- Háborúban és vámpírokban nem szűkölködik az új AMD Software
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Apple MacBook
- OLED monitor topic
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sti06
csendes tag
Sziasztok!
Újabb probléma...

Korábban azt írtátok, hogy a 400W Chieftec bőven elég a 2600 XT-hez. Az a gond, hogy ha elindítok bármilyen játékot, a táp ventillátora olyan szinten brutál hangot ad ki, ami már elviselhetetlen. Kerreg, zörög, kattog. A régi videókarival semmi ilyen gondom nem volt. Mitől van ez, és hogyan tudnám ezt a kicsi, de idegesítő hibát orvosolni? Táp csere? Vagy csak ventil csere?
Köszi!!
-
Sti06
csendes tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Nem emléxem pontosan, de először valami memória címre hivatkozott, aztán meg a VPU "felajánlotta" a restartot az új beállítások használatához.
Jah, azt nem is írtam, hogy mielőtt kikapcsoltam volna a VPU-t, a monitor kikapcsolt, és kiírta hogy no signal, majd 2-3 perc után visszakapcsolt, és utána dobott ki a desktopra a hibaüzivel. -
Sti06
csendes tag
Köszi! Megpróbálom.
.net3 van, viszont ccc is.
-
Sti06
csendes tag
Hali!
Látom másoknak is meggyűlik a baja a 2600 XT-vel. Sajnos nekem is. Tudtam én, hogy nem szabad még1x Ati-t venni.
A VPU állandóan kiírt valami hibát, és restartolnom kellett. Kikapcsoltam a VPU-t, azóta meg folyton kékhalál. Még MSN-ezés közben is...
(aszongya nekem, mármint a kék halál, hogy a VGA cseréje megoldhatja a problémát
)
A Driver Cleaner meg volt, driver frissítve, de ugyanaz.Van valakinek valami javaslat?
(1. HSZ-t elovastam, de én nem találtam benne a megoldást, mondjuk annak a nagy része számomra kínai.)Köszi a segítséget előre is!
-
Sti06
csendes tag
Meg van! Alaplap kicserélve, 2600 XT beszerelve.
Ez iszonyat durva!!!
Tudtam, hogy jobb lesz, mint a 9600 Pro, de hogy ennyivel???
Semmi sem akad, minden maxon...áhhhh
-
Sti06
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat!!
Holnap fel is avatjuk...
-
Sti06
csendes tag
Sziasztok!
A mai nap megvettem végre a hőn áhítotott új videókarit, egy HD 2600 XT DDR4-est, 27 800 FT-ért nem akartam otthagyni.
Viszont amikor elolvastam a doboz oldalán a rendszer követelményeket, az volt odaírva, idézem: "A 550W or better power suply". Ez azt jelenti, hogy egy 550W-os táp kell neki?
Nekem egy 400W-os Chieftec-em van, rajta két vinyó meg egy DVD író lóg. Ez kevés lesz neki?Lécci segítsetek, mert addig nem merem összerakni!

Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Okos Otthon / Smart Home
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Opel topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

), letakarítottam, lepucoltam, visszaraktam, a közelében nincs semilyen vezeték, mégis ugyanúgy kerreg.

(aszongya nekem, mármint a kék halál, hogy a VGA cseréje megoldhatja a problémát