Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kisza25

    félisten

    válasz Kaci84 #213306 üzenetére

    A dízelre sokkal több pénzt rá lehet borítani, mint egy szívó benzinre, főleg, ha egy 2M Ft kategóriát veszel.(turbó, kettős tömegű, magas nyomású befecskendező rendszer, részecske szűrő, újabbaknál adblue) Ha főleg országúton mész, akkor nem lesz akkora egetverő különbség a dízel javára fogyasztásban. Nem tudom mennyire van kőbe vésve a ford. Ha a fogyasztas fontos, egy i30/ceed 1,4 crdi országúton 4 liter környékén elvan, viszont a gyári előírás 30ekm/2év volt, amit így szervizeltek azt kerülném, az 1,6 crdi is jó motor, nincs kettős tömegű sem, egy picit fogyaszt többet. Kia/hyundaihoz a legmegbízhatóbb motor.
    A fiat féle 1,6 multijet is elég jó motor. 4,5 M Ft kategóriában én ezeket venném dízelből. Alacsony fogyasztás és benzinesben meg teljesen más fele nézelődnék.
    A hyundai/kia 1,4/1,6 mpi szintén ezzel a 30ekm/2 évvel küzd, amúgy jó motorok lennének. Az i301,6 120 lovas országúton elvan 6literből. Az 1,6 gdi nél koksz ami jelen van, de a te felhasználasodnal nem lenne vele hamar gomd.
    A fordokhoz nem tudok hozzászólni, mert alapból kerülöm a márkát :R

    [ Szerkesztve ]

    Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)

Új hozzászólás Aktív témák