Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• boborján2

senior tag

válasz cigam #96731 üzenetére

Ha emberünk nasa rakétamérnök , vagy épp a következő kormányinfó szövegét írja a felesége, akkor kétlem hogy itt hogy fogja megkérdezni ,mit kapcsoljon be a nason és mit nem. (Ha igen ,akkor nagy a baj! :) ) Inkább mezei halandóról van szó,
    aki ha ésszel használja a netet, akkor semmi gond nem lesz. Ha nem ésszel használja ,akkor meg kb. semmi nem fogja megvédeni ,még saját magától sem.
    Értem én hogy van zsarolóvírus meg a többi jóság, csak ezek a dolgok nem úgy működnek ,hogy megjelennek a semmiből a belső hálóban. Azért meg is kell "dolgozni"

A gyerekek elő meg nem kell tűzfallal védeni a megosztást, minek?

Igen, síkítozhat a böngésző ,az a dolga. Az enyém pl. nem teszi ha a belső háló csak http. Csak egy háromszőg van a címsorban ,hogy visszafogottan figyelmeztessen.

Nyilván én nem vagyok paranoiás , de azt valóban megadom ,hogy mindenki védje maga kedve szerint.
    Sőt ki lehet húzni az ethernet kábelt is amikor épp nem kell a nas. ;)

A végére egy megjegyzés
    Akár a helyi WiFi-n, akár az Interneten keresztül bejuthatnak "kíváncsi emberek"
    Azért abban remélem megegyezhetünk ,hogy ez nem így működik. Nincs olyan hogy kicsi hekker ma felédred és Józsinál,Bélánál,Andrásnál most ő jól szétnéz távolról. Csúnya lenne ha ez csak így csettintésre működne.

Új hozzászólás Aktív témák