- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Találtam egy hibát. Ha egy hozzászólás szövegét szeretném kimásolni, akkor ha a mindent gombra kattintok, nemcsak a szöveget másolja ki a vágólapra, hanem a formázást is. Így néz ki egy többsoros szöveg:
<p class="mgt0">Szöveg</p>
<p class="mgt1">Szöveg<br>
Szöveg<br>
Szöveg</p>
<p class="mgt1">Szöveg<br>
Szöveg<br>
Szöveg</p>
<p class="mgt1">Szöveg</p> -
hhgygy
senior tag
Bocs, ha volt már. Az alul feljövő kék tippeket ki lehet kapcsolni? Elég idegesítő szerintem.
-
amúgy az utolsó verziónál azt vettem észre, hogy ha csak a kedvenceim oldalra váltok, akkor is vagy 3x lefut a frissítés egymás után pár mp különbséggel - megjelenik a karika, forog egyet, eltűnik, aztán megint.
ki- és belépve egy topicból szintén ugyanez. -
Gloob
addikt
válasz
MikeWazowski #7987 üzenetére
Megnézted amit írtam? Gondolom nem.
-
Corsa02
őstag
válasz
Azt nem is fogja külön, a playben 4.7.9 marad...de nézd meg ott ahol Gloob írta, ott már szerintem a 02-es verzió lesz nálad is.
-
MadMancs
veterán
válasz
Ha tegnap este frissitettél akkor az már a javított 47902 es build lesz. De továbbra is nézd meg hogy mit mutat ph appban beállítások - alkalmazásról menüpont.
Amúgy nincs olyan hogy 4.7.9 02 mind a 3 verzió 4.7.9 simán, csak a build változott amit appon belül meg tudsz nézni.
-
Gloob
addikt
válasz
MikeWazowski #7985 üzenetére
Mikor frissítetted? Nézd meg az alkalmazásban az Alkalazásról menüpontot! Ott írja pontosan!
-
achon
aktív tag
válasz
MikeWazowski #7983 üzenetére
Alkalmazasok-nál zárd be a Google playt és töröld a gyorsitotarat.
Utána látni fogod a frissítést. -
qltsar
veterán
Az eddigi hiba ugy nez ki elmult, viszont mivel letoroltem az appot ezert a 0-rol allitottam be a dolgokat, mivel az export elfelejtodott
...
Kb. a 3. inditasnal elojott a guide, hogy mit, hogyan lehet kezelni (hosszu gombnyomas topic cimre, rendezes, stb.), de egy ido utan, csak az elsotetult overlay jott elo, sugo(tip) a kis bezaro X tarsasagaban elmaradt, es mivel az overlay ott volt, ezert nem lehetett interaktalni az alkalmazassal.
2 force close / open utan mar nem jottek elo a sugo-tipek es az overlay, igy nem problema, de gondoltam megosztom.
Edit: abban a pillanatban, ahogy ezt elkuldtem elojott egy
, szoval ha rosszul magyaraztam volna, ilyenekre gondoltam:
-
Jadro
veterán
Most nálam is jó lett, köszi szépen a javítást. Éeltmentő!
-
starchild
tag
Napközben feltettem a belinkelt 47900-as apk-ot, megjavult.
Kb 10 perce frissítettem a playról a 47902-re, továbbra is működik.
Köszönöm gyors javítást. -
PedroPascal
őstag
válasz
PedroPascal #7966 üzenetére
Jött még egy frissítés és így újra jó a Tabon is.
-
Gloob
addikt
No akkor kipróbáltam, hogy a sima kilépés után bezártam az alkalmazást, kitakarítottam a memórát. Utána viszont jelentkezett a hiba! Letöröltem, feltettem a letöltött verziót. Az most még jó. Egy dolog van, ott a verzió kód az 47900!
A play belépésnél azonnal frissíteni akar. -
snooze
veterán
hát sajnos a frissités után kb 10percig volt jo..😔😔
-
PedroPascal
őstag
válasz
PedroPascal #7960 üzenetére
S25 továbbra is működik. Tab S9 jó volt frissítés után de közben telepítettem a Tabra az android 15 OneUI 7.0 és ez után nem jó a Tabon.
-
qltsar
veterán
Kimaradt:
Természetesen újratelepítés megvolt, annyi történik, hogy 3x dob ki a 2 faktoros bejelentkezésig:
- 1. Telepítés utáni első indításkor
- 2. Felhasználónév & Jelszó beírása után
- 3. 2FA utáni töltő-képernyő utánBár utóbbinál valószínűleg crash van, az első kettő úgy néz ki, mintha home gesture-rel kilépnék az alkalmazásból.
S24U - One UI 6.1 Secupatch & Play System Update: 2025.Március
-
PedroPascal
őstag
S25 és Tab S9 jó lett a frissítés után.
-
4.7.9 (Play áruházból) is bezáródik indítás után. Teljesen tiszta telepítés, beállítások importálása nélkül is. Samsung S22+
-
Gloob
addikt
Köszönjük, müködik!
-
gilfoyle
őstag
Nálam kivételesen semmi probléma... Fold6 droid 15.
Mondjuk folyamatosan fut az alkalmazás, nem lőttem ki a memóriából. -
Oldman2
nagyúr
Készülőben a javítás...
-
dbius
veterán
Nálam ezzel a módszerrel működik az app: [link]
-
doongoo
addikt
Oneplus Nord 4 (android 15), semmi frissítés mostanában (sem app, sem telefon), mégis egyik pillanatról a másikra lehalt az app
-
internetezoo
senior tag
A Shortcut makeres trükkel indítva azt látni hogy belépett a smrtprjcts+ph@gmail.com és ki is jelentkezik.
Ez hogy?! -
internetezoo
senior tag
Logcat fájlt elemezve a Geminivel:
A logfájl alapján az alábbi hibák és potenciális okok, valamint javítási javaslatok azonosíthatók:
1. "App is not owned by any user on this device." hibaHiba: Az alkalmazás nem a Play Áruházból lett telepítve, vagy a rendszer nem tudja így azonosítani. Lehetséges okok: Az alkalmazás oldaltöltéssel (sideloading) lett telepítve, nem a Play Áruházból. Valamilyen hiba történt a Play Áruházból való telepítés során. Az alkalmazás egy régebbi verziója lett telepítve, és nem frissült megfelelően. Eszközspecifikus probléma a Play Áruház azonosításával. Javítási javaslatok: Telepítsd újra az alkalmazást a Play Áruházból. Ez a legvalószínűbb megoldás. Ha az alkalmazás már a Play Áruházból van telepítve, töröld az alkalmazás adatait (Beállítások -> Alkalmazások -> [alkalmazás neve] -> Tárhely -> Adatok törlése), majd próbáld meg újraindítani. Frissítsd az Android rendszert a legújabb verzióra, mivel ez megoldhatja a Play Áruház kompatibilitási problémáit. Ha az eszközöd rootolt, győződj meg róla, hogy nincsenek olyan módosítások, amelyek befolyásolhatják a Play Áruház működését.
2. "Fail to get PackageManager" hiba
Hiba: Az alkalmazás nem tudja elérni a PackageManager szolgáltatást. A PackageManager felelős az alkalmazásokkal kapcsolatos információk lekérdezéséért. Lehetséges okok: Rendszererőforrás-hiány vagy átmeneti rendszerhiba. Az alkalmazás hibásan próbálja elérni a PackageManager-t. Engedélyekkel kapcsolatos probléma (bár a logban erre nincs egyértelmű utalás). Javítási javaslatok: Indítsd újra a készüléket. Ez gyakran megoldja az átmeneti rendszerhibákat. Frissítsd az alkalmazást a legújabb verzióra, mivel a fejlesztők javíthatták a PackageManager elérésével kapcsolatos hibákat. Ellenőrizd az alkalmazás engedélyeit (bár a logban nem ez a legvalószínűbb ok). Ha a probléma továbbra is fennáll, lépj kapcsolatba az alkalmazás fejlesztőjével.
3. Egyéb figyelmeztetések és információk a logban
A logban láthatók figyelmeztetések a beállítások áthelyezésével kapcsolatban (pl.Settings: Setting adb_enabled has moved...
). Ezek általában nem okoznak közvetlen összeomlást, de jelezhetik, hogy az alkalmazás régebbi API-kat használ. Láthatóak továbbá információk a hálózati kapcsolatokról, a háttérben futó alkalmazásokról és az energiafelhasználásról 1 . Ezek a rendszer működésének normális részei, de hasznosak lehetnek a hibaelhárításhoz, ha összefüggésbe hozhatók az alkalmazás problémájával. -
lemmy71
őstag
válasz
aprokaroka87 #7941 üzenetére
Nálam pár másodperces a javulás, előjön félig a menü és már záródik is az app
-
MadMancs
veterán
válasz
aprokaroka87 #7941 üzenetére
Köszi, ez működik.
-
aprokaroka87
nagyúr
Hmm olyan mint ha valami activity bibi lenne, vagy hasonló.
Ha letöltöm ezt az appot, és a képen látható activity-t kirakom " ikonra " akkor nekem jó
Amúgy le áll...
-
Oldman2
nagyúr
Az ilyen "megmagyarázhatatlan" működési anomáliák szinte mindig az oldal kódjának megváltozása miatt történnek...
Amíg nem sikerül megfejteni a változást, addig a probléma fennáll.
A többekben esetleg automatikusan felmerülő kérdést én nem tudom megválaszolni.
-
vacs
veterán
Google Pixel 7, Android 15 szintén azonnal bezáródik.
Ilyenkor látszik, hogy milyen hasznos app és mennyire hiányzik, hogy nem működik.
-
MadMancs
veterán
Cifrázzuk. Gyorsindítóban megnyitás után míg be nem zárjuk (vagy teló be nem zárja) appot addig indítóikonnal is nyílik.
Most átmeneti megoldásként lelakatoltam alkalmazásváltóban, eddig ok.
-
starchild
tag
Nálam is elhalálozott.
Megnyitáskor félig megnyílik, majd záródik is be.OPPO Reno5 5G, gyári ColorOS 13.1
-
S24U A14 OneUI 6.1 4.7.8-al ment. most frissítettem pár perce A15 OneUI 7-re, bezáródik. hosszan nyomva ikonról elindul.
-
Gloob
addikt
Én is elkiabáltam az elöbb! Már itt sem jó. Elindul az app, aztán be is záródik azonnal! Csak webes felületen jó. Jó volna megoldani végre.
-
spiky03
veterán
Engem is elért sajnos.
5 perce még használtam, most meg már nem nyílik meg.
Poco X7Pro HyperOs 2.0.101.0 -
internetezoo
senior tag
Inkább az a kérdés hogy mi változott? App frissítés nem volt, MIUI rendszer se frissült.
Én arra gondolok, hogy a googleapis és a fototrend.hu (úgy emlékszem) között egy szerver kiesett? -
lemmy71
őstag
Van valami frissítés, ami megoldja a problémát
-
yanna
addikt
Redmi note 3 se-n, redmi note 5 pro-n, Poco f5-ön még jó, Poco X3 pro-n elszáll. Minden telón más Android, más miui/hyperos.
-
Essejó
veterán
válasz
internetezoo #7900 üzenetére
Nekem még annyi se, rábökök az ikonra, elkezd feljönni az ablak, és azonnal csukódik is be.
-
internetezoo
senior tag
Csak ezt az egy linket tölti be, semmi mást.
Ez egy adatgyűjtő naplózó szolgáltatás, hiba kereséshez.firebaselogging.googleapis.com
-
Galaxy Tab S8+ eszközön sem indul.
-
fjudors
aktív tag
ikonos indítás bezáródik, felugró menüből indul
A15, S25 -
Corsa02
őstag
S23+-on jó továbbra is.
Nézi a fejlesztő a topicot, meglátjuk mi tud lépni, de akinél van hiba, annak érdemes egy mailben jelezni neki.
-
MikeWazowski
veterán
Pixel 9 pro és nem nyílik meg.
-
lasse001
senior tag
S25 Ultra nem nyílik meg.
-
ggeleven
őstag
Nálam hiba nélkül megy Xiaomi 14T-n és Samu A35ön is.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Nálam is eddig bírta. Ugyan ez a helyzet.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Amilyen jó volt régebben, most annyira gyatra
Új hozzászólás Aktív témák
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest