- Milyen SSD-t vegyek?
- [Re:] Veszteséggel árulja a PlayStation 5-öt a Sony
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Gaming notebook topik
- [Re:] Csak felezett tempóval mehet a GeForce RTX 3060 a bányákban
- [Re:] ASUS ROG Strix RTX 3060 Gaming OC: Ampere a kispályán
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes, vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Hozzászólok Aktív témák
-
WhiteWalker
veterán
Nálam pont olyan gyors az app inkognitó módba , mint nélküle. (EMUI 10)
-
Imi1981
addikt
Nekem nagyon tetszik az alkalmazás és élő is fizettem rá már régen de egyvalami kényelmetlen kicsit. Sokkal jobb lenne ha a felső sávban mutatná a privát üzenetet, kedvencek stb (hasonlóan mint böngészőben mobilnezeten). Így nem kéne mindig az oldalsó sávot megnyitni. Igazából több minden lehetne ott a felső sávban amihez így egyszerűen hozzáférnénk és az állandóan látható lenne. A legjobb az lenne, ha a privát üzenetet úgy tudnánk megnyitni, hogy az olvasott fórumot nem kéne otthagyni ! Külön kis ablakban nyílna meg vagy úgy mint a messenger chat fej. Esetleg extra, hogy lenne még több téma de ez már tényleg csak extra. :)
-
Bocsássatok, biztos elég kasuk kérdés, de hogy tudom gyorsan ki-be kapcsolni az inkognitó módot?
Jelenleg annyit tudok, hogy a Beállításokban eltúrogatok oda, hogy bekapcsolom az alapértelmezetté tételét és akkor működik is (majd ha már nem kell, akkor szintén ezt visszakapcsolon), de jó lenne ha tudnék olyat, hogy olvasok egy topikot normál módban, de közben beüt valami, hogy félbe kell hagynom az olvasást órákra vagy netán napokra és ilyenkor jó lenne elmenteni az utolsó olvasatlant anélkül, hogy ki kelljen a topikból lépni.
-
g_g_g
őstag
Kapcsold ki a menüben az inkognitó módot.Majd ha a topik nevén hosszan nyomsz feljön egy kis menü és itt is tudod csak ezt a topikot inkognitó módban nyitni.(remélem erre gondoltál)Szerk.:
Nem erre gondoltál és már meg is kaptad a választ.Szerk2:
"De akkor egyéb gyors bekapcsolása sincsen? Mindig a Beállításokban kell hozzá kotorászni?"Erre lehet még is jó a válaszom
[ Szerkesztve ]
-
Na erre valamiért nem gondoltam volna, köszi szépen mindkettőtöknek!
Topikon belül keresgéltem a három pöttyös menükben (hozzászólások három pöttyénél is).Ha technikailag megoldható esetleg, akkor fejlesztési javaslatként hasznosnak tartanám, ha a hozzászólások három pötty menüjében olyan funkció is lenne, hogy "Eddig olvasattlannak jelölöm".
Az lenne az igazi manuális inkognitó mód, de így is jó már végülis nekem, amit írtatok most.Hosszan nyomva egy topikon akkor is ott van az inkognitó mód ikonja, ha éppen alapértelmezettnek van beállítva amúgy is.
Persze úgy nem nagyon kell rányomni. 😁[ Szerkesztve ]
-
gyuri81
addikt
Arra van lehetőség, hogy a statusbar kikapcsolható legyen?
Note 8 & Gear S3 Frontier
-
Valaki tudna küldeni egy publikus verziós apk-t?
Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Nintendo Switch - Ps4 slim. *[Ami nem látszik az nincs is---->Magic!.... Ja nem, ph prémium.]*
-
spiky03
veterán
Nem tudom jelezték e már de a Spoiler funkció nem működik teljesen rendben a filmes/sorozatos topikokban.
Van, hogy szavanként alakítja át spoileres verzióra, hiába jelöltem ki az egész mondatot. Van, hogy a felfedésre kihagy 1-1 szót és azokra külön rá kell bökni.
Ezzel lehet valamit kezdeni?
Köszönöm
SuperHeRo - Eladó: Oehlbach NF 214 Subkábel
-
Aryon87
nagyúr
Sziasztok. Meg mindig kitartoan remenykedem hogy az en telefonomon is elerheto lesz az app.
Ismet feltelepitettem. Most mar annyi haladas van, hogy be tudtam jelentkezni, es egy pillanatra bevillan a topiklista, de azzal a lendulettel ki is lep. Ha mar ennyire ment, nem lehetne azt a pici valamit megcsinalni? Hajlando vagyok erte elofizetni, nekem megfelelne a 3.0.0 alapverzio is, de nagyon szeretnem hasznalni az appot.
Tudom mit irtatok anno, de azota 1 ev eltelt kb... Es lenne igen a HMS kozosseg felol is.Huawei P40Pro+Honor Band 5 & Honor 20Pro - Huawei P8 Lite
-
Tiger.
veterán
Miért nincs ez még mindig iosra?
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Creative Xfi Elite pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Htc U11/Iphone 11 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Tiger.
veterán
-
válasz
pulutodurumo #5325 üzenetére
Mi irónia? Android OS eleve Google alapokra épül. Az hogy Huawei egy AOSP alapokon nyugvó android szerű OS-t létrehozott, na az csak egy dolog, messze se egyenértékű a 2 dolog. Van némi kompatibilitás közös alap miatt, és kb ennyi. Van egy app ami android OS függvényekkel épül, nem kötelessége senkinek mégegy appot írni hogy AOSP rendszeren is működjön, nem lustaságból hanem mert nem kevés munka. 1bites user annyit lát, hogy droid droid, pedig marhára nem.
-
123xyz
tag
válasz
MadMancs #5326 üzenetére
Nem hiszem, hogy sok értelme lenne erről vitatkozni, mármint a HMS támogatás nem fog ettől hirtelen megjavulni, mindenesetre szerintem nincs igazad és kevered a fogalmakat.
Úgy értem, ha valaki azt mondja, hogy Android OS, akkor az nem jelenti azt, hogy alapból GMS-sel ellátott rendszerről van szó. Maga az Android, mint OS, tökéletesen működik a Google szolgáltatások nélkül is. Tehát amit a Huawei használ (nem a Harmony, ami még nincs piacon), az ugyanúgy 100%-ig Android, nem pedig "Android szerű valami", ahogy írtad. A jelentős különbség csak annyi, hogy a GMS helyett HMS van rajta, meg custom launcher. Szóval technikailag igaza van Essejó-nak, bár ő sem fogalmazott pontosan: ha alapból úgy lenne fejlesztve az Android app, hogy GMS nélkül működne, akkor gond nélkül futna azokon a Huawei telefonokon is, ahol nincs GMS. Az egy másik kérdés, hogy az appból ki lehetne-e gyomlálni a GMS-t használó részeket, vagy mindenképpen szükség van rájuk.[ Szerkesztve ]
-
Lényegében van benne valami, igazad van abban hogy rosszul fogalmaztam AOSP az alap az android, GMS szükség, jelenleg igen, mikor app jelenlegi verziója készült még nem volt másra szükség, nem mondta senki hogy nem készül HMS, vannak próbák, lehetséges hogy teljesen működőképes verzió is lesz, de nem garantált.
-
ish4d0w
senior tag
válasz
MadMancs #5332 üzenetére
Ugyanmár! Van IAP kit és PushKit is HMS-re, még reklámbannerek behelyezéséhez is van megoldás... Úgyhogy ezek csak kifogások, méghozzá elég gyengék... Ez nem egy összetett app, egy nap alatt meg lehetne írni!
Én úgy veszem észre hogy itt leginkább az akarás hiányzik, de az nagyon. Egy számítástechnikával foglalkozó szakmai fórumon ennek az appnak már tavaly ilyenkorra kész kellett volna lennie Huaweire!
Ezt nem közvetlenül csak Neked írom hanem mindenkinek aki gyártja a kifogásokat hogy miért -idézem- "nehéz" vagy "lehetetlen" kiadni HMS-re.
Mindegy, hát akkor nem fizetek, pedig vettem volna prémium változatot. De hát ha nem kell a pénzem a fejlesztőknek
-
ish4d0w
senior tag
válasz
WhiteWalker #5335 üzenetére
Ez abszolút így van! De ingyenesen lehet regisztrálni és mindenki kap hozzáférést ingyen az emulátorhoz, fejlesztőkörnyezethez, dokumentációhoz. A Harmonyhoz van egy online emulátor is, sőt ahhoz csak az van egyelőre. De sima androidhoz jó az android studio és annak emulatora is, csak fel kell rakni egy HMS plugint.
Engedély csak ahhoz kell ha valaki privát APIkat akar használni, pl. olyan egyedi MDM-szerűeket amiket az Lzplay app használ. Olyan engedélyt tényleg nem mindenkinek adnak a kínaiak. -
Én értelek titeket, de szerinted idő nem kell? Fejlesztő meló mellett hobbiból csinálja, és rohadtul sok szívás van ezzel az 1 verzióval is, köszönhetően annak hogy minden gyártó agyontúrja a rendszert. Van amikor egy funkció 10-15 verzió mire minden telon működik. Fogalmatok sincs erről az egészről.
-
ish4d0w
senior tag
válasz
MadMancs #5337 üzenetére
idézet: "Fogalmatok sincs az egészről"
Én nem tennék ilyen elhamarkodott kijelentéseket [ezen] mai hozzászólásod után. De Te tudod, csak ne csodálkozz, ha nem válaszolok Neked ezentúl. Mert én nem minősítettelek le, pedig súlyosan kevertél fogalmakat. Te viszont megtetted a leminősítést, pedig én jól írtam mindent, csak a ködösítés idegesített.
Mindegy, Ti tudjátok. Én ebből a topikból kiszálltam, túl toxikus nekem. További jó fejlesztgetést. -
Sziasztok!
Valaki tudja, hogy ha Chrome-ban fórumozgatok és ha megnyitok simán valami topikot, akkor miért az alkalmazásban nyitja meg, nem pedig ugyanúgy a Chrome-ban?
Ha új lapként nyitom meg, akkor Chrome-on belül nyitja meg, csak úgy kicsit macerább.Már töröltem az alapértelmezést a Chrome-nak is és a PH app-nak is, de továbbra is szó nélkül átlép a PH app-ba.
-
Bozek
nagyúr
Beállítások - Alkalmazások és értesítések - Speciális - Alapértelmezett alkalmazások - Linkek megnyitásaItt keresd ki a PH! alkalmazást, nyomj rá, majd alul ott lesz, hogy Alapértelmezések törlése. Utána már ezeknél a linkeknél újra meg fogja kérdezni, hogy hol nyissa meg.Ja, látom ezen már túl vagy. Akkor ugyanitt a PH! alkalmazásnál a Támogatott linkek megnyitása menüben állítsd be, hogy Mindig rákérdez (ha akarod néha az alkalmazással is megnyitni) vagy Az alkalmazás nem nyithatja meg a linkeket. Utóbbi esetében az a probléma, hogy az alkalmazáson belüli linkek is Chrome-ban nyílnak meg.
[ Szerkesztve ]
-
olyan feature megoldható lenne esetleg, hogy alapértelmezett inkognitóban is működjön a hozzászólások szerkesztése? akár úgy, hogy arra az opcióra nyomva a szerkesztés idejére ne inkognitóban legyen?
gondolom a megjelenő opciók is a PH! motortól jönnek, de kvázi azt kiegészítve azzal, hogy a saját hozzászólásoknál megjelenjen mégis... hozzászólás után egyből még szerkeszthető (gondolom az a kérés nem inkognitóban megy), de újratöltés után elveszik a lehetőség.
B opció, hogy a fórum fejlécben lehessen befrissíteni a topicot nem inkognitóban, akkor lenne szerkesztés is köv. megnyitásig.
-
szetib
tag
A topikok átrendezése a Kedvencekben nem igazán akar fixen megmaradni. Hiába próbáltam más telefonon is, mindig összekeveri egy frissítés után. Ez bug vagy én nem tudok rajta kiigazodni?
-
Végül úgy oldottam meg, hogy letöröltem a PH app-ot és újra feltelepítettem.
Érdekes ez nekem, mert úgy tudtam, hogy ugyanezt érem el akkor is, ha összes adatot törlök.
De végülis majdnem mindegy a dolog, mert egyik se nagy dolog, csak ha ezt tudom, eleve így csinálom persze.A te kérdésedet meg nem tudom, mert nálam alapértelmezett böngésző a Chrome minden esetben.
-
kedvencek törlésénél hasonlóan hajlamos (volt?) összekeverni a topic-okat, ott tűnt fel, hogy az első még mindig jó, innen meg már adta magát, hogy akkor egyesével kell, a befrissítés pedig csak egy lista reset, hogy biztos jó legyen a kiindulási alap.
mikor a kedvencek rendezésénél is elkezdett hibázni, akkor meg leesett, hogy valami az általános listakezeléssel lehet(ett) bugos, próba szerencse alapján bejött.
anno talán beírtam ide de többen is jeleztük, azóta nem teszteltem, hogy lett-e javítva (de ezekszerint még nem). -
aprokaroka87
nagyúr
Az mennyire " természetes " hogy azért elég szép szép számmal vannak akadozások amikor pl egy topikon belül scrollozok?
Nem Snapi 888 van a telefonomban, csak Mediatek helio g90t.
De azért az kb középkategóriás SOC.
Vagy másnál is vannak lag-ok?
-
válasz
aprokaroka87 #5353 üzenetére
Semennyire nem természetes. Én mióta PH app használom, 3. telóm van, A50, S20+, S21 U. Egyiken se tapasztaltam.
-
porse
senior tag
válasz
aprokaroka87 #5353 üzenetére
Nálam is dadog scrollozas közben, sd 855 el. Leginkább ha új oldalra lépek 50hsz re van bontva.
... szerintem.
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- [Re:] 600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- [Re:] Veszteséggel árulja a PlayStation 5-öt a Sony
- [Re:] Távozott az Amazon egyik alelnöke
- [Re:] Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Óra topik
- PlayStation 4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5410, 14'' FHD IPS, i5-10310U, 16GB DDR4, 256GB SSD, magyar vil.bill., ujjl.olv., gar.
- ASUS TUF A15, 15.6" FHD IPS, AMD Ryzen 7 4800H, GTX 1660Ti, 16GB, 512 NVMe, magyar vilbill., gar.
- Épített Gamer! Gigabyte AB350N WiFi/R5 1400/16GB DDR4/GTX 1060 6GB/240GB SSD/Fractal Design Node 202
- Épített GAMER! ASRock Z87/i5 4690K/16GB DDR3/RX 470 4GB/120GB SSD/250GB HDD/Bitfenix Neos/550W
- Razer Blade Advanced (2018) - i7 / 16 / 512 / 1060 MaxQ / 144 Hz
Állásajánlatok
Cég: Netrix Internet Kft
Város: Budapest
Cég: Simplexion Informatikai Kft.
Város: Budapest