Hirdetés
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
huan
őstag
Sziasztok!
Tudtok BlackFriday/Glamour akcióról Synology NAS-okkal kapcsolatban? -
huan
őstag
Mi a különbség e kettő közt?
SYNOLOGY NAS DS720+ (2 HDD) 179 349 Ft
NAS SYNOLOGY DS720+ DISK STATION (2HDD) 161 392 Ft -
huan
őstag
válasz AiRLAC #64060 üzenetére
A gyári 2Gb memória elegendő? A memória bővítés elég horrornak tűnik...
-
huan
őstag
A PC-s Qbitorrent tud olyat, hogy figyel egy beállított mappát, és az oda kerülő torrenteket automatikusan hozzáadja a letöltési listához.
A Synology beépített torrentkliense tud ilyet? -
huan
őstag
válasz Intelligencs #64078 üzenetére
Hát tulajdonképp pont rátapintottál a lényegre, azaz a proci miatt venném a 720+-t úgy, hogy nem volt még Synology-m, tehát nemtudom mekkora a különbség 220+ és 720+ között. Az ár itt már nekem fontos. 158-tól lehet kapni, az említett helyeken 180-187...sok a különbség. Monjuk 119-ért van 220+ és tulajdonképp torrentre használnám, meg DLNA-elérésre. Ez az a memória?
-
huan
őstag
válasz Intelligencs #64081 üzenetére
Ok, akkor 220+ az új célpont.
Van olyan kiegészítő Firefox-hoz, ami egyből a nas-ra küldi a torrentet, vagy a korábban említett pc-mappából automatikusan beolvasható a torrent? (azért rugózok ezen ennyit, mert ha már veszek valamit, akkor legyen teljesen független a notitól és automatikus) -
huan
őstag
válasz Intelligencs #64084 üzenetére
Igen, erre a függetlenítésre gondoltam. Ütemezni lehet a letöltéseket? Éjjelre lehet időzíteni a napközben "összegyűjtött" torrentek indítását?
[ Szerkesztve ]
-
huan
őstag
Sziasztok!
Tudnak iClouddal szinkronizálni és van iPhone-ra alkalmazás Synology nas-okhoz? -
huan
őstag
Sziasztok!
DS720+ -ba szeretnék memóriát pluszban, de nem egyértelmű infókat olvasok, hogy melyik típus való bele:
Samsung M471A1K43CB1-CRC
vagy
Kingston HyperX Impact 8GB DDR4 2666MHzMelyik való hozzá?
-
huan
őstag
Sziasztok.
+1 év garancia minden 1–4-fiókos DiskStation-re a hivatalos viszonteladóknál!Magyarul a garanciabővítést nem tudom érvényesíteni a nemhivatalos partnernél vásárlást követően?
-
huan
őstag
Sziasztok,
Akkor most van értelme a 16Gb-nak vagy sem? Pont most vennék. -
huan
őstag
válasz Intelligencs #64412 üzenetére
Majd hamarosan tesztelek egy DS720+ -t +8GbCruical ram-mal, 1000Mb-es Telekom neten.
-
huan
őstag
Sziasztok,
Mik az ajánlott HDD-k nasba? Torrentezne. A parkolásokat hogyan lehet állítani? -
huan
őstag
Sziasztok. Erről az smr-cmr dologról hol olvashatok bővebben? Honnan tudom, hogy az itthoni hdd-k milyenek?
-
huan
őstag
Sziasztok,
Egy 720+ -ba egy darab hdd mellé van értelme egy ssd-t belerakni? (nem gyorsítótár M2-t) (van itthon egy kihasználatlan) -
huan
őstag
Sziasztok,
Kezdő Synologysként most üzemelem be és azt kérdezném tőletek, hogy hogyan tudom távolról elérni majd a nas-t? A ddns-nél kiválasztottam a synology szolgáltatót és a gazdanévnek is megadtam valamit, de csak lanon csatlakozik hozzá. -
huan
őstag
Sziasztok!
Download Station kérdéseim lennének:
- Az elkészült torrent hogyan váltható automatikus seed-be? Jelenleg megáll
- A BT-beállításokban TCP-port: 16881 ki van engedve routeren. Hogyan érem el a DS-t kívülről? Jelenleg nem érem el alkalmazással sem. -
huan
őstag
Sziasztok,
Belezavarodok ezekbe a port dolgokba. Segítséget szeretnék kérni ezekben:
- iOS-en akarom kezelni távolról a Download Station-t. Milyen port legyen nyitva a routeren? A DS-ben a BT-nél lévő portot ki kell engednem, hogy aktív legyen a torrentek kapcsolata, ha jól gondolom. A belső port ez lesz, de a külsőnek is ezt kell adnom?
(internal host:nasip, internal port:BTport; external host:üres, external port:?)- A BT porton kívül a Download Stationnak is kell nyitni portot? A javaslatoknak megfelelően Https-t nyitnék, de pontosan hol kell? Ha a vezérlőpult-külső elérésben törlöm az 5000-es Http-portot, akkor nem menthető. Hogyan tudok csak Https-portot nyitni, Htp-t nem? Valamint a routeren így kell beállítsam ezt?
internal host:nasip, internal port:Httpsport; external host:üres, external port:valami?Nincs egy helyen az összes portbeállítás?
[ Szerkesztve ]
-
huan
őstag
Sziasztok,
Még valami:
- Egy random port irányítva > 5001,HTTPS > menü elérés ok kívülről
- 16881 a torrenteknek nyitva, hogy ne passzív legyen
- DownloadStation-nak egyedi port nyitva, HTTPS > elérés ok kívülrőlBöngészőkből kívülről működnek, de az iOS-es DS Mobile sehogy nem akar csatlakozni a Download Station-hoz. Miért? Nem működik ez az alkalmazás?
-
huan
őstag
válasz tobias40 #64713 üzenetére
Synology Assistant: A Synology Assistant egy asztali segédprogram, amely a Synology szerverek helyi hálózaton belüli megkeresésében nyújt segítséget. A segédprogrammal megkeresheti a Synology szerverét, csatlakozhat hozzá, és beállíthatja a Wake on LAN (WOL) funkciót.
-
huan
őstag
Sziasztok,
A DLNA-n megjelenő mappákat hol tudom változtatni, törölni, vagy a megosztást megszüntetni stb.?
(videó, fénykép, zene,)
(a video station alatt: gyűjtemény, tv-műsor rögzítése, otthoni videó, tévéműsor)[ Szerkesztve ]
-
huan
őstag
Sziasztok,
Itthoni helyi hálózaton a Zyxel326 megosztott meghajtóját simán tudom csatolni az itthoni androidos tv Kodi-jához, mint médiaforrás. A DS720-as megosztásait sehogy sem sikerül, pedig pc-ken a hálózati meghajtó simán csatolható.
Mi lehet a gond? -
huan
őstag
Sziasztok,
Wordpress-t szeretnék használni. Telepítettem az összes PHP-kezdetűt, MariaDB 5 és 10-et, phpMyAdmin-t és a Wordpress-t is, de a megnyíló böngészőablakban nem nyílik meg semmi. Mit kellene még beállítani, hogy elkezdhessem a blogkészítést?
Ez kissé bonyolult nekem.
Ez alapján indultam neki.[ Szerkesztve ]
-
huan
őstag
Sziasztok,
Aki üzemeltet weblapot nas-ról, azoktól kérdezném, hogy a phpMyAdmin-felületét hogyan érem el? -
huan
őstag
Sziasztok,
Van valami lehetőség arra, hogy a torrenteknél látszódjanak a trackerek a torrentek mellett? Az "Unregistered torrent keresése"-nél sem látszódnak. -
huan
őstag
Azért ha a letöltésen kívül szeretnéd ezt-az a kliensben, akkor a transmission sztem jóval jobb. Nem a nézegetés a lényeg. iOS-re a mobilkliens elég távol áll a "nagyon jótól", de az csak az én véleményem és természetesen megbarátkozom a ds-sel Nem kell szenvedned, nekem írta
-
huan
őstag
Sziasztok,
Hogy kell letölteni a ConfigFileEditor-noarch-14.spk -t innen?
Szövegesen jelenik meg a böngészőben és ha másolom jegyzettömbe, majd mentem nem szövegként .spk-ként, akkor a manuális telepítésnél érvénytelen fájlformátum.
Megvan máshonnan.[ Szerkesztve ]
-
huan
őstag
Config editor kinyit, ehhez Admin felhasználóval kell belépni a DSM be, a jog nem elég !!!
Ki kell választani a config editort
Legutolsó sorba beszúrni :
/usr/local/transmission/var/settings.json, transmission_
Majd Save és bezárás.-Adminnal bejelentkezve, bemásolva az utolsó sorba és inaktív a mentés gomb.
Miért? -
huan
őstag
Telekom 1000Mb/s, DS720+, 2Gb RAM: (90Mb/s felett volt majdnem végig, de mire előkerestem a képmetszőt...) Tetszik
-
huan
őstag
Sziasztok,
Egy Zyxel326-on lévő Transmission és az 56279-es port nyitva a Telekomos Telekom Sgem F@st 5655v2 AC -routeren : port teszt OK.
Ugyan ezen hálózaton, ugyan ezzel a routerrel a DS720+ Transmission 51413: "portTested http error 400: Bad request"
A torrentek mennek és seedelnek is, a portbeállítás ugyan úgy van a routerben, de ez miért van? Az openport szerint is nyitva van a 51413 port.
Köszi[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI RX 5700 XT 8GB GDDR6 MECH OC Eladó! 55.000.-
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- LG 55"140cm FullHD 55LA740S 800Hz White-Cinema3D LEd TV/120hz panel/
- Dell G3 gamer laptop (Intel i5 8300H, Nvidia GTX 1050, FHD, IPS, 256GB SSD, 16GB DDR4 RAM)
- Remek áron eladó dobozos új ACER NITRO V15 /R7-7735HS/16GB 1000 GB SSD NVIDIA RTX 4060 8 GB 144Hz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest