- Amazon Kindle
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
barnam_
üzenetére
Igen. Magyarul a Rivatuner xar, de nem miatta, hanem az ATi miatt xar... nem értek hozzá, de ha belekukkantana az AGCT-be, illetve a használt dll-ekbe, szvsz 1 ora es kijöhetne a 2.07-es...
VaniliásRönk: ATi nem az órajelekkel, hanem az aktiv sp-vel jatszik, 2d-ben lekapcsol néhányat. Riva ezt is xarul kezeli...
A RaBit hamarosan jon frissitve rv630-cal , azzal majd biosba tudunk turkálni. Azert mindenki tankoljon be egy pci-os karival, ha elflashelné, ne vakon kelljen visszaflashelni...

-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
barnam_
üzenetére
Én úgy szerettem volna megoldani, hogy 2D-ben mondjuk 600/600-on menjen, 3D-ben meg alkalmazástól függően amennyit bír/szükséges. (ATT tökéletes lett volna, de akkor ez nem mostanában fog összejönni)
wwenigma: Ettől én még szeretném az órajelet is visszavenni, szerintem meghálálná.

PCI-os VGA van, csak az alaplapom nem szereti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest