Hirdetés
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPad topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- Amazon Kindle
- TCL LCD és LED TV-k
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
-
PROHARDVER!
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
Szvsz, papiron jelenleg egy tulajdonosa van az ingatlannak: edesanyad. Mivel az ingatlan ugyanaz, igy szerintem eleg ha az egyik tulajdonos megteszi az adatbejelentest.
De a magyar hatosagok keptelenek a kiveteles esetek kezelesere, igy elso korben megkerdznem az onkormanyzatot, hogy kiket szeretne latni az adatbejelenton.
-
blg
senior tag
Sziasztok,
A városban, ahol a szüleim laknak, idén január 1-el bevezették az építményadót, ezért február 15-ig adatbejelentést kell tenni a tulajdonosoknak az önkormányzat felé az ingatlan méretéről.
Apukám és anyukám közösen tulajdonosok egy lakásban. Apukám tavaly augusztusban elhunyt. A hagyatéki tárgyalás még nem volt meg, apukám a tulajdoni lapon szereplő egyik tulajdonos.
Mi ilyenkor a teendő? Hogy kell megtenni ezt az adatbejelentést? Apukám nevében? Mintha még élne?+ adalék: az első (remélem egyetlen) hagyatéki tárgyalás február 12-re van kitűzve...
-
Simivok
senior tag
válasz
jerry311
üzenetére
ott a pont. ha ilyen felhúzható rács lett volna megmondtam volna a tulajnak, mielőtt leteszem a foglalót egyik reggel nyitásnál engedjen be hogy milyen zajjal jár.
de ez a kinyitható rács annyira ártalmatlannak tűnt, ráadásul a szomszédomnál nagyon hasonló, és ott nincs hangja. ja és közben kiderült hogy a környék meg szomszédok is jelentgetik a helyet folyamatosan -
biker
nagyúr
válasz
Simivok
üzenetére
Értem, de megtekintéskor látható volt, nem rejtett hiba, nem valami új meglepő dolog.
Tipikus hasonló példák itt mellettünk Gyömrőn, ahol van egy piac 20éve. mellette egyre több és több területet lakóparkokkal építettek be, majd a lakók petíciót indítottak, hogy hangos a piac reklám-bemondó-rádiója, és lekapcsoltatták. Tehát van egy működő piac, odaköltöznek mert milyen jó közel a piac, majd betiltatják a zavaró dolgokat
Ennyi erővel vehetek egy lakást jó közlekedéssel a belvárosban, majd kitiltathatom a forgalmat.
-
Simivok
senior tag
A kérdésedre a válasz az hogy igen ott volt. Csak tudod ahol élek város ott rendkívül szar volt a kínálat eladó ingatlanból. Nyakamon volt az állampapírok lejárata meg a rendkívül jól sikerült OSP. Maga a lakás belül egy álom, ha nem veszem meg kiárazódok és dekkolhatok 27 évesen szüleimnél még mindig.
Arról beszélünk, hogy nem vagyok köteles tudni mikor hozzák a kenyeret, meg mikor nyit a bolt
+ rendkívül egészségtelen a megszakított alvás, amiből majd 50 évesen lesz bajom. de nyilván csak pár évet laknék itt.
Tudtam hogy van ott forgalom az nem is zavar, de ha megoldható nem kelnék fel minden reggel 5kor
-
Simivok
senior tag
Sziasztok,
agglomerációban vettem egy társasházi lakást, alattam egy kisbolt üzemel. Amivel alapvetően nincs is baj. De a pékárut hajnali órákban szállítják. A bejárat kicsit átlósan a hálószobám ablaka alatt van. Rendszeresen felkelek rá, ahogy a bejáratot védő rácsot kinyitják majd becsukják. Illetve 6kor meg maga a bolt nyit, ugyanúgy kurvára vezeti a tégla a rácsnak a csapódását. Szomszédom alatt egy másik ilyen rács van, átmentem hozzá, és egyáltalán nem hallani azt a rácsot. Nemrég beszéltem a tulajjal, azt mondta megnézi, de nem garantálja hogy hangmentes lesz. De én meg úgy gondolom, hogy alváshoz mindenkinek joga van.
Igyekszem korrekten megoldani a dolgot. De ha nem megy, milyen eszköz lehet a kezemben? Áruszállítás hajnali 5kor munkavégzésnek számít? Általánosan az önkormányzatok ezt hogy szabályozzák? Hova fordulhatok? -
válasz
Tothgera30
üzenetére
az elképzelhető egyébként, hogy előlegből (amit NEM adunk) vagy foglalóból szeretné valaki a lakáson lévő tartozást/hitelt/végrehajtást kifizetni, ez nem ördögtől való
-
válasz
f4lcon
üzenetére
Nem is kell, ez teljes mértékben a mi sarunk. Másrészt az annyira nem zavarna hogy megtekintés során még hitellel terhelt az ingatlan (bár ugye elmondások alapján pont az ellenkezője volt), mert ha végtörleszti, onnan le van zárva a dolog. Mi épp bőven fizettünk eddig ennyit hogy a tartozásait egy tízes szorzóval is be tudná fizetni, ha akarná (800k és 300k a tartozása papírok alapján összesen egy 1,77m és egy 1,3m-es végrehajtás miatt). Szóval február közepéig kiderül, addig nem lépek semerre.
-
én is úgy vettem lakást 2014-ben, hogy volt az eladónak egy jogerős határozata arról, hogy a társasház kezelőjének széljegyen lévő jelzálogát el kell távolítani. de nem tudtuk (az eladó sem, én meg főleg nem) hogy az mikor történik meg, mert a társasház kezelője nem mutatta jelét annak, hogy betartsa a törvényt vagy a bírósági határozatokat... végül az adásvételiben 180 nap volt meghatározva, hogy ha addig nem történik semmi, akkor foglaló vissza és a 170xedik napon lett a jelzálog bejegyzés törölve. mákom volt, meg az eladónak is.
de lehetünk rosszindulatúak: az eladó tudja, hogy terhelt az ingatlan, de valószerűtlenül jó áron hirdeti meg azzal, hogy beszedje az előleget (!) amit aztán ne adjon vissza, amikor az egyszer (figyelmetlen) vevő szembesül a realitással.
tudjuk a kft nevét, aminél végrehajtás van? -
ityam
őstag
Az áldozáshibáztatás részben valós részben nem. Szerintem volt itt tudatlannság is meg bizadalom ügyvédben.
"Az ingatlan megtekintése során ugye címet /hrsz.-t nem kaptunk."
Nem kaptunk de jártunk ott. az alapján HRSZ nélkül is megtalálható. Amikor én vettem lakást én is bizonytalan voltam, de én elsőre megtaláltam a lekérdezőben. Pedig én sem kaptam HRSZ-t. Pedig át is lett számozva amit vettem. De meghagyom a lehetőséget hogy a kérdező nem volt elég figyelmes.Meg hát bízott az ügyvédben. meg hát nem is félt ha terhelt az ingatlan mert a mostaniját is így vette: "Emiatt csak az ügyvédnél derült ki hogy van még tartozás az ingatlanon, ami nekem nem probléma, jelenlegi lakásunkat is így vettük. Bár ugye február közepéig rendeznie kell"
Szerintem így kellene neki segíteni hogy elmondta a szitut és a félelmeit amit most érez. Korábbi döntést felhánytorgatni lehet, de nem csak ezt kellene.
Szerintem. -
válasz
Tothgera30
üzenetére
nem szeretnék áldozathibáztatásba futni, de itt egy kis hanyagság azért felmerül a részetekről, hiszen legkésőbb akkor, amikor ott vagytok a címen akkor le lehet kérni a földhivatal online-on az ingatlant
illetve az adásvételi szerződésbe bele szokták írni, hogy az ingatlan per- és tehermentes. ha nem kerül bele, akkor már lehet gyanús.a továbbiakban javaslom az ügyvéden keresztül kommunikálást
-
biker
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
ezt mind értem, de odamész, megnézed, tetszik, akkor hrsz elkér.
mint autóvételkor az alvázszám, aki nem adja oda, az mehet a francba egyből -
kisharsany
aktív tag
válasz
Tothgera30
üzenetére
Budapesten nehéz, de kisebb településeken mindig megkeresem Google Mapsen az ingatlant, utána pedig a Közműtérképen a HRSZ-t és úgy már elég sok infó kideríthető az ingatlanról.
-
-
biker
nagyúr
válasz
kisharsany
üzenetére
pontosan ezt írtam, igen, hogy hivatalosan ez, de nem kér azonosítást
-
biker
nagyúr
válasz
kisharsany
üzenetére
"Tulajdoni lap lekérésének díjai és feltételei
A tulajdoni lap lekérésének, illetve más Földhivatali eljárási díjak nem változtak, a tulajdoni lap lekérésének díja változatlanul 4.800 Ft. Továbbra is lehetősége van minden magánszemélynek évente kétszer ingyenesen lekérni tulajdoni lapot, azonban új korlátozásként ezt már csak a saját ingatlanára vonatkozóan teheti meg, vagy ha az ingatlan vonatkozásában valamely joga a tulajdoni lapon bejegyzésre került (pl. haszonélvezet). Más ingatlanok tulajdoni lapjának ingyenes lekérése esetén az alapdíj háromszorosának megfelelő büntetésre lehet számítani."Más kérdés hogy az ügyfélkapus lekérés nem azonosít, így valóságban bárkiét lekérhetem, de a szabály ez
-
válasz
pn4hvq
üzenetére
Az ingatlan megtekintése során ugye címet /hrsz.-t nem kaptunk. Eladó elmondására hagyatkozunk. Tulajdonképpen cégeik vannak, tudomásom szerint két ingatlant is eladnak most. Emiatt csak az ügyvédnél derült ki hogy van még tartozás az ingatlanon, ami nekem nem probléma, jelenlegi lakásunkat is így vettük. Bár ugye február közepéig rendeznie kell.
-
pn4hvq
senior tag
válasz
Tothgera30
üzenetére
Nálunk is folyamatban van ingatlan vásárlás, így valamennyire friss infóim vannak. Az ingatlanos vagy akár ti, hogyhogy nem kértetek le előre egy tulajdoni lapot, amin látszott volna bármilyen bejegyzés? Nem hiteles tulajdoni lap ingyen lekérhető Ügyfélkapun keresztül magánemberként is.
-
-
jerry311
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Nem jogi válasz, inkább csak a az élet...
Sokat ne várj ettől, már az elején átbasztak. Örülhetsz ha egyáltalán a foglalót visszautalják néhány év pereskedés után, nemhogy a dupláját (és kamatait). -
Egy érdekes problémával állok szemben. Hátha valaki tudna tippet adni ezzel kapcsolatban. Tehát szeptemberben kinéztünk egy eladó elmondása alapján hitelmentes ingatlant, amit le is foglalóztunk a vételár 10%-val. Már ott fura volt a sztori, mert az eladó hölgy alig akarta elfogadni, és minimális előleget emlegetett. De az ingatlanos és mi ragaszkodtunk a foglalóhoz (ennek még jelentősége lesz). Nagyon nehezen sikerült ügyvédhez időpontot egyeztetni (kb. másfél hónappal később), mert az eladó fia több mint 300km-re lakik, és 50%-ban az ő cégének nevén van az ingatlan. Ott derült ki hogy több végrehajtási jog van bejegyezve az ingatlanon. Ennek nagy része törölve lett, mert végtörlesztették, ezt igazolni is tudták. Viszont állításuk szerint a földhivatalban még nem történt változás, emiatt a tulajdoni lapon nem szerepel, pedig leadták az összes papírt. Megírtuk a szerződést, időt hagyva, február közepei zárással, tehát addig van idejük rendezni a földhivatallal szemben való ügyeiket (mi áprilisig vagyunk jogosultak vevői joghoz). Decemberen többször kerestük őket, ahol az eladót soha nem lehetett elérni (vissza sem hívott), hanem a férje tájékoztatott bennünket arról hogy a földhivatalba még le se adták a papírt, mert a bank? továbbadta és pereskedik a végrehajtóval (wtf?). Tehát most én sem értem. Közben említett olyasmit is hogy előlegvagyfoglalóédesmindegy, mindezt lekezelő stílusban és hogy ne zaklassuk őket.. Milyen lehetőségeim vannak? Erősen gondolkodom hogy ezentúl ügyvéden keresztül lesz kommunikáció. Természetesen elsősorban az ingatlant szeretném, de nem hagy nyugodni ez a bonyolult eladói magatartás.
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Ha van itt család / ingatlan jogban jártas illető, privátban rám írna? Szeretnék kérdezni
-
asdf_
veterán
válasz
razorbenke92
üzenetére
Ebben az esetben viszont a mindkettő érvényes marad kitétel nem érvényes. Igényléskor a régi érvényes marad, de az új átvételekor (ami személyes átvétel) a régit érvénytelenítik. Plusz ebben az esetben nem második útlevelet igényelsz, hanem egy újat közeli lejárat miatt.
A mindkettő érvényes az akkor áll, mikor ténylegesen két útleveled van szimultán, és az egyikkel mész mondjuk Tajvanra, a másikkal meg Kínába (de biztosan van sokkal jobb példaország erre), ilyen esetben lehet ténylegesen kettő, egyszerre érvényes útlevele az embernek. -
Szerintem félreérted amit írtam.
Van egy útlevelem, ami 2026.06.01-én lejár.
Jövőhéten (2026.01.21) el kell mennem Marokkóba egy hétre üzleti útra, ahol megkövetelik, hogy még 6 hónapig a haza repjegyem után 2026.07.28-ig érvényes okmányom legyen.
Nem "esetleg, talán még azt sem tudom hova" kell utaznom.Mint írtam, ilyen esetben munkáltatói igényre megcsinálták.
(Szerk.: Lehet, hogy hülyeséget beszélek. Nem biztos, hogy második útlevél volt. Megigényeltem, és Lettországból hazaérve a reptérről a központi okmányirodába mentem átvenni az újat, és most hogy visszagondolok, az előzőt leadtam akkor) -
asdf_
veterán
válasz
razorbenke92
üzenetére
Azért a második útlevél más tészta, az olyanra van kitalálva, hogy A ország pecsétjével nem akarsz/tudsz B országba látogatni, nem arra, hogy esetleg, talán, még azt sem tudom mikor meg hova, de majd elutazom (és ennek ugye ráadásul EU-n kívül is kell lennie, kivéve ha valakinek az a perverziója, hogy nincs személyije), és akkor jól jönne, hogy van egy kellően hosszú érvényességű útlevél, amit amúgy 1 hét alatt el lehet intézni.
-
válasz
epicdev
üzenetére
Ha meg tudod indokolni, hogy miért kell, igényelhetsz második útlevelet. Ilyenkor mindkettő érvényes marad.
Pl. a mostani még sokáig érvényes, de egy vízum miatt már nem elég sokáig.Az ára kicsit drágább, de nem léptékekkel drágább (azt hiszem az 5 éves második annyi mint a 10 éves első).
Sok olyan ország van, ahol a vissza repjegy után még 6 hónapig érvényes útlevél kell. Nekem volt olyan, hogy 2 napon múlt (igaz nekem a munkáltatóm kérte) így csinálni kellett. -
Zsolt,72
senior tag
válasz
epicdev
üzenetére
"Az útlevél érvényességének időtartama nem hosszabbítható meg." - forrás: [kormany.hu]
Újat kell igényelni, erre vonatkozó szabály nincs sehol leírva, hogy mennyi idővel.
Van egy rész is a linkelt oldalon:
"Elektronikus értesítést kapnak útlevelük érvényességének lejártáról az Ügyfélkapu+ és DÁP regisztrációval rendelkező polgárok. A figyelmeztető e-mailt három alkalommal, az érvényességi idő lejárta előtt hat hónappal, majd egy hónappal és végül a lejárat napján kapják meg." Ez alapján akár az első értesítést követően is indíthatod az új útlevél igénylését.
asdf_
"Ha így van, az azért ótvar baromság"
De nem így van.
-
asdf_
veterán
-
epicdev
junior tag
Valakinek van releváns információja, mikor lehet útlevelet hosszabbítani?
Augusztus végén jár le, örülnék, ha Húsvét körül már meghosszabbíthatnám, hogy nyugodt legyen a nyaram, de korábban elhajtottak azzal, hogy két hónapnál hosszabb lejárati időnél csak külön díjért és alapos indokkal lehet kérvényezni a hosszabbítást.Remélem, azóta változott a helyzet.
-
Ursache
senior tag
válasz
f4lcon
üzenetére
jott is karszakerto. de erdekes modon nem dugdosta be az elektronikai eszkozoket.
plane hogy nalunk a konnektorbol is folyt a viz. nekem kene helyszinen biztositani az aramot? le volt vagva a hazban tobb biztositek is, meg le lett kapcsolva minden amugy is.450ezerbol a festes nincs meg lol. nekunk is leszakadt a gipszkarton, 52kobmeter viz ment el.
-
válasz
Ursache
üzenetére
nem, a biztosítónak van kárszakértője, akit kiküld és felméri a kárt
természetesen ő nem felül- hanem alulbecsli majd a dolgokat
tavaly augusztusban ázott el a konyha a cégnél, elszakadt egy flexicső és reggelig nem vette észre senki, sok-sok m3 víz elfolyt plusz a konyhaszekrény szétázott, emiatt leszakadt a falról, összetörve mindent belül (tányérok, poharak) meg körben a gipszkarton falak felszívták szépen. szó szerint állt a víz a konyhában.
biztosítós kárszakértő kijött, körbenézett, hümmögött, irkált, fotózott, majd kb 3 hét múlva kaptunk 450 ezer forintot, hogy ha elfogadjuk, akkor nem kell se számla se semmi, ebből oldjuk meg. -
Ursache
senior tag
válasz
f4lcon
üzenetére
jellemzoen arajanlat alapjan fizet helyreallitasi munkalatokat (melegburkolat fel, padloalatet fel, szaritas, vissza az egesz, amennyire lehet, vagy utanrendeles, ami bontas miatt kuka) vagy szamla alapjan?
azt sejtem hogy tobb koros lesz, es mindenkepp kell ugyved hozza.
-
-
Ursache
senior tag
Szevasztok!
Kerestem jobb topicot, ez all legkozelebb az ugyemhez.
Lett egy halom elektronikai eszkozom (es minden egyeb tipusu ingosag) ami elazott. Varjuk az iratbekerot a biztositotol (bar fogalmam sincs ez micsoda), es abban benne esz elvileg, hogy milyen szakertoi nyilatkozat kell, es pontosan milyen szamlat kell kiallitania a jogosult entitasnak a bevizsgalas miatt.
Van valakinek tapasztalata, hogy mire lehet szamitani? Mennyibe kerulnek ezek a manoverem? 1 teaor szam alatt tudok hozza vinni minden elektronikai eszkozt? Vagy konyhai kisgepek ide, hdd/ram meg amoda?
Illetve sok minden gyari dobozaban volt, igy sok minden meguszta, de ezek utan hogyan taroljak otthon barmit is? Az egyik szogletes a masik ovalis, ahelyett hogy minden teglatest lenne.. szoval ha az eszkoz meg is uszta, en akkor is megszivtam..
felelossegbiztositasra lesz elszamolva a kalvaria.
Barmilyen hasznos otletet, tippet szivesen fogadok.
Amit jelenleg keresek:
muszaki szakerto az ingatlanra vonatkozoan, hogy a vizkar miatt mi cseres es egyeb megallapitasok
ingosagok bevizsgalasara szamlakepes ceget/szemelyt mi hogyan elte/nem elte tulMilyen vegzettseg kell ehhez? Uldozesimania: mivan ha az entitas behazudja hogy van jogosultsaga, kiallit mindent papirforma szerint, kifizetem a bevizsgalasi dijakat, majd szamla alapjan nem fizet a biztosito mert ennek az entitasnak nincs is megfelelo jogosultsaga ehhez a tevekenyseghez?
En mar barmit el tudok kepzelni..
Ugyvedunk van, konzultaltunk, es fogunk is még.
Pest megyerol van szo.
Koszi!
-
AxBattler
félisten
válasz
f4lcon
üzenetére
január 5-én hétfőn hétfőn be legyen jelentve, akkor január másodikán pénteken alá kell legyen írva a munkaszerződése, amit még aznap leadok a bérszámfejtésnek és ők bejelentik 5-től.
ha ötödikén jön bármit aláírni, akkor hatodikától dolgozik, és onnantól van bejelentve.
Rendben, ez így kerek, így minden további nélkül igazolom magam pénteken.#28207 biker
Jogos, a szerződést már alá kellett, hogy írjam, igazolva magamat.Rosszul fogalmaztam, mea culpa.
-
válasz
AxBattler
üzenetére
munkáltató vagyok, elmondom nálunk hogy van: ha azt akarja valaki, hogy január 5-én hétfőn hétfőn be legyen jelentve, akkor január másodikán pénteken alá kell legyen írva a munkaszerződése, amit még aznap leadok a bérszámfejtésnek és ők bejelentik 5-től.
ha ötödikén jön bármit aláírni, akkor hatodikától dolgozik, és onnantól van bejelentve.
ez ennyire egyszerű.és igen, tudom, hogy vagy EFO Pro (le is van töltve a telefonomra, használtam is már) és tudom, hogy be tudnám jelenteni azonnal is egynaposban, de aki komolyan gondolja a munkát, azzal nem kell szórakozni. ahogy biker is írja, aki már az első nap kekeckedik, annak inkább ajtót mutatok én is.
ez az egész kölcsönös bizalmon alapul nálam, nekem többek között meg kell bíznom abban, hogy a munkavállaló dolgozik, neki meg meg kell bíznia abban, hogy fogok neki utalni a hó végén például. ne kezdjük el aláásni a bizalmat azzal, hogy rugózunk a személyiségi jogokon. korrekt adatkezelésünk van, rendes ügyvéd csinálta, a munkaszerződés tervezethez kézhez kapja mindenki és aláírás előtt van ideje átolvasni, ahogy a munkaszerződést is az összes kiegészítő mellékletével. aki ebben nem bízik meg, arra nincs szükségem, hiszen általában sorba állnak a meghirdetett munkákért. tavaly novemberben kerestem területi képviselőt, több, mint 200 jelentkező volt....
-
flash-
veterán
Sziasztok !
Most a jótállás garancia hogy van?
Mert úgytudom 250ezer forint feletti termékelnél 3év,viszont nézek egy futópadot a decathlonban 289ezer ft azára és azt irja a webshop hogy 2 év jótállás.Akkor most 2 vagy 3?
Kedves segítségeteket előre is köszönöm -
biker
nagyúr
válasz
AxBattler
üzenetére
100 oka lehet rá. mondjuk másnap elvisz pár értéket. Vagy csak símán lehet hogy el van tiltva azon hivatás gyakorlásától bírósági végzéssel, soroljam?
Normális könyvelő és bérszámfejtő bemondásra nem fog lejelenteni adatokat nav felé, miközben a felelősség a bevallást beadóé, és nulladik napon le kell jelenteni a munkaviszony miatt.
Nem tudom mi a célod ezzel, de be kell mutatni a munkaadónak az irataidat, lemásolni nem feltétlen kell, de bemutatni igen.
az a munkavállaló jelölt, aki meg azzal kezdi, hogy emberkedik azzal, hogy "hivatalos személynek mutatja meg" annak az ajtót kell megmutatni de azonnal, mert csak a baj lesz belőle később.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos autók - motorok
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Óvodások homokozója
- Horgász topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Apple iPhone 12 mini / 128GB / Yettel függő / 12Hó Garancia / akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
+ rendkívül egészségtelen a megszakított alvás, amiből majd 50 évesen lesz bajom. de nyilván csak pár évet laknék itt.
plane hogy nalunk a konnektorbol is folyt a viz. nekem kene helyszinen biztositani az aramot? le volt vagva a hazban tobb biztositek is, meg le lett kapcsolva minden amugy is.