- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
smallmer
őstag
válasz
Borisz76 #88099 üzenetére
Csak 1 kötetem van, ezen a köteten van egy mappa és abban egy almappa. Ebbe az almappába pakolom a kész fájlokat.
Valószínűleg valahová ideiglenesen letölti a DS a fájlokat, mert van olyan, hogy több részes sorit töltök le és csak akkor jelennek meg a mappában, ha mindegyik rész letöltésre került.
Ez esetben jól értem, hogy ha törlöm a DS-ből akkor törlődnie kell a fájloknak is?
-
Borisz76
nagyúr
válasz
smallmer #88096 üzenetére
Ha a DS-ből mint torrent kliensből törlöd a feladatot , akkor a feladat és a hozzá tartozó adat is törlődik.
Kettő esetben marad foglalt a tárhely :1. Ugyanazon a köteten van a DS és az általad megadott célmappa.
Ekkor a lomtárat kell üríteni.2. Egy köteten van a DS telepítve és másik köteten van az általad megadott célmappa.
Ekkor ha törlöd a DS-ből a feladatot, akkor azon a köteten kell felszabadulnia a tárhelynek. Ha mégsem, akkor GOTO1 : lomtárA másik köteten a célmappában megmarad az anyag....törlésig és / vagy lomtárig.....GOTO1
Kép a folyamatról : [link] -
smallmer
őstag
Sziasztok!
Tippet szeretnék kérni tőletek.
Van olyan torrent kliens NAS-ra, aminél a torrent kliensből törölve ki tudom törölni a fájlokat is egyúttal a HDD-ről?
DS tökéletes volt eddig de a fent leírtak miatt elhasalt nálam.
Köszi -
Ala
tag
Sziazstok!
Egy nagyon idegesítő probléma megoldásában szeretném a segítségeteket kérni. Egy Synology 414j NAS-t M1-es mac-kel használok. SMB-n keresztül van felcsatolva, mint hálózati meghajtó. Az egyik probléma, hogy lassabb, mint Win alatt (ugyan így hálózati meghajtóként volt felcsatolva).
A másik és a nagyobb, hogy többször előfordult, hogy nagyobb file NAS-ra történő másolásnál a MAC OS azt jelezte, hogy megtörtént a másolás, ennek ellenére, amikor meg akarom nyitni a file-t hibát dob a rendszer.
Más is tapasztalt ilyet? HA igen, akkor talált rá megoldást? -
marec1122
senior tag
Sziasztok!
DDNS beállításakor melyik portot/portokat kell kiengedni routeren? Ha az megvan elvileg nincs más teendő működni fog ugye?
-
Tamarel
senior tag
válasz
oroszlan12 #88086 üzenetére
Ezzel küzdöttem én is és nem igazán.
1. Egyszerű módszer:
Közel ilyen megoldást úgy tudsz csinálni, hogy a két lan külön ip-t kap és a nas mindig azon válaszol, ahol a kérés érkezett.
Példa: .100 és .101
A .101es interfész lesz a nas default route-ja és az megy a vpn-be a routeren.
A .100ast használod port forward és lan irányból.Egy macera így is van: a ddns / heartbeat a default route miatt a vpn-ről látszik, ezt vezérlőpult / hálózat / statikus útvonal szabályokkal kell a .100as interfészre terelni.
206.189.214.49, 165.227.63.200, 142.93.81.166, 159.89.129.146, 104.248.79.120, 159.89.142.52, 159.65.77.153, 138.68.28.2442. Bonyolultabb módszer:
A virtuális gépeket tudod terelgetni, így ha virtual nas-on belül használod a download station-t, akkor az ilyen tud lenni.
A macera a két nas teljes beállítása. -
Syl
nagyúr
válasz
Gardaai #88085 üzenetére
Nem pontosan értem a kérdésed.
Nálam úgy van, hogy a routerbe fel van véve a NAS, mint DNS szerver (a DHCP-t a router adja), azon meg dockerben fut az adguard. Így minden itthoni eszköz reklámmentes (többé-kevésbé)
A NAS-on megy még az OpenVPN, a távolról való csatlakozáshoz. -
oroszlan12
tag
Sziasztok!Azt kérdezném adott egy 220+ aminek ugye 2 LAN csatlakozója van.
Amit szeretnék a Download Station használja az egyiket (VPN a routeren beállítva) a többi alkalmazás VPN nélkül a másik IP-n menjen.
Ezt meg lehet oldani?
Köszönöm! -
stigma
addikt
válasz
Multibit #88080 üzenetére
Hi, pár kattintás attól függ milyen Docker managelő alkalmazást használsz: Container Manager esetleg Portainer. Utóbbi frissítésére itt egy step by step leírás
https://mariushosting.com/synology-how-to-update-containers-in-container-manager/Konténerek automatikus frissítésére van lehetőség, watchtower a neve, de abban segíteni nem tudok.
-
Syl
nagyúr
Docker frissítése mennyiből áll? Update és minden megy tovább, vagy utána minden vackot újra be kell állítani benne? Konkrétan AdGuard-ról lenne szó.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
lakatosturbo #88075 üzenetére
Van mentés beállítva ? Hyper Backup vagy hasonló ?
Na ott nézz szét mentésre megőrzött verziók között....
Nem kell 32 különböző mentés....le lehet venni 1-2-3 -ra.Használod a Download Station-t ?
Ha igen, akkor hiába törlöd a megadott mappából az anyagokat...
A seed megy tovább egy rejtett , rendszer mappából.
Törölni kell a Download Station-ból is a feladatokat.Van beállítva lomtár ?
Ha igen azt is törölni kell.....azután szabadul fel a tárhely.Ha mindez megvan....
Akkor is kell neki egy kis idő mire mindent töröl, minden feladatot elvégez. Tehát nem azonnali a hatása ! -
gambeca
tag
válasz
lakatosturbo #88075 üzenetére
Véletlen nem a kukában landoltak a törölt fájlok...?
-
lakatosturbo
aktív tag
Sziasztok!
Egy DS118-ast használok fájl tárolásra és a mai nap arra lettem figyelmes fájl törlés előtt 212GB hely volt rajta.
KB 200GB adatot letöröltem róla de még most is 212GB helyet mutat, hogy annyi szabad.Valakinek van ötlete miért nem adódott a 212GB-hoz a 200GB felszabadítás ?
Most ugye 412GB helynek kéne lenni rajta.Kíváncsiságból letöröltem még egy 10GB fájlt de változatlanul ugyan azt mutatja.
A ketyerét már újra indítottam de ugyan az.Ha valaki tudja a megoldást ne tartsa magába.
Előre is köszi a segítséget!
-
Borisz76
nagyúr
válasz
Multibit #88070 üzenetére
Ha a [Synology weboldalán] regisztráltad a terméket.....
Onnan is töröld ! -
Multibit
nagyúr
Eladom a NAS-omat, HDD-k nélkül. A HDD-ket költöztettem az utódjába. Van valami dolgom az üres NAS-sal, vagy mehet a piacra?
-
code1005
senior tag
válasz
AiRLAC #88064 üzenetére
A 218+ gyári leírása említi a max 14TB lemezeket.
"
Synology DiskStation DS218+ storage solution Warranty 2 years
Hardware SpecificationsCPUCompatible Drive Type* (See all supported drives)3.5″ SATA HDD 2.5″ SATA HDD 2.5″ SATA SSDMaximum Internal Raw Capacity28 TB (14 TB drive x 2) (Capacity may vary by RAID types)Maximum Single Volume Size108 TB"Nagyobbat szeretnék bele, pl. 2x22TB-t.
-
code1005
senior tag
Sziasztok,
egy DS118 és egy DS218+-ba mi a lehető legnagyobb HDD amit tud használni?
-
jerry311
nagyúr
válasz
jerry311 #88046 üzenetére
Odáig jutottam, hogy van ez:
1, On new machine install Glacier pkg. Take note of which volume you install to.
--- If you're not asked which volume, just go to Glacier pkg details after it's installed and check the volume.
2, On old machine first stop and then uninstall the Glacier pkg. (ezt a lépést kihagytam, mert a régi NAS már eléggé offline)
3, In Glacier pkg on new machine go to "Restore" section"Click the "Retrieve task" button. When asked give the Amazon credentials.
4, After all tasks retrieved (can take a long while) stop Glacier service on new NAS.
-----NOTE-------- MAKE ABSOLUTELY SURE NO OTHER DEVICE IS ACCESSING THIS VAULT. IT *WILL* WRECK THE VAULT!
------This is the reason you were told to uninstall from the old machine above. You have been warned!!
5, ssh as root to the new nas.
cd /volumeX/\@appstore\Glacierbackup\etc\
-- where volumeX= whatever volume you installed Glacier to and noted from above.
6, using whatever text editor you like edit synoglacierbkp.conf (vi alapból telepítve)
7, find the line "last_bkp_status=6"
Change the value 4 (INSERT, értéket átír, ESC). This makes the retrieved backup job editable and reusable. The vault is now "re-linked", so to speak, to the backup job on the new NAS.
8, Save and exit. (:wq)
9, Start Glacier service
(forrás: https://community.synology.com/enu/forum/17/post/87381 )
Apró különbségek 2017 óta:
Jelenleg DSM 7.x a friss változat, amiben már van "relink" gomb a sikeres retrieve után.
Viszont ez a gomb egy egész új backupot akar készíteni. (last_bkp_status=0)
Ezt írtam át 4-re, ami után rányomt a "Back up now" gombra, és 1-2 percen belül "Success" státuszt mutatott.Remélem ennyi. Remélem működik.
-
marec1122
senior tag
Sziasztok!
Viszonylag új vagyok ezzel a nas dologgal. Valaki meg tudná mondani hogyan lehet a legcélszerűbben beáűllítsani a helyi hálózat egy számítógépén lévő mappa napi szinkrinizálását synology nas ra?
-
Vasti74
senior tag
válasz
AiRLAC #88058 üzenetére
Majd kipróbálom, de most már megvárom, hogy befejezze a mentést.
Kb. holnaputánra, mert >1TB-ot kell lementenie, és délután egytől ebből már végzett is 140GB-al...
Eléggé szánalmas, na :-( Ugyanez a vinyó volt az előző NAS-on (DS116) , azzal nem volt baja. A PC-n is rendesen működik. Akkor az új és "jó" NAS-al is legyen kompatibilis ;-)
Van egy ugyanekkora WD külső vinyóm is, majd kipróbálom vele, de ma már nincs kedvem hozzá: ha azzal rendes sebességet tud, akkor a WD fog a NAS-on lógni, és a Seagate lesz az offline mentés. -
-
Multibit
nagyúr
-
Vasti74
senior tag
válasz
Sanyi.mTs #88050 üzenetére
Azt még nem próbáltam, majd ha lefut a mentés, megnézem!
A vinyó hibátlan, PC-n a sebessége is.
Vegyes a mentés, kis dokumentumoktól a fényképeken át a családi videókig. Néha ránézek, volt 15MB/s és 30MB/s körüli érték, hogy most mit ment éppen, azt nem tudom, de aktuálisan 4,4MB/s-ot mutat... -
Vasti74
senior tag
Sziasztok!
Van valakinek ötlete, hogy miért ír a NAS-om piszok lassan az USB-s külső vinyóra?
Részletesebben:
DS224+ NAS, WD RED Plus 6TB benne, rádugva meg egy 2TB-os Seagate Expansion 2,5"-os vinyó. Hyper Backup ment rá, simán 1 példányos mentés, semmi tömörítés, verziók, stb. Az átviteli sebesség szerinte 5-6MB/s között van.
Bekapcsoltam az írási gyorsítótárt az USB-s eszközhöz, így most még a szédületes 9-15MB/s sebességet is eléri...
Eredetileg a NAS-al formáztam a vinyót (előtte töröltem róla a partíciót is) , ilyen lassú volt akkor is. Aztán rádugtam a gépemre, töröltem a partíciót, csináltam rá egy újat, megformáztam ext4-re, és kipróbáltam a PC-n: elég stabilan 120-130MB/s között van az írási sebesség.
Aztán rádugtam az újraformázott vinyót a NAS-ra: még mindig csiga lassú.
Na de miért?!
Nem mintha nem lenne mindegy, hogy mennyi idő alatt menti le az éj leple alatt a cuccokat, aztán meg a kis különbségeket - új doksikat pláne mindegy lesz, hogy hány másodperc alatt menti majd le, de akkor is tök zavar a dolog... ;-)
Üdv: Vasti -
jerry311
nagyúr
Glacier...
Új NAS, régi lemezek.
Hogyan tudom újra beállítani a Glacier-t, hogy ne akarjon mindent újra szinkronizálni?
A régi NAS is megvan még, abból ki lehet menteni valahogy a Glacier konfigot, meg státuszt vagy logot, vagy valamit amiből tudja, hogy mi van már ott és mit kell feltölteni? -
-
prt
csendes tag
válasz
Csabesz666 #88030 üzenetére
Nekem a 1515+-ben elemcsere megoldotta a random restartokat.
+ updateltem 1517+-ra:
[link] -
Patice
Topikgazda
válasz
wwwolfman #88037 üzenetére
Én a tapasztalataim alapján a userek (akár admin, akár nem) létrehozásakor kiveszem a pipát a Home mappa létrehozása elől, így azok nem fognak bezavarni.
Amúgy igen, adminként látod a többi user Home mappáját a Homes alatt.Én mielőtt bármilyen megosztást létrehozok a Syno NAS-on, először felrakom a médiaszerver alkalmazást, ami automatikusan létrehozza a szoksásos média tartalmaknak a mappáit (képek, zene, videók). Én ide rakok minden ilyesmit és ezeken belül mappázgatok magamnak.
Ezen kívül csinálok 1 megosztást az egyebeknek és 1 megosztást a mentéseknek.
Előbbi megosztást láthatóvá teszem a hálózaton, utóbbit nem, vagy csak admin fiókkal, ha szükséges.Magamnak létrehozok egy admin usert, gyári admin jogit visszavágom a minimumra (akár tiltható is), valamint csinálok egy másik user-t másik jelszóval, amivel a megosztásokat föl tudom csatolni PC-ken.
Családtagoknak szintén saját user, így jól szabályozható ki mit lásson.
Így összességében 4 megosztást kell max. felcsatolnom gépenként, ami lehet egyeseknek sok, de így nekem könnyű kezelni.
Második kérdésedre pedig az indexelés a válasz.
Állítsd be, hogy mely megosztást, vagy melyik almappát indexelje a NAS Audio és Video tartalmak szerint. Gyárilag a média megosztások vannak beállítva, de nem muszáj azokat használni, bármit meg lehet ott adni, többet is. -
boborján2
senior tag
Nem hiszek a konteókban, ahogy abban sem hogy a mezei halandó bárkit is érdekel ilyen szinten.
Ugyanakkor az egész már ott elbukhat ,hogy mágát az eszközt ,annak komponenseit nem te tervezted/építetted és nem te írod a rajta futó szofvereket sem.
Természetesen ez csak az én saját véleményem és mindenki azt csinál amit akar. Ettől szép színes a világ.
-
Gardaai
senior tag
válasz
TFerenc07 #88024 üzenetére
2FA-val sajnos nem fog működni. Mivel a plugin nincs felkészítve arra.
Én azzal próbáltam kibackelni, hogy létrehoztam egy usert ami csak a Download Station-höz és az adott mappához fér hozzá, tehát teljesen torrentezésre limitáltam.
Viszont azzal még nem tudtam foglalkozni és gyors megoldást nem találtam, hogy ha más user bedob egy taskot, akkor azt az én userem is lássa a Download Station-ben. Sajnos felhasználóra van limitálva, bár van benne user oszlop is, ahol rajtam kívül ugyebár semmit se mutat. Ilyen alapon semmi értelme nincs. -
wwwolfman
tag
Segítsetek kicsit rendet tenni az újonnan beállított Ds220+-asomon / a fejemben, mert sok az alkönyvtáram kicsit.
Alapvetően saját tartalmak (képek videok), filmek és zenék tárolására használom. Az addig oké, hogy van egy "Home" és egy "Homes" alkönyvtár, amit azért látok, mert a user, amit használok egyben admin is, ezt visszakeresve a topikban összeraktam.
Namost alighanem az admin jogok miatt, de közvetlenül látom az általam NAS HDD-nek elnevezett kötetet is almappaként, amiben nincs más, csak a kuka. Ide érdemes bármit tenni az egyszerűsítés jegyében, vagy valóban csak azért látom, mert adminként vagyok bent?
Ezen kívül a saját Home almappámban is van egy fotó-viedo-zene, a Homes almappában is van asszem egy ilyen hármas, meg még ott is (ezt úgy emlékszem, én raktam ide, amikor a cuccaimat áthúztam az előző gépről), ahol a Home-Homes-Photos-NAS HDD is.
A kérdés, hogy hogyan kellene/lehetne kicsit megmetszeni ezt a könyvtárfát?
A másik kérdésem (és könnyen lehet, hogy ez az előzővel összefügg), hogy miért nem látok tartalmakat a DS audio és DS video mobil alkalmazással? Mármint úgy értem, hogy sem a nason tárolt tartalmakat nem látom, sem pedig a telefonon tároltakat, ahonnan belépek wifin. A filmeket most áttettem az általam kreált movies alkönyvtárból valamelyik Video alkönyvtárba, de akkor sem látom....
Ha volt szó róla a közelmúltban, akkor jelezzétek, hogy kutassak tovább....
-
válasz
deerMann #88031 üzenetére
Itt a link, érdemes mindhárom javítást megcsinálni (egy CR1220 gombelem, egy 100Ohmos ellenállás meg egy B847B tranzisztor kell bele, anyagköltsége minimális, egy jó kezű forrasztópákás ember kell hozzá), ha már szét van szedve amúgy is, akkor érdemes még a bordát letisztítani és újrapasztázni mondjuk MX4-el, és egy 8GB DDR3L 1600MHz sodimm RAM-mal felbővíteni a memóriát is. Ezután még jó sokáig tudod majd használni megbízhatóan
-
wwwolfman
tag
-
válasz
wwwolfman #87974 üzenetére
Szia,
én ezt a típust vettem második nas-ként van a 220+ backup és kamerák miatt tökéletesen működik indulásnál sem panaszkodik hogy nem gyári modul, a kingston modulokkal több gondom is volt, véleményem szerint (és sok külföldi forumozás után) ez egy jó választás. Gyári 40k vs Crucial 13-14k 16GB szvsz ugyan az, bár a gyári 16GB horror még több mint 40k vicc.
Konkrét modul: Crucial SO-DIMM 16GB DDR4 2400MHz CL17 Dual Ranked
PC4-19200, 17-17-17 CL, feszültség 1.2 V, Unbuffered Innen rendeltem. -
Multibit
nagyúr
válasz
Csabesz666 #88030 üzenetére
mi lehet a probléma?
[link]
"Az ismert Atom c2000 bug: Könnyen javítható, ettől nem kell igazán tartani. Cserébe a DS1515+-nak (és DS1815+-nak) van még egy általános hibája: A főkapcsoló utáni tranzisztor gyakran megadja magát. A cseréje megoldható, de SMD-tranzisztor, nem a legegyszerűbb átforrasztani." -
deerMann
lelkes újonc
Üdv!
Van egy Synology DS218+ NAS-om itthon.
A kérdésem az lenne első körben, hogy a gyári download station helyett van-e esetleg olyan torrent kliens aminél, ha törlöm a torrent fájlt, akkor a fájlokat is törli a NAS-ról. Ha van ilyen akkor Dockerben kell futtatni azt?
Mi az amit a legjobban ajánlott? Windowson a qBittorrentet használom a legnagyobb megelégedéssel. -
Csabesz666
aktív tag
Sziasztok, adott egy ds1515+-os nas, valamiért kb-20-30 percenként ujra indul...én csak arról kapok értesítést, hogy több nem megfelelő leállítást érzékelt a rendszer..... mi lehet a probléma? táp, vagy memória?.... hol keressem, a hibaelhárítást? A segítséget előre is köszönöm!
-
-
Gombinyó
őstag
Sziasztok,
beüzemeltem egy DS920+ ot, legújabb DSM-el.
4x14TB WD goldot pakoltam bele SHR-ben és van M.2 SSD cache is 250GB (értelme nem tudom van-e).
Torrent célra is használnám az eszközt, mi most az ajánlott kliens? A Download Station elég mindenre manapság vagy érdemes próbálkozni qBittorrent és társaival? 1000/1000-es a net, jó lenne, ha ki is tudná használni nagyjából.Köszi!
-
komyka
tag
Sziasztok!
Nemsokára külföldre költözök, és van egy DS118-asom amit a szüleimnél üzemeltetnék tovább. Nekik otthon telekom előfizu van egy Sagemcom F@st 5655v2 AC-vel.
A kérdésem az lenne, hogy mivel itthon amíg mellettem volt sem állandóan ment a ketyere, a wake on lan-t össze lehet hozni valahogy a Sagemcommal, vagy teljesen felejtős a dolog? -
wwwolfman
tag
Köszönöm a segítséget srácok, tegnap bepattintottam egy 8GB-s Crucial-t, most valamivel 10GB fölötti memóriát jelez. Én nem tapasztaltam a valaki által említett 8-10 perces első bootot sem a bővítés után.
-
TFerenc07
tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy a download satation böngészős kiegészítőjénél (NAS Download Manager for synology) nem enged bejelentkezni? Megfelelő felhasználónevet és jelszót írok be, de mikor rámegyek a bejelentkezésre azt írja ki, hogy "permission denied" Mi lehet a probléma? -
VGYke
addikt
Sziasztok!
* Ugye jól gondolom, hogy a DS218+ NAS-nak a jelenkori 2 fiókos utódja a DS224+, 4 fiókos verzióban pedig a DS423+ ?
* Ha DS218+, amiben 1db HDD van (SHR, btrfs) és a fentiek közül az egyik NAS cserén törném a fejem, ha 1:1-ben áttenném az újba a HDD-t, mi történne?
Szóval hogyan lehetne a leg fájdalom mentesebben megoldani az átállást? -
stigma
addikt
válasz
wwwolfman #88007 üzenetére
Hi, akkor gyorsba bedobom, hivatalos oldalon lévő DS220+-ban ilyen proci van.
Intel Celeron Processor J4025 4M Cache up to 2.90 GHz Product SpecificationsMemória órajele: DDR4/LPDDR4 upto 2400 MT/s
Tehát ha 2400Mhz-s feletti ramot felesleges venned, mert nem tudod kiahsználni, igaz talán az általam linkelt 2666-os, viszont ha beteszed majd akkor alkalmazkodik és visszaváltt 2400Mhz-ra.
-
Vasti74
senior tag
válasz
Gardaai #88001 üzenetére
Mert van egy olyan "paramétere" is egy memória modulnak, hogy szervezés.
Dual Channek esetén főleg érdemes ugyanolyan szervezésű modult tenni a masinába, mint amilyen benne van / amilyet szeret, mert ha nagyon eltérnek, akkor lehet olyan, hogy az egyiknek a felét látja.
Érdemes rákeresni, hogy az adott NAS-ba milyen modult ajánlanak, aztán meg lehet venni egy kb. bármilyen, de paraméterekben azonos modult, működnie kell!
Nálam a DS224+ kapott egy bele való 8GB-os Crucial memóriát, nem panaszkodott rá. Egyébként ha jól emlékszem 32GB-os is mehetne bele a tesztek szerint annak ellenére, hogy hivatalosan nem. -
hódmaci
senior tag
válasz
Patice #87990 üzenetére
Ok
De a szünetmentes rész(230v) ekkor sem jut el a routerig.( több router is van a hálózaton. Mindnek nem tudok szünetmentes betápot vinni. Mesch)
Vagyis áram szünet esetén csak a nas és a switch kapna villanyt.
Esetleg az nem lehetne, hogy a naslan1 kapná mint eddig a netet a jelenlegi hálózatról
Naslan2 kettőbe meg egy másik router abba a poeswitch és oda a kamerák?
Remélem érthető voltam. -
Borisz76
nagyúr
válasz
boborján2 #88002 üzenetére
Nincs ilyen....
Amint elkészül a teljes anyag, akkor megjelenik a user által megadott mappában.
Olyan lehetőség van, hogy letöltés előtt megjelenik a torrent "tartalma"...ott lehet választani, hogy mit akarsz letölteni
( Pl. : film.mkv ) vagy mit nem akarsz letölteni ( Pl. : sample.mkv ).
Ha a kijelölt fájl vagy fájlok letöltődtek 100%-n , akkor jelenik meg a user által megadott mappában is !
Ekkor viszont....a torrent oldalon leecher-ként azaz letöltőként jelensz meg továbbra is mert NINCS nálad a teljes tartalma az adott torrentnek ! De ez nem hiba...!!! -
boborján2
senior tag
Download stationban létezik olyan beállítás, hogy ha egy torrenten belül sok file van, akkor az elkészültek kerüljenek azonnal a helyükre a megadott mappában?
Most látszólag úgy működik, hogy amíg nincs meg minden file , addig semmit nem tesz a torrent mappájába.
Köszi
-
Gardaai
senior tag
válasz
Multibit #87998 üzenetére
Nyilván bőven alá van lőve.. 8GB-ot támogató CPU van, hogy akár 32GB-ot simán használni tud megfelelő körítéssel.
Viszont vannak esetek amikor egyes modulokat lát, de nem tudja lefoglalni az összes extra területet.
Ezért van hivatalosan NAS szerint 6, CPU szerint 8 GB-ra limitálva. Mossák kezeiket ha esetleg nem kezeli. De akár rendellenes működést is eredményezhet. Viszont ez nem jellemző a NAS-oknál, ha normális memória van bennük.
Azt nem tudom pontosan, hogy a CPU SoC minőségének van-e köze hozzá, de feltételezem igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Elektronikai hulladékot vásárolok!
- Bambu Lab P1 Series Hardened Steel Upgrade Combo
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest