- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sti06
csendes tag
Sziasztok!
Újabb probléma...
Korábban azt írtátok, hogy a 400W Chieftec bőven elég a 2600 XT-hez. Az a gond, hogy ha elindítok bármilyen játékot, a táp ventillátora olyan szinten brutál hangot ad ki, ami már elviselhetetlen. Kerreg, zörög, kattog. A régi videókarival semmi ilyen gondom nem volt. Mitől van ez, és hogyan tudnám ezt a kicsi, de idegesítő hibát orvosolni? Táp csere? Vagy csak ventil csere?
Köszi!! -
Sti06
csendes tag
válasz
CPT.Pirk #4144 üzenetére
Nem emléxem pontosan, de először valami memória címre hivatkozott, aztán meg a VPU "felajánlotta" a restartot az új beállítások használatához.
Jah, azt nem is írtam, hogy mielőtt kikapcsoltam volna a VPU-t, a monitor kikapcsolt, és kiírta hogy no signal, majd 2-3 perc után visszakapcsolt, és utána dobott ki a desktopra a hibaüzivel. -
Sti06
csendes tag
Köszi! Megpróbálom.
.net3 van, viszont ccc is.
-
Sti06
csendes tag
Hali!
Látom másoknak is meggyűlik a baja a 2600 XT-vel. Sajnos nekem is. Tudtam én, hogy nem szabad még1x Ati-t venni.
A VPU állandóan kiírt valami hibát, és restartolnom kellett. Kikapcsoltam a VPU-t, azóta meg folyton kékhalál. Még MSN-ezés közben is...(aszongya nekem, mármint a kék halál, hogy a VGA cseréje megoldhatja a problémát
)
A Driver Cleaner meg volt, driver frissítve, de ugyanaz.Van valakinek valami javaslat?
(1. HSZ-t elovastam, de én nem találtam benne a megoldást, mondjuk annak a nagy része számomra kínai.)Köszi a segítséget előre is!
-
Sti06
csendes tag
Meg van! Alaplap kicserélve, 2600 XT beszerelve.
Ez iszonyat durva!!!
Tudtam, hogy jobb lesz, mint a 9600 Pro, de hogy ennyivel???
Semmi sem akad, minden maxon...áhhhh -
Sti06
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat!!
Holnap fel is avatjuk... -
Sti06
csendes tag
Sziasztok!
A mai nap megvettem végre a hőn áhítotott új videókarit, egy HD 2600 XT DDR4-est, 27 800 FT-ért nem akartam otthagyni.
Viszont amikor elolvastam a doboz oldalán a rendszer követelményeket, az volt odaírva, idézem: "A 550W or better power suply". Ez azt jelenti, hogy egy 550W-os táp kell neki?
Nekem egy 400W-os Chieftec-em van, rajta két vinyó meg egy DVD író lóg. Ez kevés lesz neki?Lécci segítsetek, mert addig nem merem összerakni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest