Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
- A Thermalright kicsit szolidabbá tette a Frozen Horizon szériás vízhűtéseit
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
PROHARDVER! témák
- OLED TV topic
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Vezetékes FEJhallgatók
- SSD kibeszélő
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomate
veterán
válasz
subaruwrc #4185 üzenetére
Nekem is volt ilyen problémám. Catalystban ha fent van kapcsoldki a VPU recoveryt. Sima 3800+volt a gépemben fagyott, vettem egy 4200+t fagyot (7.11-es catalyst) majd felraktam ami a cd-n volt, azzal úgyvettemészre, hogy nem fagy. Vettem bele még 1 giga ramot, vissza a 7.11 és eddig úgynézki bírja a strapát. Kopp-Kopp.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- TP-LINK routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Kuponkunyeráló
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple Watch
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest