- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali médialejátszót?
- Gaming notebook topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Futto
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Megtudná valaki mondani, hogy az HIS Iceq 256 GDDR3 AGP-s karimhoz melyik driver lenne a legjobb, és azt hol találom?
Az ati honlapján ami van (8.6-os), azt nem engedi feltenni. Lehet azért mert az csak a PCI-sekhez való?
Előre is kösz! -
Futto
csendes tag
válasz
Norbi14 #10893 üzenetére
Üdv!
Kíváncsi vagyok, hogy megjavult-e a pasztától, nekem a procim(3Ghz P4 prescott) szokott ilyeneket csinálni, hogy gondol egyet, és felmegy a hőmérséklet 85 fok fölé, elkezd ugye sípolni a biztonság, gyorsan kikapcsolom. De az hogy mitől azt nem tudom, nem poros, van alatta paszta, a hűttése hőcsöves, de héba hóba mégis. Amúgy 50 fok alapból a procinál az normális? -
Futto
csendes tag
válasz
fagy53 #10843 üzenetére
Hi!
Hát én nem tudom, de ha levettem 4-re, akkor olyan képpel jött be az xp, mintha csökkentett módban lenne, a képernyő tulajdonságainál a színmélység 4 volt!
A képernyő meg alapértelmezett!
Felraktam 32 így jó, de az aquamárknál semmi változást nem vettem észre.
Jelenleg más teszt progim nincs, de amúgy nem inkább az lenne a logikus, hogy a rendszer memójából használjon többet, mivel az sokkal több, mint az agps(256gddr3) karimé? -
Futto
csendes tag
válasz
stevve #10658 üzenetére
AGP-s
Igen, ismeretlen eszköz volt, illesztőprogram frissitéssel felnyomtam a drivert de nem volt hang! Ezért le tiltottam, de amúgy azt minek kell? Nem volt fenn semmi. mert nvidiás kártyát cseréltem benne, és természetesen mielőtt kivettem volna a gépből uninstall minden nvidia szoftver, meg a videokártyát is eltávolítottam az eszközkezelőből. A drivecleanert nem ismerem, egyszerű program? -
Futto
csendes tag
-
Futto
csendes tag
válasz
barnam_ #10620 üzenetére
Hi!
Mindenképpen HIS Iceq-t vegyél!!!!
Tegnap vettem én is egyet, most szereltem be, 0 a hangja és 43 fokos, nem is megy a ventije. A witchert nyomtam vele kicsit szinte minden fullon, akkor is alig volt hangja és nagyon szépen ment. A régi 6600Gt-m olyan volt mint a porszívó -
Futto
csendes tag
Ó mondd, te kit választanál?
Nagyjából egy az áruk, szerintetek melyiket vegyem meg?
HIS HD2600XT 256MB 128bit GDDR3 IceQ AGP
HIS HD2600XT 256MB 128bit GDDR3 Fan AGP
SAPPHIRE HD2600XT 256MB GDDR3 TD Lite AGP -
Futto
csendes tag
helló! Lényegesen gyorsabb kártya a hd 2600 xt, mint a 6600 Gt?
Azért kérdezem, mert 17 kért kapni 2600 xt-t és cserélném a régi 6600 gt-met. AGp-s a gépem. előre is köszönöm! -
Futto
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #10095 üzenetére
tudom, de annyi zsém nincs, és olyan sokat úgysem használom a gépet, majd egyszer, ez meg jó lesz a lányomnak.
-
Futto
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Az lenne a kérdésem, hogy a jelenlegi 6600gt 256 gddr3 agp-s karimat milyenre lenne érdemes cserélni? A konfig abit is7e-2, 4*512 ddr dual, intel p4 3Ghz(3,75Ghz tuninggal).
Ilyen alternatívák vannak:
VGA ATI RADEON X 2600PRO 512 AGP ASUS 3ÉV
VGA ATI EAH3650 512MB AGP ASUS SILENT 3ÉV
RADEON X850XT 256MB/DDR3 AGP XPERTVISION 2ÉV
VGA RADEON HD3650 512MB/GDDR3 AGP SAPPHIRE 2ÉV
Nagyjából végig olvastam az összes hozzászólást, de még mindig nem tudok dönteni.
Légyszi segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Horgász topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- További aktív témák...
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest