Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Guenwhywer

csendes tag

sziasztok! Tudom hogy nem illik de megismételném a hozzászóálsomat hátha most valaki olyan látja aki tud megoldást a problémára. Vagy legalább ötlete van hogy mi nézzek meg mert még azt sem tudom hogy mit nem tudok kb..
    Egy ideje jól működik a nas, mostanra a plexet is sikerült megoldani. Egyetlen. visszatérő problémám van amivel nem boldogulok. A download stationt használom letöltésre, RSS feed-el az ncore oldalról. Random nem hajlandó letölteni. Kiirja hogy várakozás majd időtúllépés hiba. Van amikor minden gond nélkül elsőre indítja a letöltést van amikor egy egyszer újra kell indítani a letöltendő file-t de van amikor 20 próba után sem hajlandó megcsinálni. Nem látom benne a rendszert. A hálózatom gyakorlatilag terheletlen, speed test max sebességet hoz, és torrent klienssel azonnal le is jön a kiválasztott torrent. A nas egy ds224+ 6gb rammal. A cpu általában 0-5% között mozog a ram meg kb 2/6gb a foglalt. Rögtön az elején amikor elkezdtem használni már előjött a hiba de akkor azt hittem hogy a nas terheltsége miatt van mert akkor éppen 3 eszközről szinkronizált képeket és indexelt. Azóta alig kap terhelést de ez néha naponta előjön néha 1-2 hétig semmi. Jelenleg kb 60 torrent fut seed-ben de amikor kitöröltem a felét akkor sem változott a dolog. Van valakinek ötlete mi okozhatja a problémát? Előre is köszönöm a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák