Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Motion_Blur
félisten
válasz

fatallerror

üzenetére
						Töltsd be a körét és megtudod

lmaresz: [link]
 - 

Steady74
addikt
válasz

fatallerror

üzenetére
						Nem néztem az időket, de gondolom a kihívás mértéke közelíti a 0-át.
 - 

Steady74
addikt
válasz

fatallerror

üzenetére
						tedd ki olyan nézetbe, hogy ne villogjon, hanem állandóan kint legyen. a gumi hőmérséklete, a kopás szintjének jelzése felesleges infó, mert verseny közben amúgy is üzemmeleg a gumi, azokat az idióta színeket meg úgysem lehet látni, érezni meg úgy is lehet, ha már nem tapad...
Shikaree: ha összerakom a kört rendesen, akkor a mostani PB-től 3 tizeddel jobb vagyok, ma ennyivel autóztam jobbat a második mérési ponton (0,268 mp), csak az utolsó kanyarban kiestem a pályáról, megcsúsztam, és buktam az időt. Szal a gatyeszt fel lehet kötni, hamarosan 1:14:8 végében leszek

- 

Feribacsi555
senior tag
válasz

fatallerror

üzenetére
						A benzint az autó status menüben lehet megnézni, ahol többek között a gumik állapotát hőmérsékletét stb. Billen az S gomb kormányon meg az, amit beállítottál.

Új hozzászólás Aktív témák

- Anglia - élmények, tapasztalatok
 - Horgász topik
 - Huawei P30 Pro - teletalálat
 - NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
 - Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
 - Légből kapott hírünk van képekkel
 - Kormányok / autós szimulátorok topikja
 - iPad topik
 - Milyen processzort vegyek?
 - Arc Raiders
 - További aktív témák...

- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
 - TUF A15 FA507XI 15.6" QHD IPS Ryzen 9 7940HS RTX 4070 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
 - LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
 - X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv IR kam gar
 - OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar

- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
 - BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
 - Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
 - GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
 - ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő