- Kvantumpontos OLED óriással bővült az INNOCN gaming kijelzőinek kínálata
- 2 TB-osra hízott a Team Group egyik strapabíró memóriakártyája
- Jóval kevesebbet költ a modern gyáraira idén a Samsung
- Vélemény: érdeklődők lehetnek, de nem valószínű az Intel értékesítése
- Nosztalgikus húrokat megpendítő házzal rukkolt elő a SilverStone
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kvantumpontos OLED óriással bővült az INNOCN gaming kijelzőinek kínálata
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- 2 TB-osra hízott a Team Group egyik strapabíró memóriakártyája
- iPad topik
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sethyx
csendes tag
válasz allein #10093 üzenetére
Két szerver (valószínűleg inkább cluster) áll a quickconnect szolgáltatás mögött, egy az USA-ban, egy pedig Angliában. Amikor megnyitod a quickconnect.to oldalt, egy terheléselosztó kiküld mindkét szerver irányába egy kérést, és mivel te Európában vagy, így a NAS-od értelemszerűen az Angliaira csatlakozik - Amerikán keresztül sokkal lassabb lenne. Ezt az információt az elosztó visszakapja, és átirányít téged a UK subdomainre.
-
rlazol
veterán
válasz Mezga Aladár #10059 üzenetére
most az van, hogy weben keresztül 5000-n már nem enged be - nyilván, mert letiltottam.
de az akarmi.synology.me:5001-re ezt az üzenetet kapom (Chrome):"Your browser sent a request that this server could not understand.
Reason: You're speaking plain HTTP to an SSL-enabled server port.
Instead use the HTTPS scheme to access this URL, please."fontos lenne nagyon, h elérjem így is. mi a teendőm?
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
allein
addikt
Hali. domain.quickconnect.to miért vált át domain.uk.quickconnect.to hostra? Ezt tapasztalta valaki? Érdekes, hogy laptopról nem tudok loginolni, előtte pedig telfonról csatlakoztam DS file által elérem a mappáimat, viszont webes felületen nem érem el.
[ Szerkesztve ]
-
Magnat
veterán
válasz Mezga Aladár #10089 üzenetére
"hanem attól, h nem elérhetőek közvetlenül a netről."
Na ez sem feltétlenül igaz. - Akkor csak gondolj bele, mennyi szervert (is kiét) törték fel csak az elmúlt 1 évben... ha valamit, akkor pont azt tanulhatta meg az egyszeri halandó, hogy fertörhetetlen rendszer nincs.
Persze elvárható a legnagyobb biztonság, de a legnagyobb biztonságú rendszer is törhető. Arról nem is beszélve, h nyílt kapukat döngettek, mert a védelem hónapok óta rendelkezésre állt.̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
sethyx
csendes tag
válasz NOBODY #10085 üzenetére
Nem a Synology hagyta nyitva a kiskaput, hanem a userek akik nem frissítettek. Tavaly decemberben foltozva lett ez a sebezhetőség.
A Synology itt max annyiban volt hibás, hogy nem tiltotta le az elavult DSM-et használók számára a külső elérést kb. egy hónappal a frissítés megjelenése után, pedig simán "megérdemelték" volna.<hegyibeszéd>
Ez nem Neked szól, hanem általánosságban: tanuljuk már meg, hogy ebben a rohanó világban nem a felhasználók cseszegetése miatt van ez a tömérdek frissítés, hanem pont inkább a védelmük miatt. Mióta létezik a Zinternet, és egy adott eszköz kapcsolódik, nincs olyan hogy "bedugom oszt' jó lesz 5 évre, hozzá se nyúlok" (és nem csak a teljesítmény fejlődésére gondolok).Értesítést küld a Synology ha van új frissítés, annyira nem lehet nagy teher bepötyögni egy IP-t a böngészőbe és megnyomni 2 gombot...
</hegyibeszéd>[ Szerkesztve ]
-
Mezga Aladár
veterán
válasz Magnat #10088 üzenetére
"Más szóval, aki beengedi a kéréseket az internet felől az eszközére, kalkuláljon azzal, h esetleg feltörik, ennyi."
Nagyon leegyszerűsíted.
"hanem attól, h nem elérhetőek közvetlenül a netről."
Na ez sem feltétlenül igaz.
Ezt az eszközt arra tervezték, internet felől is elérhető legyen, otthoni és kisvállalati user-eknek.
Innentől elvárható a létező legmagasabb biztonság, amire a Synology is láthatóan törekszik. -
Magnat
veterán
válasz Mezga Aladár #10086 üzenetére
Sztem egy szervernek már csak a restart miatt is mindenképpen jobb a manuálisan indított update, és hát a windows szerverek is pont emiatt többnyire így működnek... érdekes módon egy Windows szerver sebezhetőség miatt amit cirka 8 hónapja befoltoztak, senki sem fog nekiállni siránkozni, akkor ez miben lenne más? Arról nem is beszélve, h alapszabály, h éles adatokat nem engedünk a netre közvetlenül, sőt, jobb helyeken a port forwardot sem engedik lanba, minimum egy reverse proxyt tesznek elé... ezzel nem azt akarom mondani , h minden home usernek dmz-t és reverse proxyt kellene használni csak azt, h az otthoni nasnál sokkal komolyabb vállalati rendszerek sem attól biztonságosak, h nem lehet őket megtörni, hanem attól, h nem elérhetőek közvetlenül a netről. Más szóval, aki beengedi a kéréseket az internet felől az eszközére, kalkuláljon azzal, h esetleg feltörik, ennyi.
Az időzített frissítés tényleg jó 5let 1ébként.[ Szerkesztve ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
devil-k
nagyúr
válasz Mezga Aladár #10086 üzenetére
+1
Én csak egyszer állítottam be a NAS-t a legelején amikor megvettem, azóta nem nyúltam hozzá. Kivétel: szigorítottam a biztonsági "szabályokon".
- mozi bolondéria -
-
Mezga Aladár
veterán
válasz Magnat #10084 üzenetére
Egyfelől igaznak érzem, de a másik oldal, ez egy kiszolgáló, bekapcsolod és müxik, nem kell állandóan b@zerálni.
A céget azért érzem hibásnak, mert meggyőződésem hogy, valamilyen saját szolgáltatáson (ddns QC) keresztül jutottak a nas nyomára.
És még én szívesen látnék egy valóban automata update funkciót, ami ha úgy van beállítva, automatikusan megadott időben, emberi beavatkozás nélkül frissíti a rendszert. Pl: ha van update azt, 00 óra és 01 óra között telepíti. -
NOBODY
tag
válasz Magnat #10084 üzenetére
A "trehány" userrel nem értek egyet. Mert, ha a user trehány, akkor mit mondjunk arra a programozó(k)ra a Synologynál, akik nyitva hagytak egy olyan kiskaput, ami már évek óta ismert volt?
Nem lehet ilyen kérdéseket a userre bízni...
A bűnözés támogatásának ellenzésével viszont egyetértek.
-
Magnat
veterán
válasz NOBODY #10083 üzenetére
Tehát a trehány userek helyett fizessen, támogatva ezzel a kiberbűnözést, plusz megerősítve a trehány usereket abban, h felesleges időben telepíteni a biztonsági frissítéseket.
Sztem ennek minden irányban rossz üzenete lenne.
[ Szerkesztve ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
NOBODY
tag
válasz Mezga Aladár #10081 üzenetére
200 XBT cirka 85000 EUR cirka 27 millió HUF, egy Synology méretű cégnek aprópénz.
Ha eszük lenne, ezt tennék. Véleményem szerint ők is sárosak az ügyben, de ez csak egy magam fajta kis ember véleménye. -
NOBODY
tag
válasz Mezga Aladár #10077 üzenetére
Igen. Azt írják, hogy 6 napig még él az oldal.
-
NOBODY
tag
válasz Mezga Aladár #10075 üzenetére
Főleg, hogy már árulják az adatbázist 200 XBT-ért...
-
senior tag
-
ggg666
őstag
válasz Mezga Aladár #10068 üzenetére
Az enyémen mappánként lehet titkosítani,ahhoz gondolom nem tudna hozzáférni a vírus, bár a fene tudja.
-
batagy
őstag
válasz eric.cartman #10069 üzenetére
De a Wifi maga nem lesz a szűk keresztmetszet? Úgy értem, hiába nyújt a szolgáltató gyors netet, de a Wifinek lesznek korlátai.
-
kraftxld
félisten
válasz eric.cartman #10069 üzenetére
Nem, a WiFi adapteren hagyd DHCP-n, a LAN-t meg állítsd fix IP-re gateway nélkül.
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
senior tag
válasz kraftxld #10067 üzenetére
Értem, köszi.
Tovább boncolva az eredeti kérdést:
Úgy tűnik, hogy sikerült úgy szerződnünk a szolgáltatóval, hogy a "másik" (NAS számára csak WiFi-n elérhető) net jóval gyorsabb, mint ami a NAS-sal együtt lévő lakásban van. Tehát megelégednék azzal is, hogy a NAS WiFi-jén fogható netről töltsön csak, de a NAS LAN-on csatlakoztatott hálózatból szeretném elérni a cuccokat.
Ez is teljesen ördögtől való elképzelés?" I'm fat, but you're ugly. I can diet... :D "
-
kraftxld
félisten
válasz eric.cartman #10066 üzenetére
Igen, egy access point-al ami tud működni kliens módban be tudod vezetni a routerbe a másik netet.
-
senior tag
-
kraftxld
félisten
válasz eric.cartman #10064 üzenetére
Két kábl, dual wan képes router, és a mögé rakd a synology-t, különben az egész hályogkovács technológia
-
senior tag
-
kraftxld
félisten
válasz eric.cartman #10062 üzenetére
Hülyeség És nem is működik.
Főleg ha csak egy netkapcsolatod van akkor még inkább nincs értelme.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Urak!
Rá lehet venni a DS213J-t, hogy egy USB-s WiFi-vel a fenekében, egy a lakásban fogható vezeték nélküli hálózatot (is) használjon letöltésre?
Arra gondoltam, hogy a LAN-ról és egy USB-s wifiről (kvázi dual WAN-ról) töltsön mert így gyorsabb...Ötletek?
" I'm fat, but you're ugly. I can diet... :D "
-
ggg666
őstag
válasz Mezga Aladár #10056 üzenetére
Erre miért nem csináltak hasonló programot, mint pl.deep freezee. vagy ilyesmi.Vagy volt hasonló hardveres cucc is.?
Ha titkosítással védtem a dolgokat azt is felül tudnák írni?
-
rlazol
veterán
válasz Mezga Aladár #10059 üzenetére
meg lett, köszönöm. akkor azokat kiveszem.
-
Mezga Aladár
veterán
-
rlazol
veterán
válasz Mezga Aladár #10056 üzenetére
nekem az alábbi portok vannak forardolva fix ipre, routerről: 500, 1701, 1723, 4500, 5000, 5001, 5005, 5006. VPN és direkt böngészőn keresztüli hozzáférést használok. Legújabb DSM van fenn.
Router-en keresztül csatlakozik a kütyü (213j)
Kell vmit változtatnom?az új DSM felületben nem találom a vezérlőpultot, csak a File Station, a Csomagkezelési Kp és a DSM súgó ikonjait látom. Ez így rendjén van?
-
Mezga Aladár
veterán
Ahogy látom nagy még a tanácstalanság, megpróbálom összefoglalni. A Synology hivatalos közleménye.[link]
1, a legfontosabb, az adott dsm verzióból, a legfrissebbet telepíteni. Aminek a dátuma 2014 év-vel kezdődik az
jó.
2, a dsm kezelőfelületét, aminek a portszáma 5000, kizárólag belső hálózaton használni, internet felé nem.
Ez vonatkozik a többi gyári programra is pl: a download station titkosítatlanul (http)a 8000 porton kommunikál,
titkosítva (https) a 8001 porton.
3, lehetőség szerint az admin fiókot tiltani, de előtte az alapértelmezett jelszót megváltoztatni. Ha valaki
ssh-n kommunikál terminálban a készülékkel, akkor a belépéshez a root fiók és az admin jelszava kell!!!
4, vannak portok amik "életveszélyesek" a neten, pl. 22,21 az egyik a sima ftp a másik az ssh, telnet. Ha ezt
valaki elfelejti de a tűzfal jól van konfigurálva, láthatja a sok betörési kísérletet!
5, port továbbítások: lehetőség szerint nem az automatikus upnp alapuló beállítást használni, hanem a routeren
keresztüli port foward-ot, és fix ip-t. Az upnp belülről nyithat portot a routeren!!
6, Csak a szükséges szolgáltatások használata.
7, Nagyon jól használható tüzfal van a dsm-ben. Tessék használni, mind a port továbbításra, mind a betörés
védelemre illetve a területi védelemre. Ez a router port továbbítási szabályaival már kettős védelmet jelent.
8, Soha ne tegyük a készüléket a routeren DMZ-ba. (Max ha hibakeresést végzünk, és nagyon
elővigyázatosan) Ez azt jelenti minden az internet felől jövő kommunikációt direktbe megkap az eszköz.
9, a QuickConnect szolgáltatást, véleményem szerint, csak akkor használjuk, ha a normál port továbbítás nem
működik a rendszerünkben, (pl mert nincs valós ip-nk a net felé, mert a szolgáltató egy saját belső lan-ra tesz
minket.
10, természetesen a szokásos biztonsági beállításokat sem szabad hanyagolni, a jogok kiosztása, a
mappákhoz szolgáltatások, programokhoz.
11, és persze az általam nem használt, de mások szerint fontos, alapértelmezett portszámok áthelyezése .Természetesen a kollégák biztos javítanak valamit ami nem volt pontos, vagy kiegészítik hasznos tanácsokkal.
[ Szerkesztve ]
-
Tido
aktív tag
válasz Mezga Aladár #10052 üzenetére
Hát úgy a legkisebb az esély
UPC 300/20 + Synology DS418play + RB2011UiAS-2HnD
-
Tido
aktív tag
-
Chrys_
addikt
Ha a DSM-ben nem állítottam be DDNS-t, nem használok egyáltalán QuickConnect-t, de elérem no-ip-s címmel és router- konfigolással netről a NAS-t (portokat még nem tettem át alapról, most fogom csinálni), akkor nem fog tudni a lekódolós cucc bejutni?
-
addikt
válasz RoryBreaker #10044 üzenetére
DS - Beállítások - BT - Feladat automatikus leállítása - Megosztási idő eléri: "Örökre"
Legalábbis az infónál azt írja, hogy ha az Arány "0" és az idő "Kihagyás", akkor a letöltés befejezése után azonnal leállítja a torrentet.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
snekszercsab
csendes tag
válasz genndy #10034 üzenetére
Esetleg lehet írni hozzá egy egyszerűbb cmd fájlt, ami paraméterként bekéri a jelszót, így minden bejelentkezéskor csak egyszer kellene megadni és nem tárolódik el
Illetve van olyan megoldás is, hogy ha a jelszó helyére * karaktert tesztek a text fájlba, akkor a futáskor fogja bekérni a jelszót -
RoryBreaker
aktív tag
Hi!
Nem tudja valaki, miért van az, hogy download stationban, ha lejött 1 valami amit töltöttem, utána automatikusan nem kezdi el seedelni?
Mit kell állítanom, hogy ha 100%-a lejött akkor rögtön, magától kezdje seedelni?
Köszönöm!
Rog Strix B-760i Gaming Wifi, 32 GB DDR5@6000, i5-13500, Asus RTX 4060 OC Dual, 1TB Samsung 980 Pro, Be Quiet Pure Power 1000W Gold 80+, Noctua NH-12UA + Noctua házventik, Asus AP201 Mesh ház
-
Bandor69
újonc
Sziasztok, ma kaptam egy Synology DS214se-t és vettem bele 2 db 3 TB-os vinyót, szeretném úgy beállítani, hogy 1,5 TB tükrözve legyen a maradék 2x1,5TB pedig nem tükrözve egyben látszódjon,
nem találom, hogy ezt hogy lehetne beállítani, vagy tükrözést vagy nem tükrözést tudok beállítani,
kérlek segítsetek, köszi A -
Statikus
senior tag
válasz RoryBreaker #10037 üzenetére
Raid minimum két lemezzel működik csak.
Én egyben javaslom a használatát, utána úgyis minden mappát külön jogosultságokkal láthatsz el.
-
Tido
aktív tag
válasz RoryBreaker #10037 üzenetére
RAIDet eleve csak 2 lemeztől tudsz, és felfelé. Szerintem vagy sima particót hozz létre, vagy SHRt, ha engedi, mert akkor, ha később mégis RAIDet akarsz, akkor egyszerűbb dolgod lesz. SHR a synology saját RAID formátuma kb.
UPC 300/20 + Synology DS418play + RB2011UiAS-2HnD
-
RoryBreaker
aktív tag
Üdv!
Ha 1 db 3TB vinchestert szeretnék használni synologyban, akkor milyen partíciózást válasszak?
Jól gondolom, hogy a RAID felesleges ugye?
Köszi!
Rog Strix B-760i Gaming Wifi, 32 GB DDR5@6000, i5-13500, Asus RTX 4060 OC Dual, 1TB Samsung 980 Pro, Be Quiet Pure Power 1000W Gold 80+, Noctua NH-12UA + Noctua házventik, Asus AP201 Mesh ház
-
Statikus
senior tag
ipadről QC-el DS File nem megy...
Hibaüzenetben megjeleníti az alapértelmezett 5006 portot, ill. itt jelzi is, hogy engedélyezni kell a WebDAV-ot.
Agyam eldobom, miért nem működik egyszerűen a gyári egyszerű elérés, gyári programokkal???Lassan ott tartok, hogy a gyári cuccok helyett mindenféle egyedi megoldásokat kell bevetni. Na nemár, hogy kukarobi szintre sűllyedjen a Syno.
-
CactuS
Arcképgyáros
BtSync-et telepített már valaki 5.0-ra (DSM 5.0-4493 Update 3) manuálisan? Bár azt hiszem, hogy máshogy nem is lehet.
Lehet esetleg bármilyen biztonsági kockázata? Találtam egy leírást, ami alapján egész érthetően van elmagyarázva a telepítés.
A terveim szerint a NASt csak LANon keresztül tudná elérni a btSync, gyakorlatilag akkor, amikor az irodában vannak a telefonok. Irodán kívül az esetek 99,9%-ában úgyis csak olvasni kell a fileokat.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
addikt
Ja, az akart lenni, csak a PH kicserélte.
kraftxld: nem én írtam a Windowst, nem tehetek arról hogy így csinálták meg a parancsot. Ezt a megoldást ismerem, amikor én kerestem mindenhol ezt dobta ki a google. De nem muszáj használni.
[ Szerkesztve ]
-
Elemental
addikt
-
addikt
válasz jozsi252 #10021 üzenetére
Ha minden igaz ez a trükk, de valamiért nálam sem mindig 100%-os:
Csinálni kell egy .bat fájlt, amit be kell tenni az Indítópultba, a tartalma meg valami ilyen:net use Z: \\192.168.1.200\Munka /USER:<user> <jelszó> /PERSISTENTES
A "Z:" az a meghajtó legyen, amire a mappát csatlakoztattad, az elérése a sajátod IP/útvonal alapján, az <user> meg a <jelszó> kell akkor ha van ilyen (a jelszó előtt nincs "PASSWORD:" vagy hasonló, csak simán be kell írni helyesen az usernév után). És a /PERSISTENTES csinálja elvileg hogy minden belépésnél automatikusan újracsatlakoztatja (vagy megjegyzi hogy mi milyen útvonalon, userrel volt csatlakoztatva, valami ilyesmi).
-
Statikus
senior tag
Akár elegendő lehet az is, hogy a Routerben beállítok egy DDNS-t? Manuális port fw megvan a NAS felé.
Ha igen, akkor hogyan érem el kintről? valami.dyndns.xy: NASPORT?
-
-
Statikus
senior tag
válasz Mezga Aladár #10022 üzenetére
De erről sehol nincs leírás! Jó, nem rugózom rajta, biztos SYNO frissített, módosított valamit, mert én nem.
Cégnél is tilthattak valamit időközben (vagy syno módosítása miatt), még mindig nem tudok belépni, pedig pár hete még innen is ment. Elfogadom, ez van, fő a céges biztonság.Újabb kérdés.
Ha VPN-en keresztül szeretnék csatlakozni, ahhoz mi szükséges? Totál analfabéta vagyok ebben a témában, csak annyit tudok, hogy a két gép között egy biztonságos kapcsolatot hozok létre. De hogyan, milyen progival, fizetős, ingyenes stb? Használja valaki így a NAS-t? -
jozsi252
veterán
Sziasztok
Nemrég újra raktam a gépet, és azóta minden gépindításnál az fogad hogy, "Nem sikerült minden hálózati meghajtót csatlakoztatni.." A NAS-ról összvissz 1 mappát csatlakoztattam fel hálózati meghajtóként. Amúgy igazából nincs vele gond, mert ha rámegyek a "számítógép" majd ott a hálózati meghajtóra, akkor egyből bele lép a mappába. De azért zavar hogy indításoknál kiírja, illetve amíg nem lépek bele a mappába, addig egy piros X van az ikonjába benne. Mitől lehet ez?
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
Statikus
senior tag
QC, Webdav, új port a webdavnak és láss csodát, működik
Nem hiszem el.
Biztos vagyok benne, hogy én nem állítottam át ennyi mindent, hogy emiatt nem tudtam elérni.Köszi a segítséget
-
hriska
aktív tag
válasz Statikus #10016 üzenetére
Nálam nincs engedélyezve a QC,csak a WebDAV.....
Minap pakoltam át én is a portokat,és egész addig én sem értem el DSFile-al a Nas-t kívülről,amíg nem írtam be a DDNS:új portot is....
Én átraktam DSM alapportját,valamint a WebDav portot is.Mást nem használok jelenleg.
Port továbbítás biztosan jól be van állítva?-Bárcsak egy légy lenne a világ, én meg egy összetekert újságpapír!-
-
allein
addikt
RESET után milyen jelszóval lehet belépni?
-
-
Statikus
senior tag
válasz Patice #10008 üzenetére
https://IPORT sem működik a telefonos böngészővel.
Átállítottam TCP/UDP-re a FW-ot.WEBDAV-nak szerintem a belépőoldal eléréséhez semmi köze.
Valami nagyon el van cseszve és gyanús, hogy kb. azt megelőzően nem tudom elérni, hogy egyre több embert támadott me a zsarolócrypt
-
Statikus
senior tag
válasz Patice #10006 üzenetére
Hatvanezervalahányas UDP portom át van engedve a NAS-ra.
Ismerem a routerem külső IP címét.Engedélyezve van a NAS vezérlőpultjában a Külső hozzáférés, valami.synology.me címmel.
Quickconnect le van tiltva jelenleg.
Beírom a mobilomon a DS file címsorába IPORT, fiók, jelszó és nem tudok belépni.
Ha beírom a valami.synology.me-t, azzal sem tudok belépni.
Pár héttel ezelőtt még simán működött QC-el.
HOL LEHET A HIBA? -
Patice
Topikgazda
válasz Statikus #10004 üzenetére
A DS File-ban a kapcsolódási cím nem csak a helyi IP lehet hanem a külső is, amit ugye helyettesít a DDNS host cím + utána az a port szám amivel a HTTPS kapcsolatot engedélyezted.
Az előbb kipróbáltam és működött a telefonomról, amiről most is írok.
Ehhez asszem engedélyezni kell a NAS-on a WebDAV-ot.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/patice/keres.php?usrid=282986
-
-
Elemental
addikt
..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Építő/felújító topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jól árasított edzett üvegek Samsung Galaxy A54-hez és POCO X6 PRO 5G -hez
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Cyberpunk 2077
- OTP Bank topic
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest