 viszont alig erősebb a 423-nál, nyers CPU erőben nagyjából 10% a különbség. Ha valakinek kevés USB-n az 5 gigabites network, akkor lehet értelme a 10 gigabites kiegészítő miatt, esetleg a külső rekesznek van még értelme bővítésre (bár akkor meg már érdemesebb szerintem a 4 rekeszes helyett több rekesszel rendelkező NAS-t venni, mert a külső rekesz kb. annyiba kerül, mint egy másik NAS).
Meg persze nem lenne rossz, ha a syno nem 10 éves hardvert adna.
-
Igen, ez egy hasznos táblázat. Nekem például segített abban, hogy a 423+ helyett a 923+-t válasszam. Eleve nekem főleg 720p és 1080p filmjeim vannak, 4K-t nem töltök, mert minek, úgysem látom a különbséget, csak a helyet foglalja.
Illetve bárhogyan, bármilyen platformon és fájllal teszteltem itthon, mindig az jött ki valamiért, hogy nekem a hangot kellene átkódolnia, azt meg nem támogatja a 423+ sem, azt mindegyiknek nyers erőből kell megoldania. Ebben pedig jobb a 923+.
De miután megírtad, hogy a kliens sávszélességét kell átállítani távoli lejátszásnál, azóta sehol sem transzkódol semmit. Illetve a sima google chrome-os lejátszás helyett PC-re is feltettem kliens programot, és így már ott sem transzkódol.
Szóval én a saját használati szokásaimmal, eszközeimmel, fájltípusaimmal (felbontás, kódolás) úgy tűnik teljesen eliminálni tudom a transzkódolás szükségességét Emby szervert és klienseket használva.
-
IRO21
senior tag
válasz
VANESSZA1 #97828 üzenetére
A Plex saját tesztjei szerint 720p-ig, esetleg kisebb bitrátájú 1080p-ig jó a 723+/923+ szoftveres transzkódolása.
Ha ilyeneket játszol le azzal megbirkózik, nagyobb felbontással nem.
Ha mondjuk 4k-t is akadásmentesen játszik le nálad, akkor gondolom nem transzkódol. -
blakey
titán
válasz
VANESSZA1 #97828 üzenetére
Ne haragudj, de miért engednénk el? Tényleg vitatni szeretnéd az Inteles NAS-ok előnyét? Azért, mert az AMD-sek erősek, még nem jelenti azt, hogy nincs gyenge pontjuk. Egyértelműen a hardveres átkódolás a gyenge pontjuk, azaz a hiánya. Nem értem, hogy ez miért probléma számodra. Nem azt írtam, hogy sz@r, rossz NAS, hanem arról, hogy bizonyos felhasználás esetében más NAS lehet a jobb választás.
Mit próbáltam egyszer? Tele a net azzal, hogy mi, mire jó. Kevés az átkódoláshoz az AMD-ben lévő CPU, de még a nagyon erős számítógépek is megküzdenek vele. Nehogy ebből hitt kérdés legyen, mert ez nagyon gyerekes. Amíg te ajánlasz, addig én pl. a kérdésre válaszolok, mert én nem ajánlottam, csak megemlítettem, ha fontos az átkódolás, akkor mire kell figyelni. Azért ennyire nem kell kiforgatni az egyszerű tényeket. Itt is és más topikokban is sajnos az esetek nagy százalékában teljes értelmetlen ajánlások és logikátlan döntések eredményei olvashatók. Ha valakinek a felhasználása eltér a másikétól, akkor az már probléma és nem normális, ha nem az ó ajánlását fogadja el. Azért, mert neked vagy nekem eltérőek a felhasználási szokásaink még nem jelenti azt, hogy ugyanaz az eszköz lesz a megfelelő. Pl. nem tudok mit kezdeni a 723+ egyetlen USB-jével és akkor még nem is írtam arról, hogy nálam 100%-ban médiakiszolgáló a NAS, amin különböző szerverek futnak, Emby, PMS, DLNA, tehát ha nekem ez a fontosabb, akkor szerintem joggal várom el egy NAS-tól, hogy az maximálisan kiszolgáljon. Mivel az említett modellnél két olyan dolog is van, ami a felhasználási szokásaimhoz szükséges (nem nélkülözhetetlen), akkor inkább olyat választok, ahol ezek nem hiányoznak és a többi, más funkciókhoz szükséges plusz tudást inkább elengedem. Nem vagyok típus-fan, 99,9%-ban tudatosan, a szükségeimnek megfelelően választok minden területen, leírom egy listára, hogy mire van szükségem, és ha az egyik oszlopban több a plusz, akkor abba az irányba haladok. -
cucuska79
tag
Sziasztok!
Abban kérném a segítséget, hogy az mitől lehet, ha Synology Drive-ban csinálok egy nyilvános hivatkozást és beírom a gmail-es címet, nem küld emailt. Egyéb dolognál (biztonsági riasztás, teszt email) működik rendesen. Idáig jó volt, de mostannábann nem használtam, és ezért se tűnt fel!
Köszi a segítséget
-
blakey
titán
válasz
VANESSZA1 #97825 üzenetére
Vagy mégsem oldják meg. Sajnos az igazi átkódolásnál elhasal, erről sok videó is van, én is kipróbáltam. Az átkódolás ritka, én sem használom, de elég egyszer, amikor már épp nem szeretnél mást csinálni, csak pihenni és pont olyan klienssel és eszközön nézed, ahol, szükséges az átkódolás és máris pofára estél. Az AMD sorozat ebből a szempontból gyengébb, GPU hiányában nem tud tökéletes kiszolgálója lenni egy Emby, Plex szervernek, ha átkódolásról van szó. Az erő kevés. Egyébként böngészőből meggyőződhetsz, hogy mennyire nem megy neki, egy 4K HDR tartalmat kódoltass át 1080p SDR-re. Kell a GPU. Csak média kiszolgálására egy Inteles NAS bőven jó, és az a logikusabb választás.
-
Sanyi.mTs
addikt
OpenVPN szerverként is használom a nas-t.
Minden csatlakozás alkalmával a logokban pirossal ezt látom:
"WARNING: No server certificate verification method has been enabled. See http://openvpn.net/howto.html#mitm for more info."Működik synology nason a linken lévő leírás? Állított már be valaki ilyet? Csak azt kell csinálni, ami a linken van?
-
válasz
smallmer #97821 üzenetére
Mindig ez a téma. 😄
És ez tetszik. Így tudja úgy nem tudja... blabla.Itthon 723-ra vagy 923 - ra tárolom be a filmeket vagy koncert videókat.
Itthon a nejem Sony tv-n nézi, a lányom ugyanebben a városban Panasonic tv-n nézi a filmeket, és én Ausztriában /Németországban LG /Panasonic TV-n nézem a videókat vagy koncert felvételeket.
Egyikünk sem érzékelt akár akadást, szaggatást film nézés közben. Ezek erőből megoldják szerintem. Nem szükséges az a GPU amit állandóan emleget mindenki.
Ez az én tapasztalatom. -
blakey
titán
válasz
smallmer #97823 üzenetére
Nálam a NAS leginkább médiaközpont, filmeket, zenéket tárolók rajta és abban kell jobbnak lennie, épp ezért is volt nehéz a döntés, amikor váltottam. 723+-t szerettem volna, de két dolog miatt elvetettem, egyik, hogy csak egy USB csatolója van és az is elől, a másik a hardveres átkódolás hiánya, ha netán pont olyan készüléken néznénk valamit, ami nem HDR-képes, vagy épp nem ismeri azt a formátumot, igaz, az átkódolás nálam kevésbé lényeges, de ha már médiaközpont, akkor inkább azt tudja, mint a gyorsítótárazást.
-
Dzsekó
addikt
válasz
blakey #97815 üzenetére
Természetesen fix IP van mac cím alapján. Ugyanúgy van beállítva, mint a fotón, amit belinkeltél. A lenti frissítés mostra kell rányomnom, és akkor frissül. Még megnézem másik DNS-el, hátha azzal van a gond, bár, akkor a frissítés most-al sem menne. Illetve találtam egy boot scriptet, amit beírok, ha nem fog menni sehogy sem. Eddig elvoltam így is, de most volt párszor, hogy le kellett állítanom a NAS-t.
AiRLAC: azt lehet tudni, hogy sima gombelem, vagy ez a lefóliázott vezetékes kivitel a végén fehér kéteres csatlakozóval van a Synology-kban?
-
smallmer
őstag
Köszönöm szépen a korábbi válaszokat. Fel fogom hívni a szervizt és írok nektek, hogy mit mondtak.
Igazából azt hiszem vissza kell lépnem egy lépést. Az egyik fórumtárs bele rakta a bogarat a fülembe.
Leírom, hogy mire használnám a NAS-t és kérlek segítsetek, hogy ezek alapján melyik lenne a legjobb választás:
- A legtöbbet video streamelésre fogom használni. Plex, Emby, Jellyfin. Ezek közül fog kikerülni a nyerő. Eddig Plex-et használtam, de mióta fizetős lett a távoli elérés, azóta az Emby felé kacsintgatok.
- A sorban a Torrentezés következik. 0-24-ben fut rajta a torrent kliens.
- Ezután prio az, hogy fel tudjam szinkronizálni az eszközeimről a képeket.
- Majd lehet hogy futni fog rajta home assistant is még, de ebben nem vagyok biztos.
- Korábban a kamerák is ide rögzítettek, de ez már lehet meg fog szűnni és veszek egy NVR-t. Ezt még nem tudom.Ezeket figyelembe véve ti melyiket vennétek meg?
-
Dzsekó
addikt
válasz
AiRLAC #97792 üzenetére
Köszi a választ. Nem is gondoltam, hogy ebben van ilyen, mivel hogy mindig is elvesztette az időt, amikor ki lett kapcsolva valamiért. Neten sem találok semmit róla, hogy hogy kéne cserélni. Gondolom szét kell szedni hozzá panelig. Egyébként még csak 4 éves a NAS.
Viszont amit nem értek, hogy bekapcsoláskor miért nem hangol rá automatikusan a time.google.com-ra? Mindig kézzel kell rányomni. Van erre valami trükk, akár egy script, ami ráveszi a NAS-t, hogy bootkor szinkronizáljon időt, még a DDNS beregisztrálás előtt? Köszi szépen! -
blakey
titán
válasz
HoppMaster #97799 üzenetére
Docker-t tudsz macOS alá is telepíteni. Itt egy github-os telepítés.
-
Magnat
veterán
válasz
VANESSZA1 #97797 üzenetére
"Ki kell térni arra a problémára is, hogy az adott termékmárka gyártójának magyarországi szervizhálózata a legtöbb esetben nem vállalja a termék ingyenes kijavítását, mivel nem állnak szerződéses kapcsolatban a külföldi eladóval. Ez azt jelenti, hogy a terméket kijavítás vagy kicserélés érdekében külföldre kell a gyártó által kijelölt szerviznek vagy az eladó részére (célszerű a csomag nyomon követésével) visszaküldeni, amelynek magas költségét jellemzően a fogyasztónak kell megelőlegeznie, aki az eladó döntéséig lényegében kiszolgáltatott helyzetbe kerül (mivel ekkor a termék sincsen nála, valamint a kifizetett pénze sem)."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest