- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bolcsodal
addikt
válasz
Matamata #11398 üzenetére
Az erőteljes Downclock-ot sem szeretik a GPU-k. Lehetséges, hogy túl alacsony frekit állítottál be neki powerplay-ben (azaz a Powercolor BIOS-ában..)
Egyébként talán egy síma ATI-Tool-al is meg lehet csinálni egy Downclock-olt profilt 2D-ben. A 3D detection fícsört használva pedig vissza lehet rángatni alapórajelre 3D-ben.
Márha nem bugos a progi és nem fagyogat miatta a rendszer...
-
Matamata
aktív tag
válasz
barnam_ #11390 üzenetére
Tanácsodra kipróbáltam a Radeon Bios Editort és a videókártyám biosának beállításait módosítottam ennek az értékeire .
A winflasht elindítottam hogy rakja fel és kiírta hogy indítsam újra a gépet . Most ha bekapcsolom a Windows betőltése után késszenléti állapotba kapcsol a monitor .
Ha az egérrel kattintgatok vagy a billentyűzeten megnyomok valamit akkor feléled egy pillanatra de teljesen fekete a képernyő .
Ha valaki megtudná mondani hogy hogyan lehet megcsinálni azt nagyon megköszönném -
Matamata
aktív tag
válasz
barnam_ #11390 üzenetére
Tanácsodra kipróbáltam a Radeon Bios Editort és a videókártyám biosát módosítottam
-
válasz
modern5 #11391 üzenetére
Ezt szerettem én is a 2600XT-ben. FarCry fullon 1440-ben HDR-rel csak a kezdet volt, aztán jöttek a shader 3-mas játékok és mindent simán lehetett játszani. Assassin's Creed, UTIII, stb. Mindemellett jó a fogyasztása, melegedése sem halálos és HD-t is támogat hardveresen. 8600GT-ről ennyi szépet nem tudnék elmondani.
-
modern5
tag
csak hogy mi mit fog vissza:
Én azt vettem észre hogy egy régi egymagos processzor is maximálisan kihasználja ezt a kártyát
akik nem olvastak vissza pár oldalt azoknak:A konfigom:
amd athlon 3000+
1,5 Giga kingston DDR400
Nf7-S2 alaplap
geforce 7300 DDR2 256
ősrégi gép. eddig még a doom low beállításokkal is 25 fps alatt volt.most cseréltem egy Agp-s Sapphire Ati HD2600XT 512 GDDR3-ra
jelenleg a Gears of War minden-HIGH beállításon 1024-768-on 25 és 30 FPS között fut folyamatosan.
Számomra szinte hihetetlen. Ez egy nagyon nagyon erős és jól összerakott kártya ha egy 5 éves gépen next-gen játékokat visz next-gen beállításokkal.
Mindenkinek csak ajánlani tudom.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
ádikácska #11387 üzenetére
Igen persze. Toljál csak egy frapsot szépen...
Ittvan pár írás 8600GT tulajoktól, cod2 topic:
"Nekem a 8600GT-el dx9, 1280-as felbontásba minden maxon leesik 30fps-re és nem csodálkozom mert ez így van rendjén."
"Szóval ha cod2-re veszel vga-t akkor ne 8600gt-t."
"Meg még az érdekelne hogy miért van az hogy 8600gt-vel miért van kevesebb fps-em, mint 7600gt-vel. Beállitások minden ugyan az, cfg fájl is...
Mégis kevesebb van dx7ben is és dx9ben is.
dx7ben stabilan volt 250 szinte mindig, 86gtvel pedig sokkal kevesebb....
De miért?? Driver cseréltem."A full felbontás, az 1920*1080 a játékban, ekkora felbontáson te full grafot állítasz, az garantáltan nem lesz 250FPS. De lehet bizonyítani, mint mondtam, fraps...
bach22: Itt mindent megtalálsz: [link]
-
bach22
tag
az amd gpu clock tool-ban hogy lehet elmenteni a beállított órajeleket?
-
ádikácska
aktív tag
érdekes a jump szerverek sem szoktak laggolni pedig ott nincs fps korlát....
amugy 1000-es fps télleg full szar gafon volt
árnyékok csak dx9-ben vannak... nekem dx9 mindne fullon, full felbontás 40 fps
dx7-ben full minden 250 fpsés bocsi de értek hozzá valamennyit és nem a minimum grafikán jáccottam
azért állitottam mindent a legszarabbra hogy megnézzem az 1000-et kihúzza-e az uj gépem és láss csodát kihuzta
szerencsére
az jo ha tolod
skilled
-
bach22
tag
hali! 2600 XT memory clock-ját 900-ig fel lehet húzni? bírja? ezt azért kérdezem mert nekem a riva 879 mhz-nél egy sárga háromszöget mutat benne egy felkiáltó jellel
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
ádikácska #11374 üzenetére
Igen, láttunk már hozzád hasonló megnyilvánulásokat. Elárulom, a szerveren megjelenő lag miatt (nem a szerver a gagyi), és mert bugossá válik a játék magas fps-nél, pl. fegyver gyorsabban tölt, eltűnnek a hangok stb. problémák miatt van a KOMOLYABB szervereken normális limit.
Egyébként mi a jó a sok FPS-ben? Ahoz, amit mondasz, minimum az kell, hogy grafikát csutkára lebutítottad, minden a legkisebb értéken. Ellenben aki megteheti, és ért hozzá, az bekapcsloja még az árnyékokat is. (azt egyikünk kártyája sem bírja)
Akkor konkrétumok:
1280*720, DX7, 4XAA, minden egyéb beállítás maxon, 60-140 között mozog az fps...Amúgy megjelenése óa tolom a játékot neten.
korábban pl. 21'ST AG szeróján nyomtam sokat, most inkább CoD UO a tankok miatt...
szerk: lag okát ne kérdezd, tapasztalat. Mondjuk kérdezd meg a CoD2 topikban, és vesd fel ott a lámis mondatodat: [link]
-
ádikácska
aktív tag
ja és lécci mondj egy szerot ahol 125 fps a korlát felmegyek és megmondom nekik hogy mekkora lamik
-
ádikácska
aktív tag
"85 fps a limit" ez teccik
konzolba ird be hogy /com_maxfps 999 és ha van olyan jó a géped máris 1000-es az fps-ed (pl: nálam
) amugy az fps-től hogy laggolna a szerver, jó lenne ha elmagyaráznád thx
-
ádikácska
aktív tag
hát pirk nem tudom te mennyit cod2-zöl de egy csomó szerveren nincs fps limit...(pl miénk, de még tudnék mondani 1000 másikat...) amugy cod4-ben is volt már 970-es fps-em...
-
gyiku
nagyúr
giga honlapon ezt irjak a kartyamhoz: HDMI and 5.1 surround audio(by optional adapter). na, ezeket hogyan tudom elocsalni?
-
fagy53
nagyúr
válasz
tzsolesz #11365 üzenetére
Miért?
Szerintem a nagyobb felbontásnál a VGA limit miatt a legerősebb procival is hasonló FPS-ek születnek, mint a gyengével. A felbontást csökkentve a VGA már nem korlátoz és az FPS-ek a procik erősségének megfelelően állnak be, és mindegyik procinál magasabb lesz mint a legnagyobb felbontásnál. Abban az esetben, ha itt is hasonló FPS születik mint a legnagyobb felbontásban, akkor beszélhetünk procilimitről.
A felbontás végletes csökkentése nem azt jelenti, hogy csak a legerősebb procik birkóznak meg vele, pusztán azt, hogy itt láthatjuk meg az eltéréseket a procik között. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
ádikácska #11360 üzenetére
Nem sárdobálás, pl. CoD2 eredmény PH! tesztjéből származik. Egyébként volt 6600GT-m, 7300GT-m (kettő is), és most ez az ati.
Egyébként igen, tényleg nem szeretem az nV-t, nem tetszik, ahogy a világot a saját karijai érdekében próbálta megtartani a dx9-es programozási mód melett, most az új karik meg már a dx10, 10.1-nek megfelelő felépítést kaptak, ennek örömére a jövendő nV támogatta játékok is azt fogják szeretni, keresztbe téve az egész gf8 családnak, és tulajainak...Ami biztos, ha egyszer rászánom magam kari cserére, az HD4850 lesz. Bár mondjuk amíg órákig eljátszok a 98? körül írt caesar3-mal, addig nincsen gond...
"CoD2-ben kihuztam vele az 1000-es fps-t..." - egyrészt alapból 85 fps a limit, de neten hogy ne legyen lagg a szerveren, 125 fps korlátot szoktak alkalmazni, esetleg 250 v. dúrva esetben 333-at. De grat, szép eredmény. 40*30 -as felbontás mellett tuti!
-
fagy53
nagyúr
válasz
ádikácska #11360 üzenetére
Kétféle PRO van és nem lehet egykalap alá venni őket.
A GT-hez meg nem elég 3 kattintás, hogy GTS legyen, csak kivételes szerencsés esetben. Vagy a 125MHz-es GPU emelés, vagy a 700@1000MHz vmem freki nem jön össze, ill ha sikerülne külön-külön, akkor a shader órajelemelés /200MHz/ teszi be a kaput. -
ádikácska
aktív tag
zsolesz: egészeddig a pro-rol dumáltam
de mind1, amugy geforce-oknál a gts-ek mindig szarra sikerültek valahogy...
pirk: attol hogy te nem birod az nvidiát meg a geforce-ot nem kell leszólni a 8600 gt-t... azoknál a kariknál amik elötte jöttek ki mind jobb
és amugy is én meg vagyok vele elégedve (CoD2-ben kihuztam vele az 1000-es fps-t...
) és 3 "kattintás és gts lesz belőle"
-
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
ádikácska #11353 üzenetére
De azért legközelebb, ne az XT-ét kérdezz PRO helyett, mert én sem a 8500Gt-ről vagy a 8600GS-ről beszéltem ám. A pro órajelei alacsonyabbak mint az xt órajelei alapon, de csak annál aki nem húzza.
A barátodnak PRO-ja van, és nem XT-je. 8600GT(mondjuk rá így hogy ez a PRO) és 8600GTS (és akkor ez az XT) szindróma körülbelül. Akkor számolj utána, hogy melyik mennyit tud.
-
#TOTTI
őstag
válasz
ádikácska #11353 üzenetére
nekem volt 2600Pro DD3 és hát böven elérte e 8600at.. nem volt kérdés melyiket válasszam.. igaz nagyban közrejtszott a HDMI kimenet is.. DDR3as XT tuning nélkül is veri az alap GTt.. de nem is az a lényeg.. 8600GT is már 13 körül van ennyiért ajándék mindegyik kari...
-
ádikácska
aktív tag
Amúgy én abból következtettem arra, hogy a HD2600 PRO ratyibb a 8600GT-nél mert haveromnak HD2600 PRO-ja van (procink ua.) és ugyanazokkal a beállításokkal nekem mégis több fps-em volt...
-
ádikácska
aktív tag
Köszi a helpet mind2töknek
-
#TOTTI
őstag
Már 3x szánom rá magam ilyen karira és még sose csalodtam..
1. XpertVision 2600Pro DDR3
.7300GT
.7600GST
.3850
.3870
2. Gigabyte 2600XT DDR3 SilentPipe2
.8800GT
.9600GT
.X600XT
3.MSI 512MB 2600XT DDR3 passziv (most veszem)és ami a durva hogy 10290 áfa nélkül amit nem kell fizessek..
Gigabyte G33M-S2 lapom van ami támogatja a crossfire 16-4ben de 2600xtnek elég a 4es is.. szóval valoszinű fogok rendelni még egy ilyen passziv MSIt.. és kiprobalom... E6320as(7x500) proci lesz mellé a többi dolog stimmel a konfigomnál... 3D Markban igy talan ki lehet hozni 9000 pontot.. és mégis van egy mATXes passziv CF gépem.. igaz jobb lenne 3850böl vagy 4850böl de nem jatszok az épitgetés csak hobbi.. persze ha nem lesz a kari mellé mégegy az se gond.. igy is elég nekem a kari föleg ennyiért.. nés a ráadás hogy nagyon jol néz ki a kari és a DDR3as még helyet sem foglal..
-
válasz
modern5 #11347 üzenetére
Buta hiba.
Az ember meg csak fogja a fejét utána, amikor kiderül. Viszont kis igazítás:
A letölthető AVIVO nem arra hivatott, amit írtál, hanem enkódolni lehet vele. elvileg a VGA-t használja, de gyakorlatilag a 3850-nl és a HD 2600XT-vel sem csinált semmit a GPU-val, viszont cserébe CPU-ról egy 4.5GB-os meg2-t negyed óra alatt 1GB-os Divx kompatibilis mpeg4-be tömörít.
Azért örülök, hogy már minden megy, maradjon is így! -
modern5
tag
Na azért leírom mi volt a baj:
A CatalystCC-nek és az AVivo-nak kell a net 2.0 és visual c környezet. Ez a kártyához adott cd-n fent is van. Ellenben ha az InstallAll-t válsztod akkor elkezdi sorban telepíteni. Felrakja a két programkörnyezetet majd újraindítást kér. Ezek után nem folytatja a telepítést hanem közli hogy kész, minden feltelepült. Szal én azért szoptam ennyire mert nem került fel a saját driver-e rendesen. Csak az új hotfix amit utána az Sapphire oldaláról szedtem le.
szal a cd-ről először a környezeteket kell felrakni aztán újra kezdeni a telepítést restart után és minden mást is fel rakni. Így végre fel került az Avivo ami a hardveres hd lejátszásért felel.
a kártya amúgy meglepően jól teljesít. Bioshock közép/magas beállításokon AA nélkül emberi FPS értékeket produkál ahogyan a kane and lynch is.
VaniliásRönk: Egyébként van ps3-am.. de azért már régen fájt a fogam egy olyan konfigra pc-n ami a régi mame cuccokat jól emulálja illetve ami az olyan 2005-6ig megjelent játékokat gyönyörűen elviszi.
-
ádikácska
aktív tag
Bocsi hogy ide írom az offot de az érdekelne hogy az aláírást hol lehet szerkeszteni?
előre is thx a helpet -
harry3
őstag
válasz
elfelejtette #11338 üzenetére
Csak kellene valamiből, mert notebookom van és cserélnék, de hirdetem is, nem tudsz vslakit akinek kellene?
AMD Athlon 64 X2 4600+ processzor menne mellé. -
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
harry3 #11335 üzenetére
Nincs valami ismerősöd, aki összerakná? Így boltban kapsz valami codegen vagy deer táppal megáldott minden részében noname szörnyeteget, amit szerencsétlen esetben még portalanítás miatt sem szedhetsz szét...
Egyébként igen, tényleg 2600XT az ajánlható, ha nincs más választás.
-
fagy53
nagyúr
Ha a Crysis-ről van szó, akkor nekem 10x7-ben medium beállítással 1280MB volt a RAM használat és ebből 800MB körül volt a játék, a többi a win és a rezidensek.
High-nál 1GB volt csak a játék maga.harry3: ha a kettő közül kell, akkor az XT, de jobb vétel alig többért a 3850 256MB!
-
r9550
senior tag
válasz
modern5 #11317 üzenetére
hallod amugy nforszos driver fent vagn mer ha nincs akkor lehet hogy a gart driver hílyán gyengélkedik a kártya a kártyához kapott telepítőcdket el lehet felejteni valahol keresd meg vagy még egy ujj driver talán agp-s kártyákra 8.valahanyas de asszem ez csak hotfix és ha utána se lesz jó akkor nemtom mi lehet a baj
-
válasz
tzsolesz #11325 üzenetére
erről nem hallottam
rezidens dolgok: pl. JavaVM, víruskeresők különféle kiegészítő hülyeségei, bármilyen szolgáltatás, ami a gépen fut. emellett böngészőket, képmanipulációs cuccokat, vagy akár az Acrobat Readert is érdemes bezárni, ha memória-hiányra gyanakszik az ember.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
ádikácska #11322 üzenetére
Nézz csak meg egy CoD2 tesztet pl, mindegy melyik driver van fent, nem hogy a 2600XT, de még egy 1650XT is megeszi reggelire a 8600GT-t. Amellett azért, mert neked valami hibás karid volt, nem kellene R=1 júzer módjára általánosítani, hogy minden ati szutyok.
2 Asus lapom tönkrement régebben, egyik magától, másik meg bios refresh után, mégsem mondom, hogy minden Asus trutyi.
modern5: Nos igen, egy "load optimized settings" csodákra képes...
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
ádikácska #11322 üzenetére
Ezt jól benézted akkor, a 8.x-es driverek óta sajnos ki kell hogy ábrándítsalak, mert a 2600XT megeszi kenyér nélkül a 8600GT-et, sok helyen a 8600GTS-t is bizony bizony eltángálja. Na de változnak z idők, jönnek a driverek, azt meg tudni kell hogy ATI a driverek fejlesztésével igen csak kemény gyorsulásokat képes produkálni.
Arról nem beszélve hogy a 2600XT felépítése fényévekkel modernebb mint a 8600GT-jé, és ez az idő múlásával, és a játékok fejlődésével mégnagyobbra növeli a teljesítménybeli különbséget a két kari között.
-
ádikácska
aktív tag
a 8600-ot sem verte, minden tesztben amit olvastam a 8600 gt legalább 2-3 hellyel a 2600 elöt volt
-
ádikácska
aktív tag
Ha a 9600-al lenne egy szinten, akkor vennék egy 2600-at
-
gyiku
nagyúr
nem a 9600al van egalban a 2600? en igy tudom
-
ádikácska
aktív tag
Mért lenne visszafejlődés?? A 8600 GT minden tesztben több pontot ért el mint a szutyok ati-k... Az ATI-nak egy versenyképes kártyája van jelenleg és az a HD4850, mondjuk abba lehet hogyb e is fektetek
-
modern5
tag
na jól van. Most el kezdtem fsb-ket állítani a Biosban. E miatt kiakadt a gép és nem volt hajlandó elindulni. Szal csináltam egy bios reset-et. Azóta hiba nélkül megy a 720p-s video és a gamék stabil 30-40 fps-t produkálnak. Nem tudom mi történt mert tegnap még semmi nem volt állítgatva a Biosban.
Azt hiszem mégis megtartom ezt a kártyát
és köszi hogy ennyire higgadtan reagáltatok a hisztérikusan előadott láma kérdéseimre ;)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
ádikácska #11313 üzenetére
Nevezhetjük visszafejlődésnek az új gépedet...
modern5: Egy kis proci tuning jót tenne, el kellene érned a 200-as FSB-t, mondjuk kezdésnek 10*200-as beállítást használva, és figyelve a ram órajeleket, lehetőleg fsb-vel szinkronban tartva, aztán lehetne próbálkozni magasabb proci órajeleken...
-
ádikácska
aktív tag
Én decemberben vettem egy sapphire hd2600 pro-t 2 hét alatt tönkrement... ennyit erröl a karirol szerintem...
(mondjuk azota már uj gépem van
)
-
modern5
tag
válasz
VaniliásRönk #11308 üzenetére
CPU tulajdonságai:
CPU típusa Unknown, 2000 MHz (12 x 167) 3000+
CPU alias Barton
CPU stepping A2
Utasításkészlet x86, MMX, 3DNow!, SSE
L1 kód gyorsítótár 64 KB
L1 adat gyorsítótár 64 KB
L2 gyorsítótár 512 KB (On-Die, Full-Speed)Everest szerint.
EDIT: igazából azért vettem ezt a kártyát hogy fusson normálisan a SWAT4 mert régi nagy kedvencem. De sajna nagyobb tömegnél (multiplayerben) 25 alá esett az fps low beállításokkal. Nos ez az új ATI-val sem változott.
-
modern5
tag
válasz
CPT.Pirk #11306 üzenetére
az egészet úgy kezdtem pénteken hogy újra húztam az egész rendszert. Cserélgettem már elég kártyát anno ebben a gépben (ati 9250-et 9600-ra) és azért még az összekavarodott registry-k ellenében is érezhető volt a változás.
Az utolsó ötletem hogy mivel csk egy 370 Wattos táp van benne az visszaveszi a teljesítményt. Bár ez gyanús lenne. A régi Geforce-omnál ki is írta amikor ilyen probléma volt ( mármint hogy visszavette a teljesítmény mert nem elég az energiaforrás..).
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
modern5 #11305 üzenetére
Hogy ez K7?
Megáll a törpész és körülnéz... AMD 3000+...
Athlon XP - Desktop Processor
AXDA3000DKV4E (2.10GHz)
AXDA3000DKV4D (2.17GHz)Athlon XP-M - Desktop Replacement 72W
AXMA3000FKT4C (2.20GHz)
...
stb.Az hogy AMD 3000+ az olyan mint pl. az Opel Astra... nade milyen?
PS3, az asztali BD lejátszó meg konzol, az a tuti, újíts be egyet.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
modern5 #11305 üzenetére
Mi lenne, ha tiszta windózzal próbálkoznál? Itt már kariakt cserélgeted, driverek jönnek/mennek, ez így nem jó.
Egyébként informatikusnak nincs túl sok köze a számítógéphez, problémákat fordít le matematikai alakra, majd megoldja őket. (ez hivatalos megfogalmazás, nó offenz)
Procira meg ráférne kis tuning, legalább 2200MHz-re...
rumkola: és csak nála jelentkezne? Itt nem arról van szó...
-
modern5
tag
válasz
VaniliásRönk #11302 üzenetére
amd 3000-nek 2Ghz-s órajele van. Na most kipróbáltam az Infernal c. game demójával. Fraps-szel néztem az fpst.
Az új ati-val (AGP-s XT 512 GDDR3) 14-30 FPS közt mozgott 1024x768 very-high AA nélkül.
akció közben visszaesett néha 15-re is de alapból játszható maradt (mondjuk éppen hogy)ezután drivert lepucoltam beraktam a Inno3d Geforce 7300 256 DDR2-met feltelepítettem a hozzávaló legújabb drivert és szinte teljesen azonos értékeket kapam. 2-3 fps különbség volt a nagyobb lövöldözéseknél azonos beállításánál.
Tudom én hogy a konfigom (amd3000+ 1,5 Giga DDR400 ram nf7-s2 alaplap) elég régi. Nem is azt kifogásolom hogy így sem fut a mass effekt meg a gears of war. De az fura hogy egy most wanted sem megy játszható fps-sel (értsd: bővel 25 alatt van) . Ugyanazokat az értékeket kapom. A 720p-s videók ugyanúgy futnak.
Informatikusként dolgozom így nem lehet valami nagyon hülye hiba a háttérben. Persze nyilván nincs nagy tapasztalatom játék ügyben de engem azért meglep hogy szinte semmi változást nem tapasztalak az új kártya óta.
eddig valami hd-s hibára gyanakodtam. De az általatok ajánlot megoldások sem segítettek. A játékoknál (főleg hogy most wanted és egyéb régebbi játékok sem szuperálnak) már tényleg kezd gyanús lenni a dolog.
Ezért jutottam arra hogy a kártyával nem stimmel valami. Tudom kicsit fárasztó hogy ennyit szerencsétlenkedek itt csak azért tényleg rohadt idegesítő a dolog :S
Persze simán lehet az is hogy egy ilyen konfigra nem érdemes fejleszteni már, csak az eladó srác pont azt mondta hogy neki is hasonló gépe van és ő jelentős javulást ért el
amúgy tényleg kösz az eddigi segítséget is és a türelmet ;)
-
válasz
VaniliásRönk #11297 üzenetére
De azt sem írtam, hogy használom. annyit írtam, hogy az tartalmazza az ffdshow-t is.
A beállítás sem volt kérdés... na mindegy, ezen nem veszünk össze
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
modern5 #11300 üzenetére
Az a proci mellé akármilyen kártyát teszel be, nem fogsz több pontot kapni. Főleg 3tré mark 06-ban, ami procit is nézi elég rendesen.
Aztán ha beviszed, hogy kevés pontot ad 3trémarkban, még ki is röhögnek. (bocs, nem tudtam kihagyni) Az én karim XT órajelen éppen csak kicsit kap több pontot márkban, holott játékokban 2x teljesítményt kapok, pedig 7300GT-m még szépen vmoddolva is volt. Sajnos ez van, amd-s gépen nem érdemes 3trémárkot futtatni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Goddess of Victory: Nikke
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BestBuy ruhás topik
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest