- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Szia, ha érzékelőprobléma van, akkor azt lehet hogy kitudnád küszöbölni, ATT-vel, ahol te szabályozhatod a venti fordulatát százalékosan hőfokszintekhez. Ki tudja egy próbát megér.
Ha megvan már és próbáltad akkor nem szóltam, ha meg nincs meg, akkor javaslom a legújabbat letölteni, mert a régiek nem kezelik a HD szériát.
Ha nagyon nagy marhaságot beszéltem akkor valaki javítson ki. -
Zolee11
senior tag
Még annyit hozzátennék, hogy lehet pont valami határértékre melegszik a GPU, ami azt jelenti: pl. 50 fokig 40% a ford. szám, de 50 foktól X fokig már 60-70% és amikor ugrál 50-51 fok között a hőmérséklet akkor a ford. szám is ugrál, mondjuk egy értelmesebb vezérlés nem vált azonnal, hogy ezt elkerülje, de nem lehet tudni adott gyártó mit spórol el.
Ezt nézd azért meg mielőtt fölöslegesen elviszed a szervízbe. -
Zolee11
senior tag
Az normális jelenség, hogy amikor elindítod a gépet, akkor 100% a fordulatszám, majd pár mp múlva lelassul akár szinte 0-ra, hisz nem meleg még a GPU, de később egyre gyorsabb lesz.
Az viszont nem korrekt, hogy felgyorsul, majd lelassul, és megint felgyorsul... ott vezérlési hiba van, vagy érzékelő. -
barnam_
nagyúr
XP-nél van olyan a CCC-ben hogy 3D frekvencia felülírása, vagy valami ilyesmi. Ha ott beállítasz 85HZ-et, akkor minden játék annyival fog menni. Ez egyszerűen nincs benne a Vista-s CCC-ben. A RefreshLock, és hasonló programok meg nem működnek Vista-n.
Nekem az az érzésem, hogy már nem törődnek azzal, hogy egyeseknek CRT-je van, hanem vegyen mindenki TFT-t -
barnam_
nagyúr
Sajnos kihagyták a driver-ből a képfrissités fixentartását. Ezért ha a játék nem támogatja a 85HZ-et, akkor nem is fog 85HZ-en menni Vista-n. Crysis nekem is 60Hz-en ment, de sikerült megoldanom: indítsd ablakban, majd nyomj egy-kétszer alt+entert, míg 85Hz-ben megy.
NFS Carbon-nál meg ha rárakom az AA-t, akkor 60Hz-el, ha kikapcsolom akkor 85Hz-el megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest