- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-AD4M-
tag
Hali!
Mostanában sok videót kódolok, és ezt találtam a Sapphire oldalán:
MPEG-2, MPEG-4, DivX, WMV9, VC-1, and H.264/AVC encoding and transcodingHogyan lehetne ezt a ficsört beizzítani a kártyán?
thnX!
-
lajafix
addikt
Egy 3 GHzes E1200asa kétmagos Celeron kihajt egy 2600XT kártyát? Mert akkor ilyet veszek...
-
wwhy
veterán
megvennék a 2600XT-met ;) mit ajánlotok helyette? minimális játék, igazából ez kari is bőven elég lenne
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
fagy53 #11790 üzenetére
Hehe, nos igen, jó elvtárs lévén örömét leli nácik gyilkozáslásában...
Nem akarok hülyeséget kérdezni, de ugye 1.3 patch fent van nálad? Anno minden patchel emelkedett az fps nálam 6600gt/7300gt-n.
Aztán már nem kell sokat aludni, hogy japókat lehessen kaszabolni, már előre félek, mi lesz neten, ha használható lesz a szamurájkard.
-
fagy53
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #11789 üzenetére
Kösz, hogy megnézted és ez előtt is éppenúgy állok értetlenül, mint a Te 3DM06 tesztednél. Ott a gyenge pontjaidat, ill a proci pontot nem értem, itt meg az én alacsonyabb, és jóval alacsonyabb FPS-eimet azonos beállítások mellett.
Szerintem a géped már nagyon ráhangolódott erre a játékra! -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
fagy53 #11783 üzenetére
Végeztem némi mérést CoD2-ben az első pályán a gyakorlatozás alatt, 1280*720, DX9, részletes köd mindenre, textúrák mind extrán, dinamikus fények maxon, vsync és sli offon. Konfig fájlban belőttem fps limitet 333-ra, fps-t a játék mérőjével néztem.
Árnyékok bekapcsolva
0xAA 48-53FPS
2xAA 30-33FPS
4XAA 27-33FPSÁrnyék kikapcs
0xAA 60-80FPS
2xAA 38-45FPS
4xAA 35-40FPS----------------------
Ellenben nem sikerült észrevennem árnyékot a játékban, viszont árnyékkal 30 fps fölött is kicsit vontatottnak éreztem a dolgot. No meg ezek az fps értékek csak a legelején voltak igazak, később ugye változik ahogy a pálya is...Jah, 800/800-on ment a kari.
-
wiggen123
senior tag
Most vissza akartam rakni a sapphire 2600xt gyári hűtőjét, és az Istennek se akar normálisan felmenni
Baromi meleg lesz a gpu, ha elkezdem az ati tray tools tesztjét futtatni meg is fagy (110+ fokon). Mit ronthatok el? A ramokon a hővezető szivacs ottvan a helyén, újra is pasztáztam a gput. Help me pls!
-
fagy53
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #11780 üzenetére
Igen elég gyenge, ma este megnézem ugyanezekkel a beállításokkal, a 76GS-szel.
Az, hogy az AA=off szomorú, de a 2600-nál ez normális, de ettől függetlenül elkeserítő, hogy összemérhető a 2008-ban megjelent GRiD-del, és csak a driver hibájára tudok gondolni, hogy a régi játékok figyelmen kívül kerültek és a fejlesztők csak az új játékokra koncentrálnak. -
diegho
nagyúr
nem akar megfagyni ez a rohadék asus, pedig már 3. napja megy folyamatosan a gép. Ugyanez a kártya március végén még 1 nap után is fagyott, úgy látszik csináltak valamit driver fronton.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
fagy53 #11779 üzenetére
Az nagyon sovány! 7300GT-m 2x annyit csinált anno. Majd holnap nézek fps-t DX9 módban. Ezt AA nélkül kaptad? Emlékeim szerint abban a felbontásban 7300GT dx9 módban 2xAA-val produkált még játszható fps-t.
Jah majd CoD wowra leszek kíváncsi, újra 2. vh, kivi leszek hogy fog feküdni a karinak, és hogy indok lesz-e a 4850-re váltáshoz...
-
$p@rr0w
őstag
válasz
perempe #11768 üzenetére
Kár volt megnézni. Én is sajnos megnéztem a 10 hónapja vett vga-m mostani árát. De amúgy (#11769) gbors-nak igaza van...
(#11770) Aggregátor: Én a demo-t próbáltam, és sokkal gyengébben futott. A teljes verzió ennyivel jobban optimalizál talán? Mondjuk én "3rd person"-ban játszottam...
-
Readi
tag
Nah vettem egy Sapphire hd2600 xt agp 256-os karit és tényleg jó választás volt, hiszen piszok gyors az előző karimhoz képest alapon 800/700 rivatunerrel felszeretném még egy kicsit turbózni 1 hozzáértő megválaszolná, hogy mennyire érdemes felhuzni a karit, hogy azért ne szemeteljen?
A választ előre is köszi.
-
perempe
veterán
Most nézem, hogy 7,75 hónapja vett GIGABYTE GV-RX26T256H kártyám felét se éri... -
-
fagy53
nagyúr
Mielőtt nekiesnék, azért megkérdezem, hogy a bios-ba beírt 3D-s órajelre is igaz a 857MHz-es határ? Úgy emlékszem igen, jó lenne ha tévednék!
Ha igaz, akkor, hogy a fenébe dolgozik az AGCT, hogy ezt kiküszöböli? -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
elfelejtette #11754 üzenetére
Ha visszakapod 2600xt-t, csinálhatnál egy összehasonlítást a két kari között...
-
diegho
nagyúr
válasz
elfelejtette #11756 üzenetére
volt passzív msi-m annál biztosan nem halkabb, viszont 1m-ről már alig hallani.
-
diegho
nagyúr
válasz
elfelejtette #11752 üzenetére
én is asus-t használok most, nagyon halk a hűtése, nem fogsz benne csalódni szerintem.
-
gyiku
nagyúr
válasz
elfelejtette #11752 üzenetére
legalabb kapsz valamit
-
elfelejtette
veterán
válasz
elfelejtette #11074 üzenetére
Hy!
A szervíz 1 hónap alatt eljutott oda, hogy adnak a hibás MSI HD2600XT helyett egy ASUS-t, mivel most csak az van raktáron. -
SKYROB
tag
Sziasztok.
Van egy Sapphire 2600 xt-m.És azt szeretném megkérdezni a tisztelt tulajoktól, hogy érdemes e levenni ezt a műanyag borítást róla.nyerek e vele - hőfokot vagy sem.
Válaszotokat előre is köszönöm.
-
r9550
senior tag
amugy kipróbáltam már a cf-et csak nem tudom megnyitni a 3d marknak azt a 3rd fájlát de amugy devil may cry 4-et próbáltam még abban faszául majdnem kétszeres a teljesítmény kivéve a teszt utolsó pályáját nemtom miért de valamiért ott az átlag 72 lett a többinél pedig megvolt a 90 a legmagasabb 180 fps lett igaz nem tuttuk normálisan tesztelni a kártyákat mert a monitor csak 1024X768-at birt de szűrők nélkül minden maxon hozta ezt a teljesítményt még a medal of honor airbornet néztük hát két kártyával nagyon gyors volt a játék(fegyverujratöltés,fegyvertüzelés,futás,stb.)de viszont volt egyszer egy olyan hiba hogy lefagyott a játék full pixelhibás lett a gép ujraindult és utána már jó volt nem tom mi baja lehetett akkor
-
diegho
nagyúr
eddig stabilnak tűnik az asus 2600xt, kemény 2 óra diablo2-vel nyúztam, tehát 1%-ig terheltem, most jön a 2%-os terhelés cs 1.6-al
-
diegho
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #11742 üzenetére
és ez már dx10.1-es is ráadásul, sőt ha jól tudom kevesebbet fogyaszt és kevésbé melegszik.
-
diegho
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #11738 üzenetére
akar a fene, csak az a lényeg, hogy a stabilitást nem befolyásolja. Ha stabil lesz a 2600xt akkor asszem veszek egy 3650-et.
-
diegho
nagyúr
hdmi audio drivert nem szükséges feltennem ugye? maradhat nyugodtan kérdőjelesen?
-
diegho
nagyúr
lesz nálam pár napig egy asus 2600xt melyik drivert dobjam fel hozzá szerintetek? stabilitást akarok tesztelni hétvégén, mert eddig 2600xt-vel fagyott a gép bármit is csináltam, most P45-ös lap van már, szóval újratábla. CCC-t fel merjem tenni? Tv-out is kelleni fog, vagy inkább ATT-t?
-
válasz
barnam_ #11728 üzenetére
DX10.1-es játékokban AA mellett valóban gyorsabb lesz - az Assassin's Creednél látottak alapján olyan 20-30%-kal - azonos órajel mellett. sajna ezzel sokkal nem lesz előrébb - a 4 ROP és az alacsony memória-sávszélesség miatt mindenképpen siralmas lesz az AA teljesítmény, a 10 helyett 12-13 fps meg senkit nem fog boldoggá tenni...
-
tzsolesz
nagyúr
gbors:: Láttam, miről diskuráltatok Abu-val a GTX200 topicban a DirectX10.1-el kapcsolatban. Ezekszerint mondjuk egy HD3650 sokkal gyorsabb lesz mint a 2600XT, egy directx10.1 el játékban élsimítás bekapcsolása mellett?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Megnézegettem frapsal a dolgokat, cod1, cod2, egyrészt nem stimmel a játék belső fps mérőjével a mutatott érték, másrészt az fps elég stabil mindkettőben, ellenben a játék továbbra is beakad, mikor nácik rám lőnek, stabil 100fps mellett is... Pingem 30 alatt...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
De az már nem, hogy egy másodperc késéssel reagál az egér mozgásra, letéve a csipát meg tökéletes a sebessége mozgásoknak. Mondkjuk van még pár dolog, amit nem igen értek, pl. ha az ellenség rámlő, akkor az egyébként stabil fps, volt mondjuk 150, átmegy szaggatásba, amíg meg nem halok. Kb. az a szitu, mint mikor lagol a game, jön a náci, aztán lag, aztán meghaltam...
Ilyesmikre írta valai egy másik vidkarival, hogy a CoD4 több fps-t produkál nála, mint a cod1+2 együtt...
-
Száni
tag
válasz
CPT.Pirk #11715 üzenetére
cod 1 pl. nem megy 30 fps-nél gyorsabban, ami nagyon gáz... - Ez érdekes. A minap előszedtem én is, és 1280*1024, 4*AA, 16*AF, játékban minden max, Vsync off beállításnál 90-100 fps, míg Vsync on esetén 50-60 fps. Viszont játék közben néha megakadt a kép pár mp-re, monitor lement standby-ra, aztán azzal a lendülettel vissza és minden ment tovább. Más játéknál még nem volt ilyen.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
barnam_
nagyúr
nekem gond nélkül feltelepült.
viszont mintha lassabb lenne:
857/1008 MHz, Vista 32bit,
GRID minden max-on, AA off
8.6:
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
19494, 343774, 49, 65, 56.7068.7:
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
16119, 342013, 39, 55, 47.130Mindkét esetben 3 kört mentem, még a kamera is ugyanott volt.
-
gyiku
nagyúr
8.7 install kozben vista x86 kekhalal. az milyen mar
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ehh, új catalyst 10 napos ingyen wow lehetőséget biztosít, ezt nem láttam a release notesben...
Még 1x nem esek abba a hibába, hogy elindítom azt a játékot, fel akarok még állni a monitor elől. -
KngAlex
tag
Hi!
Nekem volna egy kis gondom az ASUS HD2600pro karimmal, méghozzá az hogy az atitool nem ismeri fel a kártyát így az órajeleit sem tudom babrálni, pedig elég jó hűtője van és full terhelésnél is csak 45 fokos...
valaki tudja mi baja lehet?
Üdv KngAlex
-
gyiku
nagyúr
vajon kihoztak mar a kartyabol catalystekkel a maximumot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Xiaomi 10W töltő nem használt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest