- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
- Androidos fejegységek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
stickermajom #4099 üzenetére
Valójában megy, sőt a beépített skinezett transmission (download station) előre megadott mappába, jelszóval is tud csomagolni, emellett letölt data, rapid, stb stb oldalakról (innen prémium jelszóval is megy) csak ugye a kicsomagoló funkció a proci miatt nem lesz gyors. De amúgy megcsinálja szépen...
Nem biztos, hogy neked ezekhez egy synology nas kell, az tény, hogy ez az egyik (ha nem a ) legjobb, de ezt az elismerést a cég szeretné mindenképp pénzre cserélni.
-
stickermajom
addikt
Ja a transzkódolás nem fontos, lehet félreérthetően fogalmaztam. Médialejátszóra akarom csak tolni a HD filmet, telefonra nem. Telefonról max képekhez szeretnék hozzáférni messziről, illetve a torrentet irányítanám. De akkor jól sejtettem, hogy nem úszom meg olcsón, ha túl sok extrát szeretnék
Kicsomagolás az megy ezen, vagy ahhoz is jobb kell már? -
Möhe
addikt
válasz
Mezga Aladár #4089 üzenetére
Mert olyan tetű lassú, és pötyögni kell neki hogy az alapnak vélt dolgokat teljesítse.
-NAS restart után órákkal is csak ellenőriz a DS
-ha nem állítod be, akkor csak letölti a torrentet de nem áll be egyből seedbe
-nem görgetős a listázása, hanem csak tizenpár torrentet tesz ki egy oldalra (nekem ez kényelmi okból nagyon elb@...ott megoldás) -
Rick4
félisten
válasz
stickermajom #4095 üzenetére
Nézd meg a cég weboldalán, hogy melyik modell támogat transzkódolást, (pl a 112j nem) mert ha telibe akarod tolni a telefonra a BD filmet, ahhoz masszív net és nagyon masszív teló kell. Emellé célszerű akor WOL funkciós nast keresni, ha ez is szempont, úgy tudom, a 112j ezt sem tudja, talán valami szoftveres megoldás van már rá, láttam is, de nem próbáltam még.
-
need
addikt
Óóóóó igen... most már látom.. fel is telepítettem és puttyon keresztül el is indult..!
na ez a rejtély meg is oldódót..!
a következő és egyben utolsó rejtélyem ami még van a Config file editor.. fel van ez is rakva..!
működött is.. egy jó ideig..utána kiírja sajnos a files Elnézést a keresett oldal nem található..!
ezzel mit lehetne kezdeni..?
u.i.. ismerős a niked valahonnan.. de majd rá jövök honnan..
-
stickermajom
addikt
Sziasztok!
Tervezem egy DS112j beszerzését. Nem tudom, hogy ez megfelel-e az elképzeléseimnek.
Amire használnám: torrentezés, rss-en keresztül is, illetve távolról mobilon vezérelve. Csak bizonyos időintervallumokban szeretném, ha működne (reggel 6-éjfél). Azt tudom, hogy az előbbiek működnek, de ha ezen az intervallumon kívül szeretném használni, akkor fel lehet ébreszteni akár távolról is?
Bizonyos fájlokat szeretnék kicsomagolni is (jellemzően sorozatok, filmek).
Routeren keresztül több gép lenne rácsatlakoztatva, illetve egy médialejátszó. Utóbbin néznék nagyméretű HD filmeket (BD25 verzió is előfordul) a NAS-ról streamelve. A nem túl veretes hardverrel ez megoldható, hogy közben esetleg a torrent is megy, vagy ez már sok lenne neki?
Illetve másik szobában egy laptopon szintén szeretnék filmeket nézni róla wifin keresztül (bár ezek csak xvidek lennének) egy külön bejáratú mappából. Azaz, ez a laptop máshoz ne férjen hozzá. (Ha jól láttam a demo os-t ilyesmire is van lehetőség)
A másik kardinális kérdés, hogy megoldható, hogy egyelőre, csak a külső USB-s vinyóm kötöm rá, vagy mindenképp be kell szereznem hozzá egy belsőt is?A válaszokat előre is köszönöm!
-
teisfiamblue
csendes tag
válasz
Mezga Aladár #4091 üzenetére
Köszi a választ.
Lehúztam, csak üresen van rákötve a routerre. A power led villog folyamatosan, és továbbra sem található.
(A winyót amúgy kipróbáltam a routerre is rá lehet kötni az látja, a TV-re is az is és persze a PC is. ) -
need
addikt
válasz
Mezga Aladár #4089 üzenetére
sajnos azt kell hogy mondjam hogy nekem van több olyan dolog ami ezzel a Nassal ami X aktává válik..! számomra rejtély hogy miért nem működik úgy ahogyan kellene..!
persze le esett a tantusz amikor írtad vagy is utána..
a Csomagforrásoknál hozzá van adva a http://packages.synocommunity.com link..! akkor ez esetben meg kellene jelennie a Csomagkezelési Központban az /összes alatt a M.C. nek is..hát nekem nem jelenik meg..!
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
teisfiamblue #4090 üzenetére
Tesztként az usb külsö lemezeket húzd le.
-
teisfiamblue
csendes tag
Sziasztok
Synology USB station 2-t használok már kb. egy éve. Tegnap észleltem, hogy nem látom az összes mappát/film fájlt dlna-n keresztül, sem TV-n, sem android mobilon. (Eddig működött természetesen)
Próbáltam adatbázis frissítést, amin dolgozott is egy ideig, de aztán egyszer csak eltűnt az egész station és most a synology assistant-tal nem is találom.
Próbáltam áramtalanítani, majd újra be, próbáltam ugyanezt a routerrel, próbáltam resetelni, de semmi. A routerben A DHCP client listában látszik az USBstation2, de az assistant azt mondja nem található synology szerver a helyi hálózatban. Kirpóbáltam kikapcsoltam a tűzfalat (router, windows) de semmi. A power led villog, a lan világít, az usb villog. Elvileg ez azt jelenti, hogy bootol, csak éppen az a baj, hogy ez van folyamatosan és sehogy nem érem el. Ha valakinek van ötlete azon kívül, hogy bekrepált, akkor örömmel hallgatom.Köszi előre is.
-
need
addikt
Sziasztok..
Akkor egy kis midnight commander-ezés..!
Mezga Aladár:. nem ismerem ezt a syno commu repo-t sajnos..
Ablakos kiraktál 1 képet.. na most nekem itt nincs benne a MC először én is itt kerestem de nem találtam..nekem így tűnt a leglogikusabbnak a dolog..!(4075) hsz..
Viszont van itt még valami..a 4079 hsz.. na ez ismerős mert a transmission nekem is így van beállítva.. tehát konkrétan egy link van hozzá csatolva..! gondolom ennél a http://packages.synocomunity.com a hívó linkB.attila a Putty nem más mint egy szépen megfogalmazva egy kommunikátor pc és linux eszköz közt lehet vele kommunikálni és parancsokat adni ip cím alapján lépsz be..
én ezt használtam amikor WD live volt és B-Rados firmem..! kell kis linux ismeret.. -
Ablakos
őstag
-
-
momoxp
tag
Na végülis megodlottam egy hosszas googlezés után hogy kb hogy is van aztán sikerült is!
Ha valakit érdekel:start.bat (így rögtön elérhetők a hálózati mappák)
@echo off
echo --------------------------delete map drive all------------------------
net use * /delete /yes
echo ------------------create drive --------------------------------
net use q: \\NAS\MAPPA /user: FELHASZNÁLÓ JELSZÓ
net use r: \\NAS\MAPPA2 /user: FELHASZNÁLÓ JELSZÓ
echo ---------------------------------------------------
exitstart.vbs (ezt a start-indítópultba, hogy késveltetve legyen az indítás a wifi csatlakozás miatt)
SecondsToDelay = "10"
ProgramToRun = "C:\Program Files\start.bat"
Wscript.Sleep(SecondsToDelay * 1000)
Prog = Chr(34) & ProgramToRun & Chr(34)
CreateObject("WScript.Shell").Run(Prog) -
Ispy
nagyúr
Most jutott eszembe, hogy amit írtam az sajnos nem volt jó
, mert a C-n lévő adatokat nem láttam USB-n keresztül miután átmásoltam az adatokat A-ról és kiraktam külső házba.
Szóval így csináltam:
1) Backupolni kell a NAS beállításait és azt biztonságos helyre menteni.
2) Ki kell kapni B-t a nasból és a helyére megy C, majd C-t meg kell formázni a kötetkezelőben, kötetet létrehozni rajta.
3) A-ról az adatokat át kell másolni C-re a NAS-on belül.
4) A-t és C-t kivenni a nasból, berakni helyére D-t, formázni, telepíteni a DSM-et, restoreolni a beállításokat.
5) C-t berakni D mellé a nasba és a kötetet javítani kell, mert hibát fog kiírni a kötetkezelő C-re.
6) Adatokat átmásolni C-ről D-re.
5) C-t kivenni a nasból, külső rackbe megy A és formázni kell.
6) B-t visszarakni a nasba, majd az adatokat átmásolni a külső házban lévő A-ra.
7) B-t ki a nasból, berakni C-t, formázni, kötetet létrehozni, majd A-ról az adatokat átmásolni rá USB-n keresztül. -
Ispy
nagyúr
Szóval a fő gond az volt, hogy a külső rackben a 3 TB-s vinyóból csak 8xx GB látszott a win-ben is és a NAS-on is, ha USB-n dugtam rá.
Ezért az csináltam, hogy a nasban lévő lemezeket (legyen a nevük A és B) felváltva cserélgettem az új lemezekkel (legyen a nevük C és D), mert a NAS belül viszont látta a 3 TB-t.
Szóval.
1) Backupolni kell a NAS beállításait és azt biztonságos helyre menteni.
2) Ki kell kapni B-t a nasból és a helyére megy C, majd C-t meg kell formázni a kötetkezelőben.
3) C-t ki kell venni a nasból és belerakni a külső házba, majd USB-n keresztül A-n lévő adatokat át kell rá másolni.
4) A-t kivenni a nasból, berakni helyére D-t, formázni, telepíteni a DSM-et, restoreolni a beállításokat, majd a C-n lévő adatokat felmásolni rá.
5) C-t kivenni a külső házból, helyére megy A és formázni kell.
6) B-t visszarakni a nasba, majd az adatokat átmásolni a külső házban lévő A-ra.
7) B-t ki a nasból, berakni C-t, formázni, kötetet létrehozni, majd A-ról az adatokat átmásolni rá USB-n keresztül.Nagyjából ez a menet, de és is szívtam vele, mire összejött, párszor le is vert a víz, szóval mindenki csak saját felelősségére tegyen bármit is, én garanciát nem vállalok érte
-
Ispy
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #4063 üzenetére
Én is 2 hónapja cseréltem a 2 TB-s lemezeket 3 TB-re a 212j-ben, megpróbálom leírni, hogyan kell, de hozzáteszem nem volt egyszerű menet.
-
need
addikt
válasz
Mezga Aladár #4040 üzenetére
Üdv..
idézve egy korábbi bejegyzésedet..
" Ajánlott hogy a midnight commander telepítve legyen, mert úgy látod a lemezek valódi tartalmát, a ds file csak a felcsatolt mappákat mutatja"
gyorsan hamar kerestem egy ilyen MCspk kiterjesztésben próbáltam felrakni..fel is rakta de nem fut..vagy is nem engedi valamiért futtatni..! 4.7.5. a verzió amit próbáltam..!
esetlegesen másképp is fel lehet rakni vagy hogy csináljam...?!
-
Loboda
senior tag
Ismerkedj az oprendszerrel vásárlás előtt!
Synology DSM 4.3 élő demó -
bencus3
tag
Sziasztok
Kezdő vagyok a NAS témában ezért elnézést a hülye kérdésért, most akarok venni egy SYNOLOGY DiskStation DS112j a kérdésem az lenne hogy az "oprendszerén" (DSM) van magyar nyelv?
Illetve könnyű konfigurálni?
Köszönöm -
B.attila
tag
válasz
Mezga Aladár #4055 üzenetére
akkor ez hosszadalmas lesz
azért köszi mindenkinek a segítséget
-
B.attila
tag
válasz
Mezga Aladár #4053 üzenetére
csak az a baj hogy itt Tb-ok -ról beszélünk
nem halmoztam fel itthon 3Tb-os winyokat csak azt a 2db-ot amit betennék a 2db 2Tb-os helyett
-
B.attila
tag
válasz
Mezga Aladár #4051 üzenetére
most már csak arra kéne valami ötlet hogy a második winyot hogyan másoljam fel az új winyora egyszerűen
mert az első az egyértelmű volt
ha egy pc-vel clonozom az járható út ? -
Brumi
senior tag
Ha egyszer beállítod a hálózati meghajtót, akkor ott meg lehet adni, hogy mikor csatlakozzon fel rá. Nekem is be van állítva, hogy bekapcsoláskor, ha elérhető, akkor csatlakoztassa is automatikusan.
Ha nem erre vonatkozott a kérdésed, akkor bocs.Más téma: korábban írtam, hogy időnként belassul a kapcsolatom a NAS-sal és csak az újraindítás segít. Hosszasan leveleztem a support-tal, semmi hibát nem találtak, de végül a rendszerfrissítés segített, azóta semmi gondom nincs vele.
-
Halfer
tag
Sziasztok! Biztonság kedvéért rákérdezek tőletek: ugye lehet a NAS-t a wifi routerhez csatlakoztatni vezeték nélkül pl. egy access point beiktatásával? Köszi előre is!
-
momoxp
tag
Nem tud valaki egy olyan scriptet windows 7-hez hogy mikor bejelentkezek windowsba akkor automatikusan keresse a hálózati meghajtókat vagy valami ilyesmi?
-
Parson
addikt
válasz
B.attila #4039 üzenetére
Szerintem legközelebb előbb tisztázd le a munkafolyamatot, és csak utána vedd elő a fejszét, mert az már tuti, hogy magad alatt kezdted el vágni a fát, már csak az a kérdés, hogy meddig folytatod még... Sorry, ez nem sértés, hanem tény. Sokkal óvatosabb legyél a saját, privát adatvédelmed érdekében - én is megjártam már párszor, igy tudom mennyire szar, mikor már esély sincs a visszahozatalra. Szóval előbb letisztázni, és csak utána belevágni... ha nincs vesztenivalója az embernek, csak akkor szabad ész nélkül hadonászni.
A pontos teendőket pedig már elkezdték kifejteni előttem...
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
B.attila #4039 üzenetére
Most csináltam ilyet.
Kiveszed az egyik hdd-t, a helyére berakod az új lemezt és átmásolod a tartalmát. Ue megcsinálod a másik lemezzel is. Lesz majd egy-egy hibaüzenet a rendszerpartíció hibára hivatkozva, amit a lemezkezelőben egy kattintással megoldhatsz. Ajánlott hogy a midnight commander telepítve legyen, mert úgy látod a lemezek valódi tartalmát, a ds file csak a felcsatolt mappákat mutatja.
Vagy a lemezek tartalmát kimásolod egy külső meghajtóra.Ajánlott egy rendszerkonfig biztonsági mentés is.
-
B.attila
tag
Hello
ha kicsrélem a 2 winyot a Syno 212j ben akkor usb-ről nem tudom rá vissza tölteni a régi winyok tartalmát ??
-
tobias40
veterán
válasz
Mezga Aladár #4030 üzenetére
Én még nem mertem meglépni a frissítést,meg nem is érzem hiányát egyenlőre...
Miben jobb a frissítés a régihez képest? -
Möhe
addikt
Agyf@szt kapok. Nézem a filmet (BD50) hálózaton és folyton elmegy a hang de a kép nem esik szét. Átmásolnám a médiajátékosra,de 2MB/s a sebesség!!!
Pedig kábelen vannak összekötve. Torrent megy a NAS-on (2,5MB/s felfelé) de eddig nem volt ilyen probléma.
Mi lehet a gond? -
need
addikt
válasz
AndrewTdi #4021 üzenetére
már kezd gyomor idegem lenni ezektől a frissítésektől..!
főleg hogy mindig akad valami galiba..az első 4.3 után nem letehet nfs megosztást használni a popin majd a második frissítés után szintén ez volt..akkor levelet kellett írnom a synologynak.. küldtek javítást..!
de ez se igazán segített..törölnöm kellett a video könyvtárat majd újra létre hozni..akkor lett.. jó!az biztos hogy én nem kínlódok ezzel a frissítéssel..!
-
keyman
tag
Üdv!
Megkérdezem még egyszer hátha találok egy legényt a gáton
Synology 213j kéne mailszervert csinálnom 2 felhasználó kb 10 emailcímmel.
Tud ebben valaki segíteni?
Köszönöm. -
AndrewTdi
addikt
Version: 4.3-3776 Critical Update 3
(2013/10/15)
Compatibility and Installation
DSM 4.3-3776 Update 3 can only be installed on Synology products running DSM 4.3-3776 via DSM Update. Please log in to DSM and go to Control Panel > DSM Update to install the update.
Fixed IssuesEnhanced the security while logging in to DSM via telnet.
Enhanced CalDAV compatibility with Calendar in iOS7.
Enhanced the stability for ODX transferring.
Enhanced the security of DSM operating system.
Optimized CPU usage when multiple HTTP connections are established to the same Synology NAS.
Fixed an issue where downloading a whole folder may fail in Internet Explorer.
Fixed an issue where the banner of Photo Viewer and Video Viewer may be hidden if Remove Banner in Control Panel > Application Portal > Options is selected.
Fixed an issue where Synology NAS may not be able to hibernate when Audio Station is running.
All the fixes that have been delivered in DSM 4.3-3776 Update 1 and Update 2 are included in this update. -
sbazsi
veterán
Megvan:
Control Panel > Network Services > Web Services > HTTP Service > Enable HTTPS connection for web services
Control Panel > System > DSM Settings > HTTP Service > Enable HTTPS Connection
Control Panel > System > DSM Settings > HTTP Service > Automatically redirect HTTP connections to HTTPSköszi a segítséget
-
sbazsi
veterán
-
akisbandi
aktív tag
-
sbazsi
veterán
válasz
akisbandi #4014 üzenetére
a photos mappa előkerült, adminnal voltam bejelentkezve, ezért nem láttam.
viszont mobilról továbbra sem tudok belépni. egyébként mintha a szolgáltatás lenne letiltva. a belépés gombra kattintás után rogtön megjelenik a hibaüzenet.
a control panel/application privileges részben nem kéne hogy ott legyen a photo station?
-
sbazsi
veterán
A photo station valamiért nem akar menni a telefonról. (sem ipadról)
Azt írja, hogy ellenőrzizzem a kapcsolatot, meg ip címet. Mindkettő tuti jó, mert az audio app megy.Ami furcsa:
a file stationben másoltam be a képeket, a /photo mappába. eltartott egy darabig a másolás, és az indexelés. mostanra viszont eltűnt ez a mappa.A home/photo, és a homes/username/photo mappák is üresek.
viszont a képek valahol ott vannak, mert a ip.cím/photo -t a böngészőbe írva megjelennek a képek.Mit rontottam el?
-
min4rt
csendes tag
Helló
Nálunk van a cégnél egy synology ds2413+ NAS és be szeretném üzemelni a 2. LAN csatlakozót is, csak van 1-2 kérdés amiben nem vagyok biztos. Először is ha én ezt is rá rakom hálózatra akkor be állítok neki egy ip címet ami szabad, és mi történik úgy értem, hogy mindenkinél hálózati meghajtó van csatolva kliens gépeken, az ügye fix és most a lan1 ip címe de így hogy használom ki a 2. lan-t sebességben? Ebben kérnék egy kis felvilágosítást.
-
keyman
tag
Üdv!
Kaptam egy kis házi feladatot. Synology 213j beállítása címén
Illetve egy levélszervert kell csinálni
És még sok nyalánkság.....szóval.
Segítséget kérnék valakitől aki privátban elküldi a számát és felhívom, hogy szóban elmondjam mi a kínom.
Elkezdtem olvasni a fórumot de ennyi időm nincs....sajnos
Lehet, hogy én misztifikálom túl a dolgokat de nagyon elveszettnek érzem magamElőre is köszönöm!
-
válasz
V.Stryker #4009 üzenetére
Na jó, de az SQL adatbázis az micsoda? Fájlok sokasága, nem? Tehát fájlszinten lehetséges a mentése akkor is, ha nem lehet használni a Synology SQL-es adatbázis alkalmazását. Akár Data Replicatorral, akár Cloud Station-nel biztonsági másolatokat készítesz a NAS-ra. Aztán ha bedöglik a lemez, akkor a backupból visszaállítod.
De egyébként ezek az SQL szerver adatbázisok szoktak tartalmazni valami beépített automatikus mentési megoldást szerintem. Itt kell beállítani destination-ként a NAS valamelyik felcsatolt mappáját, és kész. Még csak fel sem kell kutatni a gépen az adatbázist alkotó fájlokat.
Egyébként szerintem ez inkább SQL-lel kapcsolatos kérdéskör, mint NAS-sal. Ez esetben a NAS csak a háttértár funkciót tölti be.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Intelligencs #4008 üzenetére
Félre értettük egymást.
Van egy Windows 7 Prof-os pc. Ezen fut a számlázó, az sql adatbázis pedig egy Debian szerveren van. Most azt szeretnénk ,hogy az adatpázis a windowsos pc-n legyen és a debian szervert le tudjuk kapcsolni.
A nas-on nem lehet az adatbázis az eltérő sql kiszolgáló verziószám miatt. (Bár ha valki tud megoldás régebbi verziós mysql telepítésére az semmiképp ne habozzon. -
válasz
V.Stryker #4007 üzenetére
Én két megoldást látok:
1. Gondolom a Linuxban is van lehetőség arra, hogy hálózati meghajtóként felcsatolj valamit. Egyszerűen fel kell csatolni a NAS-t, mint hálózati meghajtót, és oda át kell helyezni az adatbázist. Akkor utána már a NAS-on lévő adattal azt csinálsz, amit akarsz: tükrözött lemezen tárolod (RAID1), rendszeresen backupolod a NAS beépített backup alkalmazásával egy külső USB-s lemezre, stb. Tehát a NAS kvázi egy tárhely lesz a Linux számára.
2. Letöltöd a Cloud Station linuxos kliensét. A kliensnek megmutatod a mappát, ahol az adatbázis van, és akkor az folyamatosan szinkronizálódik a NAS-ra. A NAS-on lévő adatokkal meg már szintén azt csinálsz amit akarsz, oda backupolod ahova akarod. (Illetve már eleve a NAS-on lévő adatok is egy backup példánynak tekinthetőek.)
3. Windows esetén még lehetne használni a Data Replicatort is, ami rendszeresen backupot készít, de ilyen klienst nem láttam Linux alá.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Javaslatot szeretnék kérni. Van egy számlázónk, ami sql adatbázissal megy, de viszonylag egy régi verzióval, amit a synology-ra nem lehet feltenni már. Így arra jutottunk, hogy az adatbázis a számlázó gépen lesz (jelenleg egy régi debian szerveren van, amit lekapcsolnánk, mert csak ez van már rajta).
A kérdés az, hogy a synology nas-t miként állítsuk be úgy, hogy a számlázó gépről mentést csináljon (ha lehet ne az egészről), a lényeg a számlázó adatbázisának valamilyen backupja.
-
momoxp
tag
Lehet olyat csinalni hogy keszitek egy weblapot, es azt csak sajat halozaton bellul lehessen elerni? (Intranet asszem)
-
Parson
addikt
Állitsd be, hogy a DS automatán inditsa el a letöltést, ha a torrent file bekerül egy kinevezett mappába. Ezt a user felhasználón tedd meg, igy ha userként / adminként teszed be a mappába a torrent file-t igy is-ugy is elindul a letöltés a user neve alatt. A user által futtatott torrentet pedig látja a user és az admin is a DS-ben. Ez csak user-admin párosban működik, user1-user2 párosban már nem, mert csak az admin látja a DS-ben a sajátján kivül futtatott torrenteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Androidos fejegységek
- Huawei P30 - kell ennél több?
- AliExpress tapasztalatok
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- World of Tanks - MMO
- Futás, futópályák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest