Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
''Az Xpertvision miért lenne hibás? ''
Én nem mondtam, hogy hibás csak azt, hogy ők nem hívtak vissza kártyákat, de valószínű, hogy nem is kellett. Én már beüzemeltem kb. 3 hete egy ExpertVision kártyát, írtam is róla, annak azóta semmi baja, tökéletesen müxik. De egy másik ismimnek viszont marha érdekes jelenségeket produkált (csíkozódás, textúrahibák), majd garó lett belőle... De ez még kevés, bárminemű következtetés levonására. Sőt az is lehet, h a Sapphire kártyáknál jelentkező hibáknak (nem az összesnél) semmi köze sincs az AMD hibához, egyszerűen vmit eltolt a Sapphire néhány kártyánál, ozt annyi.
Szal ne para, csak én kombinálok... -
KrAt
veterán
Lehet rájöttem vmire
Nézem az új beta everesttel, és 16% ventiforgást ír. Elkezdtem mozgatni ablakokat (jobb terhelést nem találtam ki) és felment a GPU terhelés 40-50%-ra, és egyszercsak ez fogadott:
De a venti forog rendesen. Lehet, ez kavar be? Fokilag jó (37fok)
[Szerkesztve] -
noral
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest