- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos fejegységek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
boborján2
senior tag
Ha emberünk nasa rakétamérnök , vagy épp a következő kormányinfó szövegét írja a felesége, akkor kétlem hogy itt hogy fogja megkérdezni ,mit kapcsoljon be a nason és mit nem. (Ha igen ,akkor nagy a baj!
) Inkább mezei halandóról van szó,
aki ha ésszel használja a netet, akkor semmi gond nem lesz. Ha nem ésszel használja ,akkor meg kb. semmi nem fogja megvédeni ,még saját magától sem.
Értem én hogy van zsarolóvírus meg a többi jóság, csak ezek a dolgok nem úgy működnek ,hogy megjelennek a semmiből a belső hálóban. Azért meg is kell "dolgozni"A gyerekek elő meg nem kell tűzfallal védeni a megosztást, minek?
Igen, síkítozhat a böngésző ,az a dolga. Az enyém pl. nem teszi ha a belső háló csak http. Csak egy háromszőg van a címsorban ,hogy visszafogottan figyelmeztessen.
Nyilván én nem vagyok paranoiás , de azt valóban megadom ,hogy mindenki védje maga kedve szerint.
Sőt ki lehet húzni az ethernet kábelt is amikor épp nem kell a nas.A végére egy megjegyzés
Akár a helyi WiFi-n, akár az Interneten keresztül bejuthatnak "kíváncsi emberek"
Azért abban remélem megegyezhetünk ,hogy ez nem így működik. Nincs olyan hogy kicsi hekker ma felédred és Józsinál,Bélánál,Andrásnál most ő jól szétnéz távolról. Csúnya lenne ha ez csak így csettintésre működne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3275, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest