- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyufaaa
veterán
No, meglett megoldás. Synology Drive Server. WEB felületen bejelentkezve és az összes lomtárat egyenként ürítve sem végzi el a törlést. Ez érdekes volt így számomra.
DRIVE-on keresztül a LOMTÁR még mindig mutatta a fájlokat. Innen indítva a LOMTÁR ürítést már sikeresen felszabadult a tárhely. Boldogság!Köszönöm a segedelmet!
-
Hát, tökéletes megoldás nincs, ezt elfogadom, de azt hiszem körbenézek a piacon alternatíva miatt. Építeni én nem feltétlenül szeretnék, nyilván költséghatékonyabb, de pl. KKVt esetén ha legalább az alapfogalmakat ismernek, akkor biztos, hogy hiszti lesz, hogy miért Syno NAS, ha a HDDk kétszer olyan drágák bele...
QNAPnak is van már valami All-in-one Business Backup & Recovery cucca, ami tud PC/Mac/Nas/VMware/HyperV/Cloud/M365/G-Workspace alól szinkronizálni. Viszont éve nem láttam már a QTS szoftverüket, ki tudja jó vagy rossz irányba mentek-e vele (anno elég vacak volt).
-
Spec
őstag
Irodánként 4-5 emberről van szó, és jellemzően irodai szoftverrekkel dolgozunk, tehát pár 100 kbyte-os fájlműveletkeről lehet szó jellemzően. Néha digitális fényképeket is lementünk, másolunk, ott lehet 10-100 Mbyte adatmozgás alkalmanként. Szóval nem kell nagy dologra gondolni. Tárhely tekintetében szerintem összesen 8 Tbyte adattárolás elegendő lenne eszközönként, raidben.
Syl: Igen, a backup az fontos, ez jelenleg is megoldott. Ehhez van is egy 3. eszközünk. -
stigma
addikt
#92779AiRLAC :
Köszi, én úgy tudtam konkrét rendszer/VM dologra van az általad javasolt alkalmazás, de utánnanézek.#92781ffodi:
Syncthing alkalmazást régen mikor épített NAS-om volt OMV-vel, akkor használtam. Egyetlen hátránya az volt emlékeim szerint, hogy szinkronizáláskor hoz létre saját .Sync mappát asszem ami picit zavart engem, de ez 2-3 éve volt.Értékeny adatok esetében ha olyan Cloud-ot választok ami nem titkosít feltöltéskor akkor ezt megteszem elötte a NAS-on valami alkalmazással, és csak utána menne fel, vagy akár Hyperbackup-al.
Egyenlőre ez a rész még részemről kakukktojás, de még kutakodom.Köszi a válaszokat, pár nap múlva próbálkozom nyaralás után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged