Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feleségem és én is immáron két (ugyanolyan színű
) Edge 50 Neo boldog tulajdonosai vagyunk 
Nagyon jó telefon, szuper választás volt. A kijelző remek, a fényképező minősége is jobb az előzőhöz képest, a hátlap pedig kifejezetten tetszik hogy nem csúszkálós. Gyors, pörgős rendszer, tele apró beállításokkal.
Xiaomi 12 Lite-ről váltottam. Hiába kisebb a kijelző, de nagyobb a felbontás, és így nem kevesebb, hanem még inkább hogy több tartalom fér el rajta. A régi teelfon ehhez képest pixeles

Ez a váltás 10/10
Ismét sikerült egy szuper telefont választanom 
Edit: Allegro-n vettük, 175k volt a kettő együtt ingyen szállítással (8/256-os).
-
vence
aktív tag
Még mindig akadnak 50 Neo-k jó áron.
Aki keres, ......És már itthon is felbukkantak olcsóbb 60 Neo-k is ...
(mondjuk még € 400 fölött, de legalább már van készlet, kezdődhet a karácsonyi verseny!
vége az Alza-s szélhámoskodásnak is. -
válasz
Bareszotron
üzenetére
Az NFC probléma azóta se oldódott meg?
A héten fog megérkezni nekem a telefon
-
Bareszotron
tag
Szerintem ne hasonlítsd a tepsi Samsungot az ívelt Motorolához, mert hiába nagyobb a 40 Neo a 30 Neo-tól, talán az íveltsége miatt kényelmesebb fogni mint egy szögleteset.
Viszont az ívelt kijelzőnek is megvannak bőven a hátrányaiHa az 50 Neo veszed tudd hogy, volt asszem az októberi frissítés amivel nem működik az NFC, és a HDR-et nem lehet kikapcsolni a főkamerán. csak úgy kapcsol ki, ha Pro vagy Raw módot használsz. a gombjai pedig szerintem a 30 Neo-nak sokkal jobb, mint az 50 Neo-nak
-
vence
aktív tag
Ha két TuPo töltőd is van, akkor ahhoz vegyél telefont!
Viccet félretéve az A56 és az edge 60 Pro csak árban vannak közel,
a 60 Pro minden szempontból más kategóriában, drágább kategóriákban, komolyabb telókkal versenyez.
Üzemidőben pl. úgy 50%-ot ver rá.
(Úgy tippre, 2 napot is bírna nálad, de egyet elég lazán.)Azért az A56 -nak a fogása is nagyon más, még egy 40 Neo -hoz képest is. És a 60 Pro a nagyobb akku ellenére is könnyebb (egy Neo után azért ez sem mind1 !
Olvass bele a topikjába ... [link]
és főleg nézd meg őket élőben valahol!És várhatod a következő akciókat ...
A moto G86 -ból is elég lenne neked a sima/nem Power verzió.De - ha nem annyira sürgős - várhatnál az Edge 60 Neo-ra is.
Igaz kétlem, hogy rövid időn belül versenyképes legyen a 60 Pro-val ...
teljesítményben pedig sosem lesz, mert hivatalosan két kategória választja el őket.
... és úgy rémlik fotózgatni is szeretsz.
-
313313
addikt
válasz
Mikulásbá
üzenetére
Akksival nics nagy bajom, naponta töltöm kétszer. Van itthon kettő darab 68 wattos töltő....
Igazából a Yettel Volte ami zavar... Még bajom még nem volt belőle, de az a sanda gyanum a céges rögzített hívószámok és hívósegéd (felhívsz egy központi számot, bepötyögöd a hívandó számot és nem a számommal hívom az ügyfelet...)Voltéval működik csak, utóbbi tuti....
Ahogy nézem G86 Power csak az Alzánál van és kb egy árban van a 60 proval... -
313313
addikt
Van egy Motorola Edge 30 Neo telefonom, amivel igazából elégedett vagyok, csak nem megy rajta a Yettel volte én meg sokat telefonálok ami néha a hívásminőség/hívhatóság rovására megy, arról nem is beszélve, hogy hívás közben nincs net és kuka a Messenger....
Szeptemberben volt két éves a telefon, mára elvileg 72-74% környékén van az akku, használva van rendesen 2 kártyával. Munkámból kifolyólag kap hideget/meleget párát, néha esőt is, így valami nagyobb IP-s/Mildes cucc jó lenne.
Amiket nézegetek az a Motorola Edge 50 Neo, Samsung Galaxy A56, Motorola Edge 60 pro. Utóbbi kettő kb egy árban van és akciósak, bár 30-35-el drágábbak, mint az Edge 50 Neo.
Régen a méret lényeg volt, emiatt az Edge 50 Neo lenne a befutó, de feleségemnek van egy Edge 40 Neo-ja, az valamivel nagyobb, kb mint 60 pro és A56, még talán az elmenne...
Lehet váltanom kéne valamelyik készülékre, na de melyikre. Samsung (se okos, se buta) telefonom még nem volt, Motorolával sincs nagy bajom, csak ez a fránya Yettel Volte. Amitől még tartok, hogy jövőre lekapcsolják a GSM sávot, így nem tudok telefonálni... Mivel a Yettel az céges számom, így a szolgáltató váltás nem játszik
Legyen az olcsóbb, amire kell elég lenne, vagy kicsit drágább a jobb kamera miatt. -
vence
aktív tag
válasz
Fecogame
üzenetére
Gondolom 256 GB-os volt ...
az nem nagy durranás ...
(igaz nagyon fogyóban van már mindenhol)!Kivéve, ha a 60 Neo induló árait nézzük egyes helyeken, pl. Alza -n.
Az azért több, mint durva, hogy többért kínálja, (
mint a 60 Pro-t árulta ...
igaz most azon is rendeset húzott ~219 úFt-ra
Nem tart Cyber Monday-t más áraknál sem!
-
válasz
Permet Elek
üzenetére
Hmm, gyorsan elvitték. Amikor linkeltem, még volt készleten/rendelhető.
Lehet valaki innen talált rá, csak nem köszönte meg

-
HawerKing
őstag
Hali Edge 60 Fusion tulajok vannak ?
-
titusz11
csendes tag
válasz
Bareszotron
üzenetére
Nemigen volt különbség időbe és melegedésben sem, mondjuk 3-4 töltésen vagyok túl
-
Bareszotron
tag
A "töltésgyorsítás" beállítást ki kell kapcsolni, és így talán nem fog melegedni. ettől még ugyanúgy gyorsan fog tölteni, ezt a funkciót szerintem nem ajánlott bekapcsolni.
-
asynur
tag
válasz
Hurrikánes
üzenetére
Én most húztam be pár napja be Edge 50 Neo-t (12/512) Allegro-ról 97 k-ért , kb fél éve halogattam vártam a 60 Neo-t, de annyiért amit most kérnek érte (~180k) nekem nem érte volna meg (főleg ennyire minimális "tudásbeli" különbségek mellett).
Elvileg még tavaly decemberi gyártású ha lehet hinni a címkének és mivel az akkuja 0-ra volt merülve én nem kételkedem benne túlságosan, szerencsére egyből vette a töltést és tartja is. Még nem költöztem át rá csak lazán próbálgattam (várok hozzá egy normális tokot és képernyő védőt) eddig úgy érzem elég jó vétel volt.
Nekem kb. annyi volt a szempont, hogy kapjon még lehetőleg 2-3 évig biztonsági frissítéseket, legyen normális stabilizált kamerája és !kompakt legyen! gyakorlatilag ezeket együtt bármi más csak közel dupla ennyiért tudja jelenleg.
#1187 Mikulásbá: VLC van androidra is én eddig kifejezetten zene lejátszásra mondjuk nem használtam, utoljára androidon mp3-at a Total Commander beépített léjátszójával hallgattam, a lejátszási lista kezelése picit fura volt (de lehet csak én voltam
ügyetlen), legfrissebb androidon még nem próbáltam. -
vence
aktív tag
válasz
titusz11
üzenetére
Ha rövid ideig tölt annyival, az nem feltétlenül gond.
Ha nem akarsz max-al tölteni, akkor kicsit gyengébb töltőt kellett volna választani!
Én csak a 33W-ost használom, nekem elég gyors az is.
Igaz nem mértem még soha ... nem méricskélek.
Az elején / vagy ha teljesen le van merülve az akku, minden (elfogadható) töltő gyorsabb, tehát viszonylag rövid idő alatt is sok megy bele.Van a Mot-nak sokféle töltője, pl. 50 W-os is, ami ráadásul dual,
USB-A és -C is.Most egyébként sokfelé akciósak a TurboPo. töltők is, lehet nézelődni. Venni az eredetiből, aki szeretné látni a Tu-Po jelzést ...
Szerintem nem rossz az a grafika!
-
titusz11
csendes tag
válasz
elfelejtette
üzenetére
Ahogy néztem, gyorstöltés kikapcsolása után is turbo 68 at ír ki egy ideig.Az normális?
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Hurrikánes
üzenetére
Különösebb bajom nincs vele, pedig használom eleget. 4 email fiók, két sim kártya, vagyi a munkahelyi dolgokat is ezen intézem. Az akssi nem egy combos, ezért vettem egy gyári 68 W-os, tovább egy gyorstöltést tudó powerbankot - Anker Power Bank 10000mAh 30W USB-C+L Cable Black.ez mindig nálam van végszükség esetére pár perc alatt feltölti annyira, hogy elég legyen aznapra.
-
martongunar
tag
válasz
Hurrikánes
üzenetére
Én az automatikus fényerővel nem voltam sose kibékülve. Lehet azóta megoldották szoftverfrissítéssel. Folyton tekergette konstans környezeti fényerőnél is.
-
Hurrikánes
lelkes újonc
Üdvözlet Mindenkinek! Régóta gondolkodom az 50 Neo vásárlásán, mindennapos, általános használatra. Kérdésem, hogy van-e a tulajdonosok között olyan, aki megbánta , hogy megvette a készüléket és inkább másra cserélte, vagy cserélné? Bár a 60 Neo is megjelent már, de még drága, nem biztos , hogy megvárnám, amig jó ára lesz.Köszönöm
-
titusz11
csendes tag
válasz
elfelejtette
üzenetére
A 68 w is töltővel lehet valahogy 45wattal tölteni?3A15V
Melegedés miatt érdekelMoto 68W-os töltője ezeket a szabványokat támogatja:
5 V / 3 A 9 V / 3 A 15 V / 3 A 20 V / 3,4 A 11 V / 6,2 A -
vence
aktív tag
válasz
Mikulásbá
üzenetére
Azért jó lenne abba a topikba egy kis életet lehelni, mert innen is vettetek páran Power-t + még az eMAG-os sima G86 -ok is ...
És nem lepődnék meg, ha még a héten is lenne akciós valahol.
És inkább a G56 tulajokat lehetne odairányítani, mert arról még cikk sem sok volt, nem hogy rendes fórum.
Akció pedig most volt ... új telónál, szuper árral. -
Shryoss
csendes tag
Nem vagyok hozzáértő, de én a Musicolet nevű appot használom, ami ingyenes és reklámmentes is. Eddig nem volt vele problémám. Sokféle formátumot támogat, EQ 3, 5, 10, 15, 31 sávos, és ami tetszik, hogy külön be lehet állítani, hogy melyik kimeneten legyen aktív és milyen beállítással. Meg ahogy látom még millió funkciója van. Play áruházas, természetesen.
-
Mikulásbá
nagyúr
Email pipa! Természetesen a beállítások ...
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Így van, már írtam, hogy egy 128-as micro sdxc kártyát tettem a SIM mellé, azon vannak a zenék, futás-gyaloglás-bicajozás közben hallgatnék zenét.
Windows rendszeren vlc-t használok, tökéletes-de az androidos verziója is jó? Hátha használja valaki-vagy még egyszerűbb is jó lenne. -
-
Mikulásbá
nagyúr
Zene lejátszására ki milyen lejátszó appot használ? Motorola telefonhoz melyik a legjobb?
-
-
vence
aktív tag
válasz
Mikulásbá
üzenetére
Ha jól emlékszem nekem, akkor volt hasonló problémám., amikor a Gúúú "frissítette a tárcsázót (Telekom), de csak párszor fordult elő
és elmúlt.
Ha régebbi a SIM-ed kérhetsz cserét.
Vagy kipróbálhatnál egy más szolg. SIM-et is stb.Nem tudom, h hogy tetted át a dolgokat, de ilyenkor azért jobb mindent újratelepítgetni, mert az auto dolgoknál több a hibalehetőség, átmehetnek nem kívánt dolgok is, lehet kavarodás.
-
mrmft
senior tag
válasz
Mikulásbá
üzenetére
Passz, en 50 fusionsrol kolltoztem a neora, siman atment minden, az erste appal sem volt problema.
Nalam ha ejszakai uzemmodban van vannak ertesites gondok, konkretan nem jon meg semmi. Hivasokkal rendre vannak para jelnesegek. de az asszony Samsungan is. Szolgaltatod fel jelezd, ok mit mondanak... -
bepe79
addikt
válasz
Mikulásbá
üzenetére
Azt azért nézd meg, hogy nincs-e teljesen némítva / ne zavarjba rakva, ha régen volt újraindítva, akkor próbáld meg elsőként azt. Ha nem segít, akkor próbáld meg levenni 5G-ről a network-öt fix 4G-re (külföldi fórumokon is olvastam, és nálam is ez volt, hogy 5G-n pár nap / hét alatt elment egyszercsak a mobiladatforgalom (és lehet a GSM háló is vele együtt), mióta fix 4G-re raktam, azóta nem csinálja és minden jó, ráadásul 4G+ / LTE+t is tud így is. Ha ez sem segít, akkor factory reset (kockáztatva hogy esetleg újra be kell lakni meg belépkedni mindenbe meg DÁP-ot újrregisztrálni, stb.), ha ez sem, akkor próba másik vagy újabb SIM kártyával, ha utána is csinálja, akkor garanciáztatás/szervíz.
-
Mikulásbá
nagyúr
Most laktam be, volt pár nap, mire minden összejött-ugye S22Ultráról váltottam, a DÁP nem ment, be a kormányablakhoz, újra aktiválás. Ma voltam az Erste-nél, ott is a másik telefon miatt kilőtték a Georgot. Megy a bluetooth zenehallgatás, óra párosítás, az időjárás is cserélve. De szombat délután a főnököm nem ért el, hétfő este az autószerelőm vonalas telefonon fe tudott hívni. tegnap este a párom egy órát próbálgatta, semmi. Nekem jelzi, hogy nem fogadott hívások voltak, de a telefon meg se mukkant. Na ez mitől van? Telekom appba benéztem, ott a számom, tehát él.
-
Mikulásbá
nagyúr
Üdv!
Miért nem tudok telefonálni a G86-al? Sem fogadni? Tudom ez nem a topikja, de az szinte halott, gondoltam szinte ugyanaz a telefon. Nem állítottam el semmit. ja és a gmail értesítés sem jön meg, pedig elvileg minden be van állítva. -
fradi81
veterán
válasz
Bareszotron
üzenetére
Ott mintha rosszabb lenne igen, de tegnap írni sem tudtam vele annyira rossz volt az egész.
-
Bareszotron
tag
válasz
fradi81
üzenetére
Csak egy résznél nem érintkezik?
Nekem a jobb alsó sarokban nem szokott érintkezni mostanában, de talán mert új védő fóliát raktam rá. de furcsa, mert cseréltem is emiatt másikra és csak ugyanez van néha vele.
Most nincs rajta fólia, egyelőre így még nem tapasztaltam problémát -
vence
aktív tag
Nem gondolom, hogy pont azoktól válnának meg ilyen gyorsan,
abból azért eleve kevesebb is volt.
Extra szín és később indult.Egyébként van ez a szín a 60 Fusion-ban is ...
Az sem olyan nagy méret és elég jó árakon vannak.Meg mostanában szinte mindennap valami jó moto akció itt-ott.
-
fradi81
veterán
Néha nem működik rendesen az érintés, ilyenkor jó esetben megoldja egy újraindítás, másnál volt ilyen?
-
vence
aktív tag
válasz
Bareszotron
üzenetére
Várj előveszem az üveggömbömet ...
Valami olyasmit rizsál, hogy ez sok mindentől függ és még az ő jövőbelátó képességét is meghaladja ...
De egy megfelelő tok sokat segít, kivéve speciális eseteket ...sima fólia esetleg ??
(de azokat még gyakrabban kell cserélni! )Lassan valaki már szerkeszthetne egy összefoglalót is!
Mint pl. ez itt:
[link] -
bepe79
addikt
válasz
Bareszotron
üzenetére
Á, nem raktam még fel.

Mondjuk lehetne annyi eszük, hogy az elmúlt hetekben javíthatták volna ezt a bugot, és nem a hibás firmware-t deployolják a Thinkphone 25-ökre is.
-
Joe123
senior tag
válasz
Bareszotron
üzenetére
Nehezen tudom elképzelni, hogy ne látszana meg.
-
bepe79
addikt
-
Bareszotron
tag
Kezdem unni az üveg fóliákat, szerintetek ha betonra esne vagy durvább helyre, meglátszana a kijelzőn?
-
Mikulásbá
nagyúr
Üdv! Gmail értesítést hogy lehet bekapcsolni úgy, hogy tényleg jelezzen, ha érkezik valami?
Hanggal és bal fenn az 'M' ikonnal.
-
Lmh
őstag
Van itt valaki akinek mocha mousse verziója van?
-
vence
aktív tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Azért az már elég régi (még win-es szabály, hogy a frissítésekkel jobb egy kicsit óvatosnak lenni.
Nem feltétlenül érdemes az "automatikus" beállításon hagyni! -
szetib
tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Nem. Több helyen is olvastam, hogy az utolsó frissítés (V2UIS35.43-12-4-1) vmi tanúsítvány hibát okoz. Most sem működik. Elvileg ezt az update-et már visszavették.
-
szetib
tag
válasz
Bareszotron
üzenetére
Akkor ezért nem működött nekem! Pislogtam is, hogy ugyan miért "nem felel meg az eszköz a biztonsági előírásoknak"...
Ugyanaz az üzi volt, mint a xiaomi-n nyitott BL miatt.
-
vence
aktív tag
Hmm!
A moto G86 a 6. az Amazon bestseller listáján!
és az Amazon is az 5.000 mAh -val a képen listázza a 60 Neo-t.
€ 399;- a 8 - 256 GB-os vers.
és még nincs készleten -
vence
aktív tag
válasz
Bareszotron
üzenetére
Lehet az Alza-n elírták.

Az Allegro-n 93, ill. 102 k -ról indulnak, amilyen szín még van.
De már csak inkább a 8 GB osak vannak, (Mo-Mo is)
.... és még éjfélig van/lenne 4k-s kupon is!
Az lehet, hogy OPT (és akkor más a gari!)
... meg ne hasonlítsuk már egy kifutó típus árát az éppen indulóhoz!
( Amazon az eladó? és
Milyen árfolyammal számoltál? ) -
Joe123
senior tag
válasz
Bareszotron
üzenetére
Főleg annak fényében nem kevés, hogy olasz amazonon a kék 256-os épp le van akciózva 202 EUR-ra. (Magyar ÁFÁ-val és szállítással 85 ezer körül jön ki kb. úgy számoltam.)
-
Bareszotron
tag
Állítólag az októberi frissítéssel nem működik az NFC
-
vence
aktív tag
Végre indul a 60 Neo - 5.000 mAh is!
Úgy tűnik a(z egyik) régiós modell - 12 - 256 GB-os lesz.
Az Alza-n már rendelhető, egyelőre az ismert szürke és a ( jégkék )
Frostbite színekben ........... kapaszkodni pls! ...... 185.990,- iFt
[link]Hát ebből lesz mit akciózni!!
A német oldalon már van is kupon ... azzal ......... € 405,90Ebből az akcióból is kimaradunk ?! (ÁFA ?!)
Nem, mintha annyira érdekes lenne már ez az árszint.
( Ilyesmi áron árulgatják a lenovo -shopok is már egy ideje.)De most már jönnek a rendes szériák ... valszeg
Lehet reménykedni!
... vagy inkább nézelődni! -
vence
aktív tag
Ott van minden az oldalon (böngészők ferdítik, ha szükséges) !
komoly és megbízható cég ...
magyar ÁFA-val számol,
de mint írtam ezeket semmi perc alatt ki lehet deríteni.
És a tel fórumokon is gyakran szóba került már.Sajnos erre nem árul előfizetéssel együtt, de több nyugati o-ban azzal is. Nagy telco cég leánya.
Az attól is függ, hogy kitől és milyen sorozatból veszel/kapsz.
A garanciális feltételek feltüntetése kötelező kellék, ahol nem találod, az a bolt inkább felejtős! -
Ha külföldről venném meg a telefont, garanciális esetben tudom intézni itthon a garit, vagy mindenképp csak a bolton keresztül (visszaküldve nekik)?
-
-
akosos
tag
Valakinek van tapasztalata a gomibo webshoppal?
Áfás számla vajon mennyire korrekt? -
vence
aktív tag
Az Edge 60 Pro - And 16 -ot kapott!
-
szetib
tag
Moto időjárás???
Hol van ez? A 1weather-t nyitja meg a főképernyőn. Van vhol máshol is?Ja, hogy az Accuweather. Le kellett tiltsam a 1weathert, hogy lássam...
-
laca7909af
tag
válasz
Bareszotron
üzenetére
Amikor megláttam a reklámokat a 1Weather-ben, instant lepattintottam. Maradok a Moto időjárásnál
-
Bareszotron
tag
válasz
laca7909af
üzenetére
És a Motorola időjárás app meg van úgy oldva, hogy ha kilépek belőle, bezárja magától az appot. tehát nem marad a háttérben. Vajon ez az 1Weather-el is így van?
-
laca7909af
tag
válasz
Bareszotron
üzenetére
Ráadásul nekem 1 oldalon 2 reklám is van a 1weather-ben
Biztosra mentek, nehogy ne vegyem észre
-
Bareszotron
tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Például az hogy reklám van benne és a Motorola időjárás sokkal jobban néz ki

De ha neked bejön, és szerinted pontosabb, akkor hagyd meg
-
laca7909af
tag
Itt az a probléma, hogy mikor a bug jelentkezik: a felső halkabban szól sokkal, mint az alsó.
Ez nekem is csak akkor tűnt fel mikor YT Music-ot hallgattam és észrevettem, hogy a felső hangszóró sokkal gyengébben szól.
Azóta már jelentkezett Youtube alatt is videóknál.
Dolby progi adattörlés után egy darabig ok, aztán megint gyengébben szól a felső.
Ilyen hibával csak Moto Edge 50 neo-nál találkoztam, pedig elmúlt években sok telefonom volt (20+) és mind 2 hangszórós.
Ez sajna szoftveres bug, mert az uccsó frissítés óta van.
-
ben11
őstag
A Többféle hangerő opció néztétek? Esetleg azzal nem oldható meg?
-
laca7909af
tag
válasz
Pietrosz
üzenetére
Nálam is ugyanez, ha zenét hallgatok pl. YT Music-on, de ha elindítok egy játékot, utána helyrejön.
Ha visszalépek YT Musicra utána jó már az is.
Valami szoftveres gubanc lesz szerintem... Próbáltam YT Music adatokat törölni, újratelepíteni. Ugyanezt Dolby progival is.
Egy darabig ok, aztán megint gyengébben szól a felső hangszóró, van amikor alsó is torzul - eddig a szoftverfrissítésig (szeptemberi, V2UI35.43-12-4) ilyen gond nem volt.
Videófelvétel hangminősége viszont javult végre valamennyit, nem annyira szűri a hangokat (pl. háttérzenét), de még mindig halk (a Samsungjaimhoz képest fele a hangerő). -
zsoltzsolt
addikt
válasz
Bareszotron
üzenetére
Mi a gond az 1Weather-rel? nekem teljesen rendben, meg is vásároltam végül.
-
Pietrosz
addikt
Előjött egy olyan bug hogy a hangszóró halk lett teljes hangerőn is. Legujabb patch fent de nem közvetlen utána jött elő. Amúgy nem torz tisztán szól csak halk. Újra indítás megvolt. Nem volt leejtve. Járt így valaki?
-
Bareszotron
tag
válasz
Hurrikánes
üzenetére
Btw irritálóan kicsik a hangerő és bekapcsoló gombjai, ezért ajánlott venni hozzá egy tokot
-
Bareszotron
tag
válasz
Hurrikánes
üzenetére
De ha naponta sokat videóhívásozol, és nem otthon, talán jobb lenne egy nagyobb aksi
Ha elfogadod a tepsi méretű telefonokat, vannak jobb választékok hosszabb üzemidőre
-
Bareszotron
tag
válasz
Hurrikánes
üzenetére
A mobilnet kicsit jobban meríti az akkut mint a wifi, de ha nem lógsz egésznap a telefonon azt hiszem napi egy töltéssel elég lesz.
-
Hurrikánes
lelkes újonc
válasz
Bareszotron
üzenetére
A tokon még gondolkodom, egyelőre legyen a kezemben a cucc. Köszi , sokat segítettél.
-
Hurrikánes
lelkes újonc
válasz
Bareszotron
üzenetére
Köszi a választ. Két szűk napra elég az aksi, pedig 4 éves. Attól függ, mennyit használom a netet
-
Bareszotron
tag
válasz
Hurrikánes
üzenetére
Kihagytam, hogy a HDR nem kapcsolható ki a kameránál, ezért ha zavaró próbáld ki a Pro módot hátsó és szelfi kameránál is
Egyébként jó kamerája van.
És szerkeszteni már nem tudom az előbbi üzenetem. nem értékesítési panelt akartam, hanem értesítési panelt
-
Bareszotron
tag
válasz
Hurrikánes
üzenetére
Minden tökéletes lesz, az egyetlen dolog amiért aggódnék az a akkumulátor.
Nem tudom hogy bírja a mostani telefonod akkuja, de az 50 Neo-tól ne várj el sokat ebben.
De én jelenleg meg vagyok vele elégedve mondhatni, a kis mérete miatt, pedig egy 6000MAh-os ról váltottam erre.
A dobozban egy kemény tok lesz, ami szabadon hagyja a hangerő és bekapcsoló gombokat.
Én inkább lecserélnem egy normális-puhább anyagú tokra, mert az jobban elnyeli az ütéseket.
Biztonsági frissítéseket 2-3 havonta fogsz kapniTippek:
Ha az értékesítési panel véletlenül a Modern-re lesz állítva, állítsd vissza Classic-ra.
Kapcsold ki a Ram boost-ot, és töltés gyorsítás beállítást. ugyanúgy működni fog a gyors töltés, ez egy felesleges funkció.
Menj a beállításokba, appok, és rendszer alkalmazások megjelenítése. Ezután tiltsd le a következő appokat: 1Weather és Weather, mert így megjelenik a normális Motorola időjárás.
Live lock screen / Élő zárképernyő vagy Glance, ez zavaró lesz ezért le kell tiltani, később megeshet hogy vissza kerül ezért újra tiltani kell. és kikapcsolni Google playen az automatikus frissítéseit.
Moto App Manger, random játékokat tölt le neked.És Chrome
Helyette Brave.Vagy ha paranoiásabb vagy: tiltsd le a három darab Meta cuccot, és a SafetyCore-ott is
Kicsit bonyolultabb megtalálni de: kikapcsolható az is hogy adatokat gyűjtsön a Motorola az eszközről (fejlesztés céljából, neked semmi előnyöd nincs ebből) -
gzoll
aktív tag
válasz
Hurrikánes
üzenetére
1, töltő kábel, kemény tok, papírok, maga a telefon (motorola szimpla egyszerű pár ezer forintos adaptert érdemes venni bármelyik elektronikai áruhazban, de fentebb jó sok hozzászólás írja le hogy ha mondjuk a gyorstöltés is kell akkor pontosan milyen paramétereknek kell megfelelni, a Redmi gyorstöltő adapterével nem tud mit kezdeni nekem rendszeresen tűzforró lett tőle a telefon és ki is kapcsolt). Fólia nincs rajta én is ezzel szenvedek mert amiket rendelek rá mindegyiknek buborékos a széle, kezdem feladni és inkább jó lesz ez fólia nélkül is
2, a több fiók kezelése Android funkció, minden androidos telefon tudja
3, átöltözni egyszerű, bekapcsolás után a rendszer felajánlja a funkciót az első beállításoknál
4, kb minden második hozzászólás ebben a fórumban erről szól, nem biztos hogy azonnal feldobja, de van erre a motorolának saját PC alkalmazása amivel azonnal felteszi -
Hurrikánes
lelkes újonc
Kellemes vasárnap délutánt kívánok. Volna néhány kérdésem a Motorola edge 50 Neo-val kapcsolatban, amit szeretnék megvenni. Abszolút minden napos, általános használatra szánom, lecserélve a redmi note 10 lite 4 éves készüléket, amivel elégedett vagyok, csak éppen az utolsó biztonsági frissítést 22 augusztusban kaptam rá. Szóval...nem akarok művészfotókat készíteni, de ha van valami téma, akkor ne rossz képeket csináljak-
beszélni akarok rajta, e-mailezni, bankolni.
1.Mit tartalmaz a doboz? Gondolom a tokot igen, de a képernyő fólia rajta van, vagy külön meg kell venni?
2. Több e-mail címem van, mindnek külön fiókkal a Gmail app alatt. Ezeket a Neo-nál is el lehet különíteni?
3.Nyilván a redmi és a Neo között sok különbség van , ezeket meg kell tanulni, kezdve az átköltözéssel...
4. Ha megvétel után bekapcsolom, egyből felajánlja az Android 15-ös letöltését?
Köszönöm a segítséget.
Üdv -
titusz11
csendes tag
válasz
juventus19
üzenetére
Milyen problémák oldóttak meg a kamerán?
-
szetib
tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Amikor a főképernyőt módosítod hosszan nyomás vagy:
Beállítások -> Testreszabás -> Lezárási képernyő -> óra widget -> megjelennek az óra widgetek -> alsó widget sorra nyomni -> megjelennek a választható widgetek -> fülhallgató widgetAz óra widgetnél pedig ha mégegyszer rányomsz, tudod változtatni a betűtípust +színt

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- új SteelSeries Arctis GameBuds fülhallgató
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) Edge 50 Neo boldog tulajdonosai vagyunk 
Ismét sikerült egy szuper telefont választanom
Mérete annyira nem is gáz egyenlőre, súlya se meglepően sok... Egy kezemmel tudom tartani, és még gépelni is bírok így vele... (9-es kesztyűt használok)
ügyetlen), legfrissebb androidon még nem próbáltam.