Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
boborján2
senior tag
válasz
Scoobyte #95662 üzenetére
Bármelyik nas meg fog felelni, de az olcsóbbaknál ne csodálkozz ha nem szedi a lábát amikor kellene...
Értem. Viszont a kérdés....
Ha 223 alá nem mennél , akkor (merevlemezek számától függetlenül) az mitől fogja jobban szedni a lábát mint a DS124 amikor ugyanaz a cpu,ugyanannyi mag, és ugyanaz a cpu freki ?Oké a ram 2gb. De legjobb tudomásom szerint , az általam léirtakkal nem fut ki az 1Gb ramból sem a DSM.
Persze lehet tévedek.Most az ,hogy használjak pc-t , nem értem honnan ez a pro tipp.
Nem értem egyáltalán hogy lehet a nas vásárlós kérdésemre ezt válaszolni.
Nem akarok erre a célra pc-t használni , nem akarok egy RX4060-at meg 6 ventit 24/7 járatni,mert egyrészt többszörösét fogyasztja, teljesen logikátlan lépés lenne erre a célra.
Ha mégis ez lenne a cél ,akkor nem lennék itt vagy a releváns kérdéseimet az xpenology topikban tenném fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest