Hirdetés
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:06 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
the.odzsy
senior tag
-
the.odzsy
senior tag
-
Kendek
MODERÁTOR
-
the.odzsy
senior tag
-
the.odzsy
senior tag
-
Kendek
MODERÁTOR
-
the.odzsy
senior tag
-
Kendek
MODERÁTOR
-
the.odzsy
senior tag
Az meg van. Én az AP-knek kiosztott ip címekre gondoltam. Be tudok egyáltalán jelentkezni azokba az AP-kbe?
-
Kendek
MODERÁTOR
Mármint hogy-hogy megkeresni? Wi-Fi-n keresztül sikerült hozzáadni őket az elsődleges router-en? A Wi-Fi Connect > Wi-Fi-pont alatt kell látnod a kiépítést, és persze ott tudsz is még hozzáadni több router-t.
-
the.odzsy
senior tag
Saját hálózaton belül meg tudom valahogy keresni a mesh-ben lévő AP-ket? A fő routerben nem találom, kábelen vannak csatlakoztatva.
-
the.odzsy
senior tag
Köszönöm!
Előtte lesz egy UBIQUITI CLOUD GATEWAY ULTRA, ami szerintem igen jól menedzselhető, sőt jöhetnek az okos eszközök is később. A Synology routerek megvannak, csak a wifi lefedettséghez kellenek. -
Kendek
MODERÁTOR
Működnie kell AP módban is, az elvileg nem zárja ki. De ha az egyéb főbb funkciókat is szeretnéd, akkor a szolgáltatói eszközt kapcsoltasd át bridge módba, vagy rosszabb esetben megoldható kettős NAT-olással is.
-
the.odzsy
senior tag
Üdv!
Lehet láma a kérdésem. Mesh rendszerben a fő router (AX6600) lehet AP módban is? Tudom, hogy ilyenkor minden főbb funkció nem működik (tűzfal, port átirányítás...), de az megoldható. -
4Grider
félisten
Sziasztok,
Csinált már valaki Site-to-Site VPN-t 2 Synology router között? Egy szervert kéne elérnem IP cím alapján egy másik telephelyről. Érdekelne a tapasztalat, ha van valakinek. ELőre is köszönöm!
Standard L2TP/Ipsec vpn van, szóval gond nélkül kivitelezhető, de nem lesz nagy sebességű a kapcsolat, az ipsec ugye nem egy wireguard...
-
ATM_automata
őstag
Sziasztok,
Csinált már valaki Site-to-Site VPN-t 2 Synology router között? Egy szervert kéne elérnem IP cím alapján egy másik telephelyről. Érdekelne a tapasztalat, ha van valakinek. ELőre is köszönöm!
-
Dolphine
addikt
Nekem is ez van fenn NAS-on, de elég érdekesen működik!
A beállításokba belépsz, ott nézel egy login tesztet, akkor vagy tudsz letölteni, vagy nem. Nem értem az okát. Második, vagy harmadik próbálkozásra elindul.
-
Mezga Aladár
veterán
-
twingo16v
tag
Én NAS-al használom és ott hibátlan. Nézd át jobban a beásításokat biztos lehet konfigolni a router-hez is.
Szia!
Köszönöm, azt írtam, hogy sajnos ez nem működik nekem SRM-el, mert lecsatlakozik folyamatosan, és nem látja a célkönyvtárat sem.
-
Mezga Aladár
veterán
Sziastok!
RT2600AC-m van, amin használok DS-t (Download station).
Böngészőnek Chrome-ot használok.A Chrome alatt használtam bővítményt, amivel láttam a letöltések állapotát.
A Google változtatott valamit, és mostmár csak a "manifest v3" -as bővítményeket engedi letölteni, és használni.
A korábban letöltött, és működött bővítményt ami manifest v2-es már futtatni (bekapcsolni) sem engedi, csak törölni.Ezt használtam:
https://chromewebstore.google.com/detail/nas-download-manager-for/iaijiochiiocodhamehbpmdlobhgghgi?hl=hu&utm_source=ext_sidebar
Ez elérhető, de ez nem működik (nem látja a célkönyvtárat a routeren, és állandóan lecsatlakozik) :
https://chromewebstore.google.com/detail/download-station-client-f/ebbdkledlkjpgbbmmopgbnnjmklnkcef?hl=hu&utm_source=ext_sidebar
Az lenne a kérdésem, hogy használ e még valaki chrome alatt bővítményt DS figyelésére, ami működik is rendesen?
Vagy van e valami megoldás, hogy a régi bővítményt (ami működött) életre lehessen kelteni?köszönöm.
Én NAS-al használom és ott hibátlan. Nézd át jobban a beásításokat biztos lehet konfigolni a router-hez is.
-
twingo16v
tag
Sziastok!
RT2600AC-m van, amin használok DS-t (Download station).
Böngészőnek Chrome-ot használok.A Chrome alatt használtam bővítményt, amivel láttam a letöltések állapotát.
A Google változtatott valamit, és mostmár csak a "manifest v3" -as bővítményeket engedi letölteni, és használni.
A korábban letöltött, és működött bővítményt ami manifest v2-es már futtatni (bekapcsolni) sem engedi, csak törölni.Ezt használtam:
https://chromewebstore.google.com/detail/nas-download-manager-for/iaijiochiiocodhamehbpmdlobhgghgi?hl=hu&utm_source=ext_sidebar
Ez elérhető, de ez nem működik (nem látja a célkönyvtárat a routeren, és állandóan lecsatlakozik) :
https://chromewebstore.google.com/detail/download-station-client-f/ebbdkledlkjpgbbmmopgbnnjmklnkcef?hl=hu&utm_source=ext_sidebar
Az lenne a kérdésem, hogy használ e még valaki chrome alatt bővítményt DS figyelésére, ami működik is rendesen?
Vagy van e valami megoldás, hogy a régi bővítményt (ami működött) életre lehessen kelteni?köszönöm.
-
felho001
tag
-
csomi1977
aktív tag
Nálam RT6600ax van, ha ki tudod használni az ax wifit akkor van . De ha otthonra kell akkor nem biztos,hogy van értelme. Max ha nagyon megy a torrent 😁
-
felho001
tag
Sziasztok, van egy RT2600ac routerem, van értelme Rt6600ax-re váltani igazából működik minden, csak gondolkodom rajta mivel mentésből pikk-pakk be tudom állítani mindenféle probléma nélkül és nem megy el vele egy egész napom :-)
-
Kendek
MODERÁTOR
-
the.odzsy
senior tag
A 6600ax főrouter mellett egy RT2600ac tud meshben üzemelni?
-
Kendek
MODERÁTOR
Ha csak sima router-ként szeretnéd használni, akkor megfelelő az MR2200ac is.
Az RT2600ac annyiban jobb, hogy erősebb és több a hardvere, így például telepíthető rá a Threat Prevention is. De hálózati sebesség tekintetében nem lenne jobb. -
Semin
őstag
Sorry az én hibám, nem írtam le egyértelműen, hogy az MR2200-t eddig egy mesh kliensként használtam a 6600ax mellett, de ez megszüntetésre került. Ezt akarom odaadni és venni mellé valamit, hogy ott is mesh rendszert alakítsak ki.
Innen jöttek a kérdéseim. -
Kendek
MODERÁTOR
RT6600AX ? Annak van dedikált sávja erre a célra
Jól ismerem, nekem az van itthon, de a célterületre teljesen felesleges.
Sem a sebessége, sem a tudása nem indokolt.@Kendek:
....De ha semmi extra funkciót sem használsz...
Milyen funkcióktól esek el ha két darab MR2200 fogja alkotni a hálózatot?
Nyilvánvalóan a 2600 több LAN porttal rendelkezik, de pl. a mesh hálózat sebességében van különbség?Igazából mivel most is MR2200ac van, ezért semmilyen funkciótól sem esnél el.
-
Semin
őstag
RT6600AX ? Annak van dedikált sávja erre a célra
Jól ismerem, nekem az van itthon, de a célterületre teljesen felesleges.
Sem a sebessége, sem a tudása nem indokolt.@Kendek:
....De ha semmi extra funkciót sem használsz...
Milyen funkcióktól esek el ha két darab MR2200 fogja alkotni a hálózatot?
Nyilvánvalóan a 2600 több LAN porttal rendelkezik, de pl. a mesh hálózat sebességében van különbség? -
Kendek
MODERÁTOR
Családban akarok egy "budget" MESH rendszert, de nem tudom eldönteni, hogy melyik konfiggal járok jobban. Fontos, hogy vezeték nélküli mesh backhaul-ra van szükség!
Van egy MR2200ac-m, így ez az alap.
Vajon mellé egy második 2200 lenne a jó választás, vagy egy RT2600ac jobb lenne?Mit gondoltok?
RT2600ac fő router-nek lenne jó, a meglévő MR2200ac pedig kliensnek. De ha semmi extra funkciót sem használsz, akkor egy második MR2200ac is ugyanúgy megfelelne.
-
csomi1977
aktív tag
Családban akarok egy "budget" MESH rendszert, de nem tudom eldönteni, hogy melyik konfiggal járok jobban. Fontos, hogy vezeték nélküli mesh backhaul-ra van szükség!
Vajon mellé egy második 2200 lenne a jó választás, vagy egy RT2600ac jobb lenne?Mit gondoltok?
RT6600AX ? Annak van dedikált sávja erre a célra. Tudom nem olcsó
-
Semin
őstag
-
csomi1977
aktív tag
Vedd ki a pipát a hálózatok elkülönítése résznél . Utána a tűzfalnál állíts be egy tiltó szabályt . A sorrend fontos a szabályoknál először az engedélyező szabály kell utána a tiltó
-
Udiaki
csendes tag
-
csomi1977
aktív tag
Rt2600ac , Van több egymástól elszeparált hálózatom kialakítva a routeren (192.168.1.xx, 192.168.2.xx, stb) Be van állítva rájuk a hálózatok elkülönítésnek engedélyezése.
Az megoldható ebben az esetben, hogy 1 dedikált eszköz mégis elérjen egy másik hálózaton lévő eszközt ?
Gondoltam tűzfalszabály megoldhatja ezt a problémát, de hiába állítom be nem működik.
Ez attól lehet, hogy az elkülönítés "erősebb" szabály ? Bár tűzfalszabállyal általában kivételt kezelünk, szóval logikusan működnie kellene.Igen megoldható . Tűzfal szabály kell ami nyit az adott eszköz felé . Nálam visszafelé is nyitva van .
-
Udiaki
csendes tag
Rt2600ac , Van több egymástól elszeparált hálózatom kialakítva a routeren (192.168.1.xx, 192.168.2.xx, stb) Be van állítva rájuk a hálózatok elkülönítésnek engedélyezése.
Az megoldható ebben az esetben, hogy 1 dedikált eszköz mégis elérjen egy másik hálózaton lévő eszközt ?
Gondoltam tűzfalszabály megoldhatja ezt a problémát, de hiába állítom be nem működik.
Ez attól lehet, hogy az elkülönítés "erősebb" szabály ? Bár tűzfalszabállyal általában kivételt kezelünk, szóval logikusan működnie kellene. -
csomi1977
aktív tag
Sziasztok . IPv6 tűzfal szabályt külön létre kell hozni vagy ha már van IP4 -e szabály akkor kezeli a router ? Van egy NAS torrent szerverel,az ip4-es port aktív de a ip6-os passzív valamiért.
-
aua
tag
Sziasztok,
MR2200ac, hard reset után sem érem el beállításokat.
Ilyenkor mit lehet még megpróbálni? -
Mezga Aladár
veterán
Sziasztok!
Meghülyült a RT6600ax-n levő Safe Acces. A mögötte levő Synology NAS távoli elérését, openVPN elérését blokkolja.
Tegnap még hibamentesen ment a cucc!
Ötlet valakinek? -
Dolphine
addikt
-
poirot
őstag
-
poirot
őstag
Ma használtam a CCleanert és most "megjavult". Vagyis letiltottam az Admin-t a router webes felületén és így is elérem egy rendszergazdai jogosultságot kapott user- rel. Vagyis a Total commanderrel ez alapján.
\\SYNOLOGYROUTER
Azért feljegyzem, amit írtál, soha nem lehet tudni.
-
csomi1977
aktív tag
Valaki tudna segíteni esetleg ? RT6600AX router van ,DIGI IPV6 beállítás érdekelne . Melyik a helyes a net kapcsolathoz és mit állítsak be a belső hálózatra . Köszönöm
-
Dolphine
addikt
-
poirot
őstag
Igen, megnéztem, úgy müködik ahogy írod, köszönöm. Nálam évek óta le volt tiltva az admin, itt engedélyezni kell, mert csak úgy müködik. A windowsban átírtam a tényleges rendszergazdára, akkor meg nem müködik. Azért még próbálkozom.
-
poirot
őstag
-
Dolphine
addikt
A winchestert hogy adtad hozzá a windowshoz?
Én a NAS-ban lévő winchestert IP alapján csatoltam. Tudom, hogy ez router, de a NAS is Synology, ahogy a router is, hasonlónak kell lennie. A felület ugyanaz! -
poirot
őstag
1,5 órát ment a konfigurációs helyreállítása, a böngésző ablak az alábbi képet mutatta;
Aztán leállítottam, megnéztem a napló bejegyzéseket, 10 perc alatt végzett, azóta csak darált. Sajnos a winchestert nem érem el továbbra sem, ketdek lemondani a lehetőségéről.
-
poirot
őstag
-
Dolphine
addikt
-
poirot
őstag
-
poirot
őstag
-
Dolphine
addikt
-
poirot
őstag
Sziasztok!
Van egy RT 1900 ac routerem, rajta van egy külső 2 TB-os winchester. Reggelig nem is volt baj vele. El akartam érni a Total Commander alatt, ahogy mindig is, nem látja winchestert. Kikapcsoltam, bekapcsoltam, semmi. Kicseréltem egy 320 GB-os winchesterre, na azt látta, törölni is tudtam róla, de sajnos megint nem látja és az alábbi hibaüzenetet kapom;
[kép]
Nem szokásom nyúlkálni semmihez, a webes felületen a stationnál látja a winchestert. Szóval fogalmam sincs, hogy miért nem látja windows alól a Total Commanderben.
Esetleg valakinek van ötlete? Köszönöm előre is.Most megnéztem a külső USB-s winchester tárolót, és a winchesterek is jók a számítógépemen. Fogalmam sincs, hogy mi állítotod el.
-
poirot
őstag
Sziasztok!
Van egy RT 1900 ac routerem, rajta van egy külső 2 TB-os winchester. Reggelig nem is volt baj vele. El akartam érni a Total Commander alatt, ahogy mindig is, nem látja winchestert. Kikapcsoltam, bekapcsoltam, semmi. Kicseréltem egy 320 GB-os winchesterre, na azt látta, törölni is tudtam róla, de sajnos megint nem látja és az alábbi hibaüzenetet kapom;
[kép]
Nem szokásom nyúlkálni semmihez, a webes felületen a stationnál látja a winchestert. Szóval fogalmam sincs, hogy miért nem látja windows alól a Total Commanderben.
Esetleg valakinek van ötlete? Köszönöm előre is. -
nrbx
tag
2600AC Router, újraindítás után (azért lett újraindítva mert már előtte is szakadozott az internet) csak sárga status led. Járt már így más? Másfél éves.
Hello, ez tortent nekem is az rt1900ac-vel, hard reset utan csak a narancs status led vilagit, nem tudom ujra telepiteni. Hard resetet azert csinaltam, mert nem volt elerheto a Wifi 2,4GHz-n. Lehet ezzel meg valamit kezdeni, vagy kuka?
-
arn
félisten
Nem tudja vki, hogy a connection log miert tok ures a log centerben, es hol talalom meg az eddigi logokat?
-
lange04
csendes tag
Sziasztok!
Vásároltam 2db Synology RT6600AX-et, mert le szeretném cserélni a jelenleg Meshben működő ASUS AX11000 Pro-kat, mert megbízhatatlanok. Kibontottam az elsőt, áram be, WAN portjába ahogy azt kell a DIGI-s ZTE modem LAN1 portjából összecsatlakoztat, majd megkíséreltem először DS Router appal, majd számítógéppel is, de mind a két esetben sikertelen a beállítás. Végigfut minden, de folyamatosan azt kapom, hogy Nincs internet, mintha nem kapná meg WAN-on. DIGI-t felhívtam, ők látják h valami van csatlakoztatva a modemhez, valamint ellenőriztük többször is, hogy biztosan jó PPPOE-t írok be.
Van valamilyen speckó beállítás már az elején, amit DIGI esetében be kell állítani ezeknél a routereknél? Vagy bármilyen beállítás amit a DIGI-től kell kérjek a részükről (természetesen már bridge-ben van a modem, mivel eddig működött a 2 asus). Köszi!Nincs semmi különleges beállítás, nekem is 6600 van DIGI-vel

DNS meg 8.8.8.8 és 8.8.4.4....
működik...
Tuti jó a felhasználó-jelszó páros? -
misfine
tag
Sziasztok!
Vásároltam 2db Synology RT6600AX-et, mert le szeretném cserélni a jelenleg Meshben működő ASUS AX11000 Pro-kat, mert megbízhatatlanok. Kibontottam az elsőt, áram be, WAN portjába ahogy azt kell a DIGI-s ZTE modem LAN1 portjából összecsatlakoztat, majd megkíséreltem először DS Router appal, majd számítógéppel is, de mind a két esetben sikertelen a beállítás. Végigfut minden, de folyamatosan azt kapom, hogy Nincs internet, mintha nem kapná meg WAN-on. DIGI-t felhívtam, ők látják h valami van csatlakoztatva a modemhez, valamint ellenőriztük többször is, hogy biztosan jó PPPOE-t írok be.
Van valamilyen speckó beállítás már az elején, amit DIGI esetében be kell állítani ezeknél a routereknél? Vagy bármilyen beállítás amit a DIGI-től kell kérjek a részükről (természetesen már bridge-ben van a modem, mivel eddig működött a 2 asus). Köszi! -
Zs:)
újonc
Sziasztok,
RT2600ac router. Safe Access-ben van beállítva a gyereknek net korlát.Itt ugye, ha lejár az ideje, akkor ledobja a hálózatról. A helyi hálózaton mindenképpen fent kellene maradjon, de jó lenne ha folyamatosan el tudná érni a sulis dolgait (pl classroom). Meg lehet ezt oldani valahogyan ezzel a routerrel?
Köszönöm
Zs -
balage25
senior tag
A legutóbbi router frissítés óta problémám akadt a zerotierrel. Állandóan elvesznek a csomagok. Próbálom felvenni a kapcsolatot a supporttal, de nem tudok belépni a Synology oldalára, nem jön meg a telefonomra az engedélyezéshez szükséges kérelem. Kértem SMS kódot, de az 10 perc múlva érkezik meg, addigra lejár a bejelentkezési időablak. Merre tovább, hogyan próbáljak belépni?
-
Kendek
MODERÁTOR
Köszönöm!
Így már érthető.
Ez mennyire tekinthető biztonságosnak?Amennyire megbízol a Synology-ban. Amúgy a magam részéről csakis VPN-t engedek ki, még ilyen QuickConnect-et sem aktiválok.
-
Mezga Aladár
veterán
Köszönöm!
Így már érthető.
Ez mennyire tekinthető biztonságosnak? -
Kendek
MODERÁTOR
Sziasztok!
Adott egy 6600 router. A beállitásoknál nem engedélyeztem a külső elérést.
Normál bejelentkezésnél, külső címmel vagy ip-vel nem lehet bejelentkezni.
Ez számomra rendben van.
Viszont ha a QuickConnect engedélyezve van akkor az bejut!
Ezt hogy csinálja?A külső elérés tiltása az annyit jelent, hogy kívülről nem lehet elérni a router-t, illetve a webes felületet. A QuickConnect viszont a Syno köztes szerverén keresztül működik, vagyis belülről kifele csatlakozik, és így kommunikál a klienseszközökkel.
-
Mezga Aladár
veterán
Sziasztok!
Adott egy 6600 router. A beállitásoknál nem engedélyeztem a külső elérést.
Normál bejelentkezésnél, külső címmel vagy ip-vel nem lehet bejelentkezni.
Ez számomra rendben van.
Viszont ha a QuickConnect engedélyezve van akkor az bejut!
Ezt hogy csinálja? -
Kendek
MODERÁTOR
Hivatalosan sajnos nem támogatott a WireGuard, de szervert azt be lehet állítani, ehhez van is telepítőszkriptem. De jelenleg ez is csak userspace működik (elvileg), mert a kernelmodult (ami hatékonyabb lenne) azt tesztelni kellene.
-
VANESSZA1
őstag
Wireguard-ra van mód RT6600ax-on?
-
VANESSZA1
őstag
Igen, de az akárcsak a Synology NAS-on nem sok mindent ér. Mellette egy ilyen ip blokkolással látható, hogy egy-két hónap alatt a blokkolt ip lista simán 10000 ip cím felett van.
Ezért érdemes. -
Kendek
MODERÁTOR
Írtam a Synology supportnak.
Röviden, lepattintottak, hogy a bővítmény harmadik féltől származó program, nem tudnak segíteni, és vegyem fel a kapcsolatot a bővítmény fejlesztőjével.Tehát ennyit róluk...
Valamit változtattak, ezért nem működik, de hárítanak, hogy a hiban nem miattuk van.
Teljesen jogos amit írnak, hiszen ebben nem ők az illetékesek. Ha akarnának sem tudnának segíteni.
-
twingo16v
tag
Írtam a Synology supportnak.
Röviden, lepattintottak, hogy a bővítmény harmadik féltől származó program, nem tudnak segíteni, és vegyem fel a kapcsolatot a bővítmény fejlesztőjével.Tehát ennyit róluk...
Valamit változtattak, ezért nem működik, de hárítanak, hogy a hiban nem miattuk van.
-
Kendek
MODERÁTOR
-
VANESSZA1
őstag
Synology Rt6600ax routeren is be lehet állítani ilyen Automatikus IP blokkolást?
-
the.odzsy
senior tag
Közben megtaláltam a programot a github-on is, valaki tivábbfejlesztette, mert nekem vakami 2.2.3.x van meg, ez meg 3.0.15.
https://github.com/007revad/Synology_Download_Station_Chrome_Extension
Természetesen ugyan az a hiba.
De mivel itt megtalálható a source code is, igy ha valaki tudná módosítani annyira, hogy ne csekkolja a DSM - SRM verziót, az jó lenne.
Én sajnos nem vagyok programozó.
Írj a supportra egy emailt a hibáról. Ők megoldják ezt.
-
twingo16v
tag
Közben megtaláltam a programot a github-on is, valaki tivábbfejlesztette, mert nekem vakami 2.2.3.x van meg, ez meg 3.0.15.
https://github.com/007revad/Synology_Download_Station_Chrome_Extension
Természetesen ugyan az a hiba.
De mivel itt megtalálható a source code is, igy ha valaki tudná módosítani annyira, hogy ne csekkolja a DSM - SRM verziót, az jó lenne.
Én sajnos nem vagyok programozó.
-
twingo16v
tag
Sziasztok!
Tegnap frissítettem a 2600-on az srm-et a: SRM 1.3.1-9346 Update 10 -re.
Azóta a böngészőben (Chrome) a DS bővítmény nem működik, arra panaszkodik, hogy nem jó a DSM verzió:
Frissítés előttig hibátlanúl működött.
Sem ez, sem régebbi verziója nem érhető el már a chrome áruházban.
A fejlesztő weboldaláról meg nem lehet letölteni, mert a linkek a chrome áruházra mutatnak.https://www.download-station-extension.com/
Másnál is előfordul ez a hiba aki használja ezt a kiegészítőt?
Ha igen, van rá megoldás?
Vagy meg van valakinek a régebbi verzió, és megosztaná velem?Köszönöm.
-
Kendek
MODERÁTOR
Ha ezt a parancsot használtad a prioritás növeléséhez:
sed -i "s/n \"\${S/n -p 1000 \"\${S/g" /usr/syno/bin/swapaction
akkor a következővel vissza tudod csinálni, és akkor stimmelni fog a checksum:
sed -i "s/ -p 1000//" /usr/syno/bin/swapaction
-
MrTwister
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Még két évnyi memóriaparát jósol az AMD globális alelnöke
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Sweet.tv - internetes TV
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Renault, Dacia topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ryzen 7 9800X3D új // Számla // Garancia //
- iPhone 15 Plus 512GB Pink- 2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5301
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple Pencil 2 / Apple Pencil USB-C / Apple Pencil Pro Bontatlan / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest

Most nyűvi a netet és jobb a békesség.