- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- E-book olvasók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
dehogy áldozott, 10x7-ben élsimítás nélkül szinte minden megy rajta maximális beállításokkal. 1-2 éve hol kaptál ilyen kártyát 10e pénzért?
tzsolesz: nekem gyanús, hogy a játék esetleg a MS reference renderert használja (a szoftvereset), nem a gyorsítottat. ennek nézz utána sztem - pl. monitorozd a VGA hőmérsékletét, ha nem megy fel, akkor ez a gond.
-
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
yamiboy #11891 üzenetére
A cuccos részt kitölthetnéd az adatlapodon. Úgy hátha többet tudunk segíteni.
Milyen rendszert raktál föl? A videókari feltelepítése előtt is --> után is ugyanez a helyzet?
Fagy53:: A 9600GT-el nem lesz gond az tuti. Sőtt nekem gyanús hogy nálam van a hiba, de nem tudom mi. A Crysis szuperül megy, a többi játék is megy (Confilct Denied ops, Gothic 3, UT3-mat megsem említem 50-60fps ÁSZ játék
)
szvsz nem tudom mi a baj.
-
-
tzsolesz
nagyúr
-
fagy53
nagyúr
válasz
tzsolesz #11880 üzenetére
Én nem ismerem, de a régi játékokat nem mindig viseli el a kártyánk. Az, hogy az 8500-on megy nem jelent semmit, nekem is van olyan amelyik az nV-n megy rendesen az ATi-val meg textúrahibás.
Ha ATT-használsz, lépj ki belőle és úgy próbáld, korábban nekem egy-két játékot blokkolt.
A legújabb verziója viszont eddig szuper. -
tzsolesz
nagyúr
Kész, a játék játszhatatlan, mintha a crysis-t verihigh-ra tenném 8x élsimítással 1600x1200-as felbontáson. Ez másféle hiba lesz, hiszen a többi játék megy. Lehet hogy nem jó helyen néztem a gépigényt?
Ez a játék nem megy nekem.
-
tzsolesz
nagyúr
Gyerekek a Perry Rhodan nevezetű játék abszolút nem megy ezen a karin. 6 fps.
A hivatalos feljegyzések szerint egy radeon 8500 on is meg egy 5700-as Geforce-om is mennie kellene. Amikor bejön a játék nincs gond, tehát a menü stb.. De amikor elindul elindul, akkor olyan mint amikor a crysis-el akarnék játszani egy MX440-el, gondoljátok.
Alt+F4-el kell bezárnom, mert az egér 20 másodperces késéssel mozog, megmozdítom, és majd csak nagysokára ugrik el helyéről ismeretlen pontra.
Mit nézzek meg esetleg? Vista megcsinálja?
-
csaszi93
csendes tag
És honnan tudnám letölteni mert mindenhol a legújabb van?
Privárba elküldenéd a linket
köszi -
gyiku
nagyúr
válasz
tzsolesz #11868 üzenetére
8.7 x86 pistan semmi extra. nincs vele gyixer
8.5 -> 8.7 -
fagy53
nagyúr
válasz
vizoRka #11861 üzenetére
Elvileg a táp elég, de az 1.5GB RAM bizonyos esetekben kevés lehet. Nekem ilyenkor 1.2GB körül használ és ha a lapozófájl él, lehet, hogy a vinyóhoz fordul egy pillanatra és ezért esik le az FPS. Ha 256MB felett használ a vmem, akkor a RAM használata nő.
Ha a textúrázás extra, akkor majd 200MB-t a RAM-ból használ, erre pedig a 1.5GB már kevés lesz, mert 1.2GB felett a vinyóhoz fordul.yamiboy: kérdés mi az a lassú? Nekem majd 2 perc kell mire beáll minden a betöltés után, de ezt nem a VGA driver okozza!
-
csaszi93
csendes tag
Most visszaraktam a 7.7 et a gyárit
-
csaszi93
csendes tag
Hát először a Sega rally revo-nál vettem észre ilyen fura képeket dobott be és utánna ki is dobott.Most meg már a grid.nél is észrevettem ott is ugyanez a problem,csak itt már újra kellet indítani mert lafagyott.
-
csaszi93
csendes tag
Hello lenne nekem egy problem.
Van egy HD 2600 XT kártyám és a legújjab drivert használom és valamiért nem működik vele hibátlanul .
Tudnátok segíteni hogy melyik verzió-t érdemes felrakni !
Aki tudna segíteni az irjon Köszi ! -
csaszi93
csendes tag
Hello lenne nekem egy problem.
Van egy HD 2600 XT kártyám és a legújjab drivert használom és valamiért nem működik vele hibátlanul .
Tudnátok segíteni hogy melyik verzió-t érdemes felrakni !
Aki tudna segíteni az irjon Köszi ! -
vizoRka
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy : játék közben érdkes dolgokat csinál a videókártyám, nem kérdéses, HD 2600XT-m van Sapphire 256 MB. A lényeg, hogy Call of Duty 4 alatt hirtelen lezuhan az FPS-em, nem tudom mért, füst nincs, semmi olyan + dolog amiért dolgoznia kellene, és az fps fixen 25 (11-167). Nem tudom miért van, de nagyon idegesít, nem csak CoD4 alatt, hanem más játék alatt is, pl Doom3 vagy Quake4. Tápegységre gyanakszom, de ameddig nem tudom biztosan, addig nem akarok fölöslegesen beruházni egy új eszközre.
Ezért gondoltam megkrtdezem az itteni nagy tudorokat, hátha volt már valami hasonló jelenség, amit sikeresen megoldottatok.
A PC-m a következő:ABiT NF7-S2
AMD Athlon XP-Mobile 2500+ (2,6GHz)
1,5 GB Kingston DDR ram (433MHz)
Sapphire HD 2600XT 256 MB GDDR3
4 DB winchester
1 DVD-író
360W-os Sirtec tápegységVálaszaitokat előre is köszönöm.
-
yamiboy
csendes tag
Hellosztok! Vettem 1 ilyen kártyát(2600xt-t) és a win belépés durván lelassul...Mi lehet a gond? Kevés RAM? Gyenge Proci? vagy alaplap gagyi hozzá? P4 3ghz asus p5sd2-fm/s és 1giga 566-os ram. Próbáltam a legfrissebb driverral és rendszerújratelepítéssel, de nem az a gondja. Várom a megoldásokat
Köszi. (a kártya tökéletesen működik, kipróbáltam másik gépben és az újratelepítés is végigment, csak újraindításnál belassult a winxp home edit belépés)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Egyszerűen sosem működött.
Viszont helyette van Amd Gpu Clock Tool 0.7, meg rivatuner, stb. Rákeresel ezekre, látni fogod mit-hogyan.
-
BIZ0906
aktív tag
Hali.
Miért van az hogy a Sapphire Radeon 2600 XT 256Mb-s a kék színű karinak az alap ATi Catalystjába az overdrivert nem tudom állítgatni a órajeleket? Lakat felolva csúszkát akarom vinni viszi is de mikor alkálmaz vagy testing vissza ugrik és marad úgy ahogy volt, alapon
Miért? -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ehhh, besz.ptad
Kézzel tapintsd meg ciripelés közben az alaplap kis, kocka forma, vagy álló kör forma tekercseit, rá fogsz jönni, melyik okozza. Fizikai hibát ugyan nem okoz a jelenség, de roppant idegesítő. Talán ha kinyomja az ember szilikonnal a tekercset, az segít, de biztosabb beforrasztani egy azonosat.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
gyiku
nagyúr
load kozben ilyen hangok jonnek hatulrol, foleg cod4 alatt. mi a tokom ez?
-
Mc Röff cpt
csendes tag
válasz
Tomate #11839 üzenetére
A gépem :Asus A8V deluxe lap
Amd 3800+ venice amit 2650 mhz en járaotk igy 40 c
4*512 mb ram
1 maxtor vinyó 120gbA táp egy 500 wattos FSP
Az alaplap terhelve sem megy 40 c fok fölé a proci is stabilan 40 c os
A gépet rendszeresen pucolom tehát nem poros a vid karit egyszer probáltam a húzni a catalysyt böl akkor felugrott 100 c ra tehát le vettem a húzást de akkor sem állt visza igy ujra raktam a drivereket azóta van ilyen höfokon.
Most az a driver van fent amit adtak hozzá tehát nincs fent semilyen fix .
Nálatok is ki irja hogy nem kompatibilis az Xp vel ? Amikor telepititek a driver? -
$p@rr0w
őstag
Engem se érdekel a hőmérséklet mostani VGA-m 80°C idle...
Amúgy az Asus 2600xt-m 45°C volt terheletlenül, Asus egyedi hűtéssel. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Mc Röff cpt #11838 üzenetére
Kezdésnek először pucold ki a ventit, soknak tűnik az a 60 fok alapjáraton.
Milyen táp van a rendszerben? (márka, névleges teljesítmény)
-
Tomate
veterán
válasz
Mc Röff cpt #11838 üzenetére
Valami húzva van a gépeden? AGP hotfix vagy ilyesmi van fent?
-
Mc Röff cpt
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy HD 2600 prom van Agp 512 mb ddr2 vel.
A proléma vele hogy játék közben néha le kapcsol ami ellég zavaró tud lenni de pll amikor 3d markal tesztelen terhelem akkor soha.
A probléma a Fear nevü játék közbern jön ellö.
nagyban nyomulok és egyszercsak be dob egy fekete képernyöt az mehet a reset.
Ezt vajon mi okozhatja?
a höfoka alapon 60 c fok de ha használom ókor felkúszik olyan 80 fok köré is
Elöre is köszi -
$p@rr0w
őstag
Én most cseréltem le a 2600xt-met, majdnem egy évig meg volt.
-
pokka911
csendes tag
hááát elég gyenge kártya a mostaniakhz képest
-
barnam_
nagyúr
2600XT CF-hez kell CF híd?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
sereeff #11829 üzenetére
Régebben volt ilyen kék halálom, mostani új driverekkel már nincs. [Friss drivert innen tudsz szedni]
-
sereeff
aktív tag
Hali! Valaki írta itt egyszer, hogy kék halálnál olyan üzit kap hogy ATI2DVAG.dll hibát okoz! ( Vagy hasonló) Mi lehet az oka? Csak a gyerek gépen csinálja, s csak a Sims2-nél!! Rágva van a fülem! HELP!!!! A Dll végtelen ciklusba került... Újratelepítés volt!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
fagy53 #11826 üzenetére
Most erre majdnem mondtam valami csúnyát!
Tudom, elfogult vagyok, de volt celeronom, intelt én többet nem. Nem vinne rá a lélek, hogy betegyem a gyönyörű AMD vidkarim egy inteles lapba. Brrr.
Ami biztos, ha veszek új alaplapot, akkor az csak egy jó injt. grafikával megáldott 780G-s lap lesz.Amelett meg:
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Köszi, rendes tőled. Sikerült szereznem egy 3000+ procit 2,5k pénzért, megy 2360MHz-en, addig jóü lesz, még kitalálom váltsak-e AM2-re. Most már nem fogok kétmagos proct (vagy bármit) fejleszteni ebbe a lapba.
-------------------
Megnéztem CoD2-ben van-e eltérés kétmagosról egymagos procra, de DX9 módban nézve ugyanolyan fpseket kaptam, nem csoda, az a játék nem két magra lett írva.
-
gyiku
nagyúr
Cpt.Pirk keres s939 procit, ove megadta magat. [link]
-
AusWolf
őstag
Szevasztok.
Mi a véleményetek a Mobility HD 2600-ról? Teljesítményben hol áll a két asztali változathoz képest? Ebben is van UVD és 5.1-es hang HDMI-n keresztül? (persze HDMI portos gépben) Bocs a sok kérdésért, most készülök notebookra váltani asztali PC-ről, és szeretném tudni, mire számítsak.
-
fagy53
nagyúr
CPT.Pirk!
Kipróbáltam a CoD2-öt ugyanazokkal a beállításokkal a 76GS-szel 740/840 órajelekkel és úgy megy mint a 2600 850/900 órajelekkel, hát mit mondjak? -
Readi
tag
Az alap 800/700 sapphiret felhuztam 860/900 ut3 alatt igen jol muzsikált everesten 65 fokot mutatott játék közbe a gpu az szerintetek jo?
-
fagy53
nagyúr
válasz
lajafix #11805 üzenetére
Megmutatom, ha a jobb oldalon lévő játékteszteket megnézed, persze a DX9-eseket, akkor képet kapsz a különbségről.
-
attiLANte
tag
válasz
-AD4M- #11800 üzenetére
Mivel nem codec, hanem egy erősen CPU-optimalizált alkalmazás, ezért a VirtualDub-ban nem is fog megjelenni. A VGA-t gyakorlatilag nem használja, így a sebesség a procitól függ - viszont még így is sokkal gyorsabb a hagyományos xvid/divx tömörítőknél. A minősége nem nyűgözött le, de van, akinek megfelel...
Így indítható: Catalyst Control Center -> Alap nézet -> Avivo videó átalakító -> Ugrás!
Kicsit szegényes, az ATT X-Coder sokkal jobban paraméterezhető - lásd itt (az írás vége felé).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Mesterséges intelligencia topik
- Vicces képek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest