Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Alex123 #8373 üzenetére
Nem ismerem a játékot, sajnos.
Az ilyeneket, mint Antialiasing, meg hasonló élményfokozók (AA, AF kifektetik) nem fognak segíteni, mert ez a kártya nem szereti ezeket. Leveheted minimumra vagy inkább kapcsold ki ezeket. Az árnyékok, víz (már ha egyáltalán ven benne iylen
), decals, meg legyen medium és próbálgsd ezeket variálni, hogy mindig csak egy értéket változtatsz meg. Ha megy és nem akad, akkor az marad, jöhet a következő paraméter. Így ugyan időigényesebb, de egyszer kell csak megtenni úgyis.
CCC-ben én az alkalmazásra szoktam mindent hagyni, a teljesítményt meg félúton használom. (bár nem tudom, esetedben ez számít-e valamit). -
TasiA
senior tag
válasz
Alex123 #3053 üzenetére
Kérlek szépen, ezt neked kell eldönteni! Van gond? ha nincs, akkkkó jó. Én speciel a 3D beállításoknál vagy a "defaults" vagy a HIGH PERFORMANCE" beállítást használom. Ezeket a jobb alsó sarokban lévő kis ikonnál is megteheted, nem kell mindíg megnyitni a CENTERT. Az meg, hogy a monitorod 85 hertzen megy, az megint a TE dolgod! HA tud 100-at, akkkkó rakjad arra.
-
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Alex123 #2855 üzenetére
Lehet csak drivert feltolni, de az újabb CCC-knek már nincs sok nyűgje, nem zabálnak sok RAM-ot (ki lett irtva belőlük a StarDock szemete), nem kell sokat várni hogy betöltsön. (gondolom szintén a hülye skin kiirtásának folyományaként)
Szóval nyugodtan feltolhatod, nincs belőle különösebb bonyoldaom. (leszámítva azt hogy billentyűzetről nem elérhető az Alt Gr + C, "&") -
éN79
addikt
válasz
Alex123 #1794 üzenetére
Nekem semmi, főleg nem saját tapasztalat alapján, de ha megnézed, itt jópár embernek van Sapphireja DDR3-as memóvariávak, és szerintem mindenki messzemenőkig elégedett vele minden téren, az expertvisionról meg mintha valami halvány ellenhangott véltem volna felfedezni itt. Így én inkább a Sapphire-t venném, de ne érts félre, le se akarlak beszélni az expertről sem.
-
-
belaazallat
addikt
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged