- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Socket AM4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lewisfm
aktív tag
válasz
Magnat #97099 üzenetére
A Jellyfin és az Emby között a lényegi különbség a különböző platformok implementált kliensek. Abban sokkal jobb az Emby. Pl. Samsung TV-re nincs a Jellyfin-hez store-ból letölthető kliens.
Azonban egy gyenge vason egyik sem lesz jó, példának okáért egy Synology DS118 NAS-on (ARM CPU, 1GB RAM) egyik sem fut kielégítő teljesítménnyel, sőt a NAS egyéb funkcióit is belassítja.
Nekem a Plex lett a befutó, mert az nem lassítja be a NAS-t annyira, mint ezek, még elviselhető marad, illetve kliens mindenre IS van.
-
Magnat
veterán
válasz
Intelligencs #97098 üzenetére
A Jellyfin meg az Emby free forkja.
-
válasz
smallmer #97093 üzenetére
Én Embyt használok. A kliens programokat ugyan meg kell venni, de az max. 1-2 ezer forint / eszköz. Én megvettem a tv okosítókra, sima androidra (értsd: telefon) talán nem is kell, de ebben most nem vagyok biztos.
Viszont baromi jól működik, már mindenhova ezt rakom fel.
Valószínűleg Jellyfin is jó, de azt nem ismerem, nem próbáltam ki. Emby nekem teljesen bevált.
-
válasz
Gombinyó #97095 üzenetére
Igazából nekem is nyűgös a plex, csak már nem használom annyit, asszony már inkább streamingel, csak a retro 90-es 2000-as filmeim vannak rajta, meg a gyerekeknek mesék. De lehet, hogy akkor már nem tökölnék vele Synon, hanem kéne valami jó kis homeLab alap, csak a tököm se tudja, hogy mi, a végén mindig overkill cuccokat pakolok össze.
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Eddig Plex Media Servert használtam arra, hogy a NAS-ról nézzek a Samsung, illetve LG TV-imről filmet.
Teljesen meg voltam vele elégedve, viszont most már távolról nem lehet streamelni ingyenesen. Plex Pass kell hozzá, ami 230 euro. Ennyit nem szeretnék érte fizetni, így keresek valamilyen alternativát.Ti mit javasoltok? Merre kezdjek el nézelődni?
-
Pékmester
tag
Sziasztok!
Van egy 920+ 4 fiókos NASom. Eddig 2 db 8TB os vinyó volt benne RAID 0-ban. Most kitaláltam, hogy szeretném RAID1-ben használni a továbbiakban a 2 vinyót. Meg tudom ezt úgy csinálni, hogy ne kelljen gyári visszaállítást csinálni? A két vinyót újraformáznám, mivel ezúttal a Btrfs fájlrendszert használnám, csak azt a rengeteg beállítást nem csinálnám végi újra az elejétől.
-
sziszi-fuszi
senior tag
válasz
Magnat #97088 üzenetére
Az eddig is úgy volt, hogy a piac "Apple-je'. Hiszen a legzártabb és hardver szempontjából a legrosszabb ár/érték arányú rendszer az összes nas gyártó közül. (Igaz a hardverben ezt nem lehet elmondani az almáról.) De az ökoszisztémát tekintve kétségkívül messze jobb a syno. El lehet engedni, de sok kényelmetlenséget és esetleges megbízhatatlanságot vállal magára az ember. Ahogy teszem ezt én is.
-
Magnat
veterán
válasz
sziszi-fuszi #97087 üzenetére
Jah h akkor te konkrétan a backupról beszélsz, oké, azt hittem, h több témában van megoldásuk amit nem ismerek ...
Itt ez eredeti közlemény a Syno német oldaláról: [link] Itt konkrétan a Plus modellekre való kiterjesztést írják, persze később lehet bármi ... mondjuk ha a Syno tényleg a NAS-ok Apple-jeként van számontartva, akkor még egy ok, h elengedjem ezt a brandet
A csak saját hdd-nket használhatod felfogás egyébként tényleg erre utal -
sziszi-fuszi
senior tag
válasz
CactuS #97086 üzenetére
Egyet kell értsek veled. A teljes ökoszisztéma így megérte az árát. A hardver pedig megfelelő volt hozzá, hiszen remekül kiszolgálta. Vállalati környezetben olcsóbb megoldásról én nem tudok.
Magnat
Kulcsrakész backup rendszert lehet építeni pillanatok alatt. Anélkül, hogy rendszergarázdaként, vagy akár sima ügyfélként komolyabb problémát okozna a komplex rendszer üzembe helyzezése. Remekül skálázható, könnyen konfigurálható, és rendkívül megbízható, robosztus rendszert sikerült alkotniuk. A versenytársak a kanyarban sincsenek ezen a téren.
Hogy a második kérdésedre is válaszoljak, én hasznot a synonak a márkaépítésnél, és darabszámnál látom. Soha nem a reklámok, hanem a hétköznapi emberek szájhagyomány útján történő reklámja, és a rendszerek valódi megbízhatósága tette a syono-t a NAS-ok Apple-jévé.
Hogy az új modelleknél ne követelné meg a syno a saját márkás adathordozót, nem hinném, de neked legyen igazad! Szerintem konzenkvens lesz ebben is. Az pedig, hogy a régebbi típusoknál mi lesz, csak a Syno és a jóisten tudja. De gyanítom, hogy vagy a terméktámogatás végéig, vagy a DSM8-ig változatlan marad. A korrektség az előbbit követelné meg. De gyakorlatban láttuk, hogy miként vezet ki korábban vélt vagy valós szerzett jogot. (Lásd: szoftverek kivezetése a rendszerből. ) -
válasz
sziszi-fuszi #97074 üzenetére
Hát, én csak és kizárólag azért viseltem el a Synology
foselavultgyenge hardvereit, mert az ABB-t ingyen adta és baromi jó cucc, egy HB-vel ötvözve. Ha ezt átviszik az APM-be és betesznek elé egy paywall-t vagy extra licence-t, akkor igazából azon túl, hogy fancy az OS, nem sokat fog érni - számomra a Synology -. Aztán lehet még fűszerezni és a jövőbe látni, hogy ha a HDDkkel ezt megcsinálják, akkor mi lesz a DSM8ban. Ki tudja mit fognak megnyírni, kivenni, fizetőssé, havidíjassá tenni. -
Multibit
nagyúr
válasz
burgatshow #97083 üzenetére
Azt hittem, a frissítési kényelmetlenségre gondolsz.
Jelenleg OMV alatt van natívan a PMS nálam, itt még a frissítéssel sincs gond. -
-
Multibit
nagyúr
válasz
burgatshow #97081 üzenetére
Milyen értelemben? Nekem nem volt vele gondom.
-
makoss
veterán
válasz
Magnat #97077 üzenetére
Honnan az infó, hogy nem lesz? Márciusban volt róla szó, hogy lesz.
Engem csak az érdekelne, hogy mikorra lesz itthon kapható, mert kb július-augusztusra szeretnék venni egyet -
Magnat
veterán
válasz
Intelligencs #97072 üzenetére
Ha jól értem a mostani szitut, igazából csak addig kell átverni a rendszert amíg a kötet létrejön, utána már megy a rendszer nem Syno hdd-vel is .. Amúgy egyet értek, bár az igazat megvallva úgy, h van home szerverem, igazából elgondolkodtam azon is ,h megveszem a HA-n 85-ért kínált 223-at, valójában az is elég lenne, ha lehetne rá 2.5Gbe-t hebrákolni és akkor 2033-ig minimum van időm kigondolni, h mi legyen
Virtualizációra amúgy is pazarlásnak tartom a Synologyt, túl drága ahhoz, h az erőforrásait olyan dologra pazaroljam amihez nem kell a DSM ... kivéve azt a xpeno DVA 1622-t amit fricskából egy 216+-on virtualizáltam le, bár érdemben azt sem használom, van külön Syno NVR-em
-
Magnat
veterán
válasz
sziszi-fuszi #97074 üzenetére
De a value modellek megmaradnak (mármint nem kell beléjük Syno hdd), azzal nincs gond aki azt veszi? Sőt, akkor ha vki maradni akar a Synonál, arra kényszerül, h olcsóbb modellt vegyen, az hol biznisz a Synonak?
Enterprise környezetben egyébként mik azok az olcsó kulcsrakész megoldások amit kínálnak? -
sziszi-fuszi
senior tag
válasz
Intelligencs #97072 üzenetére
Szerintem nem fog "belátni" semmit. A véleményem az, hogy a "kiseberektől" és a kisvállalkozásoktól elfordul, mert sok gondot okoznak ellenben kevés "hasznot" hajtanak a számukra. A nagyvállalati infrastruktúrában pedig, a versenytársakhoz képest, rendkívül olcsón, remek kultcsrakész megoldásokat kínálnak. Kevesebb ügyfél, mégis sokkal nagyobb bevételt tudnak generálni a Synonak.
Ezt már korábban is láthattuk. Az összes "nagy" először a nagyvállalatokat célozta meg, aztán amikor ez a piac elfogyott, akkor rájöttek, hogy csak az egyéni felhasználók felé lehet fordulni, ezért kitalálták az előfizetést.
Amire sok-sok felhasználó ráugrott, mert ugye milyen jó? Milyen olcsó? Pedig a fenét! Mindennél drágábbak lettek ezek a szolgáltatások és termékek. Kb. 1 év alatt kifizetjük a korábbi sok-sok éven át használható szoftverek árát és utána csak a haszon. S ha valami nem működik, mert hibáznak, akkor egy "bocsi"-val el van intézve akkor is, ha neked óriási károd származik belóle.
-
akosos
csendes tag
Sziasztok!
Jött egy frissités a SAN managerre, de csak manuálisan engedi. Nem érzem nagy szükségét, úgy olvasom, hogy többen törölték inkább....
Valakinek frissebb infója esetleg? Törölném én is, hogy ne értesítsen mindig...
köszönöm előre is -
Köszönöm mindenkinek aki válaszolt!
Biztos, hogy nem vagyok hajlandó trükkel (workaround) nem támogatott lemezeket használni a 2025-ös modelleken! Mi van ha egy következő frissítésben ezt kiüti a Synology? Ha ez csak egy számítógépről lenne szó, akkor még elfogadnám a kockázatot, de úgy, hogy a legfontosabb virtuális értékem, az adataim vannak rajta, nem kockáztatok. (Még ha van is mentésem, szintén Synology NAS-okon.)
Igazából már csak azt kell eldöntenem, hogy bevállalok-e egy korábbi modellt, vagy elhagyom a márkát. Ha az utóbbi, akkor viszont szép lassan az összes általam menedzselt Syno-t le fogom cserélni az új márkára, ahogy elöregszenek.
Egy kicsit még kivárok, hátha történik valami, és a Syno belátja hogy hibázott, és elérhetővé teszi a 3rd party lemezek használatát.
CactuS által belinkelt értekezés érdekesnek tűnik, megnézem majd ha lesz rá időm.
-
makoss
veterán
Üdv!
Van már infó mikor lesz itthon kapható a Synology DS225+?
-
válasz
sziszi-fuszi #97067 üzenetére
Syno nagyon kérdéses lett, a HDD egy dolog. Ott van még, hogy pl. az ABB meddig lesz egyáltalán ilyen formában a DSM része - és ingyenes -, tényleg havidíjas lesz-e a DSM8 - vagy egy része -, stb. Egy olyan szintű hanyatlásnak indul neki most a Synology - legalábbis a SOHO részen, amit nem gondoltam volna. Kis értekezés: [link]
-
válasz
Intelligencs #97059 üzenetére
A migrálás még mindig ott lesz mint workaround szerintem, meg a fent már idézett drive database patching is.
-
sziszi-fuszi
senior tag
Megkerülni egyelőre lehet. De mit csinál a legközelebbi frissítésnél? Ha hozzányúl a syno, akkor ugrik az összes adatod?
Egyelőre nem látszik, hogy mi is lesz. Hiszen most ha régi gépből átrakod a lemezeket, akkor tovább működik a rendszer az új gép (2025) alatt is. De ha a raid-ből kiesik egy lemez, azt már csak synos lemezzel lehet pótolni. Elnézve a nemzetközii közösséget és kommunikációt, abszolút úgy van, hogy senki nem látja mi is következik. Hiszen a synology azt kommunikálja, hogy használhatóak lesznek 3rt party gyártók lemezei is. De a kompatibilitási listájukon ez még nagyon nem látszik!
Én tuti nem kockáztatnék.
Magamnál úgy oldottam meg, hogy a kifejezetten jó és nélkülözhetetlen Synologys programok (Aktiv Backup for Bussines, a hordozható email kliens licencek és még néhány szoftver) miatt vettem egy 923+-t, amihez nem szükséges az óriási tárhely, a többi dolgot pedig költöztetem egy izmos Qnapra.
Mert nem lehet azt a tárhelyárat megfizetni amit a syno elkér most. Ugyanakkor nagyon nagyon régen nem emelték a konfigok árát egy kicsit sem.
DE! Értem, és elfogadom a szoftverfejlesztés igen sokba kerül. S el kell nekik ismerni, hogy az ővék messze a legjobb, legáttekinthetőb, legkönnyebben telepíthető és konfigurálható rendszer a piacon. Gyakorlatilag bárki elboldogul vele, akinek van egy icipici affinitása hozzá. Ez a többi NAS rendszerről már nem mondható el.
És az is a syno mellett szól, hogy a legnagyobb a közösségi támogatottsága a világban. ha gondom van, szinte 100%, hogy megfelelő választ kapok. -
kezdő laikus
tag
válasz
kezdő laikus #97020 üzenetére
lejatszo.hu - ezt rendeltem végül, csere után nem jelzett hibát - de még nem örülök, majd talán fél év múlva, ha addig nem jön elő megint a hiba.
-
Én 2011-2012 környékén egy Ds211j-vel kezdtem, két lemezzel, tükörben -RAID1.
Azóta többször költöztem Ds211j -> Ds216j -> Ds218p -> Ds223.
Most ha megnézem tükör továbbra is, de SHR.
Mikor alakult át ez RAID1-ről SHR-re? -
Sanya
nagyúr
válasz
Nem fogja kiterjeszteni.
Itt a megkerülő lehetőség a DS925+ Synology lemezéhségének:
https://github.com/007revad/Synology_HDD_db -
Sanyi.mTs
addikt
válasz
én is emiatt veszek most ds423+-t. Itt a nem syno HDD kompatibilitási lista, nem hinném, hogy ezt felrúgják, bár 5 Ft-ért bármit...
-
Multibit
nagyúr
válasz
A helyedben nem ragadnék le az 1 Gbps LAN sebességnél. Vegyél Asust, QNAP-ot, vagy építs egy NAS-t
-
Van arról bármi infó, hogy a Synology ezt a nem saját diszk használatának korlátozását a 2025 előtti modellekre is bevezeti visszamenőlegesen? Pont szeretném cserélni a NAS-omat, de így a 2025-ös modellek kilőve, viszont még egy DS423+-ot bevállalnék, az még nem olyan öreg, ha tudom, hogy az még működni fog 3rd party diszkekkel az élettartama végéig.
De amúgy, már az Asustor NAS-okat nézegetem, csak nehéz elszakadni a Synology-tól. Beleöltem már 12+ évet a használatukba, tanulmányozásukba, telepítettem rengeteget, üzemeltetek most is vagy ötöt-hatot. Nehéz feladni egy ennyire jól működő ökoszisztémát, de az biztos, hogy nem fogok 2-3X-os áron diszkeket venni, pláne nem négyet.
-
Sanyi.mTs
addikt
nas-on dockerben szeretném (majd) futtatni a plex szervert. így is tudja majd kezelni a hw átkódolást? van plex passom.
-
bnorci71
addikt
válasz
burgatshow #97054 üzenetére
Pont most indítottam el egy hozzáadott HDD-vel a NAS-t de a HDD-t még nem adtam hozzá akkor újraindítás
-
bnorci71
addikt
válasz
burgatshow #97049 üzenetére
AiRLAC
bővíteni/hozzáadni és azonos méretű mind#97051burgatshow
de te kitaláltad
423-nak "hazudja" magát a PCBorisz76
köszi ez a következő lépcső lesz ha a 4x4Tb Hdd kevésnek bizonyulAzt hiszem a hétvégére akkor kész is lesz a gép
-
-
bnorci71
addikt
Sziasztok!
Biztos amatőr a kérdés de biztos ami biztos inkább megkérdezem.
Jelenleg 2 meghajtó van a NAS-ban megjött a 2 másik HDD. Egyszerre berakhatom vagy egyenként inkább SHR-ben van a jelenlegi. -
celeb1983
friss újonc
Sziasztok!
Egy Synology DS718+ NAS alaplapján lévő, U20 / IC202 pozícióban lévő step-down konverter IC sajnos megsérült (túlfesz kapott), és a felirat teljesen elolvashatatlan lett.
Kérlek, ha van valakinek működő DS718+ NAS-a, vagy akár csak egy fotója az alaplap tápbemeneti részéről, tudnátok közeli képet készíteni az U20 / IC202 környékéről?
Jellemzően ez a rész található a ventilátor alatt, a 2R2-es tekercs (L10) mellett.
Cél: szeretném azonosítani a kiégett IC típusát, hogy pótolni tudjam (valószínűleg valamilyen 6-lábú SOT23-6 buck IC – pl. MP1584EN vagy RT8059, de pontosan szeretném tudni).
Nagyon köszönöm, ha valaki tudna segíteni akár egy jó minőségű fotóval! -
válasz
burgatshow #97019 üzenetére
MegaThanx!
-
válasz
kezdő laikus #97029 üzenetére
Igen, sajnos ismert a dolog. #90022
Nincs igazi probléma vele, a venti megy tovább, csak éppen szórja a riasztásokat, és minden alkalommal felpörgeti a ventit 100%-ra. -
kezdő laikus
tag
válasz
kezdő laikus #97025 üzenetére
Keresgettem a témában, kezdem érteni, miért nem jöttek a megoldások a kérdésemre,
Synology fórumon többen írták, hogy hiába cseréltek akár gyári ventit is, továbbra is kapták a hibákat, sípolást. Innentől tanácstalan vagyok, nem tudom érdemes-e megfutnom ezeket a köröket, vagy kezdjem elfogadni hogy új nas kell.
(Azt nem írtam eddig, hogy nem szeretnék ebből garázsprojektet, egyszerű csere érdekelne, nem "csináld magad" módszerek.) -
Tamarel
senior tag
válasz
kezdő laikus #97025 üzenetére
Erre gondoltam: [link]
Nem biztos, hogy adnak hozzá. -
kezdő laikus
tag
válasz
Tamarel #97023 üzenetére
Köszönöm neked is! Most itt tartok, de nézegetek még egy kicsit. Miért érdemes maxra tenni a fordulatszámot? Pont abban bíztam, hogy picivel nagyobb venti jobban teljesít majd, de nem értek hozzá, ezért kérdezem csak. Illetve írtad a toldót, a linkelt típushoz is kellhet még valami kiegészítő? Köszönöm!
-
IRO21
senior tag
válasz
Zwodkassy #97018 üzenetére
"Időnként le kell futtatni?"
Attól függ, hogy mit futtatsz.
Hogy a példánál maradjunk, ahol "parancsikonokat", akarsz létrehozni egy adott mappához:
- Ha symlinkkel oldod meg, az létrehoz egy fájlt a célkönyvtárban, ami addig érvényes, amíg le nem törlöd. Ebben az esetben elég egyszer lefuttatni az "időzített" feladatot, utána ki is törölheted.
- Ha bind mount-ot használsz, de nem akarod kézzel macerálni a rendszerindítási fájlokat, az csak a következő újraindításig lesz érvényes. Ebben az esetben létrehozol egy minden rendszerindításkor lefuttatandó feladatot.
Remélem így érthető! -
Tamarel
senior tag
válasz
kezdő laikus #97022 üzenetére
Pont így jártam én is régen (118, venti), vettem többfélét, kínait, noiseblocker-t, noctuát.
A noctuán kívül mindnek volt valami baja, morgás, zaj, alacsonyabb fordulaton megáll és nem tud elindulni.Szóval vegyél noctuát és a nasban állítsd a sebességet maximumra (csak úgy állandó). Redux is jó vagy a feszültségcsökkentő toldó.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
kezdő laikus #97020 üzenetére
YT találtam egy 3 részes videósorozatot :
[link1] , [link2] , [link3]Ebben a modellben ha jók az infók akkor :
System fan: 60 x 60 x 15 mm
[infó innen]Noctua honlapján található megfelelő méretű venti :
[link] -
kezdő laikus
tag
DS118-ban szeretnék ventilátort cserélni. A gyári 1 centis, de ahogy nézem a házat 3cm hely lenne neki - próbált már valaki a gyárinál nagyobbra cserélni? Első körben itthoni forrást néztem a gyári méretekre, de nem nagyon találtam. BestMarkt link - Ez szerintetek jó lehet?
Random talált reddit téma a Noctua márkát ajánlotta, de abból 1,5cm a legkisebb amit itthon találtam, így merült fel a kérdés a nagyobb ventiről.
Ha valaki tud bármi más értelmes opciót azt is megköszönöm! -
thomasa
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Synology DS218 eszközöm leállt, és nem indul újra a power gombbal. Másodpercenként felvillan a HDD1, HDD2 és a Copy led, akkor is, ha kihúzom a HDD-ket. Ha áramtalanítom, kis idő múlva bedugom, akkor is ezek a villogások folytatódnak, és nem reagál a power gombra, ha röviden vagy hosszan nyomom akkor sem.Az alábbi emailt küldte a rendszer:
"A DS218 eszközön hiba történt, és nem megfelelően állt le...."
Rá van kötve USB-s szünetmentesre, ami kimaradás esetén lekapcsolja, de az szerint nem történt incidens.Esetleg valaki tapasztalt már ilyet?
Köszönöm. -
RockCNC
őstag
törölve
-
McAdam6
aktív tag
-
Troy66
kezdő
válasz
TheMarci #96996 üzenetére
A legfrissebb volt letöltve a DSMen belül, nason. A letöltőközpontban, viszont volt egy 3.0 verzió, ami csak egy ContainerManager (szintén letöltőközpontból letöltve) telepítése után települt. Utána már ment minden mint a videókban... de ezekről előtte - és az aktiválásról - nem is tettek említést. Az aktiválás még nem is volt gond, ddns-en keresztül ment is. belső ip-ről nem.
-
cidalain
veterán
223j Nas.
Van egy torrent megosztott mappám, oda teszek be torrent fájlt néha-néha. Windows alól csatlakozom ilyenkor a NAS-ra hálózati meghajtóként XY userrel, felmásolom a torrent fájlt. A Download Station ezt a mappát figyeli, és el is indítja.
Böngészön belépek a NAS-ba ugyanúgy XY userrel, de a DS kezelőfelülete üres, nem látszik a torrent.
Ha ugyanide Adminnal jelentkezem be, akkor a DS-ben látszik a letöltés állapota. Mit kéne beállítanom az XY usernél, hogy nyomon tudjam követni a letöltési állapotokat? (Nyilván a DS-hez van joga, a megosztott torrent mappához is van, hisz eleve XY másolja fel) -
tobias40
veterán
válasz
burgatshow #97001 üzenetére
Nem mondtam hogy nem jó csak jó ha tud róla!(1,5 év...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Légies iPhone halvány színei
- Kuponkunyeráló
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest