-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz Tankblock #95492 üzenetére
En ezeken csak mosolyogni szoktam . En is anyum 1.4 polojat hasznaltam sokat es aki azt irja, hogy nem lehet vele közlekedni, hat ott mashol van a hiba . Jaa hogy nem lehet vele ugy elözni, hogy 5. lepadlozom 90 nel es hussss....nyilvan es mondjuk közuti elözesnel pörgetni kell, kis lendület kell az elözeshez, de ha valaki tud vezetni szepen dinamikusanl lehet vele közlekedni. Autopalyan meg 140-150 et is tartja, erdi emelkedön 5. be 130 nal padlozva lendület nelkül gyorsul....stbstb.
1.4 varosi auto, de siman lehet vele dinamikusan közlekedni, csak tudni kell vezetni.
(#95490) Tsebacsi: Nekem hasonlo kocsim van 1,7cdti 110 lo astra gtc es ugyan 5 emberrel meg nem probaltam, de 1-2 emberrel siman jo kis auto. Takarekos es semmi szegyenkezni valom nincs az autobahnon . Persze az embernek tudni kell a helyet es ne apud e mercijehez, vagy a kiszemelt 328i hez hasonlitsd de annak az 1 eves amortizacioja+fenntartasi költsegebeöl en 2 evig autozom tankolasokkal mindennel együtt kinek milyen elethelyzetben, mi a fontos, en elsö autokent olyan boldog vagyok vele mint az allat
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- Hogwarts Legacy teszt
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Vezetékes FÜLhallgatók
- E-book olvasók
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...