- LG LCD és LED TV-k
- Vízpart, vakáció és hardverek
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Jaaaaaaj várjá mán, azt a régi ATT-ém csinálta.
Az újabb verzsönök jobbak 0.28-tól felfelé ha jól emlékszem. Nem azt mondom hogy annál lehet 857-től felfele menni, csak annyit, hogy csak nem engedi fenntebb toilni, mert mindíg visszacsapja mondjuk 800 környékére.
Én inkább azt akartam kérdezni, hogy lehet instabilitást okoz az a tény hogy pont a határon vagyok, tehát 857? De már olyat is hallottam, hogy a CCC is pofátlankodik valahogy bele, fe erről aki többet tud az elmagyarázhatná. (persze annak tükrében hogy ez egy bios-os dolog) -
bolcsodal
addikt
Én inkább majd egy jó hűtés mellett tuningolnám...bár pillanatnyilag nincs rá szükségem, mivel a gép többi része konzekvensen ellenáll a tuningnak, tehát amit nem visz alapon, azt húzva sem fogja...
Bár így is elég korrekt előrelépés az x700Pro-ról (3DMArk06 kb 800 pont
)
-
tzsolesz
nagyúr
Szia, arra van valamilyen megoldás, hogy 860 fölötti memó értékeknél néha ne okádjon be az egész rendszer akár 2D-ben is, tehát teszem azt ne legyen kékhalál, meg fekete képernyő visszahozhatatlan készenléti állapottal egybekötve stb....plussz hang, vagy zene lemezjátszó szerű ugrálásával egybekötött gépösszehányás.
-
tzsolesz
nagyúr
Hát nem tudom, XP alatt 5280 pontot adott, csak a képet nem találom.
Ennyire szar VISTA alatt? 3DMARK06 VISTA -
bolcsodal
addikt
CF-hez mindenképp két PCIe slot kell. Vagy vannak áthidaló megoldások alaplapokon, amikor a másik PCIe csak 4x üzemmódban működik (Asrock-nál például ennél: [link]).
Ez a két PCIe slot mellet CF ready kátyák, és egy CF bridge is kell (amit esetleg az alaplaphoz adnak..).
Aztán pedig a driverben kell engedélyezni és imádkozni, hogy az adott játék támogatja a CF üzemmódot és van értelme az egésznek.
-
gyiku
nagyúr
most hogy ilyen olcsok lettek ezek a kartyak elgondolkodtam. erdemes lenne meg1et venni xrossba? vagy hogy mukodik ez? 2vel meddig huzom ki? 1-2 evet kb?
sztem csak 1 pcie16om van, ugy is lehet? vki homalyositson fel pls. -
barnam_
nagyúr
-
Száni
tag
válasz
hfrankee #10163 üzenetére
Nekem az x800-ról megmaradt a Glacialtech Northpole 1000-es hűtő, az is felmegy 26xt-re.
Öléggé OFF: gondoltam megyek egy karikát a GRID demójával, de csak színes csíkok, krikszkrakszok látszanak, a játék elindul, a menüben vagtában tudok lépegetni, sőt futamot is tudok indítani, de ott is csak ezek a csíkok látszanak. Minden más játék mükszik. Kb. 2 hete játszottam már vele, akkor semmi gond nem volt, azóta nem cseréltem drivert, nem tettem föl új progit... Mi lehet a nyűge?
Üdv.
-
hfrankee
senior tag
Helo!
Ha tudnátok mondani halk, de egyben hatásos hűtést 2600XT-re azt megköszönném.
Nem hiszem el hogy egy zalman se kompatibilis errre a kártyára...most turtam fel a honlapjukat és semmi.Van nálam egy VF700ALCU meg egy Fatal1ty,oszt egyik sem stimmel
A VGA meg rotyog a házban a gyárival ebben a hőségben....
Kösz előre is! -
jss
aktív tag
AsRock K7S41 alaplap, AMD Duron 1,6 proci, 512 DDr, ATI 2600 XT AGP vga.
8.476 driver, de volt már fönnt többféle is. Samsung 223 BW TFT.Az a probléma, hogy a TFT rendszeresen kikapcsol, mert egyszer csak nem kap jelet. Jelentkezett ez a probléma játék közben, netezéskor, XP bootoláskor és gépinduláskor is.
Van, hogy 2 napig sem jön elő, és van, hogy őrületbe kerget napi 5-ször is. Korábban mikor megvettem, egy hónapig jól szuperált, nem volt gond.Mi lehet a hiba oka, találkozott -e már valaki hasonlóval?
Olyat már hallottam, hogy mivel ez egy alapvetően PCIe csatolós kártya AGP-re visszaidomított kiadása, ez a része nem tökéletes, meg hogy a driverek sem állnak a helyzet magaslatán. Betudható -e a hiba ennek? -
tzsolesz
nagyúr
válasz
hfrankee #10140 üzenetére
Inkább 8600GTS-el hasonlítgasd, kisebb nvidia-k elvéreznek nagyon. régi szériából talán a 7900GS ami felveszi vele harcot, és talán le is győzi egy két régebbi játékban.
Ez a kari a 8600GTS-el van pariban, rengeteg tesztet olvastam.
ui: Ja, és a procid gyengusz hozzá, prescott-ok kevesek, nekem is az volt, aztán belevágtam a C2D-t, és láss csodát, rendesen mennek a game-k, és kész.
-
fagy53
nagyúr
-
hfrankee
senior tag
válasz
fagy53 #10134 üzenetére
Igen,ezt ismerem,köszönöm,de a main/driver settingsnél nem lehet semmi opciot megnyitni,nem ad fület.Csak annyi van kiirva hogy Catalyst detected!
A target adapternél,ahol a monitoringot meg tudnám nyitni,nem mutatja a megfelelő opcios ikont...
Ezekután vmi?!
fagy53,te már többször láttál el jó tanácsokkal,most is bízom benned -
AMD Power
titán
Tolok neki egy 3DMark Vantage. Kíváncsi vagyok, hogy mit fog szólni hozzá.
-
hfrankee
senior tag
Üdv mindenkinek!
Megtudnátok mondani hogyan tudom a hőmérsékletet és egyéb adatokat alkalmazás közben monitoringozni Rivatunerrel?!
Most vettem életem első ATI kártyáját és eddig csak a nyűg van vele, és ismeretlen problémákba ütközöm folyamatosan.
De vszinű hogy csak az ismeretlen ujdonságok zavarnak össze....
Köszönöm előre is!
Ja, HD2600XT Sapphire... -
-
grunge
addikt
nekem a 8.5 érezhetö javulást hozott a sturmovik 46-ban! ennek most nagyon örülök
-
AMD Power
titán
-
AMD Power
titán
Fuel of War-t nem rég toltam vele végig. Minden fullon. 1x vagy 2x talán ha éreztem lassulást. De az se volt vészes.
-
Száni
tag
válasz
bubuka71 #10103 üzenetére
Hali! Méricskéltem párat egy EMU 1.144K Teljesítmény -és energiamérővel. Konfig az adataimnál. Én a CPU-t az RMClock-kal vezérlem, így terheletlenül 1.092Ghz-en fut 1.1V mellett, nyélgázon pedig 3Ghz 1.35V mellett, míg a VGA 297MHz/350(700)Mhz-en fut alapon és 850/855MHz-en emelve. A 3D-s megjelenítést az ATT v1.4.7.1171-el "idéztem elő". A fogyasztás a következőképp alakult (+/- 2-3W):
CPU/VGA alap + nincs 3D: 95W
CPU alap/VGA alap + 3D: 110W
CPU alap/VGA emelt + 3D: 140W
CPU alap/VGA gyári órajel + nincs 3D: 110W
CPU alap/VGA gyári órajel + 3D: 135W
CPU emelt/VGA gyári órajel + nincs 3D: 125W
CPU emelt/VGA gyári órajel + 3D: 175W
CPU/VGA emelt + nincs 3D: 130W
CPU/VGA emelt + 3D: 185WA következtetéseket vonja le mindenki maga. Holnap kikérdezem
-
twine
veterán
Két érdekes hibajelenség:
-Vista,két monitor,hiabjelenség:
gép ujrainditás után a második monitornak folyton visszaveszi a frissitési frekit 60Hz-re (ujra beállitom,utánna tökéletes, akár hibernálva, pihentetve, stb,...de ujrainditásnál ismét 60Hz a második moncsi)
-Vista(tálca automatikus elrejtés bekapcsolva)két monitor hibajelenség:
Második monitort ha lekapcsolom,eltünik a tálca, csak a start gomb marad meg,,,kijeletkezés majd bejelentkezés után természetesen előjön,,de ezt a hibát nem produkálja ha nincs elrejtve a tálca....What.t.f.?
Persze ezek csak apró szörszálhasogatások, de mióta megtaláltam ezeket a hibákat, már vagy 4 vagy 5 drivert is kiadott az ATI...
Futottatok már bele ezekbe? esetleg a megoldásaikba?
Üdv
Twine -
Mzero
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #10108 üzenetére
Rendben
-
bolcsodal
addikt
A Gears of War-t próbálta már valaki ezzel a karival?
Nézegettem 576-ban és nincs is olyan ordenáré ára 6K-ért kínálják indulásképp.
-
Mzero
csendes tag
Érdemes felrakni az új catalystot? AGP verziós karim van, már az előző catalystot is manuálisan tudtam csak felrakni, ezért tartok tőle...
-
Szatesz
őstag
Sziasztok most jon vissza garibol egy uj 2600xt m DDR3 as 256Mb-os PCI-E....Mennyiért lehetne ezt gyorsba eladni?
-
bubuka71
aktív tag
hali . tudja valaki hogy mennyit fogyaszt 1 2600xt kari
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASUS GeForce GTX 1650 Phoenix OC 4GB GDDR6
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- Asus Rog Strix RX 6800 XT LC 16 GB - GARIS (ritkaság)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest